Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (20 μέλη και 28 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Το μουνοπανο θα πήγαινε για φαΐ με την οικογενειαχαχαχαχαχααχα

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
1740313858061.png

Τρυπιε θα φυγουμε τωρα μην στενοχωριεσαι ρε!!!Θα φαμε και κατι για τον ψοφο σου....:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.957
Πόντοι
12.756
άλλωστε άλλες οι ποινικές ευθύνες για το παράνομο φορτίο που οδήγησε στον θάνατο ανθρώπων που δεν θα πέθαιναν αν δεν είχε πάρει φωτιά..

και άλλες οι ποινικές ευθύνες για την ασφάλεια των τρένων..και οι ευθύνες για την απιστία γενικότερα.

Ναι αλλα άμα καταπέσει το δευτερο για το πρωτο θα ξεφουσκώσει ολη η κατηγορία , γιατι εχουν ηδη αναλωθει όλοι στο φορτίο ..

Σκεψου να βρεθει οτι δεν υπηρχε φορτιο , πιστευεις οτι θα ξαναβγει στο δρόμο κόσμος για την 717 συμβαση ;;

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.635
Πόντοι
5.506
Ναι αλλα άμα καταπέσει το δευτερο για το πρωτο θα ξεφουσκώσει ολη η κατηγορία , γιατι εχουν ηδη αναλωθει όλοι στο φορτίο ..

Σκεψου να βρεθει οτι δεν υπηρχε φορτιο , πιστευεις οτι θα ξαναβγει στο δρόμο κόσμος για την 717 συμβαση ;;
ναι ο κοσμος θα βγανει καθε εβδομαδα στους δρομους γιατι...
δεν εχει οξυγονο στο σουπερ μαρκετ
δεν εχει οξυγονο στο ρευμα
δεν εχει οξυγονο στα ενοικια
δεν εχει οξυγονο στα νοσοκομεια
κοκ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.957
Πόντοι
12.756
ναι ο κοσμος θα βγανει καθε εβδομαδα στους δρομους γιατι...
δεν εχει οξυγονο στο σουπερ μαρκετ
δεν εχει οξυγονο στο ρευμα
δεν εχει οξυγονο στα ενοικια
δεν εχει οξυγονο στα νοσοκομεια
κοκ

αρχίδια θα βγαινει .. :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.199
Πόντοι
3.656

Δεν ξέρω....κανονικά το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο.

Βασικά πιο σοβαρό θεωρώ το θέμα της 717....και πιο βρώμικο...καθώς λαθρεμπόριο θα μπορούσε να γίνεται και κάτω από τη μύτη τους...αλλά το ότι έφαγαν 1 δις και δεν είχαν ασφάλεια αντίθετα με την ευρωπαϊκή οδηγία....θα έπρεπε να έχουν κατηγορηθεί αυτομάτως όχι να ψάχνουμε 2 χρόνια μετά αν έχουν ευθύνες ή όχι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.957
Πόντοι
12.756
Δεν ξέρω....κανονικά το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο.

Βασικά πιο σοβαρό θεωρώ το θέμα της 717....και πιο βρώμικο...καθώς λαθρεμπόριο θα μπορούσε να γίνεται και κάτω από τη μύτη τους...αλλά το ότι έφαγαν 1 δις και δεν είχαν ασφάλεια αντίθετα με την ευρωπαϊκή οδηγία....θα έπρεπε να έχουν κατηγορηθεί αυτομάτως όχι να ψάχνουμε 2 χρόνια μετά αν έχουν ευθύνες ή όχι.

αμ εκει ειναι το θέμα :coffee:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.265
Πόντοι
5.006

η μονη λυση να γινουν εκλογες να ξαναβγει ο κουλης να ηρεμησουμε...:rockon:
γιατι αν περιμενεις να βγει στο φως η αληθεια με κουληδες απο την μια και βελοπουλους με ντανι τρεχο απο την αλλη, γαμησετα....:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.239
Πόντοι
5.506

Γιατί θα βγει μήπως για το άχρηστο κοπρόσκυλο στο σταθμαρχείο; Αν βρεθεί ότι δεν υπήρχε φορτίο θα είναι επειδή "το κουκούλωσε η μαφία του κουλη".

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.957
Πόντοι
12.756
νιπλη πολλοι αγγιζουν ορια....να δουμε

δεν υπαρχει πιο υποτακτικος λαός στον πλανητη απο τους Ελληνες , μην μου αρχισεις για τα παλια Τουρκοκρατιες και μαλακιες γιατι οι τοτε Ελληνες δεν εχουν καμία σχεση με τους σημερινούς

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.635
Πόντοι
5.506
δεν υπαρχει πιο υποτακτικος λαός στον πλανητη απο τους Ελληνες , μην μου αρχισεις για τα παλια Τουρκοκρατιες και μαλακιες γιατι οι τοτε Ελληνες δεν εχουν καμία σχεση με τους σημερινούς
εγω δεν ειμαι ελληνας νιπλη....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.199
Πόντοι
3.656
αμ εκει ειναι το θέμα :coffee:
Ναι αλλά αυτό το θέμα είναι...της Βουλής....δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ άκρη

αυτοί φωνάζουν αλλά μόνο για κομματικούς λόγους....ο σύριζα όταν ήταν κυβέρνηση γιατί δεν κατήργησε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και την βουλευτική ασυλία?

μόνο από μικρά κόμματα....που δεν έχουν κυβερνήσει ποτέ μπορεί να δεις καμιά προσπάθεια.

Διότι αν ανοίξουν την πόρτα ότι ένας υπουργός τιμωρείται επειδή δεν έκανε την δουλειά του (κοίτα πράγματα...)

τότε έχουν να κλάψουν πολλές μανούλες αφού κανένας σχεδόν ποτέ δεν έκανε στο ακέραιο την δουλειά του.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.957
Πόντοι
12.756
η μονη λυση να γινουν εκλογες να ξαναβγει ο κουλης να ηρεμησουμε...:rockon:
γιατι αν περιμενεις να βγει στο φως η αληθεια με κουληδες απο την μια και βελοπουλους με ντανι τρεχο απο την αλλη, γαμησετα....:coffee:

Ε αυτο θα γίνει στο τέλος και θα τελειωσει το θεμα , οπως και τόσα αλλα :coffee:
Θα συνεχισει η "κανονικότητα"

Θα γυρίσει και ο Αλεξ71 στο σαιτ , και ολα θα ειναι οπως πριν .. :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω δεν ειμαι ελληνας νιπλη....

ΟΧΙ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΒΑΝΟΣ ;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.957
Πόντοι
12.756
Ναι αλλά αυτό το θέμα είναι...της Βουλής....δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ άκρη

αυτοί φωνάζουν αλλά μόνο για κομματικούς λόγους....ο σύριζα όταν ήταν κυβέρνηση γιατί δεν κατήργησε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και την βουλευτική ασυλία?

μόνο από μικρά κόμματα....που δεν έχουν κυβερνήσει ποτέ μπορεί να δεις καμιά προσπάθεια.

Διότι αν ανοίξουν την πόρτα ότι ένας υπουργός τιμωρείται επειδή δεν έκανε την δουλειά του (κοίτα πράγματα...)

τότε έχουν να κλάψουν πολλές μανούλες αφού κανένας σχεδόν ποτέ δεν έκανε στο ακέραιο την δουλειά του.

Να ενας ακομα λογος που θα επρεπε να βγαινει ο κοσμος στους δρόμους .. αλλα εκει στ αρχιδια τους .. και τωρα πληρωνουν αυτο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.199
Πόντοι
3.656
Ενα τελευταιο πριν τη κανω....θυμαστε το μουνοπανο ο Barock τι εγραφε για τη Καρυστιανου και τα παιδια της;
Αποκλείεται

ο μπαρόκ δεν θα έγραψε ποτέ κάτι σιχαμερό απλά επειδή το διάβασε και εξυπηρετούσε το αφήγημα του

δεν είναι τέτοιος "άνθρωπος" :confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.265
Πόντοι
5.006
Να ενας ακομα λογος που θα επρεπε να βγαινει ο κοσμος στους δρόμους .. αλλα εκει στ αρχιδια τους .. και τωρα πληρωνουν αυτο
ναι αλλη δουλεια δεν εχουμε, να τριγυρναμε ολη μερα στους δρομους σαν τα πρεζακια...:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom