Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (20 μέλη και 49 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.655
Πόντοι
5.565

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.655
Πόντοι
5.565
Η προβοκάτσια των μπαχαλακηδων είναι σίγουρη την Παρασκευή. Τόσος κόσμος δν θα εχει ξανακατέβει σε πορείες και φοβούνται πολύ
μπορεί και να αρπάξουμε μερικούς μπαχαλάκηδες να τους εξηγήσουμε τί εστί βερύκοκο. Αν πέσουν στη λάθος πλευρά του κόσμου μαύρο φίδι που τους έφαγε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.086
Πόντοι
12.756
Βγηκε και εκανε τις δηλωσεις που εγραψα ο αλλος πριν απο λι΄γο στο υπουργικό ...

Γκαζακια σπιτι Βοζεμπεργκ στο εξοχικό , 1 γκαζακι στην εξωπορτα και ειναι τωρα ο Πορτοσα΄λτε και λεει επιθεση τυπου Μαρφιν , δολοφονικη ενεργεια :2funny::2funny:

Και φυσικά λενε οτι φταιει ο Συριζα :2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.291
Πόντοι
5.506
Οι Δημόσιοι θα έβαζαν λουκέτο και θα την έκαναν έτσι και αλλιώς επειδή είναι τριήμερο.

Τουλάχιστον τώρα ας πάνε στην συγκέντρωση.

Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι μικρόψυχος για να σκέφτομαι τους φόρους για μία μέρα που αφορά τον θάνατο 60 παιδιών.

Όμως αν σε πειράζουν οι φόροι που πληρώνουμε γιατί δεν ψάχνεις λίγο πόσο έχουν αυξηθεί οι δημόσιες δαπάνες για κόπρους από όταν ανέλαβε η κυβερνησάρα σου?
Δεν ξερω τυπε, δεν ειμαι στο λογιστηριο του κρατους. Α, θα εκαναν 4ημερο ετσι κι αλλιως, μαλιστα. Πηγουλα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.291
Πόντοι
5.506
Ολα οργανωμένα οπως πρεπει ... :coffee:
Αυριο βγαινει το πορισμα , που φυσικά τα ξεκαθαρίζει ολα , οτι εγιναν σωστα κτλ και δεν υπηρχε τιποτα στο τρενο :coffee:

Μια μέρα πριν την συγκεντρωση , απο εκει και μετά στο Μαξίμου γινεται το εξης .. :

-Το ερώτημα είναι το αύριο της κυβέρνησης μετά τις συγκεντρώσεις και μετά τη συζήτηση στη Βουλή για την προανακριτική.
Η ίδια πηγή που βρίσκεται στο κέντρο του Μαξίμου μού απάντησε ότι «ο πρωθυπουργός δεν θα διαπραγματευθεί τη σταθερότητα της χώρας με όσους θέλουν να τον ρίξουν.
Ακούει την κοινή γνώμη, σταθμίζει και διορθώνει, αλλά δεν θα δεχτεί μια πολιτική αποσταθεροποίηση για μια δήθεν συγκάλυψη που δεν στοιχειοθετείται από πουθενά.
Ο Μητσοτάκης θα συνεχίζει να κυβερνάει, θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της διακυβέρνησης και όπου χρειάζεται θα διορθωθεί και ο ίδιος σε λανθασμένες αποφάσεις και θα προχωρήσει».

Να το δούμε αυτό, γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτή την ώρα, ενόψει Τεμπών, δεν λειτουργεί τίποτα.
Ούτε θέλει ο κόσμος να πέσει η κυβέρνηση 18 μήνες μετά την επανεκλογή της, αλλά ούτε και τη σημερινή ακυβερνησία.

Ο τυπος δεν νιωθει , δεν φευγει με τίποτα :rockon::rockon:
Και αυτος εχει βάλει σκοπο της ζωης τους να σωσει τον Νταιμα και ολους τους άλλους με κάθε κόστος,
εκει μέχρι να λιωσουν τα κόκαλα του πανω στην καρεκλα :rockon::rockon:
Με συγχωρεις αλλα η ημερομηνια που θα εβγαινε το πορισμα ειναι γνωστη εδω και μηνες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.086
Πόντοι
12.756
Με συγχωρεις αλλα η ημερομηνια που θα εβγαινε το πορισμα ειναι γνωστη εδω και μηνες.

το λεω για να λυσσαξουν τα αριστερα πουστρακια μαν , οι επαναστατες του καναπε , και του 3% :rockon::rockon::rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.291
Πόντοι
5.506
Προσκυνατε τον μεγα Άδωνι τον ελληνοκεντρικο πολιτικό
Πες τα παικταρα μου :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το λεω για να λυσσαξουν τα αριστερα πουστρακια μαν , οι επαναστατες του καναπε , και του 3% :rockon::rockon::rockon:
:thumbsup::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.401
Πόντοι
8.346

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
456
Πόντοι
26
Ο Άδωνις ήταν κορυφαίος συντελεστής της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ. Παιδιά δεν θα περάσετε καλά με κυβέρνηση Σύριζα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.086
Πόντοι
12.756
Αλεξ 71 ....

bc8014c5c9dc19006f6cfa2fc94ddaaf.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.314
Πόντοι
3.656
Δεν ξερω τυπε, δεν ειμαι στο λογιστηριο του κρατους. Α, θα εκαναν 4ημερο ετσι κι αλλιως, μαλιστα. Πηγουλα;
Εγώ λέω να πας να δουλέψεις και να αφήσεις τις εξυπνάδες γιατί η ταμειακή σε χρειάζεται :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.086
Πόντοι
12.756
Εγώ λέω να πας να δουλέψεις και να αφήσεις τις εξυπνάδες γιατί η ταμειακή σε χρειάζεται :coffee:

σταμάτα τις προσωπικες επιθέσεις και βρες κανα επιχειρημα μπετον αρμε :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.291
Πόντοι
5.506
Καλα, χανεις λαδια; Λες ο γαμπρος του μεγαλομαναβη να καθεται στην ταμειακη;; Που σας εχουμε βρει ολους δεν ξερω εδω μεσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.291
Πόντοι
5.506
Ολοι οι δυ θα εκαναν 4ημερο ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. Δε σου κανει αυτο για επιχειρημα, τι πας να κανεις;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.314
Πόντοι
3.656
οι προσωπικές επιθέσεις, η ίντριγκα και τα μαχαιρώματα είναι η ειδικότητα μου :sunglasses:
Έτσι όπως σε κόβω και τυχερός είσαι να κάθεσαι στην ταμειακή

θα μπορούσες να πλένεις τις πατάτες με το λάστιχο.

Αν και νομίζω ότι η ειδίκευση σου είναι στο μπλοκάκι των τυροκαυτερών και τσεκαδόρος των τραπεζιών

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.280
Πόντοι
3.656
Μακάρι τύπε να αναλάβει ο Φάμελος, ή η Ζωή ή ο Βελόπουλος ή ο Ανδρουλάκης.....τί μπορεί να πάει στραβά;
Δεν έχει σημασία
Όλοι αυτοί και ο Κουλης είναι το ίδιο πρότζεκτ
Απλά ο Κουλης έχει αποθρασυνθει εντελώς και πρπεει να πάει στο διαολο
Ειδικά στα διεθνή είναι άσχετος κι επικίνδυνος

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.401
Πόντοι
8.346
Μπετον αρμέ μόνο στα ποδια κάτι τυπων όπως του μπαροκ , Ποκαχόντας κτλ. και βουρ γισ τν βυθό του μπικίνι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom