Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το οργανωμενο εγλημα ομως σημερα δεν ειναι τοσο προβλημα σε εισαγωικα παντα.Εχει δομη ιεραρχια και ξεκαθαριζουν μονοι τους...Το τεραστιο προβλημα σημερα ειναι η μικροεγκληματικοτητα....απελπισμενοι με κερατα σιδερικα και οτι αλλο μπορουν για να επιβιωσουν μια μερα ακομα...ΤΡΑγικα απροβλεπτοι...με ακομα χειροτερα αποτελεσματα...
σωστο....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
κλαψτε μαλακες & μην το κουνατε απο το μπουρδελο σας γιατι εκει εξω παραμονευει ο κακος λυκος..
αρκετοι μαλακες κυκλοφορουν εξω,δεν θελουμε αλλους..
καλα εισαστε εδω λεμε..
Υ.Γ οσοι βγαινετε γρηγορα πισω για νανι μηπως πεσουν & αλλο οι τιμες στα τρυπαδικα..
Κατανοω απολυτα το αρνητικο σου πνευμα για την ολη φαση και ειμαι σιγουρος οτι δεν φοβασαι τιποτα και κανεναν και θεωρεις οτι ολα ειναι παρα τραβηγμενα απο τα ΜΜΕ για λαικη καταναλωση και εκφοβισμο...για καμποσο καιρο πιστευα το ιδιο μεχρι που πυροβολησαν τον διπλανο μου στον μηρο για 50ε...μες τον δρομο...δυο πιτσιρικαδες....γλυτωσε αλλα κουτσαινει ακομα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κλαψτε μαλακες & μην το κουνατε απο το μπουρδελο σας γιατι εκει εξω παραμονευει ο κακος λυκος..
αρκετοι μαλακες κυκλοφορουν εξω,δεν θελουμε αλλους..
καλα εισαστε εδω λεμε..
Υ.Γ οσοι βγαινετε γρηγορα πισω για νανι μηπως πεσουν & αλλο οι τιμες στα τρυπαδικα..

εισαι ησυχα στο φλοκαφε, εχει και δικτυο χαχα φλωρε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Επισης να σου θυμισω οτι τα μυαλα ενος προπατζη στην πατησιων ηταν για καμια βδομαδα στην τζαμαρια...αλλα αυτα τυχαινουν

Επισκέπτης
Κατανοω απολυτα το αρνητικο σου πνευμα για την ολη φαση και ειμαι σιγουρος οτι δεν φοβασαι τιποτα και κανεναν και θεωρεις οτι ολα ειναι παρα τραβηγμενα απο τα ΜΜΕ για λαικη καταναλωση και εκφοβισμο...για καμποσο καιρο πιστευα το ιδιο μεχρι που πυροβολησαν τον διπλανο μου στον μηρο για 50ε...μες τον δρομο...δυο πιτσιρικαδες....γλυτωσε αλλα κουτσαινει ακομα.
καθημερινα μενουν αναπηροι απο τροχαια 10δες ελλΕηνες..
οι πιθανοτητες να σκοτωθω ή να μεινω αναπηρος απο τροχαιο ειναι πολλες περισσοτερες..
λες να κλειδωθω σπιτι μου???
γνωριζω τις συνθηκες & ως ζωον,βασει του ενστικτου αυτοσυντηρησης προσαρμοζομαι στην καθε περιπτωση-στον καθε ενδεχομενο κινδυνο..
τοσο απλο..
τα λοιπα ειναι ΓΤΠ & για τις γριουλες στην γειτονια σου..
συνεχιστε..
ολο & καποιος κακομοιρος μαλακας θα βρεθει να συμφωνησει με την τρομολαγνεια σας..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αφου εχεις το χαρισμα να ξερεις & απο που γραφω,δεν ερχεσαι καμια βολτιτσα να σου γαμησω το μουνι που σε γλυστραγε μηπως & ησυχασεις λιγακι???

γενικα τοπα. εισαι και τωρα εκει? θες να μου γαμησεις το μουνι της μανας μου? ειναι ουσιαστικη η προσκληση η ετσι τοπες? ειμαι ευελικτος με τη μηχανη γρηγορα σε ολο το λεκανοπεδιο.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
καθημερινα μενουν αναπηροι απο τροχαια 10δες ελλΕηνες..
οι πιθανοτητες να σκοτωθω ή να μεινω αναπηρος απο τροχαιο ειναι πολλες περισσοτερες..
λες να κλειδωθω σπιτι μου???
γνωριζω τις συνθηκες & ως ζωον,βασει του ενστικτου αυτοσυντηρησης προσαρμοζομαι στην καθε περιπτωση-στον καθε ενδεχομενο κινδυνο..
τοσο απλο..
τα λοιπα ειναι ΓΤΠ & για τις γριουλες στην γειτονια σου..
συνεχιστε..
ολο & καποιος κακομοιρος μαλακας θα βρεθει να συμφωνησει με την τρομολαγνεια σας..

Απαραίτητη προϋπόθεση για να σκοτωθείς σε τροχαίο, είναι να οδηγάς, ή να βγαίνεις από το σπίτι.
Εσύ δεν κάνεις τίποτα από τα δύο.
Κάθεσαι και παπαρολογείς νυχθημερόν πίσω από την οθόνη.
Συνέχισε.
Όλοι καταλαβαίνουν πλέον πόσο τελειωμένος καραγκιόζης είσαι....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ναυσικαααααααααααααααααααααααααααααα

Ναυσικαααααααααααααααααααααααααααααα......

Επισκέπτης
γενικα τοπα. εισαι και τωρα εκει? θες να μου γαμησεις το μουνι της μανας μου? ειναι ουσιαστικη η προσκληση η ετσι τοπες? ειμαι ευελικτος με τη μηχανη γρηγορα σε ολο το λεκανοπεδιο.
ουσιαστικοτατη..
μονο φροντισε πριν ξεκινησεις να ζυγισεις ολα αυτα που ελεγες πριν περι τσαμπουκαδων & να μαθεις απο κανα μαλακα που με ξερει ποσα κιλα παπαρια κουβαλαω πουστρακι..
τα λοιπα με pm..

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ουσιαστικοτατη..
μονο φροντισε πριν ξεκινησεις να ζυγισεις ολα αυτα που ελεγες πριν περι τσαμπουκαδων & να μαθεις απο κανα μαλακα που με ξερει ποσα κιλα παπαρια κουβαλαω πουστρακι..
τα λοιπα με pm..

σου τα ζυγιζει κανενας πακης? :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
και στην τελικη στα παπαρια μου αν ο φονιας ειναι αλβανος -αλαβανος-πακιστανος-ελληνας με βουλα-μονο η βουλα-αλγερινος -μοζαμβικανος -παπαρικανος κτλοιπα.ειναι φονιας απροβλεπτος -απελπισμενος και αδιστακτος...ΚΑΙ δυστυχως τα εγκληματα εχουν πολαπλασιαστει

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ουσιαστικοτατη..
τα λοιπα με pm..
...και δε φοβασαι μη σε πατησει κανα αμαξι που θα βγεις στο δρομο?

αλλιως ταλεγες πριν!

Υ.Γ. σαν φασιστακι και κουτσομπολης, θελω να δημοσιευτει το ραντεβου(αν κλειστει) και βεβαια και το αποτελεσμα!

ααχαχαχαχαχα

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ουσιαστικοτατη..
μονο φροντισε πριν ξεκινησεις να ζυγισεις ολα αυτα που ελεγες πριν περι τσαμπουκαδων & να μαθεις απο κανα μαλακα που με ξερει ποσα κιλα παπαρια κουβαλαω ..έχω φάει στον κώλο

Αλοίμονο.
Αυτό φαίνεται από το πόσα κιλά κόμπλεξ κουβαλας...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναυσικαααααααααααααααααααααααααααααα

Ναυσικαααααααααααααααααααααααααααααα......

Μπααααα, δε βλέπω να πιάνει. Θα βγούνε τα γκάνια σε λίγο  :2funny:

Τί λέει; Όλα καλά εσύ;

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
εφυγε ο πλεσουρας, πηγε στα στουντιο..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
0 τα πμ μου...εμπλεξε στο ζυγι μαλλον.

φευγω βολτα γιατι μυριζομαι οτι μου σκαρφιζει φαση  "πως κανεις ενα μαλακα να περιμενει"  :boobies:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom