Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Γαμηστε το πουστοπλοιο!!!!
... Μία σκέψη και μόνο φίλοι μου το καθεστώς του σουλτάνου είναι τόσο στριμωγμένο που δεν κοιτά οικονομικές συμφωνίες και διαβεβαιώσεις, αλλά στο βωμό της εξουσίας θυσιάζει πλέον τα πάντα, χάνοντας εντελώς την αξιοπιστία του...
πολυ καλά τα γραφεις φίλε και όντως ο Έλληνας είναι πανέξυπνος και πανψυχραιμος και ασυναγωνιστος εν ολίγοις. ΟΜΩΣ..ατομικά μιλωντας..το πρόβλημα μας είναι στη συνοχη σαν κοινωνία και αυτό Δυστυχώς το έχουν οι Τούρκοι και μεσομακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει παρά πολύ αρνητικάΔεν έχω γράψει σε αυτό το thread, έχω κλικάρει όμως μερικές φορές και έχω διαβάσει απίστευτες βλακείες, ανοησίες από ειδικούς του κανα-πέος και ηλίθιους που νομίζουν ότι κάνουν αντιπολίτευση….
Αφού λοιπόν σαββατιάτικα υπάρχει χρόνος και το νήμα είναι πρώτη μούρη, έας δεκάλογος:
1. Δεν κάνουμε ότι λέει ο χαζός του Σύριζα. Συνταγή για καταστροφή είναι ο βλακάκος, οπότε από ότι λέει κάνουμε το αντίθετο, και είμαστε μέσα…
2. Δεν παίζουμε το παιχνίδι του Ερντογάν.
3. Δεν ρίχνουμε πρώτοι, η διεθνής κοινότητα θα θυμάται ποιος έριξε την πρώτη βολή και θα δώσουμε άλλοθι στον καραγκιόζη και θα τον κάνουμε μάγκα.
Αυτός που ρίχνει πρώτος είναι αυτός που έχει το πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν είναι δικό μας, είναι δικό του. Εμείς δεν διεκδικούμε, εμείς δεν έχουμε διαλυμένη οικονομία, εμείς είμαστε στην ΕΕ και αυτός είναι στα χαμένα. Εμείς κρατάμε ευρώ και αυτός κρατάει πετσετάκια.
4. Φτιάχνουμε όσο καλύτερο μπορούμε πλέγμα συμμαχιών.
5. Εν μέσω πανδημίας και παγκόσμιας ύφεσης, θωρακίζουμε όσο μπορούμε την οικονομία, νομίζω ότι το οικονομικό επιτελείο είναι πολύ καλό.
6. Δηλώνουμε ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ την κόκκινη γραμμή μας σε όλο τον κόσμο. Όχι πριν, όχι όταν θέλει ο σουλτάνος, αλλά όταν επιλέξουμε εμείς, όταν ο χρόνος είναι σωστός. Θεωρώ ότι ο ΠΘ ξέρει καλύτερα από όλους το πότε και το γιατί.
7. Ετοιμάζουμε τα στρατηγικά μας σχέδια, (αυτό έχει ήδη γίνει) έχω εμπιστοσύνη στους πραγματικούς επαγγελματίες, και όχι στους μπουμπούνες του fb, bou, κ.λπ
8. Οδηγούμε βήμα-βήμα την Ε.Ε. στις θέσεις μας. Πριν από 6 μήνες ζήτημα είναι να είχαμε ενεργή στήριξη από 2 χώρες. Τώρα είναι πάνω από 10. Σε 2 μήνες ίσως να έχει απομονωθεί πλήρως η φράου, το παιχνίδι είναι μαραθώνιος, δεν είναι αγώνας 100 μέτρων.
9.Το πιο πιθανό είναι ο ηγετίσκος της δεκάρας να ξαναγυρίσει στο ναύσταθμο. Οι μαγκιές είναι θέατρο, και αυτός είναι κότα. Θεωρώ ότι θα έχει κακό τέλος.
10. Στο πόκερ και στο σκάκι κερδίζει ο ψύχραιμος, αυτός που ξέρει πότε χτυπάει.
Κοίτα στις προφητείες δεν πιστεύω. Γνωρίζω μόνον ότι κατάγεται από τη Χειμμάρα, από ένα χωριό ονόματι Βουνό. Ο παππούς του έφυγε απο κει και κατέβηκε στους Παξούς. Τον τίμησε και η Ομόνοια αλλά και ο ίδιος το λέει με περηφάνεια.Υ/Γ
stokadoura πολύ σωστή παρατήρηση για την διάσταση μεταξύ Μαξίμου και ΥΠΕΞ σε πολλές περιπτώσεις,και το συστηματικό άδειασμα του κασιδιάρη κόντε καραφλοκόρακα από το κουτάβι της Angela...
Μπας και είναι αυτός ο κασιδιάρης που αναφέρει ο Κοσμάς ο Αιτωλός και ξεκινήσει τον πόλεμο με τους Τούρκους τώρα που το σκέφτομαι...
Μειοδότης είναι αποδεδειγμένα ο Σημίτης.
Από την ιστορία της Ελλάδος μάστορα. Αν δεν την έμαθες δε φταίω εγώ.Μειοδότης είναι αποδεδειγμένα ο Σημίτης.
Απο που αποδεικνυεται ρε μαστορα