Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (8 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.356
Πόντοι
3.656

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.583
Πόντοι
266
Πώς να αισθάνονται άραγε κάτι Μπαροκες, Νταϊμες, κλπ που άλλοι πληρώνονται γι αυτό που κάνουν και αυτοί το κάνουν τζάμπα;:confused: (με αφορμή κάτι ομάδες αλήθειας, Λεξοτανιλ, κλπ)
αποφασίστε και ανακοινώστε μου τι κάνω
Γιατί άλλοι λένε το αντίθετο

Κι αν θες troll και από την άλλη πλευρά να μάθεις παιδί μου και εσύ κάτι

Πάρετρολ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.583
Πόντοι
266
Ναι....απλά όταν σχεδιάζουν τον κινητήρα φροντίζουν να μην έχουν ένα συγκρότημα που να αρπάζει εύκολα όπως στο παράδειγμα σου.....καθώς γνωρίζουν τι θερμότητες και πιέσεις αναπτύσσονται κατά την λειτουργάι του.

Όσο για την Δούρου....τα έχουμε ξανά πει μη τα ξανά λέμε.
Λες για τον αγοραστό λέω για τη δούρου

Σταματάς για τον αγοραστό σταματάω για τη δούρου το ίδιο είναι
Ίδια περίπτωση και οι δύο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.583
Πόντοι
266
Δημητριαδης δεν ειναι αθωος ;; ο Ρουσοπουλος δεν ειναι αθωος ;; ε ετσι ειναι και οι αλλοι
Ανάλογα ποιος τους κρίνει

Αν κρίνουν τα δικαστήρια οι δύο πρώτοι αθώοι οι άλλοι περιμένουμε να αποφασίσουν

Αν δεν κρίνουν τα δικαστήρια ό,τι αποφασίζει ο καθένας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.356
Πόντοι
3.656

και τι θέλεις τώρα δηλαδή? να σταματήσω να λέω για τον αγοραστό?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.280
Πόντοι
6.056

μία σου και μία μου , το ένα χέρι νίβει τ' άλλο κ τα δυο το πρόσωπο ,κράτα με να σε κρατώ... παστρικές ξηγήσεις-ευρωπαικές :coffee:

γι αυτό οι εμπλεκόμενοι στο Μάτι πήραν προαγωγούλες :gay:

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.583
Πόντοι
266
και τι θέλεις τώρα δηλαδή? να σταματήσω να λέω για τον αγοραστό?
Εσύ τι θέλεις να λες για τον αγοραστό μόνο
Και όταν σου λένε για τη δούρου να λες αυτά τα έχουμε πει

Αλλά για τον αγοραστό θα τα ξαναπούμε;

Φτάνει τώρα αργότερα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.356
Πόντοι
3.656
Εσύ τι θέλεις να λες για τον αγοραστό μόνο
Και όταν σου λένε για τη δούρου να λες αυτά τα έχουμε πει

Αλλά για τον αγοραστό θα τα ξαναπούμε;
Για αρχή θα λέω ότι γουστάρω

αλλά για να στο εξηγήσω για εμένα ούτε η Δούρου έπρεπε να είναι αθώα...αλλά επειδή θα μου ξανά αρχίσεις τις μαλακίες ''δεν εμπιστεύεσαι την δικαιοσύνη'' και δεν έχω όρεξη

λέω για τον αγοραστό επειδή εδώ είναι το θρεντ για τα τέμπη και όχι για την Δούρου.

οπότε ναι..σε αυτό το θρεντ για τον Αγοραστό θα ξανά πούμε...αν δεν σου αρέσει βάλε τα παιδιά να μου κάνουν δολοφονία χαρακτήρα με τα τρολλ της ομάδας αλήθειας :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.662
Πόντοι
12.756
Ανάλογα ποιος τους κρίνει

Αν κρίνουν τα δικαστήρια οι δύο πρώτοι αθώοι οι άλλοι περιμένουμε να αποφασίσουν

Αν δεν κρίνουν τα δικαστήρια ό,τι αποφασίζει ο καθένας
εγω μονο τα δικαστηρια εμπιστευομαι :coffee:
Ζουμε σε μια δημοκρατια με νομους κτλ , αρα τα δικαστηρια εχουν την τελικη γνωμη

Δεν μπορουμε οποτε μας συμφερει να ειναι μια το ενα μια το άλλο

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.101
Πόντοι
206
Τα μπλέκουν όλα μεταξύ τους τύπε...άλλο το αν -υπό συνθήκες- τα έλαια σιλικόνης καίγονται....άλλο αν υπό τις συνθήκες που αναπτύσσονται σε μια σύγκρουση με αυτές τις ταχύτητες και συνθήκες είναι δυνατόν τα έλαια σιλικόνης να προκαλέσουν ΕΚΡΗΞΗ. Σου κανά λέω...άλλο καύση...άλλο έκρηξη.

Επίσης...κλειστός χώρος των λαμαρίνων που περιγράφεις δεν πρέπει να είναι ικανός να διαμορφώσει τις πιέσεις που απαιτούνται για κάτι τέτοιο.

Για το ηλεκτρικό τόξο δεν έχω άποψη. Τώρα να κάτσω να συγκρίνω βίντεο από το youtube πως ακούγεται και πως φαίνεται...δεν παίζει είναι τρελό.
Αφού το πας επιστημονικά το θέμα, άλλο έκρηξη και άλλο πυρόσφαιρα. Ποιός πραγματογνώμονας των συγγενών μίλησε για έκρηξη;
Στο βίντεο στην Νέα Υόρκη και το άλλο με την πυρόσφαιρα δεν έχουμε καν σύγκρουση.

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.101
Πόντοι
206
ε ναί άλλη περίπτωση ο πόλεμος που ήταν διεθνές γεγονός -1η είδηση
και όλοι θέλανε δημοσιότητα ,πρώτη μούρη στα μμε ή τέλος πάντων να πουλήσουν με την καλή ή κακή έννοια την πραμάτεια τους
Σιγά τώρα μην ασχοληθεί το οποιοδήποτε κόμμα με τι πως πότε μεταφέρεται η ουσία που νοθεύει τα καύσιμα
ή ξέρω γω πυραύλους σε κοντέινερ, θεωρούνται δεδομένα αυτά σε μιά σοβαρή μπανανία των βαλκανίων :P

Οκέι μετά το συμβάν με τους νεκρούς και αφού ήταν πρώτο θέμα ,
έκανε λίγο σαματά το κκε για τη νταλίκα που λένε πως μετέφερε επικίνδυνο στρατιωτικό υλικό
Δηλαδή αν γινόταν η μεταφορά μέσω κατοικημένης περιοχής ,ήταν η πρώτη φορά κ πιάστηκε επ' αυτοφώρω η νταλίκα ?:kneel:
Φυσικά (αν γινόταν) θα ήταν ρουτίνα κ κανείς δεν έδινε σεντς

Μην αρχίσουν να μας ζαλίζουν με καμιά αντικομουνιστική Σταυροφορία ...
άκου τι έκανε ή δεν έκανε το κκε στα τέμπη !!! έλεος ναούμε , με ρέγουλο το κάρβουνο:2funny::2funny:
Το μικρό μου μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει την απάντηση σου. Ναι, αλλά όχι οι ΚΚΕδες. Ναι στον πολεμο, αλλά όχι και τώρα... Δηλαδή ναι και όχι τώρα αν γίνει συνήθεια ξέρω γω, αλλά όχι στα τρένα, μέσα στην πόλη με νταλίκα να πούμε... Και όχι μετα το χάος των Τεμπών...

Ένα μικρό άρμα μάχης χωρούσε στο βαγόνι του μηχανοδηγού. Ήταν κρυφό γύρω στους 2,5 τόνους....

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έστησαν μπλόκο και ανάγκασαν να γυρίσει πίσω τρένο με αμερικανικά άρματα μάχης (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.356
Πόντοι
3.656
Αφού το πας επιστημονικά το θέμα, άλλο έκρηξη και άλλο πυρόσφαιρα. Ποιός πραγματογνώμονας των συγγενών μίλησε για έκρηξη;
Στο βίντεο στην Νέα Υόρκη και το άλλο με την πυρόσφαιρα δεν έχουμε καν σύγκρουση.
σιγά τα επιστημονικά ρε τύπε

γιατί η πυρόσφαιρα πως δημιουργείται αν όχι από την έκρηξη???

έκρηξη ξέρεις τι είναι??? όταν γίνεται καύση αλλά και με άλλους παράγοντες όπως αέρια, πίεση κτλπ.

όταν λένε για πυρόσφαιρα για έκρηξη μιλάνε...η καύση από μόνη της είναι κάτι διαφορετικό.

Αυτά τα βίντεο που δείχνεις δεν έχουν κανένα νόημα...ούτε ξέρεις υπό ποιες συνθήκες ούτε τι έγινε ούτε τίποτα.

Το σωστό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει είναι να βγει ένας αρμόδιος επιστήμονας με κρατική ''σφραγίδα'' και να πει ''τα έλαια σιλικόνης υπό της συνθήκες που βρήκαμε ότι υπήρχαν κατά την σύγκρουση μπορούν να αντιδράσουν έτσι και έτσι κτλπ'' ή ''έγινε έκρηξη λόγω του ηλεκτρικού τόξου κτλπ''

Αλλιώς δεν έχει νόημα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.715
Πόντοι
5.506
Του λεει ο Νταιμας ξεκάθαρα οτι ειναι αθωοι , του το εξηγει ωραία και ομορφα , αλλα δεν του κανει του κομμουνιστη γιατι δεν ταιριαζει
με το αφηγημα του που θελει να περάσει :coffee:

Να μας πει τι θέλει να πουμε να του το πουμε να ηρεμήσει , αφου η αληθεια δεν του κανει
και του αρεσουν τα παραμυθια να μας πει ποιο θέλει , αυτο που ο Μητσοτακης του γαμάει την ψυχουλα
ή το άλλο που θα βγει ξανα και την επομενη 4ετια καθισμενος σταυροποδι και χωρις να κουνησει ουτε δακτυλο ;; :coffee::coffee:

Παλι ΝΔ θα εχει οσο και να σκουζει πες του , εσενα που σε ακουει :coffee:
Ξέρω τι πας να κανείς αλλά να ξέρεις ότι με κάτι τέτοια τον ξεκάνατε από κει που ήταν λίγο χαζός και ξεροκέφαλος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.803
Πόντοι
6.056

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.715
Πόντοι
5.506
Ναι αλλά στη Νέα Υόρκη και στο άλλο με την πυροσφαιρα δεν έχουμε ούτε Ζωιτσα, ούτε Βελοπουλους, ούτε Σαουληδες. :confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.715
Πόντοι
5.506
το θαύμα θα ήταν να μην βάλεις στον κώλο σου την πρώτη μελιτζάνα που θα βρεις μπροστά σου
Εκνευρίζεσαι εύκολα και πρέπει να το δουλέψεις. (ΚΑΙ αυτό).

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
429
Πόντοι
21
Η πυρόσφαιρα ήταν ένα μείγμα που ως επί το πλείστον αποτελούνταν από υδρογονάνθρακες. Ξυλόλιο το περισσότερο ίσως και κάποια μικρότερη ποσότητα τολουολίου καθώς το δεύτερο κάηκε σχεδόν όλο, και μαζί ελάχιστη ποσότητα ελαίων σιλικόνης που δικαιολογεί τα ίχνη SO2 που βρέθηκαν στα συντρίμμια, αλλά όχι όλη την ποσότητα που όπως ψευδώς ισχυρίζονται δημιούργησε την πυρόσφαιρα.

Το τολουόλιο σε ατμοσφαιρική πίεση έχει ελάχιστη θερμοκρασία ανάφλεξης 4 βαθμούς C και το ξυλόλιο 30 βαθμούς C αντίστοιχα.

28 Φλεβάρη 2023 λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Μοιραία νύχτα...

Η εξωτερική θερμοκρασία εκείνη την ώρα στο σημείο της σύγκρουσης δεν πρέπει να ξεπερνούσε τους 10 βαθμούς C και η σχετική υγρασία σίγουρα πάνω από 60%.
Αυτό δικαιολογεί γιατί με βάση τα δεδομένα πιο πάνω το τολουόλιο κάηκε σχεδόν όλο αφήνοντας ελάχιστα ίχνη ενώ δεν κάηκε όλο το ξυλόλιο και παρέμειναν αρκετές ποσότητες διεσπαρμένες στο έδαφος, έδαφος το οποίο έκριναν ότι πρέπει να φύγει κατευθείαν μετά το μάζεμα των διελυμένων βαγονιών...
300 κυβικά μέτρα χώμα σε βάθος εώς και ένα μέτρο σηκώσανε από το έδαφος των συντριμμιών και τα μεταφέρανε αλλού και στη θέση τους έριξαν άλλα χώματα.
Αυτό σημαίνει ότι μια επιφάνεια τουλάχιστον 300 τετραγωνικών μέτρων ξηλώθηκε και αντικαταστάθηκε. Εξού και το υψηλό κόστος του μπαζώματος, 650 k€.

Χώρια ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τι άλλα χημικά μπορεί να μετέφεραν, για να ξηλωθούν επειγόντως τα χώματα...

Όσο για τα συγκεκριμένα λάδια σιλικόνης των ηλεκτραμαξών, καίγονται αλλά πολύ δύσκολα.
Οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν θερμοκρασία ανάφλεξης σε ατμοσφαιρική πίεση κοντά στους 300 βαθμούς C.
Από τους 10 βαθμούς C μέχρι τους 300 βαθμούς C μεσολαβούν άλλοι 290 βαθμοί C...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom