Νέα

Δεν γαμάει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Voula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.286
Πόντοι
6.056
Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
δεν μας βαζεις καμια φωτο να δουμε πανω κατω τι χανουμε?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.288
Πόντοι
12.756

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.208
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Βούλα το παπάρι το χεις κόψει ή το κρατάς για έκπληξη;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.364
Πόντοι
27.261
εισαι ακομα παντρεμενη ? :think:

OP
OP
V

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.208
Πόντοι
3.656
ρε απο χθες δεν εχω παει σπιτι με δουλευεις;
τι απο χθες ρε???ολη μερα χθες εδω ησουν και τωρα μολις ειδες την στερημενη χωθηκες παλι...ουτε μια καλημερα δεν ειπες απο κει!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.288
Πόντοι
12.756
τι απο χθες ρε???ολη μερα χθες εδω ησουν και τωρα μολις ειδες την στερημενη χωθηκες παλι...ουτε μια καλημερα δεν ειπες απο κει!!
θεωρησα πολυ σημαντικο το νημα και τον προβληματισμο της κυριας Βουλας ρε και θελησα να βοηθησω

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.286
Πόντοι
6.056

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.288
Πόντοι
12.756
κατσε να δουμε

τα εντυπωσιακη γυναικα τα εχουμε ξανακουσει και απο κοντα την εβλεπες και αφηνες το μισο λαστιχο καμενο στην ασφαλτο :undecided:
εγω οπως ξερεις ειμαι μνηστευμενος δεν μπορω να βοηθησω..ειμαι και λιγο ασχημος,λιγο χοντρος καταλαβαινεις...ευελπιστω εσεις να μπορεσετε να βοηθησετε την κυρα-Βουλα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.979
Πόντοι
12.756
Ολοι οι άνεργοι εδω μαζευτηκαν ... θα καλοπεράσει η τυπισσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω οπως ξερεις ειμαι μνηστευμενος δεν μπορω να βοηθησω..ειμαι και λιγο ασχημος,λιγο χοντρος καταλαβαινεις...ευελπιστω εσεις να μπορεσετε να βοηθησετε την κυρα-Βουλα
το παμφτωχος ξέχασες ..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Αθηναίος να βοηθήσει θέλει...είναι ουμανιστής....:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom