Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 145 άτομα (45 μέλη και 100 επισκέπτες)

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Στην προηγούμενη διαδήλωση γράψατε πόλλοι ότι τα κανάλια μποϊκοταραν το γεγονός και δεν μετέδωσαν ούτε μια εικόνα εκείνη την ώρα.
Βλέπω σήμερα ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση από τα μέσα.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Ούτε εγώ έμπαινα Κωνσταντοπούλου ρε μούλοι
Κάποιοι μπαίνετε αλλά δεν το κάνω θέμα
Ρε φίλε, αυτό είναι το θέμα; Πόσο ωραία γκόμενα είναι η Καρυστινού ή όλο αυτό που συμβαίνει; Καλά έκαναν και σε εκραξαν. Κάτσε δες καμιά τσόντα να ξεκαυλωσεις.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Καρυστιανού λεγεται εντωμεταξυ η γυναίκα, όχι Καρυστινού. Οι μισοί λάθος το λέμε.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
601
Πόντοι
86
1740726412165.png

Δυστυχώς, θα το πω χωρίς συναισθηματισμούς και κραυγές και προσωπικές κατάρες όπως κάνετε εσείς οι επαναστάτες εδώ μέσα, ο Κούλης κάνει πάρτυ με όλο αυτό το συρφετό. Είναι πολύ κρίμα ένας τόσο ανίκανος πρωθυπουργός να βγαίνει και από πάνω. Να είστε όλοι καλά εσείς που θέλετε να επιβάλετε το νόμο του πεζόδρομου. Αυτός ο Κούλης θα βγει και θα σας πει: "Η ΕΓΩ Η ΤΟ ΧΑΟΣ". Και το χάος το ζήσαμε ήδη μια φορά το 2015. Κάποιοι από εσάς έχετε κοντή μνήμη. Καλά κάνετε. Πηγαίνετε στη πορεία Μνήμης, που θα έχει απ όλα μέσα...

Αδερφέ με όλο το θάρρος. Εσύ φοβάσαι να χεις αυτοκίνητο και το βγάζεις "αχρείαστο", δεν μιλάς σε γυναίκες διότι φοβάσαι τι θα απαντήσεις όταν σε ρωτήσουν για τα επαγγελματικά σου, και πας σε τρανς διότι φοβάσαι ότι οι πραγματικές γυναίκες ιερόδουλοι δε θα έχουν όρεξη και θα σε ξεπετάξουν.

Λογικό να φοβηθείς εάν σου πει ο Κούλης "Η εγώ ή το χάος" ή να φοβάσαι να πας σε πορεία διότι θα ναι αριστεροί δίπλα σου ή τα capital controls ακόμη και αν το υπόλοιπο των καταθέσεων σου το έκανες ανάληψη μέσα σε 3 βδομάδες μάξιμουμ με τους περιορισμούς.

Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις πως όλοι οι υπόλοιποι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο ; Και επειδή σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο, προσπαθείς να τους μεταπείσεις με επιχείρημα τις φοβίες σου :
Πάτε και θα δείτε τι θα συναντήσετε στις πορείες. Πηγαίντε και θα δείτε το αποτέλεσμα όπως τότε το 2015.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.768
Πόντοι
2.606
O Πλακιας ειναι στα Τεμπη και η Καρυστιανου βγαζει λογο στο Συνταγμα, Η τυπισσα παει για ευρωβουλευτινα, η νέμεσης της δικαιοσυνης θα σας βρει λεει...νεμεσης ? πςςςςς ψαγμενο ρε τυποι , θα παει ευρωβουλη να κανει παρεα την αλλη την ομορφη την μαυρομαλλα δε θυμαμαι τ ονομα της :confused::confused::confused::confused:

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
O Πλακιας ειναι στα Τεμπη και η Καρυστιανου βγαζει λογο στο Συνταγμα, Η τυπισσα παει για ευρωβουλευτινα, η νέμεσης της δικαιοσυνης θα σας βρει λεει...νεμεσης ? πςςςςς ψαγμενο ρε τυποι , θα παει ευρωβουλη να κανει παρεα την αλλη την ομορφη την μαυρομαλλα δε θυμαμαι τ ονομα της :confused::confused::confused::confused:
Ας πάει. Δικαίωμα της. Για τους υπόλοιπους συγγενείς των 56 θυμάτων τι έχεις να πεις; Και αυτοί ψάχνουν την αλήθεια.

• Like
Αντιδράσεις: riding

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.768
Πόντοι
2.606
Ας πάει. Δικαίωμα της. Για τους υπόλοιπους συγγενείς των 56 θυμάτων τι έχεις να πεις; Και αυτοί ψάχνουν την αλήθεια.
μονο αυτοι τραβανε το γολγοθα τους , για τον υπολοιπο κοσμο ειναι χαβαλες, οπως συμβαινει σε καθε κηδεια, η οικογενεια θρηνει και στα διπλανα τραπεζια λενε ποσο ανεβηκαν τα ενοικια. :confused::confused::confused:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.840
Πόντοι
1.056
Για τον Μητσοτακη που ήταν Αμερικο και ο μπουμπουκος με τον τσεκουράτο διναν τον δικό τους αγώνα στονΣκαι δεν σε πείραξε.

Σε πείραξε που η Καρυστιανου δεν είναι δίπλα στον Πλακια;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.359
Πόντοι
2.356
Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις πως όλοι οι υπόλοιποι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο ; Και επειδή σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο, προσπαθείς να τους μεταπείσεις με επιχείρημα τις φοβίες σου :
Πάτε και θα δείτε τι θα συναντήσετε στις πορείες. Πηγαίντε και θα δείτε το αποτέλεσμα όπως τότε το 2015.
Εγώ σκέφτομαι με την κοινή λογική. Δεν θα εμπλακώ με ανθρώπους που δεν την έχουν. Με πορείες και με πλατείες τα είδαμε τα αποτελέματα. Δεν έχω λόγο να αντιδικήσω με κανέναν. Σε βλέπω είσαι καλός μελετητής αλλά λίγο πρόχειρος ως προς το προφίλ μου. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
995
Πόντοι
86
Ας πάει όπου θέλει φίλε..
Ας βγει κάτι καλό στο γενικό σύνολο, και μετά ο καθένας ας το εξαργυρώσει όπως θέλει..

Εδώ έχουμε στείλει Ζαγοράκη, αυτιά, μελέτη και μπελερι..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.768
Πόντοι
2.606
Για τον Μητσοτακη που ήταν Αμερικο και ο μπουμπουκος με τον τσεκουράτο διναν τον δικό τους αγώνα στονΣκαι δεν σε πείραξε.

Σε πείραξε που η Καρυστιανου δεν είναι δίπλα στον Πλακια;
μονο που δεν ειναι ο Συριζα στην εξοουσια μου αρκει. ΠΟΤΕ ξανα αριστερα.:confused::confused::confused:

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
995
Πόντοι
86
800ε τα ενοίκια,
1,40 το θέρμανσης,
2ε η βενζινα,
4ε το σουβλάκι,

Κυριάκο θέλουμε και ας τρώμε πέτρες..

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
601
Πόντοι
86
Εγώ σκέφτομαι με την κοινή λογική. Δεν θα εμπλακώ με ανθρώπους που δεν την έχουν. Με πορείες και με πλατείες τα είδαμε τα αποτελέματα. Δεν έχω λόγο να αντιδικήσω με κανέναν. Σε βλέπω είσαι καλός μελετητής αλλά λίγο πρόχειρος ως προς το προφίλ μου. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.

Από γενιά σε γενιά ο ραγιαδισμός στην Ελλάδα αδερφέ, και ας έχουν περάσει πάνω από 200 χρόνια :

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
479
Πόντοι
26
Βλέπω πρόωρες εκλογές. Αν ο Μητσοτάκης πάρει κάτω από 26% θα έρθει η ώρα για πρωθυπουργό και αρχηγό της ΝΔ Άδωνι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.235
Πόντοι
19.795

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.516
Πόντοι
786
Βλέπω πρόωρες εκλογές. Αν ο Μητσοτάκης πάρει κάτω από 26% θα έρθει η ώρα για πρωθυπουργό και αρχηγό της ΝΔ Άδωνι ε
προτιμώ πιερακάκη ή ας φέρουν την διαμαντοπούλου, αν αφήσουν οι βαρώνοι

καθαρόαιμος δεξιός θα βουλιάξει το κόμμα,
ο άδωνης ό,τι καλό κάνει, το χάνει από την παρορμητικότητά του, δεν έχει άλλη άνοδο,
ως εδώ που έφτασε, αρκεί

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.734
Πόντοι
6.256
μονο που δεν ειναι ο Συριζα στην εξοουσια μου αρκει. ΠΟΤΕ ξανα αριστερα.:confused::confused::confused:
Ρε τυπαρα ξερεις ποσο σε συμπαθω αλλα τι μαλακιες τσαμπουνας ρε πουστη;Εκει ειναι το θεμα ο Συριζα και η ΝΔ ή οτι ζεις σε ενα κρατος δολοφονο με διεφθαρμενους πολιτικους που δεν δινουν δεκαρα για σενα;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom