Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (9 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
1.145
Πόντοι
206
Η δίκη δεν πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα. Συγκεκριμένη μερίδα διαδίκων θα κάνει τα πάντα για να μην εκκινήσει η δίκη, εμμένοντας στο ξυλόλιο/τουλόλιο/υδρογονάνθρακες, θα υποβάλλονται διαρκώς αιτήματα, και ενώ όλα είναι δεδομένα για το τι έγινε και ποιοι φταίνε, κάποιοι θα αναζητούν ''δικαιοσύνη'' και ''τιμωρία των ενόχων'' όταν ταυτόχρονα θα μάχονται για να μην καταδικαστούν οι ένοχοι.

Το έγραψα τις προάλλες: η ''μάχη'' είναι για την αρμοδιότητα του δικαστηρίου, να γίνει δίκη ενώπιον ενόρκων. Και αυτό μπορεί να γίνει εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη για ''έκρηξη'' με επακόλουθο το θάνατο, από ενδεχόμενο δόλο κλπ κλπ κλπ . Τίποτα από όσα βλέπουμε δε γίνεται τυχαία, δεν είναι τυχαία ακόμη και η συνέντευξη τύπου που έγινε τις προάλλες, γιατί το ζητούμενο είναι να ασκηθεί πίεση στις δικαστικές αρχές (μέσω της κοινής γνώμης- ομάδων πίεσης) ώστε να αχθεί η υπόθεση στο ''κατάλληλο'' δικαστήριο.

Και μία διευκρίνιση: η εθνική μάνα, αν και δηλώνει Πρόεδρος Σωματείου θυμάτων για τα Τέμπη, δεν διευκρινίζει ότι στα ''θύματα'' δεν περιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι των αμαξοστοιχιών. Προφανώς ο θάνατος αυτών ήταν λιγότερο ''άδικος'', ίσως κάποιοι να ήταν και λαθρέμποροι/ δράστες του θανάτου των άλλων αθώων θυμάτων. Ας ακούσει κάποιος τον κ. Ψαρόπουλο, είναι απόλυτα σαφής (μολονότι το έχει εκφράσει πολύ κομψά) ως προς αυτό το σημείο.
Και σε 2 χρόνια....51%...γιατί εκμεταλευονται νεκρούς για πολιτικές καρεκλες

Ο θεός βλέπει....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.340
Πόντοι
6.256
Αρχισαν και οι υπαρξιακες-φιλοσοφικες αναζητησεις.Υπαρχει Θεος?Ποιος εφτιαξε το συμπαν?Τι υπηρχε πριν το μπινγκ μπανγκ?Τι κανουν οι ινφλουνσερς στο Ντουμπαϊ?:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τον ενφια...????....βαλετωωωωωω???? Χαχαχα
Γαμησε τα,ερχεται και νωρις ο κερατας:undecided::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.356
Πόντοι
3.656
Αρχισαν και οι υπαρξιακες-φιλοσοφικες αναζητησεις.Υπαρχει Θεος?Ποιος εφτιαξε το συμπαν?Τι υπηρχε πριν το μπινγκ μπανγκ?Τι κανουν οι ινφλουνσερς στο Ντουμπαϊ?:coffee::coffee::confused::confused::confused:
οι άσχετοι

δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι σε όλα τα ερωτήματα η απάντηση είναι ''Ο Κυριάκος Μητσοτάκης''

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.715
Πόντοι
5.506
Και σε 2 χρόνια....51%...γιατί εκμεταλευονται νεκρούς για πολιτικές καρεκλες

Ο θεός βλέπει....
Όχι μόνο γι αυτό αλλά γιατί πολύ απλά, μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά δε μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.340
Πόντοι
6.256
οι άσχετοι

δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι σε όλα τα ερωτήματα η απάντηση είναι ''Ο Κυριάκος Μητσοτάκης''
Εισαι πολυ ντεφορμε τελευταια.Καποτε ειχες αντιπαραθεση με τα μισα μελη και ειχες ανοιχτες 15 καρτελες για να τους προλαβαινεις.Τωρα με 1-2 και βαρυγκομας:confused::confused::confused::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.356
Πόντοι
3.656
Εισαι πολυ ντεφορμε τελευταια.Καποτε ειχες αντιπαραθεση με τα μισα μελη και ειχες ανοιχτες 15 καρτελες για να τους προλαβαινεις.Τωρα με 1-2 και βαρυγκομας:confused::confused::confused::coffee:
έχω σκουριάσει πρέπει να φτιάξω ένα κλώνο για αυτή τη δουλειά και μόνο

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.591
Πόντοι
3.656

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.356
Πόντοι
3.656
Xαμενος κοπος,καποιοι πληρωνονται γι αυτην την δουλεια:coffee::confused::confused::confused:
και εγώ θα πληρωθώ μόλις δουν τα αφεντικά το ταλέντο μου

θα έχω το mail μου στην υπογραφή για να μου επικοινωνήσουν μαζί μου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.662
Πόντοι
12.756
και εγώ θα πληρωθώ μόλις δουν τα αφεντικά το ταλέντο μου

θα έχω το mail μου στην υπογραφή για να μου επικοινωνήσουν μαζί μου

για βαλε την , γιατι μου εστειλε ο Γουορεν Μπαφετ ενα email και μου εγραφε να του δωσω ενα email που να λειτουργει
γιατι λεει με διαλεξε τυχαια για μια δωρεά που θα κάνει 1,5 δις

Να βαλω το email σου , να τα στειλει σε εσενα και μου τα δινεις μετά :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.591
Πόντοι
3.656
Ναι Φυτρωσες....

Κόψτε τις φαντασιώσεις....είναι μεγάλη βδομάδα

Ας βοηθήσει ο θεούλης να βρεθεί η αλήθεια σε όλες τις καταστροφές που έχει πάθει η χωρα τον τελευταίο μισό αιώνα
Δεν εχει χρονο για τετοια τωρα...πρεπει να δει ποιος θα φαει κρεατακι αυτη τη βδομαδα για να τον βαλει μπλακ λιστ...
απο βδομαδα που θα εχει αναστησει και τον γιο τα ξαναλετε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.356
Πόντοι
3.656
για βαλε την , γιατι μου εστειλε ο Γουορεν Μπαφετ ενα email και μου εγραφε να του δωσω ενα email που να λειτουργει
γιατι λεει με διαλεξε τυχαια για μια δωρεά που θα κάνει 1,5 δις

Να βαλω το email σου , να τα στειλει σε εσενα και μου τα δινεις μετά :coffee:
περιμένω ήδη κάτι μερίσματα από τον νιγηριανό πρίγκηπα

μήπως χτυπήσει καμπανάκι στην εφορία δε ξέρω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.662
Πόντοι
12.756