Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Επιστολή προς τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη απέστειλε η υπουργός Παιδείας, βουλευτής Α' Αθήνας, Αννα Διαμαντοπούλου, σε συνέχεια της προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει από το 2007, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο κέντρο της Αθήνας.
Η κ. Διαμαντοπούλου προτείνει ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων υπό την αιγίδα του κ. Παμπούκη, καθώς και την ανάγκη δημιουργίας ενός συντονιστικού οργάνου υπό τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας.
Κάνει λόγο για την ανάγκη ενός σχεδίου διετούς δράσης, που θα αφορά όλους τους επιμέρους τομείς, π.χ. διαμονή μεταναστών, διακίνηση ναρκωτικών και ΟΚΑΝΑ, σχολική στέγη και παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών, πράσινο και βασικά έργα υποδομής.
«Η κατάσταση στην Αθήνα γίνεται εκρηκτική και αν δεν παρέμβουμε, θα δούμε φαινόμενα μαζικών συγκρούσεων» αναφέρει στην επιστολή της η κ. Διαμαντοπούλου.

Επισκέπτης
«Η κατάσταση στην Αθήνα γίνεται εκρηκτική και αν δεν παρέμβουμε, θα δούμε φαινόμενα μαζικών συγκρούσεων» αναφέρει στην επιστολή της η κ. Διαμαντοπούλου.
ανατριχιασα..
μπουουουουου..
ο κακος λυκος θα σας φαει..

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Πάρτε και μια βόμβα στο Σύνταγμα ρε!!! Τα πάκια σας εκδικούνται! :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμπλοκές και εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, σημειώθηκαν για μια ακόμη φορά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στα Πατήσια.

Το γεγονός προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί και ζητούν την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ένας μετανάστης τραυματίστηκε από μαχαίρι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Ο δράστης συνελήφθη.

ΠΗΓΗ :

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι τιποτα αλλο συναγωνιστες... αλλα θα αντιμετωπισουμε προβλημα και οσοι επιθυμουμε βραδυνες τσαρκες στις γυρω περιοχες...

(Φυλης - Λιοσσιων - Αχαρνων - Διδυμου)

Επισκέπτης
Συμπλοκή έγινε και στο ΤΕΙ Πειραιά το πρωί μεταξύ αριστερών και ΔΑΠιτών!!!Μου το είπε ο ξαδερφός μου.Πετάχτηκαν καρέκλες κλπ
Και μετά σου λέει σπουδάζουν :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμπλοκή έγινε και στο ΤΕΙ Πειραιά το πρωί μεταξύ αριστερών και ΔΑΠιτών!!!Μου το είπε ο ξαδερφός μου.Πετάχτηκαν καρέκλες κλπ
Και μετά σου λέει σπουδάζουν :jerking: :jerking:

Δεν πα να κουρευονται στις σχολες τι μας νοιαζει  :2funny:

το θεμα ειναι μην παμε καμια μερα για καμια τσαρκα και φυγουμε μαχαιρωμενοι  :-

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και γιατη εγω οποτε παω τα μαυρα μεσανυχτα επι δυο τρια χρονια δεν με εχει πειράξει κανεις μονο κατι μπατσοι που ζητουσαν ταυτοτητα?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και γιατη εγω οποτε παω τα μαυρα μεσανυχτα επι δυο τρια χρονια δεν με εχει πειράξει κανεις μονο κατι μπατσοι που ζητουσαν ταυτοτητα?   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

δεν ξερω τυπε , παντως τωρα τελευταια λενε πως τα πραγματα εχουν γινει περιεργα...

βεβαια αν επιτεθει κανενας με μαχαιρι το πολυ πολυ να του το βαλω στον κωλο  :2funny:

ας ειναι και 3 με μαχαιρια δεν εχω προβλημα... το θεμα ειναι μην εχουν κανα πιστολι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν ξερω τυπε , παντως τωρα τελευταια λενε πως τα πραγματα εχουν γινει περιεργα...

βεβαια αν επιτεθει κανενας με μαχαιρι το πολυ πολυ να του το βαλω στον κωλο  :2funny:

ας ειναι και 3 με μαχαιρια δεν εχω προβλημα... το θεμα ειναι μην εχουν κανα πιστολι
Κοιτα ο κινδυνος ξεκιναει απο πλατεια βαθης και μετα ,εκει ολοι οι ινδοκουρδοι σε κοιτουν περιεργα....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σκουπα σε 24ωρη βαση......αλλοιωτικα λογια του αερα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα ο κινδυνος ξεκιναει απο πλατεια βαθης και μετα ,εκει ολοι οι ινδοκουρδοι σε κοιτουν περιεργα....

Δεν φτανω τοσο κατω... Σταματαω στην Λιοσιων εκει που στριβεις για Ιουλιανου.

Τελοςπαντων.. οι βραδυνες τσαρκες στην Φυλης ειναι καλες... αρκει να μην μαλακιζονται οι αλλοδαποι  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε μηπως εισαι ο αντονοτομαζι? :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Η μαυρη αληθεια ειναι πως με αυτα τα ερπετα που μας κουβαλιουνται συνεχως θα βρουμε μεγαλο μπελα.Εξηγουμε για να μην παρεξηγουμε...αλβανια πολωνια ρωσιδια και οτι ευρωπαικο τεμαχιο σε βαθος χρονου δεν δημιουργει προβλημα...αυτα τα οντα ομως απο πακισταν αβγατηγανισταν ιραν-κ σομαλια ανωμαλια νιγηρα νιπτηρα κτλ με την κολαση που εχουν ζησει εκει (κριμα δεν παυουν να ειναι ανθρωποι)η φυλακη εδω φανταζει σαν 5αστερο...ΔΕΝ θα βαλω και την εντελως αλοπροσαλη θρησκευτικη νοοτροπια τους(οχι θρησκεια τους)που παιζει τεραστιο ρολο στη μη κοινονοικοποιηση τους...Η πουτσα εντεινεται και απο την ανυπαρκτη μεταναστευτικη πολιτικη του κρατους και βεβαια και την γενικοτερη οικονομικη πουτσα που παιζει ΓΥΡΩ ΜΑΣ .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑς ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ...
--δεν ειμαι καθολου ρατσιστης...ειμαι ρεαλιστης και μισω μονο τους τουρκους---

Επισκέπτης
Έχω να πάω βραδινή τσάρκα πάνω από 12χρόνια.Μέχρι τις 19:00.Αφενός μεν για λόγους ασφαλείας αφετέρου επειδή έχει κόσμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχω να πάω βραδινή τσάρκα πάνω από 12χρόνια.Μέχρι τις 19:00.Αφενός μεν για λόγους ασφαλείας αφετέρου επειδή έχει κόσμο.

Τυπε δεν εχεις και αδικο...

Αλλα πλεον προεκυψε και αλλο προβλημα....

Τα πρωινα οπως μας ειπε και ο τζοκερ σκαει επισης πολυς κοσμος επειδη ειναι ανεργοι ματακηδες!

Ο ανεργος ξυπναει κατα τις 10 και σου λεει θα φαω καμια τυροπιτα... και κατα τις 11-1 βολτα Φυλης

μετα μεσημερι σπιτι φαι και υπνο και το απογευμα - βραδυ κανα ιντερνετακι  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Δεν ειμαι  αυτος που λες τυπε μου....

Να ναι καλα το χομπι που εκανα απο μικρος  :boobies:
ΑΛΑΝΙ μου οταν ο αλλος ειναι σε μικροτερη αποσταση απο 2μετρα,με κερατο και αποφασισμενος οι πιθανοτητες ειναι συντριπτικα εναντιον σου...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τυπε δεν εχεις και αδικο...

Αλλα πλεον προεκυψε και αλλο προβλημα....

Τα πρωινα οπως μας ειπε και ο τζοκερ σκαει επισης πολυς κοσμος επειδη ειναι ανεργοι ματακηδες!

Ο ανεργος ξυπναει κατα τις 10 και σου λεει θα φαω καμια τυροπιτα... και κατα τις 11-1 βολτα Φυλης

μετα μεσημερι σπιτι φαι και υπνο και το απογευμα - βραδυ κανα ιντερνετακι  :2funny:
H ζωή σου συμπυκνωμένη σε ένα ποστ.
Μόνος σου πας για τσάρκα;

Επισκέπτης
τυπε μηπως εισαι ο αντονοτομαζι? :2funny:
τυπε εχτες ο ζερο με πηγε στις καθετους της φυλης οπου ειναι τα στεκια σου..
τερμα το μεταξι τυπε μου..
βρηκα την πηγη της μερεντας λεμε..
Υ.Γ οι μαλακες που γραφουν τα σχετικα με τους μεταναστες πρεπει να ειναι τελειωμενες αδελφες λεμε..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom