Νέα

Δεν φοβαστε μηπως καταλαβει η γκομενα σας την μυρωδια??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teo_gilf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Eν αναγκη ριχνουμε μια τροποποιηση  βρε αδερφε...
Γι αυτο ειναι οι νομοι....για να τουs αλλαζουμε κατα το δοκουν

Ναι βρε φίλε, κανε ενα ψυχικό και για μας τους σκλαβομένους.

Πέρνα μια μεταμεσονυχτια ντροπολογία.

Άλλωστε στο ελλάντα οπως ειπε ενας σοφος υπουργος (ψηλος-κρητικός και πρωην  :fuck2: της Ντόρας)

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ποιός τις γαμάει τις γκόμενες... Γνωρίζει κανείς που είναι το τοπικ με τις έγκυες να χαζέψω?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ποιός τις γαμάει τις γκόμενες... Γνωρίζει κανείς που είναι το τοπικ με τις έγκυες να χαζέψω?
Εχεις κάψει φλάντζα έ;
Εχεις πάρει σβάρνα όλα τα θέματα και ρωτάς το ίδιο πράγμα.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι και ο gl μέσα που γνωρίζει το ποιόν της τσόντας!

OP
OP
teo_gilf

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
νομιζω πως το θεμα δεν ειναι αν πρεπει οι παντρεμενοι η οσοι εχουν γκομενα να πορνιαζουν αλλα αν σκεφτονται την περιπτωση να τους καταλαβει η δικια τους λογω μυρωδιας.....

το τοπικ με τις εγγυες μαλλον εξαφανιστηκε... :2funny:

OP
OP
teo_gilf

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Πολύ σοβαρό πρόβλημα του κάθε έντιμου παντρεμένου μπουρδελίαρη.

Με έχει απασχολήσει πολλές φορές.

Και δεν ειναι μόνο η μπουρδελίλα αλλά και τα αρώματα ή αφρολουτρα που βάζουν οι τάνες για να μοιρίζουν φρέσκς κα καθαρές.

Ακομη και στα στούντιο που έχουν ντουζιέρες με αρωματικα αφρόλουτρα ή σαπουνια που ειναι διαφορετικά απο αυτά που χρεισημοποιούμε στα σπίτια μας.

Βασικά, έχω προσέξει οτι οι παλίες και έμποιρες τάνες δεν φοράνε πατσουλί και έντονα αρωματα, σιγουρα αυτές ξέρουν.
Μου έχει σε στουντιο να με έχει κατακαβλώσει πιπινοπουτανάκι που όμως μοιριζε πατσουλι και δεν πέρασα μαζί της, γιαυτό ακριβως τον λόγο.

και η μουνιλα φιλε μου...μια γυναικα με καλη οσφρηση μπορει ευκολα να το καταλαβει...

παντως χαιρομαι που καταλαβαινεις το τοπικ.....εγω γενικα το εχω αυτο το αγχος...τωρα αν ειναι σωστο αυτο που κανουμε η οχι ειναι αλλη ιστορια

wolfsad

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Κριτικές
16
Like
14
Πόντοι
10
Η λυση ειναι μια . Μετα την επαφη αποσμητικο παντου .
Το ζορι ομως δεν ειναι στα δελλα αλλα στα στριπτιζαδικα . Εκει οι στριπερς φορανε παντα αρωμα το οποιο μενει ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ . Εκει που την ειχα πατησει μια φορα εκανα το θεΐκο : εριξα στο παντελονι που βρωμαγε πατσουλι απο την στριπτιζου ενα ποτηρι καφε ( φραπε ) και το εβαλα στα απλυτα . ΕΙπα στη συζυγο οτι χυθηκε ο καφες απο ενα συναδελφο επανω μου . Ασε που το αρωμα του καφε μπερδευει ακομα και τα αστυνομικα σκυλια για τα ναρκωτικα .

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
και η μουνιλα φιλε μου...μια γυναικα με καλη οσφρηση μπορει ευκολα να το καταλαβει...

παντως χαιρομαι που καταλαβαινεις το τοπικ.....εγω γενικα το εχω αυτο το αγχος...τωρα αν ειναι σωστο αυτο που κανουμε η οχι ειναι αλλη ιστορια

Στο φαι και στο γαμησι

ο Θεός δεν κάνει κρίση

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παντα εχω τον φοβο ακομα και στις απλες τσαρκες να καταλαβει η γκομενα μου την μυρωδια απο μπουρδελιλα-μουνιλα κλπ, ποσο μαλλον οταν κανω καταθεση.....

αντιμετωπιζεται τον ιδιο φοβο?
υπαρχουν τροποι αντιμετωπισης?

εγω ας πουμε τρεχω κατευθειαν στο μπανιο αλλα και παλι δεν ειμαι τοσο σιγουρος πως δεν θα το καταλαβει ασε που μερικες φορες μυριζει πολυ εντονα και μετα το μπανιο.

Δεερω ουτε εγω πως φευγει το αρωμα ρρε γμτ. και οι καργιολας τα γνωριζουν κιολας!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Η λυση ειναι μια . Μετα την επαφη αποσμητικο παντου .
Το ζορι ομως δεν ειναι στα δελλα αλλα στα στριπτιζαδικα . Εκει οι στριπερς φορανε παντα αρωμα το οποιο μενει ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ . Εκει που την ειχα πατησει μια φορα εκανα το θεΐκο : εριξα στο παντελονι που βρωμαγε πατσουλι απο την στριπτιζου ενα ποτηρι καφε ( φραπε ) και το εβαλα στα απλυτα . ΕΙπα στη συζυγο οτι χυθηκε ο καφες απο ενα συναδελφο επανω μου . Ασε που το αρωμα του καφε μπερδευει ακομα και τα αστυνομικα σκυλια για τα ναρκωτικα .
Οι ακατέργαστοι-κόκκοι καφέ όχι ο φραπέ.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Φροντιζεις να μην συναντηθειτε οταν πας σπιτι.
Πηγαινεις πριν τη δουλεια.
6 το πρωι αν υπαρχει καποιο ανοιχτο και ετσι η μυρωδια χανεται στη δουλεια ολη μερα.
Γυριζεις το μεσημερι και πας για μπανακι οντας κατακουρασμενος. :grin:
Ειναι και αυτο μια λυση...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom