Νέα

Δεν μου σηκώνεται με προφυλακτικό...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξερω γτ συμβαινει, δεν εχω πουλι. αλλα ξερω οτι ειναι απο τις πιο κλασικες δικαιολογιες που χρησιμοποιουν για να μη βαλουν προφυλακτικο. στο κοσμο εχουμε πηξει απο τετοια θρεντς.

εγώ βάζω ολόσωμο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εγώ βάζω ολόσωμο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

υπηρχε μια τετοια σκηνη στο τρελες σφαιρες :think:

Έβγαζε βιντεάκια όταν γαμούσε σε μπουρδέλο με τις κάλτσες στα πόδια και τα ανέβαζε στο φόρουμ.
Και κοκορευόταν κιόλας  :uglystupid:

:o :o

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ΦΟΡΑ ΚΑΛΤΣΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ.....

papaz

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μια βασική ερώτηση θέλω να κάνω. Γιατί δε κάνετε ένα ban σε χρηστες όπως ο gamawmanoules??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα λεει ολα ο τιτλος...με το που φοραω προφυλακτικο αμεσως παρτον κατω... με τα χιλια ζορια και πολυ σπανια να σταθει στο υψος του...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
χωρις προφυλακτικο ολα μια χαρα...
τι να κανω ρε παιδια??????????????? δεν μπορω να ξενογαμήσω...
ειναι συχνο προβλημα αυτο τυπε
δηλαδη σου ειναι σηκωμενη και οταν βαλεις καποτα πεφτει?
η μηπως με το που τον βαζεις στο μουνι?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ειναι συχνο προβλημα αυτο τυπε
δηλαδη σου ειναι σηκωμενη και οταν βαλεις καποτα πεφτει?
η μηπως με το που τον βαζεις στο μουνι?

Μαλλον  εννοει  την στιγμη που την  φοραει....Μεσολαβουν καποια λεπτα και το μυαλο δινει εντολη υποχωρησηs

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαλλον  εννοει  την στιγμη που την  φοραει....Μεσολαβουν καποια λεπτα και το μυαλο δινει εντολη υποχωρησηs
ψυχολογικο ειναι
τις πρωτες φορες που εβαλε καποτα συνεβει κατι και τωρα του εχει κολλησει η φαση
μα ποιος ειμαι?ο σιγκμουντ φρόυντ? :2funny:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
ψυχολογικο ειναι
τις πρωτες φορες που εβαλε καποτα συνεβει κατι και τωρα του εχει κολλησει η φαση
μα ποιος ειμαι?ο σιγκμουντ φρόυντ? :2funny:
Ωραια διαγνωση  :idiot: πουτσα με κλειστοφοβια πρωτη φορα ακουω!!

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Εμενα μου σηκωνεται μια χαρα αλλα το θεμα μου ειναι οτι εαν το κανω με προφυλακτικο αργω να χυσω ενω χωρις τελειωνω μπαμ μπαμ....

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
να'μαι και εγω..
πρωτα απ'ολα να σας ευχαριστησω για το ενδιαφέρον που δείξατε και δείχνετε για το θεμα , σιγουρα απασχολει εκτος απο εμενα και αλλους ...
λοιπον τα πραγματα ειναι απλα , αν και εγω εχω καταληξει οτι ειναι ψυχολογικο το θεμα , με την κοπελα μου ολα τελεια , εχει τον απεφτο , οσο κουρασμενος και αν τυχει να ειμαι οσο αγχος και να εχω (δουλεια,σχολη) οσο και αν βαριεμαι καμια φορα ... αμα ομως τυχει κατι με καμια φιλη μου ολα μια χαρα μεχρι να μπει το προφυλακτικο ... το μυαλο μου κολλαει σε αυτο ... και αντι να απολαμβανω την στιγμη καθομαι και αγχωνομαι με αποτελεσμα να τυχαινει να πεφτει καμια φορα ... παλιοτερα που η μαλακια στο κεφαλι πηγαινε συννεφο και γινοταν κατι χωρις προφυλακτικο ολα μια χαρα ...  βεβαια πηγα 2-3 φορες σε σπιτακι-στουντιακι αλλα και παλι τιποτα ...ολα καλα μεχρι να μπει το προφυλακτικο!!!! κριμα και τα λεφτα γαμωτο μου ... λεω να κανω αλλη μια προσπαθεια με κανενα cg . ισως στον χωρο μου ή στον χωρο της να ειμαι λιγοτερο αγχωμενος και να δω ...
εχω την εντυπωση οτι εχει να κανει και με την συνηθεια ...

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
δεν ξερω γτ συμβαινει, δεν εχω πουλι. αλλα ξερω οτι ειναι απο τις πιο κλασικες δικαιολογιες που χρησιμοποιουν για να μη βαλουν προφυλακτικο. στο κοσμο εχουμε πηξει απο τετοια θρεντς.
δεν ειναι ετσι,παντα...θελω και'γω να εχω ήσυχο το κεφαλι μου...οπότε ποτε χωρις προφυλακτικο,στην τελικη δεν μου φταίει σε κατι η κοπελα μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom