Νέα

Δεν φοβαστε μηπως καταλαβει η γκομενα σας την μυρωδια??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teo_gilf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
παντα εχω τον φοβο ακομα και στις απλες τσαρκες να καταλαβει η γκομενα μου την μυρωδια απο μπουρδελιλα-μουνιλα κλπ, ποσο μαλλον οταν κανω καταθεση.....

αντιμετωπιζεται τον ιδιο φοβο?
υπαρχουν τροποι αντιμετωπισης?

εγω ας πουμε τρεχω κατευθειαν στο μπανιο αλλα και παλι δεν ειμαι τοσο σιγουρος πως δεν θα το καταλαβει ασε που μερικες φορες μυριζει πολυ εντονα και μετα το μπανιο.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
αν σε ρωτησει για μουνιλα πες της οτι περασες κ πηρες μια πεσκανδριτσα απο ενα ψαραδικο για κακαβια

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Man αν ειχα γκομενα δεν θα ασχολιομουν με αυτο το αθλημα.
Υποτιθεται οτι οταν κανεις μια σχεση σε καλυπτει και στο σεξουαλικο. Αν δεν σε καλυπτει, τοτε δεν συνεχιζεις την σχεση.
;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
3 διπυτα με αφθονο τζατζικι μετα...αν μυριζει περισσοτερο γαμα τα

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
αν σε ρωτησει για μουνιλα πες της οτι περασες κ πηρες μια πεσκανδριτσα απο ενα ψαραδικο για κακαβια
συγνωμη

επειδη δεν ειμαι γνωστης η μπουρδελιλα τι ακριβως μυρωδια ειναι?

μηπως κατι αναμεσα σε κλανιλα κ χλωρινη κλινεξ?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
συγνωμη

επειδη δεν ειμαι γνωστης η μπουρδελιλα τι ακριβως μυρωδια ειναι?

μηπως κατι αναμεσα σε κλανιλα κ χλωρινη κλινεξ?

ειναι μια ειδική μυρωδια τυπε
δεν περιγραφεται ευκολα
εχει και κατι απο μουχλα μεσα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
παντα εχω τον φοβο ακομα και στις απλες τσαρκες να καταλαβει η γκομενα μου την μυρωδια απο μπουρδελιλα-μουνιλα κλπ, ποσο μαλλον οταν κανω καταθεση.....

εγω ας πουμε τρεχω κατευθειαν στο μπανιο αλλα και παλι δεν ειμαι τοσο σιγουρος πως δεν θα το καταλαβει ασε που μερικες φορες μυριζει πολυ εντονα και μετα το μπανιο.
ειδικά το πατσουλί φίλε και τα στραφταλιζέ δεν φεύγουν με τπτ

...αλλά ευτυχώς που είναι έτσι , γιατί δε θα έβρισκα καλύτερο και πιο ανώδυνο τρόπο να
κάνω ένα μπαζάκι που τραβιόμουνα ... να εξαφανιστεί !  ;)

god bless patsouli

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

καλα ρε τυπε εχεις γκομενα?μας ξενερωσες τωρα :S
τι ηλικια εχει πεσμας

OP
OP
teo_gilf

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
καλα ρε τυπε εχεις γκομενα?μας ξενερωσες τωρα :S
τι ηλικια εχει πεσμας

γιατι απολυτε??? μικροτερη απο μενα ειναι...γι αυτο ξεσπαω και αλλου...αλλα και για τους παραπανω δεν το καταλαβαινω...οταν εχεις δηλ γκομενα κοβεις τις τσαρκες???

παντως η μπουρδελιλα ειναι δυσκολη μυρωδια.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι απολυτε??? μικροτερη απο μενα ειναι...γι αυτο ξεσπαω και αλλου...αλλα και για τους παραπανω δεν το καταλαβαινω...οταν εχεις δηλ γκομενα κοβεις τις τσαρκες???

παντως η μπουρδελιλα ειναι δυσκολη μυρωδια.....
ενας μπουρδελιαρης δεν εχει γκομενα τυπε
ειναι ιδεολογικο το ζητημα
δικε μου δεν επρεπε να ανοιξεις αυτο το θρεντ
θα εκτεθεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Γιατι εσυ οταν η γκομενα σου παει με αλλον το μυριζεις μηπως?

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Το πρόβλημα αυτό υφίσταται και περισσότερο σε όσους είμαστε παντρεμένοι ή γενικά σε όσους συγκατοικούν. Η μυρωδιά βέβαια είναι πιο έντονη σε εσένα, που έχεις και την υποψία. Στους άλλους δεν μυρίζει έντονα και αναφέρομαι μόνο για όταν έχεις συνευρεθεί, από τσάρκα δεν μυρίζεις μην τρελαθούμε κιόλας.

Προσωπικά μόλις μπω σπίτι θα πάω πάντα για μπάνιο όπου και να ήμουν οπότε δεν έχω τέτοιο θέμα. Τώρα μετά το μπάνιο δεν μυρίζεις είναι η ιδέα σου.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Γιατι εσυ οταν η γκομενα σου παει με αλλον το μυριζεις μηπως?

αν κάνεις sex και η άλλη φοράει άρωμα, και δεν κάνεις μπάνιο μετά, για ένα μικρό χρονικό διάστημα το άρωμα μυρίζει επάνω σου και μάλιστα έντονα.

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Eγώ μάλλον είμαι πολύ φλώρος που θεωρώ ότι είναι ξεφτίλα να έχεις γκόμενα ή πόσο μάλλον να είσαι παντρεμένος και να τρέχεις στα μπουρδέλα ή να απατάς τη γυναίκα σου.Δεν καταλαβαίνω τότε γιατί πολλοί παντρεύονται.Για να είναι εντάξει στα "αποδεκτά" κοινωνικά πρότυπα?Το θεωρώ πολύ πιο τίμιο αν θες να γαμάς κάθε τόσο άλλη να κάτσεις μόνος σου και να κάνεις ό,τι γουστάρεις και να μην κινδυνεύει και καμμιά να κουβαλήσεις κανά νόσημα και στο σπίτι.Και βρίσκω γελοίο να τρέχεις μετά στο μπάνιο να πλένεσαι ή να φοβάσαι μην μυρίσει το άρωμά της κλπ.Συγνώμη μάγκες που σας ξενερώνω αλλά είστε φάουλ.

fpakbs

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλε μου φιλε οταν παντρευτεις και μετα το γαμο μαν της(φωκια) και η ιδια στα ζαλιζουν καθημερινα φυσικο και επομενο ειναι να ξαχνεσαι για αλλες διεξοδους.

OP
OP
teo_gilf

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
εκτος του οτι μ αρεσουν τα μπουρδελα και τα κωλομπαρα...ειναι και μια ανανεωση να ξεφευγεις λιγο απο την σχεση σου και για τους δυο...

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Eγώ μάλλον είμαι πολύ φλώρος που θεωρώ ότι είναι ξεφτίλα να έχεις γκόμενα ή πόσο μάλλον να είσαι παντρεμένος και να τρέχεις στα μπουρδέλα ή να απατάς τη γυναίκα σου.

ξεφτιλα ειναι να μην χαιρεσαι την ζωη,να μην την ξεζουμιζεις σε ολους τους τομεις
ξυπνατε περαστικοι ειμαστε ολοι απο εδω,  :fuck2: ας γαμαμε τωρα που μπορουμε γιατι
αργοτερα δεν θα μας σηκωνεται ουτε με γερανο :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom