Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.356
- Πόντοι
- 3.656
και όλως τυχαίως και τότε και τώρα η αγαπημένη μας εταιρεία είναι στο παιχνίδιΕτσι λεει η δικαιοσυνη , μηπως να την καταργησουμε και αυτη επειδη δεν σου αρεσει ;![]()
και όλως τυχαίως και τότε και τώρα η αγαπημένη μας εταιρεία είναι στο παιχνίδιΕτσι λεει η δικαιοσυνη , μηπως να την καταργησουμε και αυτη επειδη δεν σου αρεσει ;![]()
αποφασίστε και ανακοινώστε μου τι κάνωΠώς να αισθάνονται άραγε κάτι Μπαροκες, Νταϊμες, κλπ που άλλοι πληρώνονται γι αυτό που κάνουν και αυτοί το κάνουν τζάμπα;(με αφορμή κάτι ομάδες αλήθειας, Λεξοτανιλ, κλπ)
Λες για τον αγοραστό λέω για τη δούρουΝαι....απλά όταν σχεδιάζουν τον κινητήρα φροντίζουν να μην έχουν ένα συγκρότημα που να αρπάζει εύκολα όπως στο παράδειγμα σου.....καθώς γνωρίζουν τι θερμότητες και πιέσεις αναπτύσσονται κατά την λειτουργάι του.
Όσο για την Δούρου....τα έχουμε ξανά πει μη τα ξανά λέμε.
Ανάλογα ποιος τους κρίνειΔημητριαδης δεν ειναι αθωος ;; ο Ρουσοπουλος δεν ειναι αθωος ;; ε ετσι ειναι και οι αλλοι
και τι θέλεις τώρα δηλαδή? να σταματήσω να λέω για τον αγοραστό?Λες για τον αγοραστό λέω για τη δούρου
Σταματάς για τον αγοραστό σταματάω για τη δούρου το ίδιο είναι
Ίδια περίπτωση και οι δύο
μία σου και μία μου , το ένα χέρι νίβει τ' άλλο κ τα δυο το πρόσωπο ,κράτα με να σε κρατώ... παστρικές ξηγήσεις-ευρωπαικέςΛες για τον αγοραστό λέω για τη δούρου
Σταματάς για τον αγοραστό σταματάω για τη δούρου το ίδιο είναι
Ίδια περίπτωση και οι δύο
Εσύ τι θέλεις να λες για τον αγοραστό μόνοκαι τι θέλεις τώρα δηλαδή? να σταματήσω να λέω για τον αγοραστό?
Για αρχή θα λέω ότι γουστάρωΕσύ τι θέλεις να λες για τον αγοραστό μόνο
Και όταν σου λένε για τη δούρου να λες αυτά τα έχουμε πει
Αλλά για τον αγοραστό θα τα ξαναπούμε;
εγω μονο τα δικαστηρια εμπιστευομαιΑνάλογα ποιος τους κρίνει
Αν κρίνουν τα δικαστήρια οι δύο πρώτοι αθώοι οι άλλοι περιμένουμε να αποφασίσουν
Αν δεν κρίνουν τα δικαστήρια ό,τι αποφασίζει ο καθένας
Αφού το πας επιστημονικά το θέμα, άλλο έκρηξη και άλλο πυρόσφαιρα. Ποιός πραγματογνώμονας των συγγενών μίλησε για έκρηξη;Τα μπλέκουν όλα μεταξύ τους τύπε...άλλο το αν -υπό συνθήκες- τα έλαια σιλικόνης καίγονται....άλλο αν υπό τις συνθήκες που αναπτύσσονται σε μια σύγκρουση με αυτές τις ταχύτητες και συνθήκες είναι δυνατόν τα έλαια σιλικόνης να προκαλέσουν ΕΚΡΗΞΗ. Σου κανά λέω...άλλο καύση...άλλο έκρηξη.
Επίσης...κλειστός χώρος των λαμαρίνων που περιγράφεις δεν πρέπει να είναι ικανός να διαμορφώσει τις πιέσεις που απαιτούνται για κάτι τέτοιο.
Για το ηλεκτρικό τόξο δεν έχω άποψη. Τώρα να κάτσω να συγκρίνω βίντεο από το youtube πως ακούγεται και πως φαίνεται...δεν παίζει είναι τρελό.
Το μικρό μου μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει την απάντηση σου. Ναι, αλλά όχι οι ΚΚΕδες. Ναι στον πολεμο, αλλά όχι και τώρα... Δηλαδή ναι και όχι τώρα αν γίνει συνήθεια ξέρω γω, αλλά όχι στα τρένα, μέσα στην πόλη με νταλίκα να πούμε... Και όχι μετα το χάος των Τεμπών...ε ναί άλλη περίπτωση ο πόλεμος που ήταν διεθνές γεγονός -1η είδηση
και όλοι θέλανε δημοσιότητα ,πρώτη μούρη στα μμε ή τέλος πάντων να πουλήσουν με την καλή ή κακή έννοια την πραμάτεια τους
Σιγά τώρα μην ασχοληθεί το οποιοδήποτε κόμμα με τι πως πότε μεταφέρεται η ουσία που νοθεύει τα καύσιμα
ή ξέρω γω πυραύλους σε κοντέινερ, θεωρούνται δεδομένα αυτά σε μιά σοβαρή μπανανία των βαλκανίων
Οκέι μετά το συμβάν με τους νεκρούς και αφού ήταν πρώτο θέμα ,
έκανε λίγο σαματά το κκε για τη νταλίκα που λένε πως μετέφερε επικίνδυνο στρατιωτικό υλικό
Δηλαδή αν γινόταν η μεταφορά μέσω κατοικημένης περιοχής ,ήταν η πρώτη φορά κ πιάστηκε επ' αυτοφώρω η νταλίκα ?
Φυσικά (αν γινόταν) θα ήταν ρουτίνα κ κανείς δεν έδινε σεντς
Μην αρχίσουν να μας ζαλίζουν με καμιά αντικομουνιστική Σταυροφορία ...
άκου τι έκανε ή δεν έκανε το κκε στα τέμπη !!! έλεος ναούμε , με ρέγουλο το κάρβουνο![]()
σιγά τα επιστημονικά ρε τύπεΑφού το πας επιστημονικά το θέμα, άλλο έκρηξη και άλλο πυρόσφαιρα. Ποιός πραγματογνώμονας των συγγενών μίλησε για έκρηξη;
Στο βίντεο στην Νέα Υόρκη και το άλλο με την πυρόσφαιρα δεν έχουμε καν σύγκρουση.
Ξέρω τι πας να κανείς αλλά να ξέρεις ότι με κάτι τέτοια τον ξεκάνατε από κει που ήταν λίγο χαζός και ξεροκέφαλος.Του λεει ο Νταιμας ξεκάθαρα οτι ειναι αθωοι , του το εξηγει ωραία και ομορφα , αλλα δεν του κανει του κομμουνιστη γιατι δεν ταιριαζει
με το αφηγημα του που θελει να περάσει
Να μας πει τι θέλει να πουμε να του το πουμε να ηρεμήσει , αφου η αληθεια δεν του κανει
και του αρεσουν τα παραμυθια να μας πει ποιο θέλει , αυτο που ο Μητσοτακης του γαμάει την ψυχουλα
ή το άλλο που θα βγει ξανα και την επομενη 4ετια καθισμενος σταυροποδι και χωρις να κουνησει ουτε δακτυλο ;;
Παλι ΝΔ θα εχει οσο και να σκουζει πες του , εσενα που σε ακουει![]()
Υπάρχει πρόσβαση στην παραλία, χωρίς να περάσεις μέσα από .... αυλές και φράχτες ;Έχω πάει πολλές φορές....
Και???
Γίνονται και θαύματα μέρες που είναι.Για το ηλεκτρικό τόξο δεν έχω άποψη.
Ναι αλλά στη Νέα Υόρκη και στο άλλο με την πυροσφαιρα δεν έχουμε ούτε Ζωιτσα, ούτε Βελοπουλους, ούτε Σαουληδες.Αφού το πας επιστημονικά το θέμα, άλλο έκρηξη και άλλο πυρόσφαιρα. Ποιός πραγματογνώμονας των συγγενών μίλησε για έκρηξη;
Στο βίντεο στην Νέα Υόρκη και το άλλο με την πυρόσφαιρα δεν έχουμε καν σύγκρουση.
το θαύμα θα ήταν να μην βάλεις στον κώλο σου την πρώτη μελιτζάνα που θα βρεις μπροστά σουΓίνονται και θαύματα μέρες που είναι.![]()
Ακουω και στο βιρτουοζος ρε ισοβιτηΘα τον λες Μαεστρο τον Μπιρλα .. αλλιως σε βλεπω για αναφορά![]()
Εκνευρίζεσαι εύκολα και πρέπει να το δουλέψεις. (ΚΑΙ αυτό).το θαύμα θα ήταν να μην βάλεις στον κώλο σου την πρώτη μελιτζάνα που θα βρεις μπροστά σου