Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.063
- Πόντοι
- 12.756
τελικα δεν εισαι μλκ το παιρνω πισω .. πρεπει να εισαι χαζοςΚανονικά έπρεπε να προσκυνατε τον Άδωνι και τον Κούλη για το έργο που κάνουν στη χώρα
Προσκυνατε τον Κυριάκο και τον Άδωνιτελικα δεν εισαι μλκ το παιρνω πισω .. πρεπει να εισαι χαζος
Εσύ θα ζεις μέχρι τότε;Ποιος θα βγει πρώτος στις εκλογές; εγώ λέω και με 38% στις δεύτερες
Ακροδεξιός ... πατριώτης ... ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ ;Δεν είμαι κομματικος της ΝΔ αλλά εξοργισμένος ακροδεξιός πατριώτης.
με ανηψιό είναι γνωστά τα νταλαβέρια του με ζαμπούνηδες κάπους γκρηκ μαφια ,επισκεπτήρια σε φυλακές κτλπ πριν τα ΤέμπηΠες μου έναν παιδοφιλο που να μην έχει φωτογραφηθεί μαζί του. Πες μου ένα έγκλημα που να έχει κάνει κρότο στο οποίο να μην εχει σχέση αυτός, η Ντόρα, ο ανιψιός του Γρηγόρης Δημητριαδης, και η φάρα του.
τα αυθαιρετα φταινε ρε ηλιθιε ,ρε κινητο μουνοπανο,η οτι η πολιτεια δεν καταθετει οργανωμενα σχεδια πολης εδω και δεκαετιες ,να μπορει να χτιζει ο κοσμος σωστα προγραματισμενα και με ασφαλεια ....αλλα τον κρατουν αιχμαλωτο χτισε και θα ταβρουμε και παντα πριν καθε εκλογικη αναμετρηση του ζητουν την ψηφο για "νομιμοποιηση"....ο κοσμος μαλακα πρεπει να μπορει να χτιζει ,η οικονομια να κινειται και η πολιτεια πρεπει να μεριμνα απο πριν αυτο να συμβαινει με κανονες δικαιους και για ολους.....αντε γαμησου καραγκιοζη που θα πεις τα σπιτια του κοσμου αυθαιρετα οταν του πουστοκωμμα σου κυριως ηταν αυτο που φροντισε να χτιστουν αυτα χωρις να πληρουν κανενα κανονα....γαμησου πουστη και ασχημε!η δούρου απολογείται ΑΥΤΕΣ
Τις μέρες
Ούτε εδώ κουβέντα
Ούτε οι εφημερίδες και τα μέσα που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν τον μητσοτάκη κουβέντα
Είδα και πριν και μετά το μάτι πόσα αυθαίρετα γκρέμισε ο συριζα
Ωραία τα λες όμως
Εκατοντάδες σελίδες για τα τέμπη
Ελάχιστες για το μάτι
Εδώ στο δημοκρατικό μπου
εχει ξεχασει κατι ψωλοτριχες στο ρουθουνι αξυριστες ο γυφταιος!
Γιατί ενίστασαι φίλε Λάκη?Ακροδεξιός ... πατριώτης ... ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ ;
Μήπως πρέπει να βγεις Mr Malakas τιμής ένεκεν ;
Μήπως είσαι κλώνος του @Νίπλης ;Πίσω ψευτομαγκες κομμουνιστοσυμμοριτες. Στις εκλογές θα φατε πάλι πουτσα
στο μετσοβειο λογικα το εχουν συνταξει κιολας ,οχι απλα το γνωριζουν!!!Αρα ξερουν απο πριν μια χαρά τα πορίσματα![]()
πραγματικα εχεις απολυτο δικιο,αν δεν ηταν ο κυριος κυριακος δε να κατευνασει το κολουμπο ,σημερα δεν θα υπηρχε καν χωρα.....και ο μπινεδες ψαχνονται να κατεβουν στις πλατειες....αγνωμονες !Έλα να προσκυνησουμε μαζί τον Κυριάκο και τον Άδωνι που είμαστε τυχεροί που τους έχουμε στην εξουσία
Το μετσοβειο εχει στειλει και ζητησει βοηθεια-γνωμες απο 4 ή 5 πανεπιστημια του εξωτερικου...και υπαρχουν πολλοι λογοι που το κανει αυτο..Ο προφανεστατος ειναι οτι δεν θελει να αναλαβει την αποκλειστικη ευθυνη...οπως επισης οτι τα πορισματα μπορει να συμφωνησουν σε ενα γενικο πλαισιο αλλα θα υπαρχουν και ασαφειες που θα εξυπηρετουν διαφορους.στο μετσοβειο λογικα το εχουν συνταξει κιολας ,οχι απλα το γνωριζουν!!!![]()