Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (25 μέλη και 40 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.015
Πόντοι
4.655
Μην παίρνεις όρκο .
Μελέτα την ιστορία του Βενιζελισμού, από 15/8/1909 μέχρι σήμερα.
Δεν έχει τελειώσει .
Και είναι απίστευτη .
Να σου πω επειδή είναι πολλά, να ξεκινήσουμε απο 15/9/1909?

Π

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.418
Πόντοι
26.141
Πολύ καλά έκανε και την κάλεσε… Την στιγμή που η ίδια και άλλοι στενοί συγγενείς (σοβαροί και μορφωμένοι αμφότεροι) δηλώνουν δημοσίως ότι έχουν υποψίες για δολοφονία (και αφήνουν να εννοηθεί συγκεκριμένες μάλιστα), λογικό σωστό και επόμενο να τους καλέσουν να τις εκφράσουν και να τις αιτιολογήσουν ώστε αυτές να ερευνηθούν και επίσημα. Εδώ που τα λέμε είναι κάτι που θα περίμενα να το έχουν κάνει από μόνοι τους…

Αυτη τη μαλακια τη σκεφτηκες ωρα φιλε μου κομμουνιστη;

Όπως γράφεις αυτό έπρεπε να γίνει ήδη από την πρώτη εβδομάδα εξαφανίσης κ όχι τώρα κατόπιν εορτής
Χάθηκε το παιδί της εισαγγελέας που εξέταζε την υπόθεση των Τεμπών κ ανεξαρτήτως τι θα λέγανε οι γονείς του έπρεπε να τους φωνάξει ...όχι τώρα που βουλιάζει όλη η Ελλάδα .. .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.477
Πόντοι
6.056
ενας κερατος λιγοτερος πολυ κριμα :undecided-old: εμεινε βεβαια ο στραπονιαρης:happy:
ρε συ μπαγιάτεψε σταφίδιασε η νυφούλα , άσε που όσοι διαγωνισμοί και να γίνουνε το χρυσό θα το χάνει από μαλακία της

έχουμε νέο αίμα , ο νουβελίστας νομίζω πως είναι ταλαντούχος εξελίξιμος ,
εάν δώσει το λινκ για τη διάσωση της συζυγικής σχέσης που ανέλυε σε άλλο σάιτ, ε τότε τα σάρωσε όλα ...χρυσά ασημένια όλα για τη παρτάρα του
θα χύσει , θα πλημμυρίσει το bou από τις εκσπερματώσεις

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.460
Πόντοι
12.056
ρε συ μπαγιάτεψε σταφίδιασε η νυφούλα , άσε που όσοι διαγωνισμοί και να γίνουνε το χρυσό θα το χάνει από μαλακία της

έχουμε νέο αίμα , ο νουβελίστας νομίζω πως είναι ταλαντούχος εξελίξιμος ,
εάν δώσει το λινκ για τη διάσωση της συζυγικής σχέσης που ανέλυε σε άλλο σάιτ, ε τότε τα σάρωσε όλα ...χρυσά ασημένια όλα για τη παρτάρα του
θα χύσει , θα πλημμυρίσει το bou από τις εκσπερματώσεις
να παω στο jumbo να παρω κουβαδες ??

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.558
Πόντοι
2.356
πάει αυτός... δεν έδωσε και το λινκ να γελάσουμε ...
Είναι δυνατόν; Να μην υπάρχει το link για τέτοια νουβελάρα;
Άτιμη κενωνία!
Τα καλύτερα παιδιά καταστρέφεις. :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.418
Πόντοι
26.141
χαζοί και τρολ, μπορεί και χαζά τρολ
Μην κλέβεις ...αυτά είναι δικά μου λόγια για να δικαιολογήσω τους πισωγλεντηδες τρολατζηδες μπραβοκουληδες στους υπόλοιπους ..φυσικά σιγά μην λένε τέτοιες μπούρδες κ στην έξω τους ζωή ..........θα τους κυνηγάνε να τους βάλουν Δαφνί :confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.460
Πόντοι
12.056
μπα , καλύτερα αυτά τα φουσκωτά πισίνες
μηπως να παρω κατι τετοιο σε φουσκωτο ??επειδη ολοι τους πηδανε πολυ
αρχείο λήψης.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.677
Πόντοι
1.056
Βλέπω μια σειρά Νετφλιξ κ δείχνει πως δέχονται στο Αμερικα κυβερνοεπίθεση και χάνονται τα τρένα τρακάροντας μεταξύ τους.

Εδω που δεν δεχόμαστε;(άραγε;) και τρακάρουν από μόνα τους με 57 δημοσιοποιημενους νεκρούς πουτσα μας όλα και έχουμε και κάτι μουνοπανα τύπου @barock να σ λένε πως μια χαρά πάει η Ελλάδα με
κουλη Αδωνι και Βορίδη αλλά 57 νεκρούς ούτε σε σειρά του Νετφλιξ δεν μπορούν να βάλουν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.091
Πόντοι
3.656
Μαθαίνω ότι ο Αδωνης παίρνει σβάρνα τα κανάλια και σκούζει και φωνάζει γιατί δεν αντέχει άλλο λέει να τον λένε ότι συγκαλύπτει.

Ξεροχυνω με γαλάζιους που έχει φτάσει το σκατο στην κάλτσα όσο πλησιάζει η ημερομηνία

Σιγά σιγά όλα τα γαλάζια κοπρόσκυλα θα σπάσουν δεν θα αντέξουν την κοινωνική κατακραυγή

Το να λες είμαι νεοδημοκράτης θα ισούται με το είμαι μαλακας

:wanker:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.558
Πόντοι
2.356
πάει αυτός... δεν έδωσε και το λινκ να γελάσουμε ...
Μήπως η νουβέλα είναι αυτή; :confused:

Άφησα τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες κι έτσι έσωσα τον γάμο μου»​

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.677
Πόντοι
1.056
Μαλακες μου ούτε τα προσχήματα δεν κραταν οι γαμημενοι δικαστικοί,

Η γαμημενη Αδειληνη καλεί την μητέρα του Καλογηρου,τον Πατέρα και τον Θείο,διότι εχθές στην ταφή του άφησαν αιχμές πως δολοφονήθηκε και τους καλεί να κατονομάσουν τους θεωρούντες υπεύθυνους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.172
Πόντοι
5.506
Όπως γράφεις αυτό έπρεπε να γίνει ήδη από την πρώτη εβδομάδα εξαφανίσης κ όχι τώρα κατόπιν εορτής
Χάθηκε το παιδί της εισαγγελέας που εξέταζε την υπόθεση των Τεμπών κ ανεξαρτήτως τι θα λέγανε οι γονείς του έπρεπε να τους φωνάξει ...όχι τώρα που βουλιάζει όλη η Ελλάδα .. .
Τι λες ρε τρελε;;;; Επρεπε να τους καλεσει να ερευνηθει αν προκειται για θανατο ή δολοφονια πριν απομα βρεθει το πτωμα;

Τωρα βρεθηκε, τωρα ξεκινησε επειγουσα διαδικασια, κληθηκαν και οι συγγενεις που εκαναν δηλωσεις πως ισως ξερουν. Ετσι παει η σειρα.
Βεβαια τωρα που τρεχει επειγουσα γκρινιαζετε, αν δε γινοταν αυτο παλι θα γκρινιαζετε, τι θετε τελικα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.172
Πόντοι
5.506
Βλέπω μια σειρά Νετφλιξ κ δείχνει πως δέχονται στο Αμερικα κυβερνοεπίθεση και χάνονται τα τρένα τρακάροντας μεταξύ τους.

Εδω που δεν δεχόμαστε;(άραγε;) και τρακάρουν από μόνα τους με 57 δημοσιοποιημενους νεκρούς πουτσα μας όλα και έχουμε και κάτι μουνοπανα τύπου @barock να σ λένε πως μια χαρά πάει η Ελλάδα με
κουλη Αδωνι και Βορίδη αλλά 57 νεκρούς ούτε σε σειρά του Νετφλιξ δεν μπορούν να βάλουν.
Ωπα, καινουριο αφηγημα αχνοφαινεται. Τι ειναι οι 57 ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ νεκροι συντροφε;;;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
Τι λες ρε τρελε;;;; Επρεπε να τους καλεσει να ερευνηθει αν προκειται για θανατο ή δολοφονια πριν απομα βρεθει το πτωμα;

Τωρα βρεθηκε, τωρα ξεκινησε επειγουσα διαδικασια, κληθηκαν και οι συγγενεις που εκαναν δηλωσεις πως ισως ξερουν. Ετσι παει η σειρα.
Βεβαια τωρα που τρεχει επειγουσα γκρινιαζετε, αν δε γινοταν αυτο παλι θα γκρινιαζετε, τι θετε τελικα;
Απλά να γκρινιάζουν :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.172
Πόντοι
5.506
Μαθαίνω ότι ο Αδωνης παίρνει σβάρνα τα κανάλια και σκούζει και φωνάζει γιατί δεν αντέχει άλλο λέει να τον λένε ότι συγκαλύπτει.

Ξεροχυνω με γαλάζιους που έχει φτάσει το σκατο στην κάλτσα όσο πλησιάζει η ημερομηνία

Σιγά σιγά όλα τα γαλάζια κοπρόσκυλα θα σπάσουν δεν θα αντέξουν την κοινωνική κατακραυγή

Το να λες είμαι νεοδημοκράτης θα ισούται με το είμαι μαλακας

:wanker:
Ενω το να ψηφιζεις Κωνσταντοπουλου πχ σημαινει πως εισαι τουλαχιστον νομπελιστας, ε; :2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.460
Πόντοι
12.056

να μου πεις αν τελικα η χατζη σε στραποναριζε

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.677
Πόντοι
1.056
Ωπα, καινουριο αφηγημα αχνοφαινεται. Τι ειναι οι 57 ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ νεκροι συντροφε;;;
Γιατι μόνο 57 ήταν;

Απλά 57 είπαν του Πρωκτοψαλτε να δημοσιοποιήσει και τέλος.Εμεινε με 57 η "ιστορία"

Αν θυμάσαι καλά πρόπερσι λέγανε και για ατύχημα.

Φέτος τελικά το αναβάθμισαν σε δυστύχημα ώστε να μην είναι τόσο ερειστικοι στην κοινή γνώμη η οποία το λέει έγκλημα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.108
Πόντοι
6.056
έχουν βαρύ "ποινικό μητρώο" και δεν υπάρχει όπως τότε γάλλος άγγλος, φίλος αμερικάνος να τους σώσει ...
Απεναντίας, νομίζω τώρα είναι πολύ πιο ισχυροί οι ξένοι προστάτες.
Και δεν χρειάζεται να καταλαμβάνουν την αθήνα, να τη βομβαρδίζουν ή να κάνουν αποκλισμό .
Ή να επαναφέρουν Βουλή των Λαζάρων .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom