Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι έλεγα και γω όταν ήμουνα 20.
Τώρα αφήνω εσένα να καθαρίζεις στο πεζοδρόμιο και γω να γαμάω στους καναπέδες.
πιθανως μενεις καπου χωρις προβλημα...εγω που το εχω ομως τα βλεπω αλλιως...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ετσι λες εσυ...εγω λεω οτι μαγκας ειναι αυτος που ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...και που προσπαθει να κανουν και οι αλλοι...

ετσι ετσι. και συ εχεις πλεονεκτημα κιολας που θες να κανεις μανουρα κυριολεκτικα μεσα στο σπιτι σου, που το μοσχοπονας και δε μπορεις και δε θελεις να το αφησεις οπως ειπες πριν. εναντιον αυτων που οπου γης και πατρις και σταρχιδια τους να το κανουνε σταχτη ολο απο τα θεμελια. και σε βρισκουνε με τα σωβρακα στο κρεββατι οποτε γουσταρουν. ξεκινα συ και σου ευχομαι ηρεμο υπνο τα βραδυα. ειπαμε, ξεκινας με αβανταζ  :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ετσι ετσι. και συ εχεις πλεονεκτημα κιολας που θες να κανεις μανουρα κυριολεκτικα μεσα στο σπιτι σου, που το μοσχοπονας και δε μπορεις και δε θελεις να το αφησεις οπως ειπες πριν. εναντιον αυτων που οπου γης και πατρις και σταρχιδια τους να το κανουνε σταχτη ολο απο τα θεμελια. και σε βρισκουνε με τα σωβρακα στο κρεββατι οποτε γουσταρουν. ξεκινα συ και σου ευχομαι ηρεμο υπνο τα βραδυα. ειπαμε, ξεκινας με αβανταζ  :grin:
μεγαλε επαναλαμβανω...υπαρχουν πολλοι ελληνες τρισχειροτεροι απ τα αλβαναρια...ενα παραδειγμα σας ειπα δε χρειαζεται να σας πω κι αλλα...ξερω μπατσο  απο Ο.Π.Κ.Ε. που ειχε σαπισει αλβανους και του την ειχαν στημενοι οι ηλιθιοι στο σπιτι...ε μη σας πω τι εγινε...κια αλλα πολλα που λογω γνωριμιων με αλβανους τα ξερω απο πρωτο χερι...ειπαμε δεν ειναι ολοι ιδιοι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μονο σε φωτο που μου στελνουν φιλοι στο βουνο ρε μαλακα..
Υ.Γ πουστρακι γνωριζομαστε για να εχεις αποψη???

Έλα λουλούκα ηρέμησε. Πες το δεν είσαι και πρώτο αλανάκι της πιάτσας. Δεν είναι κακό  :grin: φιλάκια  :-*

Επισκέπτης
Έλα λουλούκα ηρέμησε. Πες το δεν είσαι και πρώτο αλανάκι της πιάτσας. Δεν είναι κακό
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποιος σας γαμαει ρε αναρχιδα πουστρακια???
εδω μεσα θα μετρησουμε τα τσουτσουνια μας???
χεσμενους σας εχω..
Υ.Γ κλαψτε οσο θελετε..
μια ζωη τοιχο-τοιχο θα πηγαινετε..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μορτη, αμα εισαι κοτα, κοτα θα εισαι ειτε μενεις σε πολη ειτε σε χωριο. Σε κατσικοχωρι μενω, αγροτης ειμαι κατι ξερω. Η μονη διαφορα του Ελληνα με τον αλλοδαπο ειναι οτι στις περισοτερες περιπτωσεις ο Ελληνας εχει κατι να χασει ενω ο απελπισμενος τιποτα.

ρε φίλε τι ψάχνεις να βρεις? Δε μπορούν να καταλάβουν μερικοί ότι κάθε φαινόμενο έχει όχι μόνο δύο , αλλά αρκετές όψεις. Την καλή, την κακή, την ανάποδη την έτσι, την αλλιώς... Για μερικούς υπάρχει ή μαύρο, ή άσπρο. Αρκετά στραβοί να δουν και τα υπόλοιπα χρώματα...  :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
χεσμενους σας εχω..
Υ.Γ κλαψτε οσο θελετε..

Καλά μωρή ακατάδεχτη!  :'( :tickedoff:Να πλαντάξουμε στο κλαμα θες για ένα βλέμμα σου? :S Τι άλλο θες να κάνουμε για πάρτη σου ???  :2funny: :2funny:

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
χεσμενους σας εχω..
Υ.Γ κλαψτε οσο θελετε..
Πόσο την έχεις ρε μάγκα;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom