Επισκέπτης
Ξουριζουν τα ποδια τους τα παιδια των εξαχρειων..
για ακομα μεγαλυτερη αγριαδα..
Καλά άμα αργήσω φάε.........
Ξουριζουν τα ποδια τους τα παιδια των εξαχρειων..
για ακομα μεγαλυτερη αγριαδα..
Τα φοβασε κι εσυ ?
κλασε μου τα @@Καλά άμα αργήσω φάε.........
ποτε δεν εχει γινει συντονισμενη-διαρκης-συστηματικη προσπαθεια...Αυτός ο μήνας πόσες μέρες έχει?
Γιατί εδώ και χρόνια όλο ξεκαθαρίζετε
Οντως το φαντασμα (που ασφαλως υπαρχει ενω τα ελαφια εχουν εξαφανιστει σε αλλη διασταση) ειναι πιο τρομαχτικο. κυκλοφορει με μπαζουκα κι οχι στιλετο
οσα εχεις δει μεχρι τωρα θα πρεπει να ηταν πολυ αιμοβορικα και σου χει μεινει τραυμα μαλλονεγω παντως προτιμω να μου την πεσουν, παρα να δω φαντασμα
κλασε μου τα @@
ποτε δεν εχει γινει συντονισμενη-διαρκης-συστηματικη προσπαθεια...
δεν ειναι λυση για 2-3 μερες να πεσει καμια φαπα στο μαλακα που πινει καφε στα εξαρχεια..αλλου ειναι ο πυρηνας του προβληματος..
σαπουνι να ισοσκελισουμε τον ισολογισμο..Τι ωραιο θεματακι ανοιξαμε παλι?
Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι η μαζικη απελαση των ξενων και να σκοτωθουν 2-3 απο μπατσους ετσι για παραδειγματισμο.
Ετσι θα επερθει και η αγνοτητα της υπερτατης φυλης μας (που διαβαζα και σε ενα αλλο thread) και δεν θα χρειαστει να ταλαιπωρηθουμε απο βλακειες, οπως το να τους αξιοποιησουμε για να αυξησουμε το εργατικο δυναμικο τις χωρας κλπ
εσυ κλωναρακι του αδολφου εισαι;δεν ηξερα οτι εχει νικ και στα μπουρδελα....Τι ωραιο θεματακι ανοιξαμε παλι?
Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι η μαζικη απελαση των ξενων και να σκοτωθουν 2-3 απο μπατσους ετσι για παραδειγματισμο.
Ετσι θα επερθει και η αγνοτητα της υπερτατης φυλης μας (που διαβαζα και σε ενα αλλο thread) και δεν θα χρειαστει να ταλαιπωρηθουμε απο βλακειες, οπως το να τους αξιοποιησουμε για να αυξησουμε το εργατικο δυναμικο τις χωρας κλπ
δεν τον παρακολουθεις..εσυ κλωναρακι του αδολφου εισαι;δεν ηξερα οτι εχει νικ και στα μπουρδελα....
βγαλτα απ'τον κωλο σου πρωτα και ξαναμιλαμε...Μπααα........σου φυτρώσανε;
Μόνο καμιά φάπα που σε κανέναν που πίνει καφέ ανυποψίαστος μπορείτε κι'αυτή αφού την κοπανίσετε αμέσως πριν σας πάρει γραμμή και σηκωθεί απ'το τραπέζι
και πάλι σε κανένα καφε περιφερειακό γιατί μέσα στην πλατεία με τπτ!
εσυ κλωναρακι του αδολφου εισαι;δεν ηξερα οτι εχει νικ και στα μπουρδελα....
εσυ κλωναρακι του αδολφου εισαι;δεν ηξερα οτι εχει νικ και στα μπουρδελα....
οκ.... το αβαταρ σχολιασα....Εγω ειμαι κλωνος του yrret. Τωρα θα σηκωσω και θεμα για το πως να αποφευγετε τα πακια.
οκ.... το αβαταρ σχολιασα....
βγαλτα απ'τον κωλο σου πρωτα και ξαναμιλαμε...
Υ.Γ.ειναι ευκολο να εχεις τα διακαιωματα των πολιτων καταπατωντας παραλληλα πολλες απο τις υποχρεωσεις σου...
Κλαψε τωρα για τα παιδια που παρενοχλουνται στα καφε της πλατειας...
Τον αποτελείωσες αυτόν!παράθεση;
κοιτα παπαρουλη...επειδη μαλλον εισαι αλλος ενας αναρχικος του πληκτρολογιου θα δωκω τοπο στην οργη...άσε μαλακάκο με τον κώλο μου το μόνο νταραβέρι που έχεις είναι ότι βγάζει αυτά που τρως.
και τα υπόλοιπα άντε μέσα στην πλατεία κααι πες τα αν έχεις άντερα