Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (12 μέλη και 21 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.983
Πόντοι
12.756
Πλάκα πλάκα και την τιμή που έβαλε ο φίλος στη μάλτα που έχει επιδότηση στα ηλεκτρικά δεν είναι για για όλους
Παρα μόνο για κατοίκους μάλτας
Λέω μήπως κανείς είχε την ιδέα;;;;;
Screenshot_2025-02-23-19-16-08-216_com.android.chrome.jpg

Νταιμα , εχεις κουπονι 1+1 dominos απο efood , παιρνεις μια μεγάλη και τσιμπας και αλλη μία δωρεαν ..
Μπορεις να την παρεις εσυ και να τρως μια εβδομάδα , μπορει και 2 , αλλα μπορεις να βρεις και καναν αλλο στην πολυκατοικία
που να θελει να παρει και να μοιραστειτε την τιμη της μιας μεγαλης που θα πληρωσετε στην μεση ..

Ειδες που και το efood σε σκεφτεται εκτος απο τον Κο Κυριάκο ; :coffee:

Ειδες ρε μπαγάσα πως σε πονάω και σε σκεφτομαι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
ντόμινος είναι ακριβή πίτσα φαν έχει φάε με 5ευρώ απλά εντάξει πιο γεύση πίτσας έχει το 5ευρο παρά η πίτσα τους :undecided:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.023
Πόντοι
456
αξίζει. γενικώς, συμφωνώ με τον καθηγητή ποινικής δικονομίας,
ο οποίος είναι μάλλον γερουλανικός

Λίγο πολύ, παρομοίως.
Ειδικά στο ζήτημα ότι ορίσθηκε μόνο ένας ανακριτής για μια τόσο δύσκολη υπόθεση. Μεγάλη επιπολαιότητα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
531
Πόντοι
86
4 εμένα αν μου πει κάποιος
Ή μάλλον αν μου έλεγε όσο δούλευα

Παίρνεις τώρα παραδείγματος χάρη 1.300 μισθό
Θα έρθεις σε μένα
Σε μία καινούργια επιχείρηση που θα ανοίξω
Και θα σου δίνω 1700
Και αν πάει καλά η επιχείρηση σε κάποια χρόνια εγώ θα βγάζω 100.000€
Μπορεί να έλεγα ναι μπορεί να έλεγα όχι

Θέλω όμως να υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλουν να πούνε ναι
Να βελτιωθεί το επίπεδό τους
Δουλεύοντας πιθανόν και λίγο παραπάνω

Αλλά όχι μετά να βγούνε και να πουν γιατί αυτός βγάζει 100.000 και εγώ 1700

Τύπε εσύ μπορεί να έλεγες ναι στο να αφήσεις τη σιγουριά του δημοσίου και τη μονιμότητα για να πας από τα 1300€ στα 1700€;

Εσύ που πριν βγεις από το σπίτι για να πας σούπερ μάρκετ, έχεις αναλύσει όλα τα φυλλάδια προσφορών, και αν δεν είναι μέρα που να χει τουλάχιστον 7 προϊόντα σε έκπτωση, προτιμάς να τη βγάλεις με μακαρόνια και ρύζι από τα φθείρεις το μπουφάν και τα παπούτσια(που αγόρασες μετά από έρευνα αγοράς σε προηγούμενες εκπτώσεις) με το να τα φορέσεις για να βγεις για ψώνια ;

Εσύ θα έλεγες : 400€ επι 14 μισθούς επι 20 χρόνια να βγω στη σύνταξη = 112000€
Εάν βάλεις και τον πληθωρισμό για 10 χρόνια, δεν θα ‘‘χω βγάλει ούτε 100000€ σημερινή αξία.
Συνυπολόγισε τη πιθανότητα να μην του βγει και να μου κάνει μείωση/ μη μου κάνει αρκετή αύξηση που να αντισταθμίζει τον πληθωρισμό, να χρεωκοπήσει η επιχείρηση, να με απολύσει, να μείνω άνεργος και εκτός δημοσίου.
Βάλε ότι μπορεί να χρειαστεί να δουλεύω και περισσότερο.

Σίγουρα όχι θα έλεγες τύπε και άσε τα παραμύθια πως θα το σκεφτόσουν :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.577
Πόντοι
12.056
Έξυπνε θα γράφω όπου όποτε και όσο θέλω και όπου θέλω
Σ αρέσει δεν σαρέσει
Εννοείται όταν έχεις το ακαταλογιστο.... απλός να κοιμηθείς νωρίς για να προλάβεις το πρωί τίς προσφορές στα Lidl

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
531
Πόντοι
86
Ενω εσύ τι πιστεύεις, που ενω φυτοζωεις σαν τον Διογένη ψηφίζεις ένα χρεοκοπημενο κόμμα το οποίο απευθύνεται και στηριζει μονο λιγους- τους Κροισους.

Αφού δεν μπορεί να είναι ένας από αυτούς, νιώθει πως είναι ένας από αυτούς ψηφίζοντας τους.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
531
Πόντοι
86
Πριν από πολλά χρόνια τότε που είχε αρχίσει ο μαθητικός συνδικαλισμός στα σχολεία είχα ακούσει την εξής συζήτηση

Ένας γονέας προς τον άλλον
Μα θεωρείς σωστό το παιδί σου 16 χρονών ασχολείται με το μαθητικό συνδικαλισμό;

Μέχρι τώρα δεν ασχολείται ούτε αυτός ούτε άλλοι από τη δικιά μας πλευρά
Και στο σχολείο ακουγόταν μόνο η πλευρά των αριστερών;
Πιστεύεις ότι έτσι πρέπει να συνεχιστεί η κατάσταση;

Κάποια άτομα δεν μπορείτε να συμμετέχετε στον συνδικαλισμό διότι ο σκοπός του είναι να διεκδικεί καλύτερες συνθήκες. Ποιος θα σε ήθελε μέλος αν άρχιζες στις συνελεύσεις να ενημερώνεις : συνάδελφοι, ας μην το παρακάνουμε με τα αιτήματα για αύξηση, δεν υπάρχει μόνο ο Α-Β Βασιλόπουλος, ας μην υποτιμούμε την ποιότητα των Lidl.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.983
Πόντοι
12.756
ντόμινος είναι ακριβή πίτσα φαν έχει φάε με 5ευρώ απλά εντάξει πιο γεύση πίτσας έχει το 5ευρο παρά η πίτσα τους :undecided:

Ας τον ρε μαλάκα να νιωσει μια φο΄ρα άρχοντας στην ζωη του , εφτασε ναπουμε πριν τον θάνατο , να μην ξερει τι γευση εχει η Ντομινος .. ;;
Μην εισαι μουνοπανο με την 3η ηλικία ρε αρχιδι, το ξερω οτι εσεις εκει στην Αλβανία τους πυροβολείτε , αλλα εδω ειμαστε ρε γαμημένε πολιτισμενοι

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.577
Πόντοι
12.056
Νταιμα , εχεις κουπονι 1+1 d

Κάποια άτομα δεν μπορείτε να συμμετέχετε στον συνδικαλισμό διότι ο σκοπός του είναι να διεκδικεί καλύτερες συνθήκες. Ποιος θα σε ήθελε μέλος αν άρχιζες στις συνελεύσεις να ενημερώνεις : συνάδελφοι, ας μην το παρακάνουμε με τα αιτήματα για αύξηση, δεν υπάρχει μόνο ο Α-Β Βασιλόπουλος, υπάρχουν και τα Lidl.
Ο συγκεκριμένος σανό τρώει και προσπαθεί να ταισει και τους άλλους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
Ας τον ρε μαλάκα να νιωσει μια φο΄ρα άρχοντας στην ζωη του , εφτασε ναπουμε πριν τον θάνατο , να μην ξερει τι γευση εχει η Ντομινος .. ;;
Μην εισαι μουνοπανο με την 3η ηλικία ρε αρχιδι, το ξερω οτι εσεις εκει στην Αλβανία τους πυροβολείτε , αλλα εδω ειμαστε ρε γαμημένε πολιτισμενοι
Η τελευταία επιθυμία του φτωχού μια τζάμπο ντόμινος τσίκεν μπαρμπεκιου :coffee:

σχεδόν δάκρυσα :confused:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.708
Πόντοι
1.056
Και μόνο που βλέπω σκατο-Νδ 1-0 μου αρκεί.

Ελπιζω μόνο να μην γυρίσει το κλίμα και ξαναρχίσει να λέει η ΝΔ είδατε;Εμάς θέλει ο λαός.

Και ακόμα πιο μακάρι να πάμε ξανά σε εκλογές ...

Μακάρι ο πορτοκαλενιος από υΣΑ να κάνει το θαύμα του και να μας σώσει απ τις ακρίδες του κουλομαλακα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.276
Πόντοι
3.656
Α τώρα ρε μουνι είναι κακία η χελενικ τρειν....τώρα να πάει φυλακή μουνόπανα....που βαραγατε κόσμο ανώμαλοι έξω από το γραφεία της την επόμενη του ατυχήματος....που ο ντογιακος τότε ένα γαμημενο ντου τις πρώτες ώρες στα γραφεία του ΟΣΕ χελενικ υπουργείου δεν τόλμησε,να κατασχέσει τα πάντα ...να μαθαίναμε όλοι τι στο διάολο συνέβη εκείνη τη νύχτα...αλλά τώρα μουνάκια είναι κακία η χελενικ και ορισμένοι υπουργοί τελικά ...πουτανες.... γάγγραινα είστε γαμω τη μαφία σας πουστηδες....μια πολύ καλά οργανωμένη χούντα μαφιόζων ..
Τελευταία γραμμή άμυνας του γελοιου Κουλη
Ελπίζω να μην πιάσει κ να φάει πόδι από Τραμπ κ σύντομα

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.793
Πόντοι
33.818
Και μόνο που βλέπω σκατο-Νδ 1-0 μου αρκεί.

Ελπιζω μόνο να μην γυρίσει το κλίμα και ξαναρχίσει να λέει η ΝΔ είδατε;Εμάς θέλει ο λαός.

Και ακόμα πιο μακάρι να πάμε ξανά σε εκλογές ...

Μακάρι ο πορτοκαλενιος από υΣΑ να κάνει το θαύμα του και να μας σώσει απ τις ακρίδες του κουλομαλακα
Μακάρι τύπε να αναλάβει ο Φάμελος, ή η Ζωή ή ο Βελόπουλος ή ο Ανδρουλάκης.....τί μπορεί να πάει στραβά;

• Like

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.708
Πόντοι
1.056
Μακάρι τύπε να αναλάβει ο Φάμελος, ή η Ζωή ή ο Βελόπουλος ή ο Ανδρουλάκης.....τί μπορεί να πάει στραβά;
Και η κυρακατινα η καθαρίστρια να αναλάβει καλύτερα θα είναι τυπε.

Τραστ μι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
Δηλαδή τώρα που έχει αναλάβει ο Κυριάκος τι δεν πάει στραβά?

ή τι μπορεί να πάει πιο στραβά αν αναλάβει ένας από τα υπόλοιπα παρτάλια?

• Like
Αντιδράσεις: riding

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.793
Πόντοι
33.818
Η κυρά κατίνα δεν θα βάλει υποψηφιότητα τύπε. Αυτές είναι οι επιλογές μας......ποιός σου γεμίζει το μάτι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή τώρα που έχει αναλάβει ο Κυριάκος τι δεν πάει στραβά?

ή τι μπορεί να πάει πιο στραβά αν αναλάβει ένας από τα υπόλοιπα παρτάλια?
Δεν έμαθες από το 15; Πρέπει να τα ξαναπεράσουμε;

• Like

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.215
Πόντοι
8.346
Έχουμε πιάσει πατο στο βαρέλι. Στη χειρότερη να μείνουμε στο πάτο.
Πιο κάτω δν έχει τυπε.
Αυτή η καραμέλα δεξιών ή ταχαμου απολιτικ ότι ή Κούλης ή αστάθεια κ γκρεμός πρέπει να σταματήσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom