Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.552
Πόντοι
216
μπερδεύτηκε ο άνθρωπος έχει ανοιχτά 2 παράθυρα ένα για κάθε κλώνο

και τρίτο παράθυρο με google search για μελιτζάνες βιομηχανικού τύπου :coffee:
καπως επρεπε να περασει στην αντεπιθεση δεν μπορουσε μονος:coffee::coffee::coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακούγεται στους διαδρόμους του μπου ότι εκεί στους διαδρόμους του μπου εσείς οι 5-10 μαλακες παίρνεστε μεταξύ σας, εγώ δεν το υιοθετώ αλλά έτσι ακούγεται. :coffee:
μπερδεψες τα προφιλ απο το αλλο γραψε μην μαρτυρας χωρις ξυλο:coffee::coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.488
Πόντοι
3.656

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.759
Πόντοι
5.506
Ο τεχνικός σύμβουλος συγγενών θυμάτων των Τεμπών, Νίκος Κάρναβος
Κοινώς, μόλις άρχισε τις κωλοτούμπες ο Λακαφωσης, η ιερή αυτή ομάδα των 2-3 οικογενειων

200w.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.759
Πόντοι
5.506

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.488
Πόντοι
3.656

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.552
Πόντοι
216
Συγνώμη, έχεις δίκιο, ξέχασα να βάλω υπογραφή στο τέλος "κατα τα αλλά σ έχω γραμμένο στ αρχιδια μου".
ενταξει τραβα παραπερα να παιξεις στον κηπο σου τωρα με τα λαχανικα σου και οταν σου απευθυνουν το λογο τοτε να μιλας

έτσι είναι δεν υπάρχει κεφάλαιο όταν ο πελάτης ζητάει μελιτζανοσαλάτα και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα....θα υπάρχουν και επιπτώσεις :coffee:
μεγαλο πληγμα η μελιτζανοσαλατα θα αρκεστουμε στο τζατζικακι αρκει να ικανοποιουνται καποιοι ανθρωποι εγω στηριζω:coffee::coffee::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.759
Πόντοι
5.506
ενταξει τραβα παραπερα να παιξεις στον κηπο σου τωρα με τα λαχανικα σου και οταν σου απευθυνουν το λογο τοτε να μιλας
Εντάξει ρε τύπε, συγνώμη, απλά διάβασα ότι μπορεί κάποια να σου γαμησαν τη γκόμενα και είπα να δω αν με ψάχνει κανείς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.488
Πόντοι
3.656

μεγαλο πληγμα η μελιτζανοσαλατα θα αρκεστουμε στο τζατζικακι αρκει να ικανοποιουνται καποιοι ανθρωποι εγω στηριζω:coffee::coffee::coffee:
ούτε τζατζίκι υπάρχει....πως να γίνει χωρίς αγγούρια :tooth:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.552
Πόντοι
216
Εντάξει ρε τύπε, συγνώμη, απλά διάβασα ότι μπορεί κάποια να σου γαμησαν τη γκόμενα και είπα να δω αν με ψάχνει κανείς.
σου ειπα μπες απο το αλλο προφιλ μην καρφωνεσαι τα παλια κατι μαξιμος με κατι πενταρια κατι πουστικη κιθαρα λογικα τα εχεις καψει

ούτε τζατζίκι υπάρχει....πως να γίνει χωρίς αγγούρια :tooth:
ε γαμηθηκατε ειπαμε να ικανοποιηθει ο ανθρωπος αλλα οχι και το τζατζικι καπου ωπα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.759
Πόντοι
5.506
σου ειπα μπες απο το αλλο προφιλ μην καρφωνεσαι τα παλια κατι μαξιμος με κατι πενταρια κατι πουστικη κιθαρα λογικα τα εχεις καψει

ε γαμηθηκατε ειπαμε να ικανοποιηθει ο ανθρωπος αλλα οχι και το τζατζικι καπου ωπα
Τι γίνεται ρε παίκτη, παλιά προφίλ, νέα προφίλ, όλοι αυτοί παρτουζα σου την πήρανε; :tooth::tooth:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.552
Πόντοι
216
Τι γίνεται ρε παίκτη, παλιά προφίλ, νέα προφίλ, όλοι αυτοί παρτουζα σου την πήρανε; :tooth::tooth:
μπα φιλαρακι εγω δεν τρωω εμμονες με ανθρωπους που δεν ταιριαζουν τα χνωτα μου αλλοι αποζηταν να τους ξεφτυλιζουν και αντρες και γυναικες εδω μεσα ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θίγουμε

και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα κάτσε να καλοκαιριάσει και να ζητήσεις καρπούζι :undecided:
ε αι απο δω πια τπτ δεν θα εχουμε να φαμε με δαυτον

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
151
Like
54.404
Πόντοι
33.423

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.350
Πόντοι
3.556
τι γίνεται εδώ μέσα πάλι. ξενέρωσα που δεν μπήκα νταής για κλαουντια στο πικ του μπάχαλου. τώρα αν γράψω θα είναι λάθος ταημινγκ στο σκουπιδιασμα :sad2::sad2::sad2:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.350
Πόντοι
3.556
μπα φιλαρακι εγω δεν τρωω εμμονες με ανθρωπους που δεν ταιριαζουν τα χνωτα μου αλλοι αποζηταν να τους ξεφτυλιζουν
@barock τυπε χωρίς να είμαι σίγουρος μάλλον λέει για σένα ο τύπος τότες που η τεα σου είχε προτείνει να σου βάλει μελιτζάνες στο πάτο. η’ τοτες που σε είχε πει επτακαργιολο και να τις σφουγγαρίσεις τα μουνοζουμα από το πάτωμα . :tooth::tooth::tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.350
Πόντοι
3.556
ρε μαλεα μεταξύ μας είμαστε. τι να γαμησεις τη γκομενα του άλλου. με ατάκες κουμπαρα , μαρη κλπ και χιουμορακι ωμέγα μεηλ, δε γαμας και το ξέρεις. :tooth::tooth::tooth: αντε να γαμησεις με όπισθεν καμία αυταρχική φαση τεα κλπ στη καλύτερη:sad2::sad2::sad2:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.368
Πόντοι
6.256
ρε μαλεα μεταξύ μας είμαστε. τι να γαμησεις τη γκομενα του άλλου. με ατάκες κουμπαρα , μαρη κλπ και χιουμορακι ωμέγα μεηλ, δε γαμας και το ξέρεις. :tooth::tooth::tooth: αντε να γαμησεις με όπισθεν καμία αυταρχική φαση τεα κλπ στη καλύτερη:sad2::sad2::sad2:
Τυπε σκεφτομαι να σε παραπεμψω στο πειθαρχικο της επιτροπης σκουπιδιασματος με αιτημα τη διαγραφη σου λογω των συνεχομενων απουσιων σου απο το πιογτικο σκουπιντιασμα....:confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.350
Πόντοι
3.556
Τυπε σκεφτομαι να σε παραπεμψω στο πειθαρχικο της επιτροπης σκουπιδιασματος με αιτημα τη διαγραφη σου λογω των συνεχομενων απουσιων σου απο το πιογτικο σκουπιντιασμα....:confused:
:tooth::tooth::tooth: φυλάω δυνάμεις για επόμενο μιστερ :wanker::wanker::wanker: ρε το πούστη το κλαουντια τι άλλο θα διαβάσουμε ρε μαλακα. το παίζει μετρήσιμος ότι γαμαει γκόμενες αλλωνων κλπ. δε γίνονται αυτά :tooth::tooth::tooth: εχει φορτώσει μαγκιά τελευταία ο μπουστης .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom