Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (17 μέλη και 43 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.613
Πόντοι
8.346
Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ...όχι μόνο επειδή τα κόμματα εξουσίας (που έχουν κυβερνήσει) δεν θα το επιτρέψουν..αφού δεν είναι μόνο τα τέμπη...όλα τα κόμματα έχουν τις μαλακίες τους...θα ανοίξουν τον ασκό...

αλλά και να το έκναναν δεν θα έβαζαν αναδρομική ισχύ....

μην ελπίζεται ποτέ ότι κάποιονς από τους 300 θα ψήφιζε κάτι τέτοιο αν ήξερε ότι θα περάσει. Το ψηφίζουν μόνο όταν ξέρουν ότι δεν θα περάσει για εντυπώσεις.
Τότε η μόνη λύση είναι 16+1Ν κ ντου. Και όποιος ζήσει στο τέλος. Είμαστε ή εμείς ( ο λαος ) ή αυτοί ( η εξουσία )

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.433
Πόντοι
3.656
Αν και βλαμμένο ... έχει δίκιο.
Επειδή ... πέρασα από ιδιωτικό σχολείο ... ξέρω ανάρχες ...

1)εκάλης
2)παλιού ψυχικού
3)καλά χαλάνδρι ... δεν συζητάμε ... πιο πολλά αναρχοκουμμούνια από καισαριανή, κοκκινιά πέραμα μαζί
4)όλοι οι παραπάνω ... μπορεί να έχουν πέτρινα σαλέ σε χιονοδρομικά και να κάνουν σκι
5)ανάρχες που πάνε από κηφισιά στο κέντρο με εταιρικές μερσεντέ πολυεθνικών
6)ανάρχες που πάνε κέντρο με ... ραδιο ταξί
7)ανάρχες που πάνε κέντρο με αμάξια μπαμπάδων με πινακίδες ελβετίας, μόντε κάρλο , γαλλίας , ηβ .
8)όλοι της κατηγορίας 7 ... τα βάζουν σε ... πάρκιγκ μη τους τα σπάσουν !!!!!
9)ανάρχες που έχουν εσωτερική φιλιπινέζα οικιακή βοηθό ....
Είχαμε και εμείς ανάρχες στην Εκάλη της Αλβανίας λάκη και τα ξέρω :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.913
Πόντοι
2.606
Οποιο κόμμα φέρει ψήφισμα κ περάσει νόμο για άρση ασυλίας υπουργών/βουλευτών θα το ψηφίζω μέχρι να πεθάνω. Όποιο κόμμα!!
ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.433
Πόντοι
3.656
Τότε η μόνη λύση είναι 16+1Ν κ ντου. Και όποιος ζήσει στο τέλος. Είμαστε ή εμείς ( ο λαος ) ή αυτοί ( η εξουσία )
Όχι ποτέ....δεν υπάρχει τίποτα πιο ανάρχιδο από την τρομοκρατία.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.312
Πόντοι
6.056
Είμαστε μπετόν μπραδερινι , αύριο να γίνουν εκλογές ένα 30% το έχουμε στο τσεπάκι μας :rockon::rockon::rockon:
Ας τους να τραγουδάνε , θα τους περάσει
Τυπάρα .... αν λουκετιάσουν το 50% των ελεύθερων επαγγελματιών τα μαγαζιά τους ...
και από κάτι ... ιατρεία που έχω υπόψη ... χαλαρά θα λουκετιάσει το 1/3 στο νομό αττικής συνολικά

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Για εκδίκηση .

Για να τιμωρώ αυτούς που τους ψήφισαν το 2019 & 2023
και λουκέτιασαν
αφού έφαγαν πούτσα διαμέτρου σαν τα πυρηνικά υποβρύχια του βλαδίμηρου !

ΨΟΦΟ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ .

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.613
Πόντοι
8.346
ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ
Θέλω να πάνε φυλακή ολοι οι υπεύθυνοι για αυτό. Το μουνοπανο τν Μητσοτάκη να τν σβήσουν από τα βιβλία της ιστορίας κ άρση βουλευτικής ασυλίας. Να φοβούνται όλοι, αν δν κάνεις σωστά την δουλειά σου το μπουλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι ποτέ....δεν υπάρχει τίποτα πιο ανάρχιδο από την τρομοκρατία.
Σε τρομοκρατία ζεις 6 χρόνια τώρα. Λεκτική τρομοκρατία

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.927
Πόντοι
5.506
εδω οι παρακρατικοι μου κλεισανε το νημα μου...ποιες ευθυνες λεμε?
εχω σοβαρη υποψια οτι ο νιπλης το εκανε...για να μιλαμε με ονοματα επιτελους σε αυτη την χωρα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.011
Πόντοι
15.931
FB_IMG_1740827306179.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.775
Πόντοι
6.256
Έλεγε ότι είναι, δεν ήταν..
Ναι και αμα γινει κανενα θαυμα και κυβερνησει κανενα απο τα αλλα "αριστερα" κομματα εκει να δεις πως θα ξεχασουν την αριστεριλα σε χρονο dt...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.433
Πόντοι
3.656
Σε τρομοκρατία ζεις 6 χρόνια τώρα. Λεκτική τρομοκρατία
Όχι δεν ζεις σε τρομοκρατία διότι μπορείς να μιλάς χωρίς να φοβάσαι ότι ένα πρωί να βάλεις μπροστά το αμάξι σου και θα ανατιναχτείς μαζί με το παιδί σου μέσα.

Να μην λέμε μαλακίες...όποιος στοχεύει ύπουλα και σκοτώνει κάποιον στην ψύχρα είναι αδερφή και δεν διαφέρει σε τίποτα από το κράτος. Το κράτος στην Αμερική αποφασίζει και διατάζει ότι θα βομβαρδίσει ένα νοσοκομείο ''για το καλό μας''.

Να μην λέμε μαλακίες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.775
Πόντοι
6.256
εδω οι παρακρατικοι μου κλεισανε το νημα μου...ποιες ευθυνες λεμε?
εχω σοβαρη υποψια οτι ο νιπλης το εκανε...για να μιλαμε με ονοματα επιτελους σε αυτη την χωρα
Ποιο νημα;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.613
Πόντοι
8.346
Ναι και αμα γινει κανενα θαυμα και κυβερνησει κανενα απο τα αλλα "αριστερα" κομματα εκει να δεις πως θα ξεχασουν την αριστεριλα σε χρονο dt...
Θέλω να πιστεύω πως δεν θα γίνει. Αλλά αν γίνει, μαύρο μετά. Ψηφίζουμε κάτι άλλο αν μας πουλήσουν

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.613
Πόντοι
8.346
Όχι δεν ζεις σε τρομοκρατία διότι μπορείς να μιλάς χωρίς να φοβάσαι ότι ένα πρωί να βάλεις μπροστά το αμάξι σου και θα ανατιναχτείς μαζί με το παιδί σου μέσα.

Να μην λέμε μαλακίες...όποιος στοχεύει ύπουλα και σκοτώνει κάποιον στην ψύχρα είναι αδερφή και δεν διαφέρει σε τίποτα από το κράτος. Το κράτος στην Αμερική αποφασίζει και διατάζει ότι θα βομβαρδίσει ένα νοσοκομείο ''για το καλό μας''.

Να μην λέμε μαλακίες.
Αυτό πες το σε τπτ εισαγγελείς που είχαν υποθέσεις τύπου noor1 κ έφυγαν στον Άρη..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.775
Πόντοι
6.256

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.433
Πόντοι
3.656
Αυτό πες το σε τπτ εισαγγελείς που είχαν υποθέσεις τύπου noor1 κ έφυγαν στον Άρη..
Ρε μαν...τι σου λέω και εγώ? οι παρακρατικοί και οι κυβερνήσεις με τρομοκρατία πηγαίνουν χέρι χέρι...

δεν μπορείς να την στηρίζεις...χάρη τους κάνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom