Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πιτσιρικο την αθηνα πριν 15 χρονια τη προλαβες η πηγαινες για κουνιες τοτε?

δηλαδή όποιος δε φοβάται τώρα είναι επειδή δεν πήγαινε εκεί πριν από 15 χρόνια?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε που τα εξάρχεια έχουν φλωρέψει πολύ σε σχέση με πριν από 15 χρόνια, τότε δεν περνούσες τόσο εύκολα από κει, τώρα γίνανε κι αυτά χάι... τι επιχείρημα είναι αυτό?  :S

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή όποιος δε φοβάται τώρα είναι επειδή δεν πήγαινε εκεί πριν από 15 χρόνια?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε που τα εξάρχεια έχουν φλωρέψει πολύ σε σχέση με πριν από 15 χρόνια, τότε δεν περνούσες τόσο εύκολα από κει, τώρα γίνανε κι αυτά χάι... τι επιχείρημα είναι αυτό?  :S

αστο δε με καταλαβες...κουνα το λιγο

Επισκέπτης
πιτσιρικο την αθηνα πριν 15 χρονια τη προλαβες η πηγαινες για κουνιες τοτε?
προσεχε το καλαθακι σου κοκκινοσκουφιτσα..
τα εγκληματα των ασπρων κολλαρων δεν σας πειραζουν ρε τρυπες???
αμα φοβοσαστε να μεινετε σπιτι σας & να κλαψομουνιαζετε στον αυτια..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αστο δε με καταλαβες...κουνα το λιγο

κατάλαβα τι είπες, δεν είσαι τόσο έξυπνος όσο νομίζεις  :2funny: :2funny: :2funny:

ναι τώρα έχει πιο πολλούς ξένους η αθήνα, άμα εσύ φοβάσαι κάτσε σπίτι σου να πίνεις γαλατάκι  :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
I

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
ρε πλακα μας κανεις???
εχει γεμισει ο χρυσαυγουλιδης ολο το κεντρο με ματ-δελτα & ασφαλιτες & εσενα τωρα σε επιασε ο πονος???
τραβα κλαψε παρακατω λεμε..
μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα..
& που εισαι???
τοιχο-τοιχο & προσοχη πως θα μιλας-κοιτας γιατι σε λιγο θα βγουν οι ματσετες..

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους αλλοδαπούς και δουλεύω και με πολλούς μάλιστα.
Μακάρι να είναι όπως τα λέτε παιδιά και να μπορέσω και γω να δω ετσι τα πράγματα. Η αισιοδοξία είναι απαραίτητη. Αυτός εξάλλου ήταν και ο σκοπός του ποστ και όχι να τσακωθούμε. Τις απόψεις σας ζήτησα.

Επισκέπτης
επειδη εχει πολλους ξενους δε σημαινει οτι θα στην πεσουν στανταρ. εμενα παντως καλοπροαιρετα με εχουν πειραξει μονο. τις περισσοτερες μαλακιες απο ντοπιους τις εχω ακουσει...

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε ηρεμηστε λιγο ...ο αλλος  που εχει 1000000 ποστ ποτε βγαινει εξω απο το σπιτι.
αρπαζεστε αμεσω χωρις λογο και αιτια, ουτε ρατσιστις ειμαι ουτε τιποτα...καλη συνεχεια παω για γαλα

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
πάτε καλά?  :uglystupid:
τι μια χαρά είναι η αθηνα γράφετε μερικοί
και γιατί το πάτε στο πολιτικο κατευθείαν? :headbang:
εσείς που τα λέτε αυτά σε ποίες περιοχές ζείτε?
εμενα οι περισσότεροι φίλοι μου κέντρο έχουν μεγαλώσει και λένε αυτό που λέω και γω...ότι η κατάσταση στο κέντρο είναι πλέον ανυπόφορη
και η διαφορα είναι τραγική αν συγκρίνουμε και με 5 χρονια πριν κι όχι 10 και 15

Επισκέπτης
πάτε καλά?  :uglystupid:
τι μια χαρά είναι η αθηνα γράφετε μερικοί
και γιατί το πάτε στο πολιτικο κατευθείαν? :headbang:
εσείς που τα λέτε αυτά σε ποίες περιοχές ζείτε?
εμενα οι περισσότεροι φίλοι μου κέντρο έχουν μεγαλώσει και λένε αυτό που λέω και γω...ότι η κατάσταση στο κέντρο είναι πλέον ανυπόφορη
και η διαφορα είναι τραγική αν συγκρίνουμε και με 5 χρονια πριν κι όχι 10 και 15
ετσι-ετσι..
πεστα με τις χαμουρες τους αριστερους..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σε ενα μηνα εχει καθαρισει ο τοπος...
Αλλα ας οψωνται κατι αριστεροστροφα πουστρακια....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

δεν το πήγε κανείς στο πολιτικό...

όταν λες ανυπόφορη τι εννοείς?
ότι υπάρχουν πιο πολλοί ξένοι κανείς δεν το αρνήθηκε. απλώς μερικοί φοβούνται και μερικοί όχι. προσωπικά δεν έχω νιώσει ποτέ φόβο στην κυψέλη. σε κάποιες άλλες περιοχές ναι, αλλά όχι απαραίτητα επειδή ήταν ξένοι εκεί.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν το πήγε κανείς στο πολιτικό...

όταν λες ανυπόφορη τι εννοείς?
ότι υπάρχουν πιο πολλοί ξένοι κανείς δεν το αρνήθηκε. απλώς μερικοί φοβούνται και μερικοί όχι. προσωπικά δεν έχω νιώσει ποτέ φόβο στην κυψέλη. σε κάποιες άλλες περιοχές ναι, αλλά όχι απαραίτητα επειδή ήταν ξένοι εκεί.
Εγώ είχα φοβηθεί μια φορά στην Εκάλη. 4 σεκιουριτάδες μου την έπεσαν σε 500 μετρα διαδρομή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom