Νέα

Γιατί στους Έλληνες δεν αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του αρκεί να είναι για τους σωστούς λόγους. Θες να κάνεις γυμναστική 5 μέρες την εβδομάδα ? Κάνε. Θες να τρως σαβούρα όλη μέρα ? Φάε.

Όλα έχουν συνέπειες, αυτό που ισχύει 100 % για εμένα είναι ότι αν κάνεις κάτι κάντο επειδή το θέλεις πραγματικά κι όχι επειδή έτσι λέει η κοινωνία ή μια μόδα.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Καμία εμμονή. Εγώ προσωπικά δε θα προσβάλω κανέναν/καμία για το σώμα του/της. ΕΚΤΟΣ αν πάει "γυρεύοντας". Όπως εγώ δε προσπαθώ να πείσω κανένα ότι το δικό μου/αυτό που μου αρέσει είναι το φυσιολογικό, έτσι δε μου αρέσει να ακούω τύπισες που πάνε να το παίξουν "μοντέλα" ενώ χτυπάνε 3 τυλιχτά και 1 coca cola ZERO ανά 6 ώρες. (και πίστεψέ με υπάρχουν πολλές)(και πολλοί φυσικά που το παίζουν ιστορία λόγο ότι και "λιώνουν" στα γυμναστήρια και το αντίθετο, τύποι 800 κιλά που κράζουν γυμναστική και άθληση και όταν πάνε να σηκωθούν από καρέκλα την παίρνουν μαζί τους.) Τραγικές καταστάσεις
Επίσης καμία αδικία. Ο καθένας έχει τα γούστα του. Προσωπική άποψη εκφράζω και δε θεωρώ ότι κοπέλα 65κιλά 1,70 δεν είναι υπέρβαρη/χοντρή. Μιας και το έφερες ως παράδειγμα
Πάντως μια γυναίκα με βάρος 65 κιλά και ύψος 1,70 νομίζω έχει ΔΜΣ γύρω στο 22 και θεωρείται κανονική. Με πάνω από 23 θεωρείται υπέρβαρη.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
Aς μιλησει ο καθενας για τον εαυτο του,σιγα μη γουσταρω αδυνατες και κοκαλα. θελω ζουμερα μωρα.
δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο εναν κωλο στα κυβικα της Flower Tucci,μεσα στα μουτρα μου χωμενος εκει για παντα.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Πάντα το είχα απορία αυτό. :think:
Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, και η μέση ελληνίδα είναι αδύνατη χωρίς ίχνος καμπύλης ως και ανορεκτική καμιά φορά.
Ίσως και γι' αυτό αν δει ο έλληνας καμία να έχει κανένα κιλό παραπάνω αρχίζει αμέσως τα κακεντρεχή σχόλια..
Βλέπεις όμως στο εξωτερικό οι περισσότερες είναι νταρντάνες, chubby κλπ. και κάνουν και θραύση!
Κάτι ολλανδές, αμερικάνες, οι βραζιλιάνες με τα διάσημα οπίσθια (ΤΜ), οι αγγλίδες με τα πλούσια ελέη :jade:, κλπ.
η μέση ελεεινίδα είναι αδύνατη χωρίς ίχνος καμπύλης;
ή μήπως έχει σώμα αχλάδι; Δηλαδή βυζί Α και πολύ λέω, κώλο που να ακουμπάει στο έδαφος και κοντόχοντρα πόδια;
Τελοσπάντων, προσωπικά μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορους σωματότυπους, εξαιρουμένων των πολύ ακραίων περιπτώσεων, δηλ. ανορεξικών και παχύσαρκων.
Εν τω μεταξύ έχω κάνει πολύ καλά γαμήσια - εκτός επαγγελματικού χώρου - με κοπέλα αρκετά χοντρούλα, με άλλη με δυσανάλογα τεράστιο κώλο, ενώ τα πιο αδιάφορα τα έχω κάνει με την πρώτη μου που ήταν κι η πιο εμφανίσιμη.
Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να υποτιμούμε τις λιγότερο εμφανίσιμες.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Κάθε άνθρωπος και ανθρώπινο σώμα είναι διαφορετικό μοναδικό και ιδιαίτερο.Απο εκεί και πέρα παίζουν ομαδοποιήσεις για διάφορους λόγους.Σωματοτυπος,φυλή,εργασία που κανεις ,χαρακτήρας προσωπικότητα του καθενός,φάση στην οποία βρίσκεσαι εκείνη την χρονική στιγμή κλπ κλπ.Συνηθως αρχικά σαρεσει κάτι που η το έχεις συνηθίσει η κάτι το εξωτικό διαφορετικό ανάλογα με τα προσωπικά σου γούστα.Εδω εμας οι γυναίκες έχουν το μεσογειακό σώμα η μάλλον είχαν γιατί η κάθε γενιά αλλάζει αν παρατηρήσετε.Το ίδιο σώμα έχουν οι σημερινές κοπέλες με το σώμα των μανάδων μας;Ομοίως και οι άντρες.Τωρα επί του θέματος μας προφανώς οι γυναίκες με καμπύλες ειναι πιο σεξουαλικές και ερωτικές γιατί προφανώς οι καμπύλες κάνουν την διαφορά.Αλλα μην μπερδεύουμε τις λατινες που έχουν το χορό στο dna τους και το κορμί είναι καμπυλωτό αλλά τσίτα σφρυγιλο η νέα της ιταλιδες που περιποιούνται το δέρμα τους και προσέχουν γενικότερα με την ασυδοσία των Ελλεηνιδων μας.Που βαριονται να κανουν το παραμικρό σαβουρωνουν ότι βρουν και μετά σου λένε ότι πρέπει να τις γουστάρουμε όσο μπατσολες και να γίνουν γιατί αλλιώς είμαστε ρατσιστές.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Όλοι περάσαμε από το τρυπάνι να κάνουμε κορμί διατροφές και τα λοιπά.Αν δεν είσαι επάγγελματιας μόνο νεύρα και ταλαιπωρία θα σου φέρνει και τα αντίθετα αποτελέσματα αποτι περιμένεις.Γυμναστικη και σωστή μετρημένη και υγιεινή διατροφή χρειάζεται σαν τρόπος ζωής σε καθημερινή βάση για να είσαι σε πολύ καλή φυσική και ψυχική κατάσταση μέχρι αργά τα γεράματα σου.Ολα τα άλλα που πλασάρουν αποσκοπούν άλλου.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Αδύνατες οι ελληνίδες δεν νομίζω...στατιστικά είμαστε από τους πιο χοντρούς λαούς.

Σε εμένα προσωπικά αρέσουν οι καμπυλωτες αλλά σε φάση dani daniels, μέχρι εκεί...

Οι Ελληνιδες και οι Αγγλιδες ειναι οι πιο μπαμπατσικες στην Ευρωπη!

List of European Countries (Body Mass Index)
* published by the WHO, 2015

Female ΒΜΙ

Greece> BMI 27.2
United Kingdom> BMI 27.1
Ireland> 27.1
Moldova> 27.1
Malta> 26.8
Cyprus> 26.3
Slovenia> 26.3
Czechia> 26.0
Spain> 26.0
Slovakia> 25.7
Poland> 25.7
Portugal> 25.7
Germany> 25.6
Luxembourg> 25.5
Finland> 25.3
Hungary> 25.2
Norway> 25.2
Italy> 25.2
Serbia> 25.2
Netherlands> 25.0
Sweden> 24.9
Romania> 24.9
Belgium> 24.7
France> 24.6
Denmark> 24.5
Austria> 24.4
Switzerland> 23.8

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Όλοι περάσαμε από το τρυπάνι να κάνουμε κορμί διατροφές και τα λοιπά.Αν δεν είσαι επάγγελματιας μόνο νεύρα και ταλαιπωρία θα σου φέρνει και τα αντίθετα αποτελέσματα αποτι περιμένεις.Γυμναστικη και σωστή μετρημένη και υγιεινή διατροφή χρειάζεται σαν τρόπος ζωής σε καθημερινή βάση για να είσαι σε πολύ καλή φυσική και ψυχική κατάσταση μέχρι αργά τα γεράματα σου.Ολα τα άλλα που πλασάρουν αποσκοπούν άλλου.
Εγω αυτόν τον καιρό είμαι σε δίαιτα , αλλά δεν κάθομαι να ζυγίσω φαγητό και να μετρήσω θερμίδες όπως προτείνουν κάποιοι , ούτε και το έκανα ποτέ. Στο περίπου πάλι μπορείς να μετρήσεις δηλαδή παράδειγμα εκεί που πρίν έτρωγα 3 τόστ τώρα θα φάω 2 άρα έφαγα λιγότερο κάπως έτσι.

Επίσης έψαχνα πριν λίγο για αυτό το νήμα στην αναζήτηση , και είδα οτι υπάρχει και ένα παρόμοιο νήμα πιό παλιο.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Εισαι λαθος. Δεν θα μπω στη διαδικασια. Η πρωτη σκίννυ μοντέλα ηταν η Τουίγκι τη δεκαετια του 1960 και μαλιστα θεωρειτο και κατι σαν αλιεν, αργοτερα εμφανισθηκε και η Κέιτ Μος. Ακομη και η Σιντι Κροφορντ μολις 30 χρονια πριν, για τα σημερινα δεδομενα θα θεωρειτο "βουβάλα".
η κροφορντ ήταν από τα καλύτερα μοντέλα έβερ...
κουκλάρα, κορμάρα όσο ακριβώς πρέπει....

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Η μοιραία χοντροκώλα φακλάνα είναι το προτυπο του Έλληνος μπουχεσα πυρφορου. Που την είδατε τη σκίνι μέση Ελληνίδα; Πάει η μασαμπούκα σύννεφο.
Σύμφωνα με την λίστα που έβαλε πιό πάνω ο τύπος Άντερσεν οι Ελληνίδες κατέχουν την πρωτιά στην Ευρώπη , δεν ξέρω βέβαια σε τι θέση είμαστε και εμείς οι άντρες ... ελπίζω σε λίγο καλύτερη.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Σύμφωνα με την λίστα που έβαλε πιό πάνω ο τύπος Άντερσεν οι Ελληνίδες κατέχουν την πρωτιά στην Ευρώπη , δεν ξέρω βέβαια σε τι θέση είμαστε και εμείς οι άντρες ... ελπίζω σε λίγο καλύτερη.
Από την ίδια πηγή που παρέθεσε ο τύπος Άντερσεν (βέβαια είναι από το 2015, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο αν και δεν το πιστεύω), οι Έλληνες άντρες έχουν ΔΜΣ 27,4 και οι Ελληνίδες έχουν ΔΜΣ 27,2.
Δηλαδή σχεδόν το ίδιο χοντροί. Συνεπώς ο χοντρός θέλει την χοντρή του :confused:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Δεν ξερω για εσας .....αλλα για μενα οταν με γνωριζανε πιο καλα οι κορασιδες η αντιδραση τους ηταν παντα αυτη........

Συνημμένα

• b6ec4b1db9da043b738acb2bc4c08f4f.jpg
    b6ec4b1db9da043b738acb2bc4c08f4f.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 58

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
έζησα να το ακούσω και αυτό - η μέση Ελληνίδα αδύνατη. Ούτε για αστείο εκτός αν νομίζεις ότι η μέση Ελληνίδα είναι η Καγιά. Σαν λαός είμαστε από τους τελευταίους στην Ευρώπη στο θέμα γυμναστήριο - αθλητισμός και σε άνδες και σε γυναίκες. Οι πρώτοι είναι οι Σκανδιναβοί.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
η μέση Ελληνίδα αδύνατη. Ούτε για αστείο εκτός αν νομίζεις ότι η μέση Ελληνίδα είναι η Καγιά

Το αδυνατη δεν σημεινει και ωραιο, οι περισσοτερες αδυνατες ειναι αγυμναστες και εχουν ασχημο σωμα..

Προσωπικα το σωμα της καγια με αποθει, ειναι ψηλη και αδυνατη σαν ανορεξικια..

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
995
Πόντοι
81
Τι λες ρε φίλε σε όλους οι καμπύλες αρέσουν αλλά τι θα πει καμπύλες. Όχι καμπύλες ξεχειλωμενες από τα πιτογυρα. Ωραίο σωματότυπο κλεψύδρα, με πλούσιο όχι τεράστιο στήθος ,λεπτή μεσουλα και άνοιγμα στο κωλι, με μπουτακι να έχει λίγο κρέας αλλά όχι να φας 10 χρόνια. Να είναι ωραίες καμπύλες. Γυμνασμενη υγιής γυναίκα ούτε σιλφιδα ούτε νταρντανα που λέγανε και τα δοξασμένα Ημισκούμπρια. Εντομεταξυ η μέση Ελληνίδα 40 άρα είναι μπουχεσα, που τις είδες εσύ τις πολλές λεπτές; Χαχαχ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Το αδυνατη δεν σημεινει και ωραιο, οι περισσοτερες αδυνατες ειναι αγυμναστες και εχουν ασχημο σωμα..
Ενώ οι χοντρές, είναι γυμνασμένος και έχουν ... ΟΜΟΡΦΟ ΣΩΜΑ ...

Ρε τι διαβάζουμε ρε .... ρε τι διαβάζουμε ρε ....

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Ενώ οι χοντρές, είναι γυμνασμένος και έχουν ... ΟΜΟΡΦΟ ΣΩΜΑ ...

Ρε τι διαβάζουμε ρε .... ρε τι διαβάζουμε ρε ....

Ρε μπαγλαμα, μιλησα εγω για χοντρες;

Αυτες δεν υπαρχουν καν στο ρανταρ μου..

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω σχέση με μία 45άρα, τεράστιο στήθος, άψογα πόδια, τέλειο δέρμα, με παραπάνω κιλά που ναι είναι στην κοιλιά. Κάνει καταπληκτικό γαμήσι και είναι πολύ όμορφη... δεν την αλλάζω με καμία, αλλά δυστυχώς είναι μακριά τα τελευταία χρόνια. Περιστασιακά γαμάω και μία άλλη με καμπύλες, όχι τόσο όμορφη, αλλά εξαιρετική στο κρεβάτι. Και που και που μια που ενώ έχει παραπάνω κιλά πολύ λιγότερα από τις άλλες δύο, φαίνεται χοντρή.... όλες οι καμπυλάτες κατά βάση γαμιούνται τέλεια... δεν τις αλλάζω με οποιαδήποτε αδύνατη... η πρώην σύζυγος είχε σώμα μοντέλου και μυαλό βιολιού σε σχέση με το σώμα της.... ψωνάρα... Καμπυλάτες και πάλι καμπυλάτες...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω σχέση με μία 45άρα, τεράστιο στήθος, άψογα πόδια, τέλειο δέρμα, με παραπάνω κιλά που ναι είναι στην κοιλιά. Κάνει καταπληκτικό γαμήσι και είναι πολύ όμορφη... δεν την αλλάζω με καμία, αλλά δυστυχώς είναι μακριά τα τελευταία χρόνια. Περιστασιακά γαμάω και μία άλλη με καμπύλες, όχι τόσο όμορφη, αλλά εξαιρετική στο κρεβάτι. Και που και που μια που ενώ έχει παραπάνω κιλά πολύ λιγότερα από τις άλλες δύο, φαίνεται χοντρή.... όλες οι καμπυλάτες κατά βάση γαμιούνται τέλεια... δεν τις αλλάζω με οποιαδήποτε αδύνατη... η πρώην σύζυγος είχε σώμα μοντέλου και μυαλό βιολιού σε σχέση με το σώμα της.... ψωνάρα... Καμπυλάτες και πάλι καμπυλάτες...
Δηλαδή η αδύνατες είναι χαζές και η χοντρές έξυπνες ..
Νομίζω αυτά τα λέγαμε για τις ξανθιές ....μελαχρινές ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom