Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (21 μέλη και 64 επισκέπτες)

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.968
Πόντοι
216
Δεν εννοώ αυτό...σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο πότε παραιτείται μια κυβέρνηση πριν τις εκλογές? Πόσος κόσμος πρέπει να μαζευτεί για να πει η κυβέρνηση ''έχω χάσει την λαική εντολή''?
Στο Ελληνικό σύνταγμα η κυβέρνηση πέφτει (διαφορετικό από το παραιτείται) αν χάσει την δεδηλωμένη πλειοψηφία στην βουλή.
Εξωκοινοβουλευτικά μιλώντας καμία κυβέρνηση δεν "παραιτείται", απλά έχει την δυνατότητα όποτε θέλει να προκηρύξει εκλογές - και εδώ που τα λέμε στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά οι περισσότερες εκλογές πρόωρες ήταν...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.296
Πόντοι
3.656
μου θυμίζεις το "εάν δεν πάμε να ψηφίσουμε, είναι άκυρες οι εκλογές"
Καλώς

οπότε καταλήγουμε στο ότι πραξικοπήματα ματαιώνονται με την διαμαρτυρία του λαού....χούντες πέφτουν

αλλά η κυβέρνηση μητσοτάκη ποτέ...έχει βιδώσει στις καρέκλες και δε πα να φωνάζουν 10Μ Έλληνες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.296
Πόντοι
3.656
Στο Ελληνικό σύνταγμα η κυβέρνηση πέφτει (διαφορετικό από το παραιτείται) αν χάσει την δεδηλωμένη πλειοψηφία στην βουλή.
Εξωκοινοβουλευτικά μιλώντας καμία κυβέρνηση δεν "παραιτείται", απλά έχει την δυνατότητα όποτε θέλει να προκηρύξει εκλογές - και εδώ που τα λέμε στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά οι περισσότερες εκλογές πρόωρες ήταν...
Ακριβώς αυτό είπα α γειά σου...δεν είπα ότι υποχρεούνται....

εγώ ρωτάω...δημοκρατικά....και με κάποιο σεβασμό στους πολίτες

πότε σκατά παραιτείται μια κυβέρνηση???? τι πρέπει να γίνει δηλαδή άλλο?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.189
Πόντοι
10.411
Tυπε δεν εχουν αδικο,ποιος θα βρεθει να κυβερησει μετα?Εισαι ας πουμε σε ενα τρενο και ο μονος που μπορει να χαραξει πορεια και να το οδηγησει με ασφαλεια στον προορισμο ειναι ο Κυριακο.Καταλαβες τωρα?:confused::confused::confused:
3JaiIPR.gif

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.483
Πόντοι
1.706
Ακριβώς αυτό είπα α γειά σου...δεν είπα ότι υποχρεούνται....

εγώ ρωτάω...δημοκρατικά....και με κάποιο σεβασμό στους πολίτες

πότε σκατά παραιτείται μια κυβέρνηση???? τι πρέπει να γίνει δηλαδή άλλο?
Να ξεκαθαρίσεις επιτέλους τι θέλεις.
Γιατί την Παρασκευή ο κόσμος κατεβαίνει για δικαιοσύνη σε ένα ζήτημα που αυτοί που είναι από πίσω, οι οικογένειες, ζητούν να ΜΗΝ πολιτικοποιηθεί αυτό το ζήτημα.
Αλλά να δικαιωθεί.
Και εσύ, Ζωίτσε, δεν κρατιέσαι να πας ρίξεις ψηφαλάκι.
Αποφάσισε λοιπόν τι θες γιατί αν θες ψηφαλάκι καλά θα κάνουν και οι άλλοι να κατεβαίνουν σε μπλοκ με σημαίες και όλα τα υπόλοιπα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.737
Πόντοι
6.056
Μεθαύριο βλέπω πολύ κοντά να γίνεται κάτι εκ των δύο
1. Να πάνε την Καρυστιανου για απόπειρα ανατροπής πολιτεύματος (134 π.κ.)
2. Να έχουμε νεκρό και να περάσουν στρατιωτικό νόμο

Μακάρι να διαψευστω
τουλάχιστον το 80% είμαστε με την Κυρία Καρυστιανού και τους γονείς ,
επομένως το πιθανότερο στο υποθετικό σενάριο στρατιωτικού νόμου είναι να συλληφθεί όλο το μαξίμου

ρίξε μια ματιά στο 10λεπτο βίντεο, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της πτώσης ... σε πρώτη φάση συζητιέται Οικουμενική

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.296
Πόντοι
3.656
Να ξεκαθαρίσεις επιτέλους τι θέλεις.
Γιατί την Παρασκευή ο κόσμος κατεβαίνει για δικαιοσύνη σε ένα ζήτημα που αυτοί που είναι από πίσω, οι οικογένειες, ζητούν να ΜΗΝ πολιτικοποιηθεί αυτό το ζήτημα.
Αλλά να δικαιωθεί.
Και εσύ, Ζωίτσε, δεν κρατιέσαι να πας ρίξεις ψηφαλάκι.
Αποφάσισε λοιπόν τι θες γιατί αν θες ψηφαλάκι καλά θα κάνουν και οι άλλοι να κατεβαίνουν σε μπλοκ με σημαίες και όλα τα υπόλοιπα.
Εγώ θέλω η διαδήλωση αυτή να είναι ακομάτιστη και όποιον πετύχω με σημαία αν μπορώ θα του την βάλω στον κώλο.

Το ότι η κυβέρνηση για εμένα έχει χάσει την εμπιστοσύνη και πρέπει να πάει σε εκλογές είναι άλλο κομμάτι. Είμαι σίγουρος ότι στην διαδήλωση θα είναι και άνθρωποι που θα εκφράσουν συνολικά την δυσαρέσκεια τους. - και κομματόσκυλα δυστυχώς-

Αλλά η εκδήλωση πρέπει να είναι φόρος τιμής στην δικαιοσύνη για τα παιδάκια.

Αυτά τα Ζωίτσε πες τα σε κανένα κομματόσκυλο όχι σε μένα. Εγώ έχω αποφασίσει τι θέλω....να δικαστούν οι πολιτικοί υπεύθυνοι και να φύγει η μαφία.

εσύ τι θέλεις?

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.483
Πόντοι
1.706
Εγώ θέλω η διαδήλωση αυτή να είναι ακομάτιστη και όποιον πετύχω με σημαία αν μπορώ θα του την βάλω στον κώλο.

Το ότι η κυβέρνηση για εμένα έχει χάσει την εμπιστοσύνη και πρέπει να πάει σε εκλογές είναι άλλο κομμάτι. Είμαι σίγουρος ότι στην διαδήλωση θα είναι και άνθρωποι που θα εκφράσουν συνολικά την δυσαρέσκεια τους. - και κομματόσκυλα δυστυχώς-

Αλλά η εκδήλωση πρέπει να είναι φόρος τιμής στην δικαιοσύνη για τα παιδάκια.

Αυτά τα Ζωίτσε πες τα σε κανένα κομματόσκυλο όχι σε μένα. Εγώ έχω αποφασίσει τι θέλω....να δικαστούν οι πολιτικοί υπεύθυνοι και να φύγει η μαφία.

εσύ τι θέλεις?
Για να πέσει λοιπόν ο Μητσοτάκουλας ας καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας και ας καταφέρουν να υπερψηφιστεί αυτή.
Λόγο αυτός δεν έχει για να παραιτηθεί γιατί οι συγκεντρώσεις δεν χαρακτηρίζονται αντικυβερνητικές από αυτούς που τις διοργανώνουν.
Αλλά άλλου σκοπού.
Εγώ επιθυμώ την κανονικότητα, βρείτε τα παπάρια να ζητάτε ευθέως αυτό που θέλετε και όχι να αλλοιώνετε το σύμπαν ολάκερο μπας και σας κάτσει η μπίλια.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.443
Πόντοι
6.256
Για να πέσει λοιπόν ο Μητσοτάκουλας ας καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας και ας καταφέρουν να υπερψηφιστεί αυτή.
Λόγο αυτός δεν έχει για να παραιτηθεί γιατί οι συγκεντρώσεις δεν χαρακτηρίζονται αντικυβερνητικές από αυτούς που τις διοργανώνουν.
Αλλά άλλου σκοπού.
Εγώ επιθυμώ την κανονικότητα, βρείτε τα παπάρια να ζητάτε ευθέως αυτό που θέλετε και όχι να αλλοιώνετε το σύμπαν ολάκερο μπας και σας κάτσει η μπίλια.
Μην μου αγχωνεσαι Λευτερη δεν πεφτει ο Μητσοτακης οτι και να γινει!!!Αυτο εχει μονο σημασια να μην πεσει ο Μητσοτακης!!!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.218
Πόντοι
1.706
Τύπε αποφάσισε είτε η πλειοψηφία έχει δίκιο, άρα και το 41% που ψήφισε Κυριακο ή οι 5-10 μαλακες εδώ μέσα που νομίζετε πως είστε πλειοψηφία είστε πραγματικά μαλακες.

Ξέρω, είναι λίγο πολύπλοκο, διάβασε το δυο τρεις φορές να το καταλάβεις και μετά απαντάς, με το πάσο σου.
Αρχικά τον Κυριάκο δεν τον ψήφισε το 41% αλλά το 41% του 53%, ήτοι το 22%. Αλλά έστω ότι όντως τον ψήφισε το 41%, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ 41% ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;
Για να σε γλιτώσω από τον κόπο να ψάχνεις στα λεξικά, πλειοψηφία σημαίνει το μεγαλύτερο μέρος ενός συνόλου. Καταχρηστικά, σαν δεύτερη ερμηνεία, χρησιμοποιείται για να περιγράψει την παράταξη που πήρε τις περισσότερες ψήφους ή έδρες σε μια εκλογική διαδικασία. Επομένως ο Κυριάκος είχε την πλειοψηφία στην εκλογική διαδικασία αλλά αυτοί που τον ψήφισαν ΔΕΝ αποτελούν πλειοψηφία.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.296
Πόντοι
3.656
Αλλά άλλου σκοπού.
Δεν θα περάσει γιατί έχει τους μπόνους βουλευτές. Δημοκρατικά και ωραία…πλειοψηφία…

Δεν ξέρω τι είναι η διαδήλωση για εμένα είναι αντίθετη προς την συγκάλυψη και την μη απόδοση πολιτικών ευθυνών. Σίγουρα δεν είναι για να την εκμεταλλευτούν τα κωλοκομματα.

Ποσο πιο ευθέως το θες; Εγώ θέλω να φύγουν και να ελέγχουν οι ευθύνες τους από την δικαιοσύνη όχι από την επιτροπή της βουλής.

Εγώ δεν είμαι με κανένα κόμμα και αυτά που λες είναι γύρω γύρω από το πραγματικό νόημα το οποίο είναι ότι ο λαός μάλλον θεωρεί ότι η κυβέρνηση συγκαλύπτει ένα έγκλημα.

Τι άλλο πιο ξεκάθαρο θες; Στα @@ μου αν θα ψηφίσουν ζωή κκε ή Βελόπουλο. Αυτοί πως θα ελεγχθούν αν δεν φύγουν από την κυβέρνηση; Με τάμα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.296
Πόντοι
3.656
Οσο για την κανονικότητα και το υπονοούμενο «να μας κάτσει η μπίλια»

Εγώ θα τρώω είτε κάτσει η μπίλια είτε δεν κάτσει τύπε. Μη σου πω ότι τώρα καλύτερα τρώω. Εργαλεία πολλά αν θες υπάρχουν

Δεν έχω ανάγκη κανένα μικρό ή μεγάλο κόμμα να μου κάτσει η μπίλια.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.218
Πόντοι
1.706
Αλλά άλλου σκοπού.
Πώς να υπερψηφιστεί η πρόταση δυσπιστίας αφού ο άλλος έχει 156 στρατιωτάκια μπετόν αρμέ. Κάνει ό,τι γουστάρει, περνάει ό,τι νόμο γουστάρει, κλπ. Δεν τον αγγίζει τίποτα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.443
Πόντοι
6.256
Ο Μητσοτακης ρε μαλακες!!!Δεν γαμιουνται ολα διαφθορα,υποκλοπες,δολοφονιες,καρτελ!!!

Στα αρχιδα μας ολα ρε μαλακες ο Μητσοτακης να μην πεσει και αν πεσει να τον σηκωσουμε αμεσως!!!

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.717
Πόντοι
5.506
εγω θα τον δω πεσμενο θα τον κατουρησω πιο πολυ και απο οτι κατουραω στο νημα των φιλων βαζελων:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom