Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.268
Πόντοι
3.656
Μεγαλες αληθειες τυπε.Εσυ αν και απο Ελμπασαν εχεις μαθει καλα την ιστορια αυτου του τοπου.:confused::confused::confused::hi:
στο ταξίδι μέχρι την Αθήνα όταν πέρασα τα σύνορα η μόνη μου συντροφιά ήταν ένα βιβλίο του λιακόπουλου :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Το ήξερα ότι είναι το αγαπημένο σου πλήκτρο. Όλοι τα χρυσαυγουλα με κεφαλαία γράφετε να γλιτώνετε τους τόνους.
Με κατάλαβες παίκτη, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, άντε, ήρεμα τώρα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.724
Πόντοι
6.256
στο ταξίδι μέχρι την Αθήνα όταν πέρασα τα σύνορα η μόνη μου συντροφιά ήταν ένα βιβλίο του λιακόπουλου :coffee:
Ειδες,ειχες απο νωρις τις σωστες βασεις.Φανταζομαι θα το εψαξες και αυτο με τα κεμτρειλς.Μετα πως παρελκλινες απο την σωστη πορεια?:confused::confused::confused::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.268
Πόντοι
3.656
Ειδες,ειχες απο νωρις τις σωστες βασεις.Φανταζομαι θα το εψαξες και αυτο με τα κεμτρειλς.Μετα πως παρελκλινες απο την σωστη πορεια?:confused::confused::confused::coffee:
πιστεύω ότι είμαι αρκετά ασφαλής αφού και στις 2 δόσεις του εμβολίου έριξα πιστόλι και δεν πήγα

το dna έμεινε ατόφιο και αναμένει να ενεργοποιηθεί όταν πρέπει και να μεταμορφωθώ σε τιμωρό του έθνους :coffee:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
548
Πόντοι
86
Όσο και αν νυσταξες, όπως βλέπεις εδώ μέσα, ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ έχουν υποστηρίξει χειρότερα, ένα τέτοιο να τους σέρβιρε κανένας Βελόπουλος ΑΜΑΣΗΤΟ θα το καταπίναν.

Τύπε είσαι σε πανικό γιατί δεν δέχεσαι την πραγματικότητα. Δεν το χεις καταλάβει αλλά άδικα σπαταλάς ενέργεια ενώ το σύμπαν σου μιλάει :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.724
Πόντοι
6.256
πιστεύω ότι είμαι αρκετά ασφαλής αφού και στις 2 δόσεις του εμβολίου έριξα πιστόλι και δεν πήγα

το dna έμεινε ατόφιο και αναμένει να ενεργοποιηθεί όταν πρέπει και να μεταμορφωθώ σε τιμωρό του έθνους :coffee:
Exεις οιστρο αποψε.Καπνιζεις τιποτα μπαγιατικο απο τι κωριο ή ειχες τιποτα συνομιλιες με οπαδους του κηραλοιφη(θα εβαζα και την παλιοπαρεα αλλα τωρα ειναι αξιοσεβαστα μελη,δεν ειναι πλεον ψεκια)?:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.268
Πόντοι
3.656
Exεις οιστρο αποψε.Καπνιζεις τιποτα μπαγιατικο απο τι κωριο ή ειχες τιποτα συνομιλιες με οπαδους του κηραλοιφη(θα εβαζα και την παλιοπαρεα αλλα τωρα ειναι αξιοσεβαστα μελη,δεν ειναι πλεον ψεκια)?:coffee::coffee::confused::confused::confused:
μόνο τα καλύτερα βγάζει το κωργιό το δικό μου :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Τύπε είσαι σε πανικό γιατί δεν δέχεσαι την πραγματικότητα. Δεν το χεις καταλάβει αλλά άδικα σπαταλάς ενέργεια ενώ το σύμπαν σου μιλάει :coffee:
Εντάξει τύπε, ξυλολιο-συγκαληψη-μπαζωμα, Μητσοτάκη δολοφόνε.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
548
Πόντοι
86
Fake news θα ηταν αν δεν εγιναν ποτε αυτα τα δυστυχηματα, εξυπναδες πας να πουλησεις σε μενα.

Δηλαδή με τη λογική σου όσους κυνήγησε η κυβέρνηση σχετικά με fake News στη διάρκεια της πανδημίας, κακώς το έκανε. Αφού μιλούσαν για κάτι που πραγματικά λάμβανε χώρα εκείνο το διάστημα.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
548
Πόντοι
86
Εντάξει τύπε, ξυλολιο-συγκαληψη-μπαζωμα, Μητσοτάκη δολοφόνε.

Η υπερβολή και το να βάζεις λόγια που δεν έχει πει ο άλλος δεν είναι επιχείρημα.
Άσε που το passive aggressive είναι συνήθως τακτική που ακολουθούνε ανήλικα και γκόμενες. :coffee:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.765
Πόντοι
456
Δεν ήμουν αλλά απ ότι έχω διαβάσει δεν είχαν και τόση ελευθερία εκεί εκείνα τα χρόνια, χωριά που δεν είχανε γεμίσει με τόσα τρόλ και αποψαρες μέχρι να έρθει το Ίντερνετ και να έχουν όλοι άποψη ΓΙΑ ΟΛΑ.

Τελικά fake news ηταν το δυστυχημα στη Ρωσσια;
Το να έχεις άποψη αλλά με περιορισμένες ελευθερίες, είναι πολύ πιο ανήθικο και πονηρό, από το να μην έχεις καθόλου ελευθερίες.
Γιατί δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι είσαι ελεύθερος να μιλάς, αλλά σε έχουν φέρει σε τέτοια θέση, που είσαι ανίκανος να δράσεις και πολλές φορές, δε σε αφήνουν και να δράσεις.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Ρε όλοι οι οπαδοι των πουλημςνων στα τρένα, και μακάρι να κυβερνάει ακόμα ο Μητσοτάκης να πάτε υπέρ πίστεως να ησυχάσουμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Το να έχεις άποψη αλλά με περιορισμένες ελευθερίες, είναι πολύ πιο ανήθικο και πονηρό, από το να μην έχεις καθόλου ελευθερίες.
Γιατί δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι είσαι ελεύθερος να μιλάς, αλλά σε έχουν φέρει σε τέτοια θέση, που είσαι ανίκανος να δράσεις και πολλές φορές, δε σε αφήνουν και να δράσεις.
Δε βλέπω να ισχύει κάτι τέτοιο εδώ όμως. Που πιστεύεις ότι κλονίζεται η ελευθερία του πολίτη στην Ελλάδα;

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
548
Πόντοι
86
Δολιοφθορά του Μητσοτάκη ήταν για να δώσει κοψοχρονιά την εταιρεία αερίου στον κολλητό του ολιγάρχη.

Πάλι μιλάς για πραγματικές ιστορίες. Όπου εταιρία αερίου, βάλε νοσοκομεία- σύστημα υγείας.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.788
Πόντοι
4.895
θεωρώ απόλυτα τεκμηριωμένη εργασία και παρουσίαση το βίντεο που ανέβασε ο Καρβουνόπουλος

όποιος θέλει το παρακολουθεί κι επιβεβαιώνει τα αληθή και μη αμφισβητίσιμα.

το καθεστώς πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να τιμωρηθεί όπως αρμόζει.

Σταμάτησα στα πρώτα δύο λεπτά, όπου κάνει τη φοβερή αποκάλυψη ότι ''παρακάμφθηκε ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ για να οριστεί ένα δοτό όργανο που θα παρουσιάσει ό,τι θέλει''.
Η αλήθεια είναι καταρχάς μία: Ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ δεν είναι ένα όργανο που ''αποδίδει ευθύνες'' και υπαιτιότητα.
Και αυτό προβλέπεται ρητά στο άρθρο 42 παρ. 4 του ν. 5014/2023, δεν το λέω εγώ.
Και η αρμοδιότητά του ΕΟΔΑΣΑΑΜ δεν είναι να ερευνήσει το ''μπάζωμα'' ή τα ''ξυλόλια'', αλλά το θέμα των λαθών που έγιναν σε επίπεδο σιδηροδρομικού δικτύου και των ανθρώπων που εμπλέκονται.

Μπορούν οι μεγάλοι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι να συνεχίσουν την παραγωγή και διανομή σανού.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom