Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (22 μέλη και 16 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.280
Πόντοι
3.656
Ολοι οι δυ θα εκαναν 4ημερο ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. Δε σου κανει αυτο για επιχειρημα, τι πας να κανεις;
Φέρε 2 κιλά μαντορινια ρε από το πρωί περιμένουμε. Κ να πάρεις τις πατάτες πίσω που φέτες το πρωί . Είναι σαν τον Κουλη
Σαπιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπετον αρμέ μόνο στα ποδια κάτι τυπων όπως του μπαροκ , Ποκαχόντας κτλ. και βουρ γισ τν βυθό του μπικίνι
Ποκαχοντας είναι πιο βλακας από. Τον Μπαρόκ

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.750
Πόντοι
12.056
Ολοι οι δυ θα εκαναν 4ημερο ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. Δε σου κανει αυτο για επιχειρημα, τι πας να κανεις;
εσυ αν δεν εχεις οξυγονο στειλε μυνημα να σου δινω τον αναπνευστηρα :tn21:

• Χαχα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.320
Πόντοι
3.656
Ανακοίνωση προς ντάιμα :

Σε συνέχεια της κατηγορίας που είχες εξαπολύσει προς το πρόσωπο μου ότι βάζω τους υπαλλήλους μου να ψηφίσουν συριζα επανέρχομαι με ειδικό βαν που έχω μισθώσει για να τους κατεβάσω στην πορεία της παρασκευής...με όλα τα ποτά και φαγητά κερασμένα από εμένα και άδεια από την σημαία για να μην χάσουν την κανονική τους.

Ευχαριστώ.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.750
Πόντοι
12.056
  • Χαχα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.087
Πόντοι
12.756
Ανακοίνωση προς ντάιμα :

Σε συνέχεια της κατηγορίας που είχες εξαπολύσει προς το πρόσωπο μου ότι βάζω τους υπαλλήλους μου να ψηφίσουν συριζα επανέρχομαι με ειδικό βαν που έχω μισθώσει για να τους κατεβάσω στην πορεία της παρασκευής...με όλα τα ποτά και φαγητά κερασμένα από εμένα και άδεια από την σημαία για να μην χάσουν την κανονική τους.

Ευχαριστώ.
@daima703

ζήτα να πας και εσυ μαζι , φαγοποτι τσαμπα μυρίζω :coffee:

• Χαχα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.320
Πόντοι
3.656
@daima703

ζήτα να πας και εσυ μαζι , φαγοποτι τσαμπα μυρίζω :coffee:
Τα καλύτερα έχω παραγγείλει στο πούλμαν θα σερβιριστεί φινγκερ φουντ και διάφορα ντελικατέσεν συνοδευόμενα από τα κατάλληλα κρασιά

και κατά την διάρκεια της πορείας θα σερβιριστούν αντι ασφυξιογόνος προσωπίδες και νερά ώστε να αντιμετωπισθούν τα δακρυγόνα που θα ρίξουν τα ματ μετά τις προβοκάτσιες που δεν περιμένει κανείς η αλήθεια είναι.

όλα υπό έλεγχο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.664
Πόντοι
2.356
Αλεξ 71 ....

bc8014c5c9dc19006f6cfa2fc94ddaaf.jpg
Είσαι μεγάλη ψυχή τελικά.
Το ότι μπαίνεις στον κόπο να τα γράψεις στη μονη γλώσσα που καταλαβαίνει το μπραδερινι σου, σε τιμάει πραγματικά.
Υποκλίνομαι. :hi:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.803
Πόντοι
2.606
Τα καλύτερα έχω παραγγείλει στο πούλμαν θα σερβιριστεί φινγκερ φουντ και διάφορα ντελικατέσεν συνοδευόμενα από τα κατάλληλα κρασιά

και κατά την διάρκεια της πορείας θα σερβιριστούν αντι ασφυξιογόνος προσωπίδες και νερά ώστε να αντιμετωπισθούν τα δακρυγόνα που θα ρίξουν τα ματ μετά τις προβοκάτσιες που δεν περιμένει κανείς η αλήθεια είναι.

όλα υπό έλεγχο.
o dalai κατι μου λεει οτι θα ερθει και με σκετο φινγκερ αν εχεις στο πουλμαν ,χωρις φουντ!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.419
Πόντοι
8.346
o dalai κατι μου λεει οτι θα ερθει και με σκετο φινγκερ αν εχεις στο πουλμαν ,χωρις φουντ!
Κακοήθειες. Μην δείτε άνθρωπο να ψηφίζει Νέα Δημοκρατία , κατευθείαν να τν πείτε κωλομπαρα, πουσταρα, πδφλ, κερατά

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.803
Πόντοι
2.606
Κακοήθειες. Μην δείτε άνθρωπο να ψηφίζει Νέα Δημοκρατία , κατευθείαν να τν πείτε κωλομπαρα, πουσταρα, πδφλ, κερατά
ουτε καλοηθεια ουτε κακοηθεια ,απλα διευκρινισα μια κατασταση που εχω διακρινει ,για να μην ξοδευτει ο σαουλ τροφιμα και τετοια....με φινγκερς μια χαρα θα ειναι ο δαλαι ,πρωτος θα παει στο βανακι να πιασει θεση!

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
885
Πόντοι
81
Αναγκαστική συζήτηση πριν λίγο με συνάδελφο Νεοδημοκράτη και να μου λέει "Μα καλά, τους ειπε κανένας ότι ταξιδεύοντας με το τρένο είναι 100% ασφαλή; Ατυχήματα δεν γίνονται;;;"

Στα περί μπαζώματος, συγκάλυψης, μούφα βίντεο κλπ η απάντηση ήταν "ποιος τα λέει αυτά;;"

Επισης να ρωτήσω εγώ, τώρα έχουμε σύστημα τηλεδιοίκησης ή περιμένουμε πάλι τον επόμενο σταθμάρχη που θα κάνει την μαλακία του;;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.419
Πόντοι
8.346
Αναγκαστική συζήτηση πριν λίγο με συνάδελφο Νεοδημοκράτη και να μου λέει "Μα καλά, τους ειπε κανένας ότι ταξιδεύοντας με το τρένο είναι 100% ασφαλή; Ατυχήματα δεν γίνονται;;;"

Στα περί μπαζώματος, συγκάλυψης, μούφα βίντεο κλπ η απάντηση ήταν "ποιος τα λέει αυτά;;"

Επισης να ρωτήσω εγώ, τώρα έχουμε σύστημα τηλεδιοίκησης ή περιμένουμε πάλι τον επόμενο σταθμάρχη που θα κάνει την μαλακία του;;
Φίλος νεοδημοκρατης που είπε να ακούσει τα λόγια του Άδωνι

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.750
Πόντοι
12.056

den υπαρχουν λεφτα για να εχουμε συστημα τηλεδιοικησης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.087
Πόντοι
12.756
Προσκυνατε τον μεγα Άδωνι τον ελληνοκεντρικο πολιτικό

Αρχοντα μην χάνεσαι γιατι εδω παιρνουν αέρα οι κομμουνιστες :coffee:
Το εχουν παρατραβηξει το θεμα και θελουν αποσταθεροποιηση την χωρας , να παμε σε καταστασεις χειρότερες απο Βαρουφακη

Θα μας καταστρεψουν αυτοι

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
885
Πόντοι
81
Αρχοντα μην χάνεσαι γιατι εδω παιρνουν αέρα οι κομμουνιστες :coffee:
Το εχουν παρατραβηξει το θεμα και θελουν αποσταθεροποιηση την χωρας , να παμε σε καταστασεις χειρότερες απο Βαρουφακη

Θα μας καταστρεψουν αυτοι
4e54ee2f55c1db052942211cc3577ea2_XL.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom