Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε φίλε, αυτό είναι το θέμα; Πόσο ωραία γκόμενα είναι η Καρυστινού ή όλο αυτό που συμβαίνει; Καλά έκαναν και σε εκραξαν. Κάτσε δες καμιά τσόντα να ξεκαυλωσεις.Ούτε εγώ έμπαινα Κωνσταντοπούλου ρε μούλοι
Κάποιοι μπαίνετε αλλά δεν το κάνω θέμα
![]()
Δυστυχώς, θα το πω χωρίς συναισθηματισμούς και κραυγές και προσωπικές κατάρες όπως κάνετε εσείς οι επαναστάτες εδώ μέσα, ο Κούλης κάνει πάρτυ με όλο αυτό το συρφετό. Είναι πολύ κρίμα ένας τόσο ανίκανος πρωθυπουργός να βγαίνει και από πάνω. Να είστε όλοι καλά εσείς που θέλετε να επιβάλετε το νόμο του πεζόδρομου. Αυτός ο Κούλης θα βγει και θα σας πει: "Η ΕΓΩ Η ΤΟ ΧΑΟΣ". Και το χάος το ζήσαμε ήδη μια φορά το 2015. Κάποιοι από εσάς έχετε κοντή μνήμη. Καλά κάνετε. Πηγαίνετε στη πορεία Μνήμης, που θα έχει απ όλα μέσα...
Ας πάει. Δικαίωμα της. Για τους υπόλοιπους συγγενείς των 56 θυμάτων τι έχεις να πεις; Και αυτοί ψάχνουν την αλήθεια.O Πλακιας ειναι στα Τεμπη και η Καρυστιανου βγαζει λογο στο Συνταγμα, Η τυπισσα παει για ευρωβουλευτινα, η νέμεσης της δικαιοσυνης θα σας βρει λεει...νεμεσης ? πςςςςς ψαγμενο ρε τυποι , θα παει ευρωβουλη να κανει παρεα την αλλη την ομορφη την μαυρομαλλα δε θυμαμαι τ ονομα της![]()
μονο αυτοι τραβανε το γολγοθα τους , για τον υπολοιπο κοσμο ειναι χαβαλες, οπως συμβαινει σε καθε κηδεια, η οικογενεια θρηνει και στα διπλανα τραπεζια λενε ποσο ανεβηκαν τα ενοικια.Ας πάει. Δικαίωμα της. Για τους υπόλοιπους συγγενείς των 56 θυμάτων τι έχεις να πεις; Και αυτοί ψάχνουν την αλήθεια.
Για τον Μητσοτακη που ήταν Αμερικο και ο μπουμπουκος με τον τσεκουράτο διναν τον δικό τους αγώνα στονΣκαι δεν σε πείραξε.O Πλακιας ειναι στα Τεμπη και η Καρυστιανου βγαζει λογο στο Συνταγμα, Η τυπισσα παει για ευρωβουλευτινα, η νέμεσης της δικαιοσυνης θα σας βρει λεει...νεμεσης ? πςςςςς ψαγμενο ρε τυποι , θα παει ευρωβουλη να κανει παρεα την αλλη την ομορφη την μαυρομαλλα δε θυμαμαι τ ονομα της![]()
Εγώ σκέφτομαι με την κοινή λογική. Δεν θα εμπλακώ με ανθρώπους που δεν την έχουν. Με πορείες και με πλατείες τα είδαμε τα αποτελέματα. Δεν έχω λόγο να αντιδικήσω με κανέναν. Σε βλέπω είσαι καλός μελετητής αλλά λίγο πρόχειρος ως προς το προφίλ μου. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις πως όλοι οι υπόλοιποι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο ; Και επειδή σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο, προσπαθείς να τους μεταπείσεις με επιχείρημα τις φοβίες σου :
Πάτε και θα δείτε τι θα συναντήσετε στις πορείες. Πηγαίντε και θα δείτε το αποτέλεσμα όπως τότε το 2015.
μονο που δεν ειναι ο Συριζα στην εξοουσια μου αρκει. ΠΟΤΕ ξανα αριστερα.Για τον Μητσοτακη που ήταν Αμερικο και ο μπουμπουκος με τον τσεκουράτο διναν τον δικό τους αγώνα στονΣκαι δεν σε πείραξε.
Σε πείραξε που η Καρυστιανου δεν είναι δίπλα στον Πλακια;
Εγώ σκέφτομαι με την κοινή λογική. Δεν θα εμπλακώ με ανθρώπους που δεν την έχουν. Με πορείες και με πλατείες τα είδαμε τα αποτελέματα. Δεν έχω λόγο να αντιδικήσω με κανέναν. Σε βλέπω είσαι καλός μελετητής αλλά λίγο πρόχειρος ως προς το προφίλ μου. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
Η κοινή λογική αυτή την στιγμή είναι στους δρόμους και ζηταει να βρεθεί η αλήθεια για τα Τέμπη.Εγώ σκέφτομαι με την κοινή λογική.
προτιμώ πιερακάκη ή ας φέρουν την διαμαντοπούλου, αν αφήσουν οι βαρώνοιΒλέπω πρόωρες εκλογές. Αν ο Μητσοτάκης πάρει κάτω από 26% θα έρθει η ώρα για πρωθυπουργό και αρχηγό της ΝΔ Άδωνι ε
Ρε τυπαρα ξερεις ποσο σε συμπαθω αλλα τι μαλακιες τσαμπουνας ρε πουστη;Εκει ειναι το θεμα ο Συριζα και η ΝΔ ή οτι ζεις σε ενα κρατος δολοφονο με διεφθαρμενους πολιτικους που δεν δινουν δεκαρα για σενα;μονο που δεν ειναι ο Συριζα στην εξοουσια μου αρκει. ΠΟΤΕ ξανα αριστερα.![]()