ποιά θέματα και ποιές απόψεις;;;
εκτός από τα αυτονόητα αμφισβητώ και τα υπονοούμενα...
A καλά
Καλή νύχτα και όνειρα γλυκα
ποιά θέματα και ποιές απόψεις;;;
εκτός από τα αυτονόητα αμφισβητώ και τα υπονοούμενα...
A καλά
Καλή νύχτα και όνειρα γλυκα
Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!
κι εγώ σου λεω το απλό!
ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ!!!
Μπορείς τώρα; Μάλλον όχι!
και γω θα χαρω πολυ να ακουσω, πως ενας "διανοουμενος" ο οποιος αρεσκεται να κολλαει την ταμπελα του φασιστα δεξια και αριστερα, κανει αβαβα σε ενα νομο λογοκρισιας!έχω ήδη ζητήσει να ακούσω σε τι συνίσταται η "ανθελληνικότης"
θα χαρώ ν' σκούσω σε τι συνίσταται η "προδοσία"....
ανταποδίδω
αν και εδώ είναι νωρίς ακόμη!
πάντως εγώ (φαντάζομαι ότι δε σε νοιάζει, αλλά ούτε εμένα)
θεωρώ την στάση σου υπεκφυγή!
ισιε μην πεφτεις στη λουμπα του φοβου μηπως χαρακτηριστεις ρατσιστης!Κανείς σοβαρός δεν μιλά για καθαρότητα...Μιλά για ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Και κανείς σοβαρός δεν μιλά για ανωτερότητα...Μιλά για ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ στη διαμόρφωση της δυτικής σκέψης και εν γένει πολιτισμού...
Αυτο το παραμυθακι της ισοπεδωσης στο οποιο αρεσκονται οιαριστεριστες[size=20pt]ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ[/size] πρεπει να σταματησει καποια στιγμη!
ισιε μην πεφτεις στη λουμπα του φοβου μηπως χαρακτηριστεις ρατσιστης!
Τα κριτηρια ειναι αντικειμενικα για την αξιολογηση των πολιτισμων!(δεν εννοω μονο του Αρχ.Ελληνικου)
Οποιος πιστευει οτι ο πολιτισμος των Μαγια ειναι ιδιου επιπεδου με αυτον των Ζουλου ειναι απλα ηλιθιος! Σαφως και υπηρχαν ανωτεροι, κατωτεροι και μηδενικοι πολιτισμοι στην ιστορια των φυλων!
Αυτο το παραμυθακι της ισοπεδωσης στο οποιο αρεσκονται οι αριστεριστες πρεπει να σταματησει καποια στιγμη!
Δεν ειπα οτι μου χρωσταει κανεις τιποτα!Κανεις δε φοβάται κανένα
Κάποτε στην Ελλάδα υπήρξε σημαντικός πολιτισμός. Όπως και στην India. Και στην Κίνα.
Από τότε όμως έχουν περάσει αιώνες και τώρα είσαι νεοέλληνας. Κανεις δε σου χρωστάει τίποτα, πάρτο χαμπάρι
ισιε μην πεφτεις στη λουμπα του φοβου μηπως χαρακτηριστεις ρατσιστης!
Τα κριτηρια ειναι αντικειμενικα για την αξιολογηση των πολιτισμων!(δεν εννοω μονο του Αρχ.Ελληνικου)
Οποιος πιστευει οτι ο πολιτισμος των Μαγια ειναι ιδιου επιπεδου με αυτον των Ζουλου ειναι απλα ηλιθιος! Σαφως και υπηρχαν ανωτεροι, κατωτεροι και μηδενικοι πολιτισμοι στην ιστορια των φυλων!
Αυτο το παραμυθακι της ισοπεδωσης στο οποιο αρεσκονται οι αριστεριστες πρεπει να σταματησει καποια στιγμη!
Μήπως ξέρει κανένας ποιές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι αρμοδιότητες της θέσης της ειδικής γραμματέως;;;;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ όμως.
τεχνες, γραμματα, επιστημη, αρχιτεκτονικη, πολιτικη, στρατιωτικη τεχνη, εφευρεσεις, κ.λ.π. κ.λ.π.για πες τα κριτηρια αξιολογησης πολιτισμων....
Ρε αν δεν μαθεις εσυ,περιμενεις απο μας;
Εσυ εισαι η σαβρα
Παντως ειναι θεση πληρης ειναι:
Ειδικη Γραμματεας του Τομέα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Εκπαίδευσης του υπουργείου
Παιδείας
Και κατ'εμε (και μιλωντας μονο για μενα...) η κυρια δεν πρεπει να ειναι σε αυτη τη θεση..
τεχνες, γραμματα, επιστημη, αρχιτεκτονικη, πολιτικη, στρατιωτικη τεχνη, εφευρεσεις, κ.λ.π. κ.λ.π.
διαφωνεις σε αυτα?
Δεν ειπα οτι μου χρωσταει κανεις τιποτα!
Ουτε εγω ομως χρωσταω σε κανεναν για να ανεχομαι αδιαμαρτυρητα την προσβολη της ιστοριας μου!