Επισκέπτης
πανω στην velvy & στην μπουμπα θα επεσες..
ωχ με πηρανε γραμμη παλι και με αναγνωρισαν
πιτσιρικο την αθηνα πριν 15 χρονια τη προλαβες η πηγαινες για κουνιες τοτε?
δηλαδή όποιος δε φοβάται τώρα είναι επειδή δεν πήγαινε εκεί πριν από 15 χρόνια?
άσε που τα εξάρχεια έχουν φλωρέψει πολύ σε σχέση με πριν από 15 χρόνια, τότε δεν περνούσες τόσο εύκολα από κει, τώρα γίνανε κι αυτά χάι... τι επιχείρημα είναι αυτό? :S
προσεχε το καλαθακι σου κοκκινοσκουφιτσα..πιτσιρικο την αθηνα πριν 15 χρονια τη προλαβες η πηγαινες για κουνιες τοτε?
αστο δε με καταλαβες...κουνα το λιγο
ρε πλακα μας κανεις???
εχει γεμισει ο χρυσαυγουλιδης ολο το κεντρο με ματ-δελτα & ασφαλιτες & εσενα τωρα σε επιασε ο πονος???
τραβα κλαψε παρακατω λεμε..
μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα..
& που εισαι???
τοιχο-τοιχο & προσοχη πως θα μιλας-κοιτας γιατι σε λιγο θα βγουν οι ματσετες..
ποτε..ρε ηρεμηστε λιγο ...ο αλλος που εχει 1000000 ποστ ποτε βγαινει εξω απο το σπιτι.
αρπαζεστε αμεσω χωρις λογο και αιτια, ουτε ρατσιστις ειμαι ουτε τιποτα...καλη συνεχεια παω για γαλα
η μπούμπα πάει εκεί από παλιά, δεν την έμαθε τώρα την κυψέλη :-* :-* :-*
ωπα της..η μπούμπα πάει εκεί από παλιά, δεν την έμαθε τώρα την κυψέλη :-* :-* :-*
ωπα της..
μιλας & σε τριτο προσωπο τωρα???
για μαζεψου..
ετσι-ετσι..πάτε καλά?
τι μια χαρά είναι η αθηνα γράφετε μερικοί
και γιατί το πάτε στο πολιτικο κατευθείαν?
εσείς που τα λέτε αυτά σε ποίες περιοχές ζείτε?
εμενα οι περισσότεροι φίλοι μου κέντρο έχουν μεγαλώσει και λένε αυτό που λέω και γω...ότι η κατάσταση στο κέντρο είναι πλέον ανυπόφορη
και η διαφορα είναι τραγική αν συγκρίνουμε και με 5 χρονια πριν κι όχι 10 και 15
αυτα ειναι..Σε ενα μηνα εχει καθαρισει ο τοπος...
Αλλα ας οψωνται κατι αριστεροστροφα πουστρακια....
εμενα οι περισσότεροι φίλοι μου κέντρο έχουν μεγαλώσει και λένε αυτό που λέω και γω...ότι η κατάσταση στο κέντρο είναι πλέον ανυπόφορη
και η διαφορα είναι τραγική αν συγκρίνουμε και με 5 χρονια πριν κι όχι 10 και 15
άστους μωρέ εξυπνάκια κολλημένε τους αριστερούς και τους δεξιούς και άνοιξε τα ματια σουετσι-ετσι..
πεστα με τις χαμουρες τους αριστερους..
Εγώ είχα φοβηθεί μια φορά στην Εκάλη. 4 σεκιουριτάδες μου την έπεσαν σε 500 μετρα διαδρομήδεν το πήγε κανείς στο πολιτικό...
όταν λες ανυπόφορη τι εννοείς?
ότι υπάρχουν πιο πολλοί ξένοι κανείς δεν το αρνήθηκε. απλώς μερικοί φοβούνται και μερικοί όχι. προσωπικά δεν έχω νιώσει ποτέ φόβο στην κυψέλη. σε κάποιες άλλες περιοχές ναι, αλλά όχι απαραίτητα επειδή ήταν ξένοι εκεί.