Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (16 μέλη και 36 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Αυτά να τα πεις στο φιλαράκο σου, ψευτοευαισθητε. Τον αληταρά που πληρώνουμε από την τσέπη μας για να παίρνει το μισθουλακο του, ας βλέπουμε λοιπόν ποιοι αληταράδες είναι εκεί να εξυπηρετούν τους πολίτες.
Εχω εναν φιλο νεκροθαφτη....με τα λεφτα που με πληρωνετε θα τον πληρωσω να σε θαψει σε μια ψαροκασελα στη χωματερη του Σχιστου.

Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Ας αφήσουμε ελεύθερα κάποια μουνοπανα να βρίζουν ελεύθερα, μανάδες, πατεράδες, οικογένειες, μπάσταρδα, Θεία, με τις ευλογίες του σάιτ. Και το σιγοντάρισμα κάποιων εδώ μέσα.
Αφηνουμε και εσενα το μουνοπανο τη Κλαουντια να βριζεις χαροκαμενες μαναδες και να σε στραποναρουν οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!:wanker:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.240
Πόντοι
5.506
Αυτό το σίχαμα της κοινωνίας προσφέρει τις "υπηρεσίες" του στον πολίτη. Φαντάσου που είμαστε και που οδεύουμε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.207
Πόντοι
3.656
Ας αφήσουμε ελεύθερα κάποια μουνοπανα να βρίζουν ελεύθερα, μανάδες, πατεράδες, οικογένειες, μπάσταρδα, Θεία, με τις ευλογίες του σάιτ. Και το σιγοντάρισμα κάποιων εδώ μέσα.
Ρε άσε τώρα τις μαλακίες....άλλο τα σκουπιδιάσματα το σαιτ άλλο αυτό που έγραψες. Καλώς το έσβησες.

Από βρισίδια έχεις ρίξει και εσύ άπειρα...και έχεις προσβάλει και έχεις βρίσει.

Αν έπαιρναν παραμάζωμα όποιον προκαλεί θα ήσουν ο πρώτος στη σειρά...τέσπα....άλλο αυτά άλλο αυτό που έγραψες.

το έσβησες και τελείωσε.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
529
Πόντοι
86

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οικείοι των θυμάτων επικοινώνησαν με λειτουργούς της Δικαιοσύνης για αυτήν την παράλειψη στην εξέταση/κατάθεση της 13ης Ιανουαρίου 2025 και η απάντηση που φέρεται να τους δόθηκε ήταν «ότι ήταν άσκοπη η ερώτηση για τις εν λόγω φωτογραφίες αφού θα υπήρχε αποφυγή σαφούς απάντησης»…

Ήταν άσκοπη η ερώτηση για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε κατασκευασμένο στοιχείο σε κάποιο πόρισμα. Μου θυμίζει το ακαταδίωκτο της επιτροπής που αποφάσιζε για τα μέτρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Καμία πρωτοτυπία σε αυτόν τον τόπο.

:coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.577
Πόντοι
12.056
Έγραψα ότι "κάποιοι λένε" παλιοαρχιδι κομμουνοσκυλο του κερατά, κατάλαβες φίλε μου σταλινοφασιστα; Δεν έγραψα, ότι έτσι είναι ΣΙΓΟΥΡΑ όπως γράφετε εσείς σκατομαλακες ναυάγια.

Εγώ δε σου έχω πει ποτέ να διαγράφεις από ντροπή, να διαγράφεις και να ασχοληθείς με την ψυχική σου υγεία γράφω.
Εσύ μπορείς να ασχοληθείς με την παραγωγή μελιτζάνας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Αυτό το σίχαμα της κοινωνίας προσφέρει τις "υπηρεσίες" του στον πολίτη. Φαντάσου που είμαστε και που οδεύουμε.
Πουστρακο το εσβησες;

Δεν πειραζει το εχω κρατησει εγω!!!Για να βλεπουν ολοι τι αναρχιδος μπινες εισαι!!!

1740311581576.png

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.577
Πόντοι
12.056
Γειά σου ευαισθητουλη....ένας σκατοψυχος είσαι το πουστης δεν με ενδιαφέρει στον κωλο σου μπαίνει

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.700
Πόντοι
6.256
Eπιτηδες τα κανει ο μουνης...θελει μαδομουνι για να ανεβαζει σελιδες..ουτε στο ονειρο του να ανοιξει νημα και να παει 400 σελιδες...σε λιγο θα ζηταει ποσοστα απο αντι..ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥΠΙΑ
Aποκριες εχουμε,γλυκανε λιγο:confused::confused::confused::coffee::coffee:
309e2a549a1642729d19be91c111f9f6.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Αααααχχχχχχχ με ξεζουμισε η πουτανιτσα μου ο Barock....παω να φαω με την οικογενεια και αμα εχω ορεξη θα μπω και το απογευμα να του ριξω εναν μπουτσον!!!:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.979
Πόντοι
12.756
Νομιζω οτι αυτο που έχουν αρχίσει και λενε αρκετοί οτι συγκεντρώνεται ολη η υπόθεση στο τι μετέφερε το τρενο και οχι και στο οτι 2 τρένα ηταν στην ίδια γραμμή και εγινε οτι εγινε.
Σαφως και για το αν υπηρχε κα΄τι που προκάλεσε εκρηξη και σκότωσε κόσμο που ηταν ζωντανός και μετά την σύγκρουση δεν ειναι να περνάει στο ντουκου, αλλά και το πρωτο να μην το ξεχνάμε τυποι γιατι και εκει εχει γινει κάτι που προκάλεσε θάνατο

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.082
Πόντοι
2.606
Τεταμενο το κλιμα οσο περναει ο καιρος.Κρισιμες οι επομενες ημερες,θα κριθει το μελλον του δημοκρατικου πολιτευματος εναντια στην δημαγωγια,χειραγωγιση αποψεων,παρπαλανηση της κοινης γνωμης :confused::confused::confused::coffee:
Είναι σοβαρά τα πράγματα δλδ...:coffee::coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Νομιζω οτι αυτο που έχουν αρχίσει και λενε αρκετοί οτι συγκεντρώνεται ολη η υπόθεση στο τι μετέφερε το τρενο και οχι και στο οτι 2 τρένα ηταν στην ίδια γραμμή και εγινε οτι εγινε.
Σαφως και για το αν υπηρχε κα΄τι που προκάλεσε εκρηξη και σκότωσε κόσμο που ηταν ζωντανός και μετά την σύγκρουση δεν ειναι να περνάει στο ντουκου, αλλά και το πρωτο να μην το ξεχνάμε τυποι γιατι και εκει εχει γινει κάτι που προκάλεσε θάνατο
Για το πρωτο εχουμε αποφανθει τυπε....εφταιγε ο σταθμαρχης.

Παμε παρακατω...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.979
Πόντοι
12.756
Για το πρωτο εχουμε αποφανθει τυπε....εφταιγε ο σταθμαρχης.

Παμε παρακατω...

Εμ αυτη ειναι η μαλακία .. οτι ολοι ειναι οκ οτι φταιει ο σταθμάρχης , ενω εκει εχουν πέσει οι μασες της δεκαετίας και εγιναν ολα τα υπολοιπα

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
282
Πόντοι
21
Έχουνε χάσει την μπάλα διότι δεν μπορούν να ρίξουνε την μπάλα στο ανύπαρκτο ΣΥΡΙΖΑ,στο άχρηστο ΠΑΣΟΚ και σε όποιο άλλο πολιτικό πρόσωπο ερχόμενοι αντιμέτωποι με μια ΜΑΝΑ απολιτίκ .

Να ζημιωθεί το κόμμα απ αυτή την ΜΑΝΑ it's not an option!

Πρέπει οπωσδήποτε να είναι πολιτική αντιπαράθεση.

Μπροστά στο παραλήρημα Κουλη χθες προχθές που έλεγε ότι τους είπαν παιδεραστές,δολοφόνους κ τέτοια διάβασα ότι εξέδωσε οδηγία πως η εμμονή της Καρυστιανου μεταφράζεται μόνο ως πολιτικό όφελος και από δω και στο εξής θα αντιμετωπίζεται ως πολιτικός αντίπαλος και όχι ως απλά μια ΜΑΝΑ
Ναι έπρεπε να κάτσει να πει ευχαριστώ μου κάψατε το παιδί
Ήταν μια άτυχη στιγμή κατάρα στο σταθμάρχη (του κούλη)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ολα πανε πριμα...ζαχαρη
Έχει κλασει μαλλί αυτός
Μ; λλον βλέπει δημοσκοπήσεις ότι είναι 15% ζοριστο πλέον

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom