Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για να δώσω λίγες πληροφορίεςΓια τους άλλους δεν ξέρω τί να πώ αλλά Σαούλης μια χαρά τα λέει εδώ στο νήμα αυτό, βέβαια σύμφωνα με τον κινέζο που απαγγέλλει Αντίλοχο και Αρχίδαμο σε άπταιστην αρχαιοελληνικήν αιολική διάλεχτο κέτσ ...κι ο Σαύλος ακροδεξιός φασίστας είναι κι αυτός οπότε τι να πρωτοσχολιάσει κάποιος;
Μήπως απλά είναι ερωτευμένος μαζί σου ξέρωγω,πλατωνικά πάντα εννοείται.
ακούγεται πως ήταν υποψήφια με το κόμμα της Ντόρας , έμπιστο γρανάζι στηνΗ ιατροδικαστης ανηκει στην μπλε καμορα? Για να ξερουμε τι να περιμενουμε δηλαδη.
Καί εγώ σου απάντησα την λύση στο Λαγονήσι την έχει η τροχαία αλλά εσύ γράφεις παπατζεςτα έγραψα και τις προάλλες στον πολυζώη,η απάντηση είναι απλή
και στις δύο περιπτώσεις οι θανόντες είχαν κάνει το εμβόλιο του κορώνα
οπότε με το τσιπάκι που τους εμφυτεψαν τότε τους διαβάζαν τη σκέψη ή την ελέγχουν κιόλας και κανόνισαν το ακριβές σημείο που θα τους έτρωγαν![]()
Και εσύ το Μξεχασες το Π
εισαι ενα κακοπροαίρετο μουνοπανοΓια να δώσω λίγες πληροφορίες
Τις μισές από τις μαλακίες που γράφει τις σβήνει μετά (λες και δεν μένουν ως παράθεση)...φαντάσου για τι ναυάγιο μιλάμε να λογοκρίνει τον εαυτό του γιατί προσέχει το image του στο bou
Μέχρι να με βάλει στη ''λίστα'' και να ''μην βλέπει τι γράφω'' αλλά τυχαία να μπαίνει χωρίς κωδικούς (ο μπούμερ).....έκανε 7 παραθέσεις σε κάθε ποστ μου...γιατί τότε συμφωνούσε μαζί μου όταν έκραζα αυτά που κράζει και αυτός.....απλά χάλασε η φάση όταν τον είπα φασίσταπέραν αυτών με έχει βάλει ισόβιο στη λίστα (και με έχει βγάλει) 3 φορές μέχρι τώρα
και κλείνω με το ότι ο τύπος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ
Είπα να αφήσω αυτά εδώ για να ξεκινήσει η μέρα ευχάριστα![]()
ΠΟΛΥ φθηνα πουλας![]()
Αποκριάτικη στολή ΠΓ ,
12,99€
Έξω ... γνωρίζει λες κανείς την ύπαρξή του ;εισαι ενα κακοπροαίρετο μουνοπανο
Την καλημέρα μου![]()
κάνω ότι μπορώεισαι ενα κακοπροαίρετο μουνοπανο
Την καλημέρα μου![]()
με Revolut UltraΚαι λεφτά .... αλλά τα παίρνει όλα με πλατινένια τράπεζας του μονακό
Oυτε ψιλα για τα καλαντα δεν εχεις?Δεν πιστευω να το κανεις γιατι εισαι τσιπηςμε Revolut Ultra
όχι σαν κάτι οδοντίατρους στην αχαρνών που πληρώνουν με τα τσαλακωμένα 20ευρα κολλημένα με σελοτέιπ που τους τα έδωσαν οι πάκιδες που τους φτιάχνει τα δόντια![]()
Oυτε ψιλα για τα καλαντα δεν εχεις?Δεν πιστευω να το κανεις γιατι εισαι τσιπης![]()