You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Περίμενες κατι άλλο??Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ο Αμερικανός πρέσβης μίλησε για αναγκαίο συμβιβασμό με την Άγκυρα
Popopovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Υποχρεωτική στράτευση των Γυναικών στα Σώματα Στρατού ξηράς ναυτικού.... τώρα!!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Όχι
Απλώς είναι άλλο πράγμα οι διαθέσεις - προτάσεις των άλλων κι άλλο πράγμα να πατήσεις τη σκανδάλη και να σε πάνε μετά κωλοφεράντζα όλοι
Παρε και το Γερακι τωρα στη Ελλαδα.
Θα μας τραβηξει το αυτι,θα μας χτυπησει φιλικα στην πλατούλα και θα μας στειλει σε διάλογο,αφού πρωτα εξασφαλίσει και τη μεριδα του λεοντος στα εξοπλιστικά,παραμερίζοντας το Γαλλακι ,που τόλμησε να απλωσει χερι στην αποικια.
Και θα γαμηθω εγω εδω κατω στις ετοιμασιες γιατι θα πλακωσει η Σαρα και η Μαρα...
Αντε να δω πότε θα βγει το γαμω-ΦΕΚ της αποστρατειας μου...
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 506
Υποχρεωτική στράτευση των Γυναικών στα Σώματα Στρατού ξηράς ναυτικού.... τώρα!!!!!
σωστο αλλα ας οργανωσουμε πρωτα των ανδρων και μετα βλεπουμε. Η θητεια ετσι οπως ειναι , ειναι χαμενος χρονος
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Όχι
Απλώς είναι άλλο πράγμα οι διαθέσεις - προτάσεις των άλλων κι άλλο πράγμα να πατήσεις τη σκανδάλη και να σε πάνε μετά κωλοφεράντζα όλοι
Θα μας τραβηξει το αυτι,θα μας χτυπησει φιλικα στην πλατούλα και θα μας στειλει σε διάλογο,αφού πρωτα εξασφαλίσει και τη μεριδα του λεοντος στα εξοπλιστικά,παραμερίζοντας το Γαλλακι ,που τόλμησε να απλωσει χερι στην αποικια.
Και θα γαμηθω εγω εδω κατω στις ετοιμασιες γιατι θα πλακωσει η Σαρα και η Μαρα...
Αντε να δω πότε θα βγει το γαμω-ΦΕΚ της αποστρατειας μου...
Αδερφέ αυτοί κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς πρέπει να κάνουμε τη δική μας
Δεν βλέπω τίποτα το παράξενο μέσα σε όλα αυτά
Γάλλοι, Αμερικανοί πάντα ήταν οι μνηστήρες των εξοπλιστικών μαζί με Γερμανία από πίσω..
Τωρα το θέμα είναι ο διάλογος, αυτό είναι που μας καίει.
Οι όροι, οι προϋποθέσεις κλπ
Εκεί θα φανεί η εθνική προσπάθεια ή τυχόν προδοσία
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, βεβαια οπως το παμε, σε 50 χρονια θα ειμαστε 5 εκατομμυρια και οι Τουρκοι 150Όταν εξοπλιστουμε σωστά και αποκτήσουμε υπεροχή τότε δεν θα έχουμε ανάγκη από κανενός τη στήριξη και θα μπορούμε και να πατήσουμε τη σκανδάλη χωρίς να φοβόμαστε τις συνέπειες από τους δήθεν, τάχα μου συμμάχους
Και πυρηνικές κεφαλές να εχεις, δεν νομιζω οτι εχεις μεγαλη τύχη τότε
ΠΑΙΔΙΑ πρεπει να αποκταμε πρωτίστως, και μετα πυραυλους.
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Ναι, βεβαια οπως το παμε, σε 50 χρονια θα ειμαστε 5 εκατομμυρια και οι Τουρκοι 150Όταν εξοπλιστουμε σωστά και αποκτήσουμε υπεροχή τότε δεν θα έχουμε ανάγκη από κανενός τη στήριξη και θα μπορούμε και να πατήσουμε τη σκανδάλη χωρίς να φοβόμαστε τις συνέπειες από τους δήθεν, τάχα μου συμμάχους
Είναι κι αυτό
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Το γερακι και ο μπουφος
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.785
- Πόντοι
- 19.795
Ας δώσουν 30000 επίδομα για τρίτο παιδί, σε όποιον έχει εισόδημα κάτω από 10000 ετήσιο. Αντί να τα δίνουν από εδώ και από εκεί.Ναι, βεβαια οπως το παμε, σε 50 χρονια θα ειμαστε 5 εκατομμυρια και οι Τουρκοι 150Όταν εξοπλιστουμε σωστά και αποκτήσουμε υπεροχή τότε δεν θα έχουμε ανάγκη από κανενός τη στήριξη και θα μπορούμε και να πατήσουμε τη σκανδάλη χωρίς να φοβόμαστε τις συνέπειες από τους δήθεν, τάχα μου συμμάχους
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
H Kύπρος διατήρησε το βέτο στην Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων χθες. Αντίθετα ο Δένδιας είπε το εκπληκτικό σε δηλώσεις του στην Τσεχία: «Ζητάμε όμως από τους φίλους και εταίρους μας στην ΕΕ να υπάρξει μία προετοιμασία μίας λίστας κυρώσεων, οι οποίες δεν επιθυμούμε να επιβληθούν τώρα στην Τουρκία, αλλά να υπάρχουν εκεί για να επιδειχθεί τι θα συμβεί εάν η Τουρκία –κάτι που εμείς απευχόμαστε– επανέλθει στην λογική των παράνομων ενεργειών».
Σε ένα θέμα που θα έπρεπε να κινούμεθα συντονισμένοι και να πιέζουμε από κοινού την ΕΕ αφήσαμε την Κύπρο μόνη της. Προφανώς δε μπορούμε να πούμε όχι στο Βερολίνο.
Σε ένα θέμα που θα έπρεπε να κινούμεθα συντονισμένοι και να πιέζουμε από κοινού την ΕΕ αφήσαμε την Κύπρο μόνη της. Προφανώς δε μπορούμε να πούμε όχι στο Βερολίνο.
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.622
- Πόντοι
- 17.436
λίγο επικίνδυνο σαν γεγονός τωρα....Όχι ότι μοιάζει παράλογο σενάριο αλλά δύσκολο man..Άραγε υπάρχει κανείς αρχιδάτος να αναλάβει να πάμε μπροστά;
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
H Kύπρος διατήρησε το βέτο στην Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων χθες. Αντίθετα ο Δένδιας είπε το εκπληκτικό σε δηλώσεις του στην Τσεχία: «Ζητάμε όμως από τους φίλους και εταίρους μας στην ΕΕ να υπάρξει μία προετοιμασία μίας λίστας κυρώσεων, οι οποίες δεν επιθυμούμε να επιβληθούν τώρα στην Τουρκία, αλλά να υπάρχουν εκεί για να επιδειχθεί τι θα συμβεί εάν η Τουρκία –κάτι που εμείς απευχόμαστε– επανέλθει στην λογική των παράνομων ενεργειών».
Δεν πιστεύω ότι είναι έτσι
Νομίζω πάμε με τη λογική καλός μπάτσος-κακός μπάτσος
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Απέναντι στον Ερντογαν; Στον άνθρωπο που μυρίζει το φόβο αυτού που έχει μπροστά του κι ανάλογα κινείται; Ή μήπως δε μέτρησε τους Γάλλους και έστησε πανηγυράκι στο οικόπεδο της TOTAL;H Kύπρος διατήρησε το βέτο στην Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων χθες. Αντίθετα ο Δένδιας είπε το εκπληκτικό σε δηλώσεις του στην Τσεχία: «Ζητάμε όμως από τους φίλους και εταίρους μας στην ΕΕ να υπάρξει μία προετοιμασία μίας λίστας κυρώσεων, οι οποίες δεν επιθυμούμε να επιβληθούν τώρα στην Τουρκία, αλλά να υπάρχουν εκεί για να επιδειχθεί τι θα συμβεί εάν η Τουρκία –κάτι που εμείς απευχόμαστε– επανέλθει στην λογική των παράνομων ενεργειών».
Δεν πιστεύω ότι είναι έτσι
Νομίζω πάμε με τη λογική καλός μπάτσος-κακός μπάτσος
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Φίλε μου εδώ το παιχνίδι έχει πολλές παραμέτρους
Δεν είναι ένας εναντίον ενός
Χρειάζεται να μετράει κανείς κάθε λόγο, κάθε κίνηση
Νομίζω ότι μέχρι στιγμής το πάμε όσο καλύτερα θα μπορούσε να πάει κάτω από όλες αυτές τις παραμέτρους
Δεν είναι ένας εναντίον ενός
Χρειάζεται να μετράει κανείς κάθε λόγο, κάθε κίνηση
Νομίζω ότι μέχρι στιγμής το πάμε όσο καλύτερα θα μπορούσε να πάει κάτω από όλες αυτές τις παραμέτρους
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Ας δώσουν 30000 επίδομα για τρίτο παιδί, σε όποιον έχει εισόδημα κάτω από 10000 ετήσιο. Αντί να τα δίνουν από εδώ και από εκεί.Ναι, βεβαια οπως το παμε, σε 50 χρονια θα ειμαστε 5 εκατομμυρια και οι Τουρκοι 150Όταν εξοπλιστουμε σωστά και αποκτήσουμε υπεροχή τότε δεν θα έχουμε ανάγκη από κανενός τη στήριξη και θα μπορούμε και να πατήσουμε τη σκανδάλη χωρίς να φοβόμαστε τις συνέπειες από τους δήθεν, τάχα μου συμμάχους
Το 1950, που κανανε ολοι 7 και 8 παιδια, τι επιδομα ακριβως επαιρναν?
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ο Ερντογαν το μόνο μπάτσο που μετράει και σέβεται είναι ο υπερατλαντικός. Και αυτόν όχι πάντα. Και ίσως και γιαυτό στο τέλος να φάει το κεφάλι του. Μια λάθος εκτίμηση για την κάλυψη Τραμπ μπορεί να τον τελειώσει. Ολοι οι υπόλοιποι ούτε τον απασχολούν.