διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Kάτσε να τους διαβάσω ξανά και θα σου απαντήσω.Γυναίκα μπορεί να έχει;;;;
αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί δλδης
Kάτσε να τους διαβάσω ξανά και θα σου απαντήσω.Γυναίκα μπορεί να έχει;;;;
αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί δλδης
Kάτσε να τους διαβάσω ξανά και θα σου απαντήσω.
Kάτσε να τους διαβάσω ξανά και θα σου απαντήσω.
Eν αναγκη ριχνουμε μια τροποποιηση βρε αδερφε...
Γι αυτο ειναι οι νομοι....για να τουs αλλαζουμε κατα το δοκουν
Εχεις κάψει φλάντζα έ;Ποιός τις γαμάει τις γκόμενες... Γνωρίζει κανείς που είναι το τοπικ με τις έγκυες να χαζέψω?
Εχεις κάψει φλάντζα έ;
Εχεις πάρει σβάρνα όλα τα θέματα και ρωτάς το ίδιο πράγμα.
Εχεις κάψει φλάντζα έ;
Εχεις πάρει σβάρνα όλα τα θέματα και ρωτάς το ίδιο πράγμα.
Πολύ σοβαρό πρόβλημα του κάθε έντιμου παντρεμένου μπουρδελίαρη.
Με έχει απασχολήσει πολλές φορές.
Και δεν ειναι μόνο η μπουρδελίλα αλλά και τα αρώματα ή αφρολουτρα που βάζουν οι τάνες για να μοιρίζουν φρέσκς κα καθαρές.
Ακομη και στα στούντιο που έχουν ντουζιέρες με αρωματικα αφρόλουτρα ή σαπουνια που ειναι διαφορετικά απο αυτά που χρεισημοποιούμε στα σπίτια μας.
Βασικά, έχω προσέξει οτι οι παλίες και έμποιρες τάνες δεν φοράνε πατσουλί και έντονα αρωματα, σιγουρα αυτές ξέρουν.
Μου έχει σε στουντιο να με έχει κατακαβλώσει πιπινοπουτανάκι που όμως μοιριζε πατσουλι και δεν πέρασα μαζί της, γιαυτό ακριβως τον λόγο.
και η μουνιλα φιλε μου...μια γυναικα με καλη οσφρηση μπορει ευκολα να το καταλαβει...
παντως χαιρομαι που καταλαβαινεις το τοπικ.....εγω γενικα το εχω αυτο το αγχος...τωρα αν ειναι σωστο αυτο που κανουμε η οχι ειναι αλλη ιστορια
παντα εχω τον φοβο ακομα και στις απλες τσαρκες να καταλαβει η γκομενα μου την μυρωδια απο μπουρδελιλα-μουνιλα κλπ, ποσο μαλλον οταν κανω καταθεση.....
αντιμετωπιζεται τον ιδιο φοβο?
υπαρχουν τροποι αντιμετωπισης?
εγω ας πουμε τρεχω κατευθειαν στο μπανιο αλλα και παλι δεν ειμαι τοσο σιγουρος πως δεν θα το καταλαβει ασε που μερικες φορες μυριζει πολυ εντονα και μετα το μπανιο.
Οι ακατέργαστοι-κόκκοι καφέ όχι ο φραπέ.Η λυση ειναι μια . Μετα την επαφη αποσμητικο παντου .
Το ζορι ομως δεν ειναι στα δελλα αλλα στα στριπτιζαδικα . Εκει οι στριπερς φορανε παντα αρωμα το οποιο μενει ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ . Εκει που την ειχα πατησει μια φορα εκανα το θεΐκο : εριξα στο παντελονι που βρωμαγε πατσουλι απο την στριπτιζου ενα ποτηρι καφε ( φραπε ) και το εβαλα στα απλυτα . ΕΙπα στη συζυγο οτι χυθηκε ο καφες απο ενα συναδελφο επανω μου . Ασε που το αρωμα του καφε μπερδευει ακομα και τα αστυνομικα σκυλια για τα ναρκωτικα .
Οι ακατέργαστοι-κόκκοι καφέ όχι ο φραπέ.
Σκύλος που ψάχνει για ναρκωτικά είσαι τύπε;οποτε θα κουβαλαμε κοκους καφε???
Θειο εβλεπες και συ "Οι Σκληροι του Μαιαμι";Οι ακατέργαστοι-κόκκοι καφέ όχι ο φραπέ.
Σου το εγραψα και πριν.οποτε θα κουβαλαμε κοκους καφε???