HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
αν θέλεις πάμε ένα -ένα τι δεν έχουν...
το ότι είναι σλάβοι και αλβανοί τι σημαίνει;
Ότι δεν είναι Μακεδόνες ίσως?? Λέω εγώ τώρα...
αν θέλεις πάμε ένα -ένα τι δεν έχουν...
το ότι είναι σλάβοι και αλβανοί τι σημαίνει;
σίγουρα το σπαμ είναι πιο ξεκούραστο!
αλλά είναι ανόητο (άνευ νοήματος)...
και το βαριέμαι εύκολα!
οι αλβανοι δεν είναι!Ότι δεν είναι Μακεδόνες ίσως?? Λέω εγώ τώρα...
οι αλβανοι δεν είναι!
οι σλάβοι όμως λένε ότι είναι...
λοιπόν;
Και εγώ λέω ότι είμαι από τον Άρη...Αν πάω να καταθέσω έγγραφα ότι εγώ αναπροσδιορίζομαι ως Αρειανός και θέλω πράσινη κάρτα, δεν θα μου την δώσουν σαν μετανάστη από τον Άρη..Στο τρελοκομείο θα με πάνε...
δεν θα σου πουν όμως ότι είσαι από τον Κρόνο!
και πάλι το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ ΚΡΙΝΕΙ!
δεν υπαρχει διεθνής επιτροπή αναγνώρισης εθνών!
άρα ο καθένας είναι ότι δηλώσει!!!
είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να είσαι κολλημένος και εκτός πραγματικότητας..
αυτό τώρα είναι "σοβαρό επιχείρημα", μάλλον, έ;
Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ σοβαρό…
Κατάλαβα γιατί όλοι σε δουλεύουν και δεν σου δίνουν σημασία. Άργησα λιγάκι αλλά το πιασα..
Εσύ δεν κάνεις διάλογο. Προσπαθείς να επιβάλλεις ως σωστό αυτό που πιστεύεις, χωρίς να δίνεις καμία σημασία ή να απαντάς έωλα σε επιχειρήματα που δεν σε βολεύουν..
ok, αυτο λένε όσοι ζορίζονται...
λένε επίσης πως αν η πραγματικότητα συγκρούεται με τις ιδεοληψίες μας, τόσο το χειρότερο γι' αυτήν...
και η πραγματικότητα ποια είναι;
κάποιοι άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μακεδόνες και κάποιοι άλλοι που τους λένε "ξέρετε, δεν είστε..."
αλλά, μπορεί να είστε βορειο, νεο, σλαβο ή μισο - μακεδόνες...
Και ξαναλέω... Δεν υπάρχει Μακεδονικό έθνος...Οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες με το δικό τους κράτος, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες της εποχής. Πως μπορείς να είσαι κάτι που δεν υπάρχει???
χαίρομαι που καταλήγουμε στην ίδια διαπίστωση!
αν η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με την ιδεοληψία μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα!!!
αγαπητε ξεκόλα από τους αρχαίους μακεδόνες!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ άλλους καταλαβαίνει όλος ο κόσμος σήμερα!!!
πλην Λακεδαιμονίων φυσικά!
Να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν διαφωνώ με το όνομα. Ας ονομαστούν όπως γουστάρουν. Εξάλου αυτή την μάχη την έχουμε χάσει από το 1945. Τότε έπρεπε να αντιδράσουμε και να μην δεχτούμε την ονομασία Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Αφού το δεχτήκαμε τότε, ας κάτσουμε στο καυλί σήμερα..Διαφωνώ όμως με την λυσσαλέα και ανιστόρητη προσπάθειά τους να εμφανιστούν ως απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου και του Μακεδονικού έθνους και να το κατοχυρώσουν αυτό μέσω του συντάγματος τους και την αποδοχή τους από την διεθνή κοινότητα.….Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος στην ιστορία…Οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν έλληνες…Απλά είχαν δικό τους κράτος, όπως όλοι οι έλληνες εκείνη την εποχή.…
Α, πες το έτσι. Τώρα το κατάλαβα... Να ξεχάσουμε την ιστορία μας και να γράψουμε όλα τα πραγματικά στοιχεία που υπάρχουν στα αρχίδια μας, επειδή δεν τα πιστεύουν οι άλλοι δηλαδή…Ή δεν τους βολεύουν…Όπως δεν βόλευε η ελληνική επανάσταση την Ιερή Συμμαχία και τον Μέττερνιχ.. Ακόμα οι τούρκοι θα μας κυβερνούσαν αν ζούσαν και επικρατούσαν πορνόπαποι εκείνη την εποχή
1) αποφάσισε (εσύ και η ελλάς) τι θέλεις, τι στόχο έχεις και πως θα τον πετύχεις ...
2) αν (εσύ) θέλεις να αιθανθείς επαναστάτης ή χρήσιμος στην χώρα, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, εκτός της ιδεοληψίας και του κυνηγιού μαγισών...
Έχουν υπάρξει πολλοί δοσίλογοι ή ανίκανοι που τα έκαναν πουτάνα και βρισκόμαστε σε αυτή την θέση τώρα ) τι στόχους έχει και πως θα τους πετύχει, δεν μπορώ να το επηρεάσω… Μπορώ όμως να πιέσω προς μία κατεύθυνση..
1) το σενάριο οι στόχοι να είναι λάθος ή ανέφικτοι, δεν παίζει ε;
Φταίνε (πρέπει να υπάρχουν και να φταίνε) οι δοσίλογοι και οι ανίκανοι;
Μην ξανακούσω για "κομμουνιστική ιδεοληψία" ("ο στόχος σωστός η εφαρμογή κακή"...)
2) προς ποια κατεύθυνση πιέζεις (σκληρά υποθέτω) ΣΚΛΗΡΕ19;;;
Μία παρατήρηση. Η ειρωνεία είναι καταφύγιο του μικρόνου.
Πάμε παρακάτω.
Όλα τα σενάρια παίζουν…Και οι στόχοι να είναι ανέφικτοι… Πολλές φορές το έχουμε κάνει. Το θέμα του ονόματος πχ αντικειμενικά το έχουμε χάσει αφού υπάρχει από το 1945. Η πιο λογική πολιτική για μένα είναι δίνοντας τους όποιο όνομα θέλουνε, να διασφαλίσουμε ότι ο προσδιορισμός είναι καθαρά γεωγραφικός και να αποδεχτούν ότι δεν είναι μακεδόνες αλλά ένα σύνολο εθνοτήτων και βέβαια να αλλάξουν σημαία…
Όλα τα σενάρια παίζουν…Και οι στόχοι να είναι ανέφικτοι… Πολλές φορές το έχουμε κάνει. Το θέμα του ονόματος πχ αντικειμενικά το έχουμε χάσει αφού υπάρχει από το 1945. Η πιο λογική πολιτική για μένα είναι δίνοντας τους όποιο όνομα θέλουνε, να διασφαλίσουμε ότι ο προσδιορισμός είναι καθαρά γεωγραφικός και να αποδεχτούν ότι δεν είναι μακεδόνες αλλά ένα σύνολο εθνοτήτων και βέβαια να αλλάξουν σημαία…