Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (9 μέλη και 22 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.240
Πόντοι
5.506
Τι πέντε γράφεις μωρη παραπληροφόρηση....μετακίνησαν πάνω από 40 φορτηγά μπάζα ..και τα άφησαν χύμα δύο χρόνια... τίποτα δεν έμεινε αν υπήρχε από διαλύτες ..στο σημείο έριξαν φουλ τρια αλφα και από πάνω χοντρό χαλικι
Για το μπάζωμα γράφω ρε ψυχακια, αυτό εδώ είναι πάνω από 1 στρέμμα εκεί που στήθηκαν οι γερανοί;;;

tempi_mpazoma_3_0.png

Βασικά εκεί ΟΥΤΕ 3Α φαίνεται, ίσα που καθάρισαν λίγο το χωράφι, αρχιδια μπάζωμα έγινε, μισές δουλειές.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
είμαι γεννημένος φιλόζωος :confused:
Τα ζωακια εχουν αγαπη μεσα τους τρομπα...τι τα συγκρινεις με αυτο το μουνοπανο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι πέντε γράφεις μωρη παραπληροφόρηση....μετακίνησαν πάνω από 40 φορτηγά μπάζα ..και τα άφησαν χύμα δύο χρόνια... τίποτα δεν έμεινε αν υπήρχε από διαλύτες ..στο σημείο έριξαν φουλ τρια αλφα και από πάνω χοντρό χαλικι
Αλλος τριμαλακας απο εδω....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
Δεν μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες αλλά φαντάζομαι ότι σε αυτές τις δουλειές όλο και κάποιοι θα παίρνουν μεροκάματο.

Αλλιώς γιατί κόπτονται όλοι να γίνουν υπουργοί????αν όχι για τις μίζες?

Τέσπα θεωρητική συζήτηση...εγώ πιστεύω ότι πολλοί έτρωγαν και ας μην ήξεραν τι είναι το φορτίο το οποίο όπως σου είπα...δεν είναι και πυρηνικές κεφαλές...διαλύτες ήταν όπως φαίνεται..
Η δουλειά ρε συ δεν είναι του υπουργού αυτή...συγκεντρώσου λίγο...ο υπουργός έχει εκατό χιλιάδες αναθέσεις να βρει ευκαιρία να κονομησει ωραία και χαλαρά ..μη γράφετε όλη την ώρα αρλουμπες...εδώ είναι φανερό ότι υπήρχε κανάλι μεταφοράς ασφαλές και αόρατο κυρίως...και αυτοί που κονομαγαν από αυτό είχαν πολύ ψηλές πλάτες...για κάποιο λόγο κανει κάποιος αβάντα σε υπόκοσμο και παρακρατικούς ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.204
Πόντοι
3.656
Ρε παπάρα
Θα κάνει κατσικάκια-μπαροκάκια και μετά ποιός μας σώζει.

ΥΓ
Τι σου φταίνε οι κατσίκες ?
είναι σε σοβαρή μονογαμική σχέση με την αγαπημένη του κατσίκα και παίρνουν προφυλάξεις

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.939
Πόντοι
4.546
Φαντάζεσαι μια χώρα που γράφουν όλοι στα @@ τους τον θάνατο 60 παιδιών και τον πόνο των πατεράδων και των μανάδων τους

για να εξασφαλίσουν μια χώρα που βρίσκεται στον πάτο της αγοραστικής δύναμης της ευρώπης και οδεύει προς την δεύτερη (ή τρίτη?) χρεοκοπία????

Δηλαδή και παλιοτόμαρα και φτωχοί ρε τύπε???
Ακόμα και η απανθρωπιά έχει και τα όριά της. Εδώ υψηλόβαθμα στελέχη των ναζί στράφηκαν εναντίων του φύρερ όταν άρχισαν να καταλαβαίνουν την παράνοιά του...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
Τα ζωακια εχουν αγαπη μεσα τους τρομπα...τι τα συγκρινεις με αυτο το μουνοπανο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλλος τριμαλακας απο εδω....
Μαλακά με βγάζει από τα ρούχα μου ο ηλίθιος ...προσπαθώ να τον γράφω στα παπάρια μου αλλά είναι εριστικός...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Για το μπάζωμα γράφω ρε ψυχακια, αυτό εδώ είναι πάνω από 1 στρέμμα εκεί που στήθηκαν οι γερανοί;;;

tempi_mpazoma_3_0.png

Βασικά εκεί ΟΥΤΕ 3Α φαίνεται, ίσα που καθάρισαν λίγο το χωράφι, αρχιδια μπάζωμα έγινε, μισές δουλειές.
Ποτε με το καλο ψοφας μπινε;Να ερθω να χεσω για λιπασμα....:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Μαλακά με βγάζει από τα ρούχα μου ο ηλίθιος ...προσπαθώ να τον γράφω στα παπάρια μου αλλά είναι εριστικός...
Μαλακα αυτος ηδονιζεται να τον βριζουν....αν θελεις να τον ξεκανεις μην του απαντας.Οπως κανουν και στην πραγματικη ζωη που καλημερα λεει αντε γαμησου του απαντανε...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.204
Πόντοι
3.656
Η δουλειά ρε συ δεν είναι του υπουργού αυτή...συγκεντρώσου λίγο...ο υπουργός έχει εκατό χιλιάδες αναθέσεις να βρει ευκαιρία να κονομησει ωραία και χαλαρά ..μη γράφετε όλη την ώρα αρλουμπες...εδώ είναι φανερό ότι υπήρχε κανάλι μεταφοράς ασφαλές και αόρατο κυρίως...και αυτοί που κονομαγαν από αυτό είχαν πολύ ψηλές πλάτες...για κάποιο λόγο κανει κάποιος αβάντα σε υπόκοσμο και παρακρατικούς ...

Δεν είπα ότι τη δουλειά την έστησε ο κάθε υπουργός. Μικρή σημασία έχει....μετά το συμβάν πιστεύεις δεν ενημερώθηκε ποιον πρέπει να προστατέψει?????

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η συγκάλυψη έτσι και αλλιώς.

Υψηλές πλάτες αυτό λέω και εγώ...τόσο υψηλές που αξίζει να κάνουν όσα έκαναν για να το καλύψουν.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.587
Πόντοι
456
Αλλού πάνε και βρίσκουν αεροπλάνα και πλοία από το βυθό της θάλασσας και βγάζουν πόρισμα και εδώ δεν ξέρουμε τι είχε ένα τρένο μετά από τόσο καιρό

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.204
Πόντοι
3.656
Ακόμα και η απανθρωπιά έχει και τα όριά της. Εδώ υψηλόβαθμα στελέχη των ναζί στράφηκαν εναντίων του φύρερ όταν άρχισαν να καταλαβαίνουν την παράνοιά του...
Δεν είναι όλοι οι γαλάζιοι έτσι...έχω δει συνεντεύξεις πρώην γαλάζιων κτλπ που εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.240
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.240
Πόντοι
5.506

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
Δεν είπα ότι τη δουλειά την έστησε ο κάθε υπουργός. Μικρή σημασία έχει....μετά το συμβάν πιστεύεις δεν ενημερώθηκε ποιον πρέπει να προστατέψει?????

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η συγκάλυψη έτσι και αλλιώς.

Υψηλές πλάτες αυτό λέω και εγώ...τόσο υψηλές που αξίζει να κάνουν όσα έκαναν για να το καλύψουν.
Σιγά μην ενημερώθηκε,το αντίθετο,όσο λιγότερα γνωρίζουν τόσο ευκολότερα πειθαρχούν....εντολές εκτελούν απλώς...κάνε αυτό κάνε εκείνο είναι η φάση....ούτε γνωρίζουν ούτε ρωτάνε ,εκτελούν...οποίος καίγεται και ακούγεται το όνομα του κάνει πίσω....και συνεχίζει άλλος ...μια κοινή γραμμή ακολουθούν....το θέμα είναι να μην υπάρξουν αποδείξεις...και εκεί τελειώνει η δουλειά....με ενδείξεις απλά κουβέντα γίνεται....και από κάποιο σημείο καφενειακη...τα δικαστήρια θέλουν αποδείξεις....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Aυτα να πας να τα πεις μπροστά στους γονείς της κοπέλας ΚΑΘΑΡΜΑ.
Οταν ψοφησεις θα παω και θα τους πω το μουνοπανο ο Barock που τον λεγανε και Κλαουντια οι πουτανες και ελεγε οτι δεν υπαρχει εγκλημα στα Τεμπη και η κορουλα σας πεθανε απο ενα απλο λαθος του σταθμαρχη και οτι εσεις οι γονεις το κανετε για να βγαλετε λεφτα και να το εκμεταλλευτειτε πολιτικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΟΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom