Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.411
- Πόντοι
- 6.256
Το μουνοπανο θα πήγαινε για φαΐ με την οικογενειαχαχαχαχαχααχα
![]()
Τρυπιε θα φυγουμε τωρα μην στενοχωριεσαι ρε!!!Θα φαμε και κατι για τον ψοφο σου....
Το μουνοπανο θα πήγαινε για φαΐ με την οικογενειαχαχαχαχαχααχα
![]()
άλλωστε άλλες οι ποινικές ευθύνες για το παράνομο φορτίο που οδήγησε στον θάνατο ανθρώπων που δεν θα πέθαιναν αν δεν είχε πάρει φωτιά..
και άλλες οι ποινικές ευθύνες για την ασφάλεια των τρένων..και οι ευθύνες για την απιστία γενικότερα.
Κόλλυβα ??![]()
Τρυπιε θα φυγουμε τωρα μην στενοχωριεσαι ρε!!!Θα φαμε και κατι για τον ψοφο σου....![]()
θα βγαλω πανό !!Οταν θα εισαι στη σουιτα να βγεις μπαλκονι και να φωναζεις οτι φταινε ολοι τους.
ναι ο κοσμος θα βγανει καθε εβδομαδα στους δρομους γιατι...Ναι αλλα άμα καταπέσει το δευτερο για το πρωτο θα ξεφουσκώσει ολη η κατηγορία , γιατι εχουν ηδη αναλωθει όλοι στο φορτίο ..
Σκεψου να βρεθει οτι δεν υπηρχε φορτιο , πιστευεις οτι θα ξαναβγει στο δρόμο κόσμος για την 717 συμβαση ;;
ναι ο κοσμος θα βγανει καθε εβδομαδα στους δρομους γιατι...
δεν εχει οξυγονο στο σουπερ μαρκετ
δεν εχει οξυγονο στο ρευμα
δεν εχει οξυγονο στα ενοικια
δεν εχει οξυγονο στα νοσοκομεια
κοκ
Δεν ξέρω....κανονικά το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο.Ναι αλλα άμα καταπέσει το δευτερο για το πρωτο θα ξεφουσκώσει ολη η κατηγορία , γιατι εχουν ηδη αναλωθει όλοι στο φορτίο ..
Σκεψου να βρεθει οτι δεν υπηρχε φορτιο , πιστευεις οτι θα ξαναβγει στο δρόμο κόσμος για την 717 συμβαση ;;
νιπλη πολλοι αγγιζουν ορια....να δουμεαρχίδια θα βγαινει ..![]()
Δεν ξέρω....κανονικά το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο.
Βασικά πιο σοβαρό θεωρώ το θέμα της 717....και πιο βρώμικο...καθώς λαθρεμπόριο θα μπορούσε να γίνεται και κάτω από τη μύτη τους...αλλά το ότι έφαγαν 1 δις και δεν είχαν ασφάλεια αντίθετα με την ευρωπαϊκή οδηγία....θα έπρεπε να έχουν κατηγορηθεί αυτομάτως όχι να ψάχνουμε 2 χρόνια μετά αν έχουν ευθύνες ή όχι.
η μονη λυση να γινουν εκλογες να ξαναβγει ο κουλης να ηρεμησουμε...Ναι αλλα άμα καταπέσει το δευτερο για το πρωτο θα ξεφουσκώσει ολη η κατηγορία , γιατι εχουν ηδη αναλωθει όλοι στο φορτίο ..
Γιατί θα βγει μήπως για το άχρηστο κοπρόσκυλο στο σταθμαρχείο; Αν βρεθεί ότι δεν υπήρχε φορτίο θα είναι επειδή "το κουκούλωσε η μαφία του κουλη".Ναι αλλα άμα καταπέσει το δευτερο για το πρωτο θα ξεφουσκώσει ολη η κατηγορία , γιατι εχουν ηδη αναλωθει όλοι στο φορτίο ..
νιπλη πολλοι αγγιζουν ορια....να δουμε
εγω δεν ειμαι ελληνας νιπλη....δεν υπαρχει πιο υποτακτικος λαός στον πλανητη απο τους Ελληνες , μην μου αρχισεις για τα παλια Τουρκοκρατιες και μαλακιες γιατι οι τοτε Ελληνες δεν εχουν καμία σχεση με τους σημερινούς
Ναι αλλά αυτό το θέμα είναι...της Βουλής....δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ άκρηαμ εκει ειναι το θέμα![]()
η μονη λυση να γινουν εκλογες να ξαναβγει ο κουλης να ηρεμησουμε...
γιατι αν περιμενεις να βγει στο φως η αληθεια με κουληδες απο την μια και βελοπουλους με ντανι τρεχο απο την αλλη, γαμησετα....![]()
εγω δεν ειμαι ελληνας νιπλη....
Ναι αλλά αυτό το θέμα είναι...της Βουλής....δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ άκρη
αυτοί φωνάζουν αλλά μόνο για κομματικούς λόγους....ο σύριζα όταν ήταν κυβέρνηση γιατί δεν κατήργησε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και την βουλευτική ασυλία?
μόνο από μικρά κόμματα....που δεν έχουν κυβερνήσει ποτέ μπορεί να δεις καμιά προσπάθεια.
Διότι αν ανοίξουν την πόρτα ότι ένας υπουργός τιμωρείται επειδή δεν έκανε την δουλειά του (κοίτα πράγματα...)
τότε έχουν να κλάψουν πολλές μανούλες αφού κανένας σχεδόν ποτέ δεν έκανε στο ακέραιο την δουλειά του.
ΑποκλείεταιΕνα τελευταιο πριν τη κανω....θυμαστε το μουνοπανο ο Barock τι εγραφε για τη Καρυστιανου και τα παιδια της;
ναι αλλη δουλεια δεν εχουμε, να τριγυρναμε ολη μερα στους δρομους σαν τα πρεζακια...Να ενας ακομα λογος που θα επρεπε να βγαινει ο κοσμος στους δρόμους .. αλλα εκει στ αρχιδια τους .. και τωρα πληρωνουν αυτο
εχουμε και πολλα παιχνιδια μαρτη τακη...ναι αλλη δουλεια δεν εχουμε, να τριγυρναμε ολη μερα στους δρομους σαν τα πρεζακια...![]()