Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
άστους μωρέ εξυπνάκια κολλημένε τους αριστερούς και τους δεξιούς και άνοιξε τα ματια σου
τι να δω???
τα ματ,τους δελταδες & τους ασφαλιτες ανα 10 μετρα???
τραγουδα..
κατεβαστε & τον στρατο..
μονο κοψτε τον αυτια γιατι εχετε παθει ολικη μαλακινση..

Επισκέπτης
Ρε αμα φοβαστε εσεις στην Αθηνα, εγω τι να πω που σχεδον καθε βραδι κανω 20 λεπτα δρομο με αμαξι ή με τη μηχανη για να παω σπιτι μου. Και τι δρομος, ερημια σκοτεινος διπλα απο δασος.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδιά μην πλακωνοστουνται!!!ηρεμιστε !
ολα καλά ειναι τα πραματα!! :rockon:
μια χαρά πολη ειναι η αθηνα τι εχει?? :S :think:
καλά δεν περναμε ?? :think:
ενταξει λιγα σκουπιδια παραπανω - σπασμενα πεζοδρομια γεματα σκατα απο σκυλους και μπαζα - ο καθένασ παρκάρει οπου του γκαβλωσει - τα φανάρια και τισ ταμπελες τισ γράφουν στα αρχ΄δια τους- ε λιγο φασαρία παραπανω κοντα στα 130 db - οι δρόμοι ειναι λιγο καλύτεροι απο τους βομβαρδισμένους της βαγδάτης με τρύπες και σαμαρακια  :fuck1:
εντάξει υπάρχει μια ενταση αλλα χωρίς αυτά πως θα ζουσαμε ρε γαμωτο!!
εχετε παει σε αλλες πρωτευοσες να δείτε τι βαρετά που ειναι?

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Η διαπίστωση του μπουρδελιάρη που άνοιξε το θρεντ είναι "Σαν να παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία". Η διαπίστωση όμως που μου έρχεται στο μυαλό εμένα είναι "Σαν να μας τα παρα-ζαλίσατε τελευταία στο bourdela με τα άπειρα καθημερινά τόπικς για αλλοδαπούς". Τι είναι αυτό το κακό ρε; Πριν 3-4 χρόνια έμπαινες στο φόρουμ, διάβαζες καμιά πληροφορία για μπουρδέλα αν σε ενδιέφερε, διάβαζες καμιά έξυπνη μαλακία και περνούσε η ώρα. Από τότε που έκλεισε το φόρουμ και ξανάνοιξε, το 50% τουλάχιστον των θεμάτων είναι παπαριές που ανοίγει ο yrret και οι γύρω του και στα οποία και να θέλεις να συζητήσεις πάει το μπινελίκι σύννεφο και περνάνε όλοι οι φελλοί μια χαρά. Τέλος πάντων. Έτσι είναι η ζωή στο ίντερνετ.

Επισκέπτης
Ρε αμα φοβαστε εσεις στην Αθηνα, εγω τι να πω που σχεδον καθε βραδι κανω 20 λεπτα δρομο με αμαξι ή με τη μηχανη για να παω σπιτι μου. Και τι δρομος, ερημια σκοτεινος διπλα απο δασος.
να προσεχεις & εσυ τον κακο λυκο γιατι κυκλοφορουν κατι νεα ρεμαλια που σου την πεφτουν για καμια καυτη..

Επισκέπτης
την προηγουμενη δεκαετια ειχαμε την πιπιλα με τους αλβανους..
τωρα που ξεφτισε πιασαμε τους μελαμψους-μουσουλμανους-κινεζους κλπ..
ποιος σας πειραξε ρε μαλακες???
τα στοιχεια που δημοσιευει η αστυνομια ειναι δεδομενα..
μοιρασμενο το εγκλημα..
γιατι δεν λετε & για τους ελληνες???

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ανατριχιαστικο! να σου πεταχτει απο πουθενα κανα ελαφι με στιλετο

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ποιος τα γαμαει τα ελαφια ρε φιλε, ασε που δεν υπαρχουν πλεον. Εγω τα φαντασματα φοβαμε.
Οντως το φαντασμα (που ασφαλως υπαρχει ενω τα ελαφια εχουν εξαφανιστει σε αλλη διασταση) ειναι πιο τρομαχτικο. κυκλοφορει με μπαζουκα κι οχι στιλετο

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Η διαπίστωση του μπουρδελιάρη που άνοιξε το θρεντ είναι "Σαν να παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία". Η διαπίστωση όμως που μου έρχεται στο μυαλό εμένα είναι "Σαν να μας τα παρα-ζαλίσατε τελευταία στο bourdela με τα άπειρα καθημερινά τόπικς για αλλοδαπούς". Τι είναι αυτό το κακό ρε; Πριν 3-4 χρόνια έμπαινες στο φόρουμ, διάβαζες καμιά πληροφορία για μπουρδέλα αν σε ενδιέφερε, διάβαζες καμιά έξυπνη μαλακία και περνούσε η ώρα. Από τότε που έκλεισε το φόρουμ και ξανάνοιξε, το 50% τουλάχιστον των θεμάτων είναι παπαριές που ανοίγει ο yrret και οι γύρω του και στα οποία και να θέλεις να συζητήσεις πάει το μπινελίκι σύννεφο και περνάνε όλοι οι φελλοί μια χαρά. Τέλος πάντων. Έτσι είναι η ζωή στο ίντερνετ.
και μεις παιζωμεν μαντολίνο !! :rockon:να φυγετε αν δεν σασ αρεσει να πατε αλλου!! :birdman:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ξουριζουν τα ποδια τους τα παιδια των εξαχρειων..
για ακομα μεγαλυτερη αγριαδα.. :2funny:

Επισκέπτης
διαβασες τι εγινε στην πλατεια αμερικης με τον πλευρη & τα χρυσαυγουλα???
παλι με τις πετρες τους πηραν..

Πάλι τα ίδια?
Το'χουν τάμα φαίνεται κάθε μήνα να κάνουν την ίδια ιστορία!
Θέλει φαίνεται να γίνει "λαϊκός ήρωας" ο Πλεύρης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom