Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (18 μέλη και 36 επισκέπτες)

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.054
Πόντοι
206
Η ιατροδικαστης ανηκει στην μπλε καμορα? Για να ξερουμε τι να περιμενουμε δηλαδη.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Jo84

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Eζησα στην ολλανδια εκει εμαθα το ποσο χυμα ειναι οι Ελληνες σα κρατος κ σας λαος . Αυτο που εγινε στα Τεμπη εινια μια κλασσικη ιστορια ελληνικου δημοσιου. Αυτο που γινεται με τις διαμαρτυριες ειναι μια κλασσικη ιστορια ελληνικης εκμεταλευσης γεγονοτων για να πιασουν θεσουλες οπως το 15 με τη κριση η με τα εμβολια.

Αυτα που εχω καταλαβει εινια τα εξης

Η καρυστιανου δεν εκπροσωπει ολες τις οικογενειες κ μαλλον η τυπισα κ απο πριν ηταν λιγο οφ ως γιατρος ομοιοπαθητικης

Υπαρχουν οικογενειες πχ Πλακιας κ ο Δικηγορος πατερας που ειναι μετρημενοι σε οτι λενε

Πχ ακουγα στη Λιφο καποιο πραγματογνωμονα π οποιος περα απο το χαος του δημοσιου ελεγε οτι κ οι ερευνες απο τις καθε οικογενεια εχει τεραστιο ογκο κ ειναι κ αντιφατικες

Με το να κυνηγανε το Κουλη φοβαμαι οτι απλα θα ανεβασουν καποιο αχρηστο πχ ανδρουλακη κ ολο το θεμα θα θαφτει.

Γενικοτερα το πως αντιδραμε σε μια κριση δειχνει κ τι λαος ειμαστε.

Επισης κ εαν μπηκα χημικα δεν μιλαμε για καμμια τρελη μπιζνα. Και αυτο δεν πρεπει να αποπροσανατολιζει απο το χαλι π οδηγησε σε αυτη τη κατασταση

ΥΓ εχω ακουσει απο πρωην αφεντικο μου οτι οντως βαζουν χημικα στα τρενα κρυφα.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.054
Πόντοι
206

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.639
Πόντοι
1.056
@barock ?

Ακόμα μια μάνα κάνει αντιπολίτευση στον Μητσοτακη και φιλοδοξεί να πολιτευτεί;

Για πες μας;

Ολες οι μάνες πια,είναι ενάντια στο αφεντικό σου;

Αυτά ανηρτησε η ίδια εχθές αργά το βράδυ στο Χ :

IMG_6798.jpeg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.656
Για τους άλλους δεν ξέρω τί να πώ αλλά Σαούλης μια χαρά τα λέει εδώ στο νήμα αυτό, βέβαια σύμφωνα με τον κινέζο που απαγγέλλει Αντίλοχο και Αρχίδαμο σε άπταιστην αρχαιοελληνικήν αιολική διάλεχτο κέτσ ...κι ο Σαύλος ακροδεξιός φασίστας είναι κι αυτός οπότε τι να πρωτοσχολιάσει κάποιος;

Μήπως απλά είναι ερωτευμένος μαζί σου ξέρωγω,πλατωνικά πάντα εννοείται.
Για να δώσω λίγες πληροφορίες :coffee:

Τις μισές από τις μαλακίες που γράφει τις σβήνει μετά (λες και δεν μένουν ως παράθεση)...φαντάσου για τι ναυάγιο μιλάμε να λογοκρίνει τον εαυτό του γιατί προσέχει το image του στο bou :2funny:

Μέχρι να με βάλει στη ''λίστα'' και να ''μην βλέπει τι γράφω'' αλλά τυχαία να μπαίνει χωρίς κωδικούς (ο μπούμερ).....έκανε 7 παραθέσεις σε κάθε ποστ μου...γιατί τότε συμφωνούσε μαζί μου όταν έκραζα αυτά που κράζει και αυτός.....απλά χάλασε η φάση όταν τον είπα φασίστα :undecided: πέραν αυτών με έχει βάλει ισόβιο στη λίστα (και με έχει βγάλει) 3 φορές μέχρι τώρα :rockon:

και κλείνω με το ότι ο τύπος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ :zombie::tooth:

Είπα να αφήσω αυτά εδώ για να ξεκινήσει η μέρα ευχάριστα :sunglasses:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.984
Πόντοι
216
!!!!!!!!

Στο σημείο βρέθηκαν οι γονείς του 39χρονου οι οποίοι αναγνώρισαν τα ρούχα, τα παπούτσια αλλά και τα γυαλιά του, που εντοπίστηκαν κλειστά στον χώρο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.357
Πόντοι
6.056
Η ιατροδικαστης ανηκει στην μπλε καμορα? Για να ξερουμε τι να περιμενουμε δηλαδη.
ακούγεται πως ήταν υποψήφια με το κόμμα της Ντόρας , έμπιστο γρανάζι στην συγκάλυψη εξιχνίαση ....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.297
Πόντοι
12.056
τα έγραψα και τις προάλλες στον πολυζώη,η απάντηση είναι απλή
και στις δύο περιπτώσεις οι θανόντες είχαν κάνει το εμβόλιο του κορώνα
οπότε με το τσιπάκι που τους εμφυτεψαν τότε τους διαβάζαν τη σκέψη ή την ελέγχουν κιόλας και κανόνισαν το ακριβές σημείο που θα τους έτρωγαν :sunglasses:
Καί εγώ σου απάντησα την λύση στο Λαγονήσι την έχει η τροχαία αλλά εσύ γράφεις παπατζες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.843
Πόντοι
12.756
Για να δώσω λίγες πληροφορίες :coffee:

Τις μισές από τις μαλακίες που γράφει τις σβήνει μετά (λες και δεν μένουν ως παράθεση)...φαντάσου για τι ναυάγιο μιλάμε να λογοκρίνει τον εαυτό του γιατί προσέχει το image του στο bou :2funny:

Μέχρι να με βάλει στη ''λίστα'' και να ''μην βλέπει τι γράφω'' αλλά τυχαία να μπαίνει χωρίς κωδικούς (ο μπούμερ).....έκανε 7 παραθέσεις σε κάθε ποστ μου...γιατί τότε συμφωνούσε μαζί μου όταν έκραζα αυτά που κράζει και αυτός.....απλά χάλασε η φάση όταν τον είπα φασίστα :undecided: πέραν αυτών με έχει βάλει ισόβιο στη λίστα (και με έχει βγάλει) 3 φορές μέχρι τώρα :rockon:

και κλείνω με το ότι ο τύπος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ :zombie::tooth:

Είπα να αφήσω αυτά εδώ για να ξεκινήσει η μέρα ευχάριστα :sunglasses:
εισαι ενα κακοπροαίρετο μουνοπανο :coffee:

Την καλημέρα μου :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.297
Πόντοι
12.056

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.086
Πόντοι
6.056
εισαι ενα κακοπροαίρετο μουνοπανο :coffee:

Την καλημέρα μου :coffee:
Έξω ... γνωρίζει λες κανείς την ύπαρξή του ;
Δεν συζητάμε για γκόμενα.
Από παλιούς συμμαθητές .... θυμάται κανείς ότι υπάρχει ; έστω και ως ο μαλάκας της τάξης/σχολείου ;

ή είναι αυτός που πάει σε συναντήσεις ,
δεν τον θυμάται κανείς .... συστήνεται .... του λένε χαίρω πολύ
και μετά εξαφανίζονται όλοι και τσιμπιέται για να δει αν ονειρεύεται ή είναι ξύπνιος ;

Κλασική περίπτωση μαλάκα.
Και λεφτά .... αλλά τα παίρνει όλα με πλατινένια τράπεζας του μονακό
οπότε δεν έχει πάνω του δύο πενηντάρικα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.656
Και λεφτά .... αλλά τα παίρνει όλα με πλατινένια τράπεζας του μονακό
με Revolut Ultra :coffee:

όχι σαν κάτι οδοντίατρους στην αχαρνών που πληρώνουν με τα τσαλακωμένα 20ευρα κολλημένα με σελοτέιπ που τους τα έδωσαν οι πάκιδες που τους φτιάχνει τα δόντια :rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.622
Πόντοι
6.256
με Revolut Ultra :coffee:

όχι σαν κάτι οδοντίατρους στην αχαρνών που πληρώνουν με τα τσαλακωμένα 20ευρα κολλημένα με σελοτέιπ που τους τα έδωσαν οι πάκιδες που τους φτιάχνει τα δόντια :rockon:
Oυτε ψιλα για τα καλαντα δεν εχεις?Δεν πιστευω να το κανεις γιατι εισαι τσιπης:coffee::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom