Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχουν αλβανοι που ειναι μια χαρα παιδια...

υπαρχουν και μαλακες...το ιδιο ισχυει με τους ελληνες...ΟΜΩΣ δεν ανεχομαι τον καθε στουρνο που επειδη εχει ακουσει για τους αλβανους και τη μαφια τους το παιζει ειδημων και χεζεται κιολας...αμα βλεπατε πως τους σαπιζαν οι δικοι μας πανω θα καταλαβαινατε...(οχι ολους,προσοχη...)
Πριν λίγο μας έλεγες ότι τους έδερνες, τώρα μας λες ότι έβλεπες που τους έδερναν οι δικοί μας....

Για συνέχισε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ναι σωστα

απο κει βγηκε και η ρηση "του το κρατησε αλβανικο"....

ρε ξεκολατε και μη θεοποιειτε οτιδηποτε σας λενε!
αν κατι δεν το χω ζησει,δεν εκφερω αποψη για αυτο..δεν ειμαι σαν τους αριστερους του καναπε,ουτε σαν τα κονσερβοκουτια του λαπτοπ..
για τους αλβανους δε χρειαζεται να μου πει κανεις τιποτα..
12 χρονια τους ετρωγα στη μαπα σε καθημερινη βαση...
αν καποιος δεν αποδεχεται αυτα που λεω ειναι δικο του θεμα και δε με πολυαπασχολει...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εχετε δείρει εσείς στο bourdela.com.....
αλβάνια και αλβάνια.
σας έχουν επικηρύξει στην Πρεσβεία της Αλβανίας.......
εμεις επειδη εχουμε δειρει προσπαθουμε μηπως και αλλαξουμε λιγο τη νοοτροπια κοτας του νεοελληνα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πριν λίγο μας έλεγες ότι τους έδερνες, τώρα μας λες ότι έβλεπες που τους έδερναν οι δικοί μας....

Για συνέχισε.
αχρηστε ειπα οτι δερνεις αυτον που το αξιζει...αμα εσυ κολλησες στις λεξεις προβλημα σου...παρεα ειμαστε...

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αν κατι δεν το χω ζησει,δεν εκφερω αποψη για αυτο..δεν ειμαι σαν τους αριστερους του καναπε,ουτε σαν τα κονσερβοκουτια του λαπτοπ..
για τους αλβανους δε χρειαζεται να μου πει κανεις τιποτα..
12 χρονια τους ετρωγα στη μαπα σε καθημερινη βαση...
αν καποιος δεν αποδεχεται αυτα που λεω ειναι δικο του θεμα και δε με πολυαπασχολει...
Την επόμενη ζήτα το κινητό του memosan και του drummerboy να καθαρίσουν αυτοί για πάρτη σου.
Εμείς τα φλώρια δεν μπλέκουμε με αλβανούς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με τον brother παίζουμε μόνο κρίκετ.

Γουστάρουμε τα πλεκτά πουλοβεράκια βλέπεις, που τα ρίχνουμε στον ώμο.

:2funny:

μπραδερ οπως βλεπεις η τσιμπλα και η ψωρα δε φευγει με τιποτα απο τον ελληνα. δε μπορουν να κατανοησουν με τιποτα τη διαχειριση μιας κρισης και το ποσο μετραει το τελικο αποτελεσμα και καθολου η αρχικη ιδεα και προελευση.
Στα ματια των απλυτων που στην επεσαν οπως ειπες, συ ησουν ο φλωρος και αυτοι οι μαγκες με το ευκολο εργο. Ποιος γραφτηκε μαγκας στο λογαριασμο ομως. ο αλλος λεει οι αλβανοι μπλα μπλα οι ελληνες μπλα μπλα. Μαγκας ειναι αυτος που θα λεει την ιστορια μετα και θα γελαει, οχι ο αλλος που θα λεει την ιστορια και θα κλαιει.

Επισκέπτης
σωπα ρε? ναι? και που το ξερεις εσυ ?ετσι σου πανε ε...η την πουρσισες η τον καθαριζεις...δεν ειναι ολοι ιδιοι φιλε...οι νεοελληνες φοβουνται τα αλβαναρια επειδη ειναι εκδικητικοι...δεν εχεις γνωρισει ελληνες απο επαρχια να δεις τι γινεται....

Μορτη, αμα εισαι κοτα, κοτα θα εισαι ειτε μενεις σε πολη ειτε σε χωριο. Σε κατσικοχωρι μενω, αγροτης ειμαι κατι ξερω. Η μονη διαφορα του Ελληνα με τον αλλοδαπο ειναι οτι στις περισοτερες περιπτωσεις ο Ελληνας εχει κατι να χασει ενω ο απελπισμενος τιποτα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μορτη, αμα εισαι κοτα, κοτα θα εισαι ειτε μενεις σε πολη ειτε σε χωριο. Σε κατσικοχωρι μενω, αγροτης ειμαι κατι ξερω. Η μονη διαφορα του Ελληνα με τον αλλοδαπο ειναι οτι στις περισοτερες περιπτωσεις ο Ελληνας εχει κατι να χασει ενω ο απελπισμενος τιποτα.
σωστο εν μερει...γιατι σε λιγο απελπισμενος θα ναι κι ο ελληνας...

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μπραδερ οπως βλεπεις η τσιμπλα και η ψωρα δε φευγει με τιποτα απο τον ελληνα. δε μπορουν να κατανοησουν με τιποτα τη διαχειριση μιας κρισης και το ποσο μετραει το τελικο αποτελεσμα και καθολου η αρχικη ιδεα και προελευση.
Στα ματια των απλυτων που στην επεσαν οπως ειπες, συ ησουν ο φλωρος και αυτοι οι μαγκες με το ευκολο εργο. Ποιος γραφτηκε μαγκας στο λογαριασμο ομως. ο αλλος λεει οι αλβανοι μπλα μπλα οι ελληνες μπλα μπλα. Μαγκας ειναι αυτος που θα λεει την ιστορια μετα και θα γελαει, οχι ο αλλος που θα λεει την ιστορια και θα κλαιει.
Μάγκας είναι αυτός που χωρίς να πει τίποτα πριν γελάει μ αυτούς που κλαίνε μετά.

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η μονη διαφορα του Ελληνα με τον αλλοδαπο ειναι οτι στις περισοτερες περιπτωσεις ο Ελληνας εχει κατι να χασει ενω ο απελπισμενος τιποτα.
10 ποστ αυτό γράφω αλλά εμείς είμαστε φλώροι δε μας πιστεύει.

Επισκέπτης
οι αριστεροι δε πανε φανταροι ρε

ειναι θεμα ιδεολογιας...

που να ξερουνε τι φαπες τρωγανε για χρονια στα συνορα οι αντρακλες

Καμια φορα πρωτα δεν πας φανταρος και μετα αποκτας αριστερη ιδεολογια.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Την επόμενη ζήτα το κινητό του memosan και του drummerboy να καθαρίσουν αυτοί για πάρτη σου.
Εμείς τα φλώρια δεν μπλέκουμε με αλβανούς.
πως και δε του λες να ζητησει βοηθεια απο πακιστανους?

αφου κιαυτοι πιο μαγκες ειναι απο τους ελληναραδες!

ε ρε ξενολαγνοι ... μονο για τη σουφρα σας νοιαζεστε και τι εθνικοτητας καυλι σας γαμαει καλυτερα!

ουστ λεμε λουγκρες!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκας είναι αυτός που χωρίς να πει τίποτα πριν γελάει μ αυτούς που κλαίνε μετά.
ετσι λες εσυ...εγω λεω οτι μαγκας ειναι αυτος που ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...και που προσπαθει να κανουν και οι αλλοι...

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ετσι λες εσυ...εγω λεω οτι μαγκας ειναι αυτος που ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...και που προσπαθει να κανουν και οι αλλοι...
Ετσι έλεγα και γω όταν ήμουνα 20.
Τώρα αφήνω εσένα να καθαρίζεις στο πεζοδρόμιο και γω να γαμάω στους καναπέδες.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
10 ποστ αυτό γράφω αλλά εμείς είμαστε φλώροι δε μας πιστεύει.
διαφωνησα εγω μ αυτο? ειπα οτι ο ελληνας σε πολυ λιγο απελπισμενος θα ναι...ασε που ηδη ειναι..μια χαρα εγκληματα κανουν οι ελληνες...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom