Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.613
- Πόντοι
- 8.346
Έλεγε ότι είναι, δεν ήταν..Και ο Συριζα αριστερο κομμα ηταν και οταν ηρθε στην εξουσια εκανε τη παπια σε αυτο το θεμα....
Έλεγε ότι είναι, δεν ήταν..Και ο Συριζα αριστερο κομμα ηταν και οταν ηρθε στην εξουσια εκανε τη παπια σε αυτο το θεμα....
Κωλομπαλουρδοι.Κωλομπαραδες τύπε
Τότε η μόνη λύση είναι 16+1Ν κ ντου. Και όποιος ζήσει στο τέλος. Είμαστε ή εμείς ( ο λαος ) ή αυτοί ( η εξουσία )Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ...όχι μόνο επειδή τα κόμματα εξουσίας (που έχουν κυβερνήσει) δεν θα το επιτρέψουν..αφού δεν είναι μόνο τα τέμπη...όλα τα κόμματα έχουν τις μαλακίες τους...θα ανοίξουν τον ασκό...
αλλά και να το έκναναν δεν θα έβαζαν αναδρομική ισχύ....
μην ελπίζεται ποτέ ότι κάποιονς από τους 300 θα ψήφιζε κάτι τέτοιο αν ήξερε ότι θα περάσει. Το ψηφίζουν μόνο όταν ξέρουν ότι δεν θα περάσει για εντυπώσεις.
Είχαμε και εμείς ανάρχες στην Εκάλη της Αλβανίας λάκη και τα ξέρωΑν και βλαμμένο ... έχει δίκιο.
Επειδή ... πέρασα από ιδιωτικό σχολείο ... ξέρω ανάρχες ...
1)εκάλης
2)παλιού ψυχικού
3)καλά χαλάνδρι ... δεν συζητάμε ... πιο πολλά αναρχοκουμμούνια από καισαριανή, κοκκινιά πέραμα μαζί
4)όλοι οι παραπάνω ... μπορεί να έχουν πέτρινα σαλέ σε χιονοδρομικά και να κάνουν σκι
5)ανάρχες που πάνε από κηφισιά στο κέντρο με εταιρικές μερσεντέ πολυεθνικών
6)ανάρχες που πάνε κέντρο με ... ραδιο ταξί
7)ανάρχες που πάνε κέντρο με αμάξια μπαμπάδων με πινακίδες ελβετίας, μόντε κάρλο , γαλλίας , ηβ .
8)όλοι της κατηγορίας 7 ... τα βάζουν σε ... πάρκιγκ μη τους τα σπάσουν !!!!!
9)ανάρχες που έχουν εσωτερική φιλιπινέζα οικιακή βοηθό ....
ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑΟποιο κόμμα φέρει ψήφισμα κ περάσει νόμο για άρση ασυλίας υπουργών/βουλευτών θα το ψηφίζω μέχρι να πεθάνω. Όποιο κόμμα!!
Όχι ποτέ....δεν υπάρχει τίποτα πιο ανάρχιδο από την τρομοκρατία.Τότε η μόνη λύση είναι 16+1Ν κ ντου. Και όποιος ζήσει στο τέλος. Είμαστε ή εμείς ( ο λαος ) ή αυτοί ( η εξουσία )
Χαχαχαχα κ με την κακη εννοια
Τυπάρα .... αν λουκετιάσουν το 50% των ελεύθερων επαγγελματιών τα μαγαζιά τους ...Είμαστε μπετόν μπραδερινι , αύριο να γίνουν εκλογές ένα 30% το έχουμε στο τσεπάκι μας
Ας τους να τραγουδάνε , θα τους περάσει
Θέλω να πάνε φυλακή ολοι οι υπεύθυνοι για αυτό. Το μουνοπανο τν Μητσοτάκη να τν σβήσουν από τα βιβλία της ιστορίας κ άρση βουλευτικής ασυλίας. Να φοβούνται όλοι, αν δν κάνεις σωστά την δουλειά σου το μπουλοΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ
Σε τρομοκρατία ζεις 6 χρόνια τώρα. Λεκτική τρομοκρατίαΌχι ποτέ....δεν υπάρχει τίποτα πιο ανάρχιδο από την τρομοκρατία.
Ναι και αμα γινει κανενα θαυμα και κυβερνησει κανενα απο τα αλλα "αριστερα" κομματα εκει να δεις πως θα ξεχασουν την αριστεριλα σε χρονο dt...Έλεγε ότι είναι, δεν ήταν..
Όχι δεν ζεις σε τρομοκρατία διότι μπορείς να μιλάς χωρίς να φοβάσαι ότι ένα πρωί να βάλεις μπροστά το αμάξι σου και θα ανατιναχτείς μαζί με το παιδί σου μέσα.Σε τρομοκρατία ζεις 6 χρόνια τώρα. Λεκτική τρομοκρατία
Ποιο νημα;εδω οι παρακρατικοι μου κλεισανε το νημα μου...ποιες ευθυνες λεμε?
εχω σοβαρη υποψια οτι ο νιπλης το εκανε...για να μιλαμε με ονοματα επιτελους σε αυτη την χωρα
ακριβώςΠοιο νημα;
Θέλω να πιστεύω πως δεν θα γίνει. Αλλά αν γίνει, μαύρο μετά. Ψηφίζουμε κάτι άλλο αν μας πουλήσουνΝαι και αμα γινει κανενα θαυμα και κυβερνησει κανενα απο τα αλλα "αριστερα" κομματα εκει να δεις πως θα ξεχασουν την αριστεριλα σε χρονο dt...
αστα φιλε.....το "εκλογες 2025...θελουμε κρατος η μαφια" μου το εριξε στεγνα ο γαμηδης ο νιπληςΠοιο νημα;
Αυτό πες το σε τπτ εισαγγελείς που είχαν υποθέσεις τύπου noor1 κ έφυγαν στον Άρη..Όχι δεν ζεις σε τρομοκρατία διότι μπορείς να μιλάς χωρίς να φοβάσαι ότι ένα πρωί να βάλεις μπροστά το αμάξι σου και θα ανατιναχτείς μαζί με το παιδί σου μέσα.
Να μην λέμε μαλακίες...όποιος στοχεύει ύπουλα και σκοτώνει κάποιον στην ψύχρα είναι αδερφή και δεν διαφέρει σε τίποτα από το κράτος. Το κράτος στην Αμερική αποφασίζει και διατάζει ότι θα βομβαρδίσει ένα νοσοκομείο ''για το καλό μας''.
Να μην λέμε μαλακίες.
Αντισθενης στο εριξε....ειναι ξαδερφος του Μητσοτακη.αστα φιλε.....το "εκλογες 2025...θελουμε κρατος η μαφια" μου το εριξε στεγνα ο γαμηδης ο νιπλης
Ρε μαν...τι σου λέω και εγώ? οι παρακρατικοί και οι κυβερνήσεις με τρομοκρατία πηγαίνουν χέρι χέρι...Αυτό πες το σε τπτ εισαγγελείς που είχαν υποθέσεις τύπου noor1 κ έφυγαν στον Άρη..