Νέα

Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ο Αμερικανός πρέσβης μίλησε για αναγκαίο συμβιβασμό με την Άγκυρα :confused:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Όχι
Απλώς είναι άλλο πράγμα οι διαθέσεις - προτάσεις των άλλων κι άλλο πράγμα να πατήσεις τη σκανδάλη και να σε πάνε μετά κωλοφεράντζα όλοι

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Όχι
Απλώς είναι άλλο πράγμα οι διαθέσεις - προτάσεις των άλλων κι άλλο πράγμα να πατήσεις τη σκανδάλη και να σε πάνε μετά κωλοφεράντζα όλοι

Παρε και το Γερακι τωρα στη Ελλαδα.
Θα μας τραβηξει το αυτι,θα μας χτυπησει φιλικα στην πλατούλα και θα μας στειλει σε διάλογο,αφού πρωτα εξασφαλίσει και τη μεριδα του λεοντος στα εξοπλιστικά,παραμερίζοντας το Γαλλακι ,που τόλμησε να απλωσει χερι στην αποικια.
Και θα γαμηθω εγω εδω κατω στις ετοιμασιες γιατι θα πλακωσει η Σαρα και η Μαρα...
Αντε να δω πότε θα βγει το γαμω-ΦΕΚ της αποστρατειας μου...

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.606
Πόντοι
506

Υποχρεωτική στράτευση των Γυναικών στα Σώματα Στρατού ξηράς ναυτικού.... τώρα!!!!!

σωστο αλλα ας οργανωσουμε πρωτα των ανδρων και μετα βλεπουμε. Η θητεια ετσι οπως ειναι , ειναι χαμενος χρονος

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Όχι

Παρε και το Γερακι τωρα στη Ελλαδα.
Θα μας τραβηξει το αυτι,θα μας χτυπησει φιλικα στην πλατούλα και θα μας στειλει σε διάλογο,αφού πρωτα εξασφαλίσει και τη μεριδα του λεοντος στα εξοπλιστικά,παραμερίζοντας το Γαλλακι ,που τόλμησε να απλωσει χερι στην αποικια.
Και θα γαμηθω εγω εδω κατω στις ετοιμασιες γιατι θα πλακωσει η Σαρα και η Μαρα...
Αντε να δω πότε θα βγει το γαμω-ΦΕΚ της αποστρατειας μου...

Αδερφέ αυτοί κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς πρέπει να κάνουμε τη δική μας
Δεν βλέπω τίποτα το παράξενο μέσα σε όλα αυτά
Γάλλοι, Αμερικανοί πάντα ήταν οι μνηστήρες των εξοπλιστικών μαζί με Γερμανία από πίσω..
Τωρα το θέμα είναι ο διάλογος, αυτό είναι που μας καίει.
Οι όροι, οι προϋποθέσεις κλπ
Εκεί θα φανεί η εθνική προσπάθεια ή τυχόν προδοσία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Όταν εξοπλιστουμε σωστά και αποκτήσουμε υπεροχή τότε δεν θα έχουμε ανάγκη από κανενός τη στήριξη και θα μπορούμε και να πατήσουμε τη σκανδάλη χωρίς να φοβόμαστε τις συνέπειες από τους δήθεν, τάχα μου συμμάχους
Ναι, βεβαια οπως το παμε, σε 50 χρονια θα ειμαστε 5 εκατομμυρια και οι Τουρκοι 150

Και πυρηνικές κεφαλές να εχεις, δεν νομιζω οτι εχεις μεγαλη τύχη τότε

ΠΑΙΔΙΑ πρεπει να αποκταμε πρωτίστως, και μετα πυραυλους.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Όταν εξοπλιστουμε σωστά και αποκτήσουμε υπεροχή τότε δεν θα έχουμε ανάγκη από κανενός τη στήριξη και θα μπορούμε και να πατήσουμε τη σκανδάλη χωρίς να φοβόμαστε τις συνέπειες από τους δήθεν, τάχα μου συμμάχους
Ναι, βεβαια οπως το παμε, σε 50 χρονια θα ειμαστε 5 εκατομμυρια και οι Τουρκοι 150

Είναι κι αυτό :confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Το γερακι και ο μπουφος

cebacf85cf81ceb9ceb1cebacebfcf83-cebcceb7cf84cf83cebfcf84ceb1cebaceb7cf83-kyriakos-mitsotakis-cebacebfcf85cebbceb7cf83-cf86cf89cf84cebfceb312.jpg

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.622
Πόντοι
17.436

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Άραγε υπάρχει κανείς αρχιδάτος να αναλάβει να πάμε μπροστά;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.785
Πόντοι
19.795

Ας δώσουν 30000 επίδομα για τρίτο παιδί, σε όποιον έχει εισόδημα κάτω από 10000 ετήσιο. Αντί να τα δίνουν από εδώ και από εκεί.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
H Kύπρος διατήρησε το βέτο στην Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων χθες. Αντίθετα ο Δένδιας είπε το εκπληκτικό σε δηλώσεις του στην Τσεχία: «Ζητάμε όμως από τους φίλους και εταίρους μας στην ΕΕ να υπάρξει μία προετοιμασία μίας λίστας κυρώσεων, οι οποίες δεν επιθυμούμε να επιβληθούν τώρα στην Τουρκία, αλλά να υπάρχουν εκεί για να επιδειχθεί τι θα συμβεί εάν η Τουρκία –κάτι που εμείς απευχόμαστε– επανέλθει στην λογική των παράνομων ενεργειών».
Σε ένα θέμα που θα έπρεπε να κινούμεθα συντονισμένοι και να πιέζουμε από κοινού την ΕΕ αφήσαμε την Κύπρο μόνη της. Προφανώς δε μπορούμε να πούμε όχι στο Βερολίνο.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
H Kύπρος διατήρησε το βέτο στην Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων χθες. Αντίθετα ο Δένδιας είπε το εκπληκτικό σε δηλώσεις του στην Τσεχία: «Ζητάμε όμως από τους φίλους και εταίρους μας στην ΕΕ να υπάρξει μία προετοιμασία μίας λίστας κυρώσεων, οι οποίες δεν επιθυμούμε να επιβληθούν τώρα στην Τουρκία, αλλά να υπάρχουν εκεί για να επιδειχθεί τι θα συμβεί εάν η Τουρκία –κάτι που εμείς απευχόμαστε– επανέλθει στην λογική των παράνομων ενεργειών».
Σε ένα θέμα που θα έπρεπε να κινούμεθα συντονισμένοι και να πιέζουμε από κοινού την ΕΕ αφήσαμε την Κύπρο μόνη της. Προφανώς δε μπορούμε να πούμε όχι στο Βερολίνο.

Δεν πιστεύω ότι είναι έτσι
Νομίζω πάμε με τη λογική καλός μπάτσος-κακός μπάτσος

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Δεν πιστεύω ότι είναι έτσι
Νομίζω πάμε με τη λογική καλός μπάτσος-κακός μπάτσος
Απέναντι στον Ερντογαν; Στον άνθρωπο που μυρίζει το φόβο αυτού που έχει μπροστά του κι ανάλογα κινείται; Ή μήπως δε μέτρησε τους Γάλλους και έστησε πανηγυράκι στο οικόπεδο της TOTAL;

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Φίλε μου εδώ το παιχνίδι έχει πολλές παραμέτρους
Δεν είναι ένας εναντίον ενός
Χρειάζεται να μετράει κανείς κάθε λόγο, κάθε κίνηση
Νομίζω ότι μέχρι στιγμής το πάμε όσο καλύτερα θα μπορούσε να πάει κάτω από όλες αυτές τις παραμέτρους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

Ας δώσουν 30000 επίδομα για τρίτο παιδί, σε όποιον έχει εισόδημα κάτω από 10000 ετήσιο. Αντί να τα δίνουν από εδώ και από εκεί.

Το 1950, που κανανε ολοι 7 και 8 παιδια, τι επιδομα ακριβως επαιρναν?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο Ερντογαν το μόνο μπάτσο που μετράει και σέβεται είναι ο υπερατλαντικός. Και αυτόν όχι πάντα. Και ίσως και γιαυτό στο τέλος να φάει το κεφάλι του. Μια λάθος εκτίμηση για την κάλυψη Τραμπ μπορεί να τον τελειώσει. Ολοι οι υπόλοιποι ούτε τον απασχολούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom