Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το thread συγχωνεύτηκε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δεν ξερω τυπε , παντως τωρα τελευταια λενε πως τα πραγματα εχουν γινει περιεργα...

βεβαια αν επιτεθει κανενας με μαχαιρι το πολυ πολυ να του το βαλω στον κωλο  :2funny:

ας ειναι και 3 με μαχαιρια δεν εχω προβλημα... το θεμα ειναι μην εχουν κανα πιστολι

superman022_2.jpg

:jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΑΛΑΝΙ μου οταν ο αλλος ειναι σε μικροτερη αποσταση απο 2μετρα,με κερατο και αποφασισμενος οι πιθανοτητες ειναι συντριπτικα εναντιον σου...

Θα δουμε... αρκει να ξερει να το χρησιμοποιει.  ;)

Επισκέπτης
:rockon:
για δωσε ινφο τυπε μου
δεν θυμαμαι οδο τυπε μου..
εστειλα pm στον ζερο να μου πει σε ποιο δελο γαμησα για να γραψω κριτικη & μ εχει συνδεσει ο τρυπας..
μια ντανιελα γαμησα σε καθετο της αχαρνων διπλα απο ενα ρουμουνικο πρακτορειο ταξιδιων..
30αρα μιλφ ρωσιδα με καλα ελληνικα..
δουλευε σε γραφειο πρωτα..
μου τον καραμελωνε κανα 10λεπτο & μετα την σουφρετοσουβλιζα αλλο τοσο..
τι φτυσιματα,τι gagging,τυφλα να εχουν οι πορνοσταρ του ζουζουνα που πεταω τα 500αρια σαν μαλακας..
& σουφριδι μονο με σαλιο τυπε μου..
της εσκασα αλλα 20 απο τα ρεστα & ξαναηρθε για δευτερο καραμελωμα & καταθεση στο στομα..
τα ρουφηξε ολα η καριολα λεμε..

Επισκέπτης
Υ.Γ οι μαλακες που γραφουν τα σχετικα με τους μεταναστες πρεπει να ειναι τελειωμενες αδελφες λεμε..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ..

Πριν 3 μήνες κάτω από τον Αγ.Παντελεήμονα,Αριστομένους λέγεται η οδός,προσπάθησαν να μου πάρουν την τσάντα με τη φωτογραφική μηχανή.2 αλλοδαποί με...παπί.Ευτυχώς πέρναγε πεζή περίπολος της ΕΛ.ΑΣ και έφυγαν χωρίς να επιμείνουν.Και ήταν περίπου 6 το απόγευμα.

Όταν οι λαθρομετανάστες σε ληστέψουν,να τους πεις ποιος είσαι και ότι τους  υποστηρίζεις στο bourdela.com για να σε αφήσουν.Δείτε την αλήθεια και μη ζείτε σε ψευδαισθήσεις.Θα ξυπνήσετε άγρια.Και στην τελική ανάλυση χέστηκα αν είναι λαθρομετανάστες ή Έλληνες παράνομοι.Η περιοχή εκεί είναι επικίνδυνη.

Επισκέπτης
Πριν 3 μήνες κάτω από τον Αγ.Παντελεήμονα,Αριστομένους λέγεται η οδός,προσπάθησαν να μου πάρουν την τσάντα με τη φωτογραφική μηχανή.2 αλλοδαποί με...παπί.Ευτυχώς πέρναγε πεζή περίπολος της ΕΛ.ΑΣ και έφυγαν χωρίς να επιμείνουν.Και ήταν περίπου 6 το απόγευμα.

Όταν οι λαθρομετανάστες σε ληστέψουν,να τους πεις ποιος είσαι και ότι τους  υποστηρίζεις στο bourdela.com για να σε αφήσουν.Δείτε την αλήθεια και μη ζείτε σε ψευδαισθήσεις.Θα ξυπνήσετε άγρια.Και στην τελική ανάλυση χέστηκα αν είναι λαθρομετανάστες ή Έλληνες παράνομοι.Η περιοχή εκεί είναι επικίνδυνη.
περαστικα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εστειλα pm στον ζερο να μου πει σε ποιο δελο γαμησα για να γραψω κριτικη & μ εχει συνδεσει ο τρυπας..
μια ντανιελα γαμησα σε καθετο της αχαρνων διπλα απο ενα ρουμουνικο πρακτορειο ταξιδιων..
τι φτυσιματα,τι gagging,τυφλα να εχουν οι πορνοσταρ του ζουζουνα που πεταω τα 500αρια σαν μαλακας..
της εσκασα αλλα 20 απο τα ρεστα & ξαναηρθε για δευτερο καραμελωμα & καταθεση στο στομα..
:cum: :cum: :cum:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ρουμάνικο γραφείο ταξιδίων είναι Αχαρνών και Διδύμου... Εάν δε λαθεύω...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
διδυμου θα πηγες μαλλον τυπε μου. lillian το πρακτορειο :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Όταν οι λαθρομετανάστες σε ληστέψουν,να τους πεις ποιος είσαι και ότι τους  υποστηρίζεις στο bourdela.com για να σε αφήσουν.Δείτε την αλήθεια και μη ζείτε σε ψευδαισθήσεις.Θα ξυπνήσετε άγρια.Και στην τελική ανάλυση χέστηκα αν είναι λαθρομετανάστες ή Έλληνες παράνομοι.Η περιοχή εκεί είναι επικίνδυνη.

Ασε τον πλεζουρα ειναι λιγο αλαζονας δεν καταλαβαινει απο αυτα  :grin:

Δεν εδωσες κανα κλοτσιδι να τους ριξεις απο το παπι? Ριξτε καμια μπατσα ρε.... αν πετυχει θα τα κλασουν και θα φυγουν  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Δεν εδωσες κανα κλοτσιδι να τους ριξεις απο το παπι? Ριξτε καμια μπατσα ρε.... αν πετυχει θα τα κλασουν και θα φυγουν  :grin:

Ρε μαλακα 16 χρονων εισαι?

Επισκέπτης

Αν έχουν κανά σιδερικό τη γάμησες.Άσε,κοστολογώ τη ζωή μου περισσότερο από 1000€...Απλώς δεν περνάω εκεί πλέον ποτέ με την τσάντα.Και στο πορτοφόλι δεν έχω πάνω από 30 ευρώ.Ίσα την επίσκεψη σε κανά σπίτι και ένα μπουκάλι νερό μετά!

Επισκέπτης
διδυμου θα πηγες μαλλον τυπε μου. lillian το πρακτορειο :)
τυπε μου το ρουμουνι που ειναι υπευθυνο του πρακτορειου ειναι θεϊκο..
καλες οι γκομενουλες στο ταμειο αλλα η πιτσιρικα γκομενα του αφεντικου ολα τα ευρω..
διδυμου οντως..
το δευτερο στην σειρα κατεβαινοντας δεξια..
αυτο με τα σκαλακια..
σπευσατε..
στο πριν & στο μετα ειχε κατι αξιοθρηνητες χοντρομπαζολες θειες..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν έχουν κανά σιδερικό τη γάμησες.Άσε,κοστολογώ τη ζωή μου περισσότερο από 1000€...Απλώς δεν περνάω εκεί πλέον ποτέ με την τσάντα.Και στο πορτοφόλι δεν έχω πάνω από 30 ευρώ.Ίσα την επίσκεψη σε κανά σπίτι και ένα μπουκάλι νερό μετά!

Ναι αν εχουν σιδερικο την εκατσες.... ειδαλλως θα χει πλακα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μαλακα 16 χρονων εισαι?

Τυπακο οσο και να με προκαλεις δεν προκειται να κατσω να σου αναλυσω οτι τοσα χρονια κανω αυτο η εκεινο....

Γιατι θα πειτε αλλα μετα....

Για να μιλαω ετσι... κατι ξερω το μονο σιγουρο... αντε πιες καμια μπυρα τωρα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τυπακο οσο και να με προκαλεις δεν προκειται να κατσω να σου αναλυσω οτι τοσα χρονια κανω αυτο η εκεινο....

Γιατι θα πειτε αλλα μετα....

Για να μιλαω ετσι... κατι ξερω το μονο σιγουρο... αντε πιες καμια μπυρα τωρα
Τουλαχιστον εγω μπορω να παρω μπυρα [εχω ταυτοτητα] κατσε εσυ να το παιζεις γαμιας σε ενα σιτε πιτσιρικο! Στανταρ σε λιγακι οι γκομενες του σιτε θα σου στειλουν πμ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τουλαχιστον εγω μπορω να παρω μπυρα [εχω ταυτοτητα] κατσε εσυ να το παιζεις γαμιας σε ενα σιτε πιτσιρικο! Στανταρ σε λιγακι οι γκομενες του σιτε θα σου στειλουν πμ

Ρε εισαι απαραδεκτος.

τι να πω... αστο να παει στο διαολο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom