sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 49.327
- Πόντοι
- 26.141
Δεν χρειάζεται ....έχουμε τον Ντάνιελ κ τις πλημμυρες τουΘα φτιαξουμε ποταμια ρε παλιοκουμμουνι
Δεν χρειάζεται ....έχουμε τον Ντάνιελ κ τις πλημμυρες τουΘα φτιαξουμε ποταμια ρε παλιοκουμμουνι
Απλά να προσθέσω πως η αγάπη σας αναπτύχθηκε σε πρόσφατο διαγωνισμό του σαη όπου ο πρώτος που έσπασε ξεκίνησε τα μπραδερίνια κλπ γούτσου γούτσου.σας πηγαινει αιμα το μπραδερινι μου ο Μπαροκ , 10 μαζι ειστε και γραφετε και σας παιζει μπαλιτσα
Μονος του ρε μουνια και ολοι σας και παλι σας εχει![]()
Απλά να προσθέσω πως η αγάπη σας αναπτύχθηκε σε πρόσφατο διαγωνισμό του σαη όπου ο πρώτος που έσπασε ξεκίνησε τα μπραδερίνια κλπ γούτσου γούτσου.
Ευχαριστώ
Εσυ όλο μαλακιες να πούμε... το νήμα θα το ανοίξεις να ξεκινήσει το τραμπούκισμα;
Θυμάμαι όντως πόσο πολύ έσκουξα........εσενα τωρα σε τρωει ο κωλαρίνος σου ε ;;
για να σκουζεις μετα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι νωρις ακόμα ..![]()
Ίσα ρε ΑΙ του Μαξίμου που θα μιλήσεις για μεταφραστήΣε δεξαμενές πλοίων???
Που να δεις να μπαίνει φορτηγό σε πλοίο της γραμμής και όλοι να σκύβουν το κεφάλι ή να αγναντεύουν τη θάλασσα γιατί είναι "φορτίο" του τάδε.
Αυτά βέβαια πολύ παλιά που ήμουν ακόμα παιδί, τώρα δεν κάνουν τέτοια
Μιας και εδώ κάτω δεν έχουμε τρένα να μπω λες στον κόπο να γράψω για τη μεταφορά με αεροπλάνο???
Που το χρησιμοποίησα όταν είχαμε απεργίες στα πλοία και είχα αέρα κοπανιστό να πουλήσω.....
Αίσχος!!!!!!!!!
4 γιατί υπάρχει και μια εξτρα λονγκ αλλά βγαίνει από τη σειρά 4 και πάνω χωρίς όμως να αλλάζει το ωφέλιμο.
Άλλο αυτά τα βανάκια, εκεί πήγαν οι πουστοταρίφες και δώσαν άδειες για να γεμίσουμε με τέτοια.......
Δεν μπορώ όμως να του γράψω κάτι, το αποφεύγω δηλαδής, γιατί ο μεταφραστής του δεν είναι καλορυθμισμένος και δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφει.
Άσε να μην μαλώνουμε όλη την ώρα![]()
Λες ο μπαρόκ να κάνει αυτή την δουλειά??θα μπορουσαν και με εθελοντες νεοδημοκρατες ,να τους χωνουν μπουκαλια στη σουφρα και να το κατεβαζουν αθηνα κομματι κομματι...σαν τις βραζιλιανες τα αβγα με την κοκο απο κολομπα!
Σε δεξαμενές πλοίων θα μπουν τα χημικά ;μαν τελικά ούτε κριτικός είσαι ...κανένας Αιγύπτιος από το Σινά είσαι τελικάΣε δεξαμενές πλοίων???
Mε προσβαλλειςΚαλησπερίζω συμφοιτητή Αλέξη Τσιπρα![]()
Υποτίθεται πως η ΑΙ είναι σκεπτόμενη και δεν χρειάζεται να κάνει κοπυ πεϊστ άλλων τα γραφόμενα.Ίσα ρε ΑΙ του Μαξίμου που θα μιλήσεις για μεταφραστή
Κάθισε διάβασε τι λέει το Μαξίμου κ μετέπειτα μετέφερε τα εδώ που θα μάς κάνετε μαθήματα για sprinter .....
Eθνοπροδοτες όσοι ψηφίζουν το κόμμα της μαφιες κ των cuckold πθ
Α κ των παιδεραστών ....
Έλα καλέ μου, με Η.Σε δεξαμενές πλοίων θα μπουν τα χημικά ;μαν τελικά ούτε κριτικός είσαι ...κανένας Αιγύπτιος από το Σινά είσαι τελικά
Πάρε τηλέφωνο δεξαμενόπλοιο κ πες του θέλω να φορτώσω 10-20 κυβικα από Θεσσαλονίκη για Αθήνα
Τριλλαρει να μπαρόκ τσιμπάει εσύ
Έλα βρε σαβουρα του Μαξίμου ....μάζεψε το παιδεραστικο σου κόμμα κ την ανωμαλία που σάς βαράει κ άσε τις λογισμικες γλώσσες ...Έλα καλέ μου, με Η.
ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
Πήγαινε αύριο από το κατάστημα για ένα χαρντ ρισετ ή πάρε άλλο στη τελική.
Μην ασχολείσαι με γραφόμενα σε γλώσσα που δεν ξέρεις....
Μην είσαι τσίπης, μη μένεις μόνο στο Τ9.Έλα βρε σαβουρα του Μαξίμου ....μάζεψε το παιδεραστικο σου κόμμα κ την ανωμαλία που σάς βαράει κ άσε τις λογισμικες γλώσσες ...
Θα μάς πεις ότι αν ήθελε η οικογένεια θα μετέφερε το ξυλολιο σε Vito sprinter ή efood και όχι σε βαγονέτα ..
ΥΓ το Κρητικό είναι Τ9 κ χίλιες φορές λάθη από τ9 παρά γλυφοκωλαδα σε κόμμα παιδεραστών και cuckold πθ
Δεν βαρέθηκες να είσαι σε κόμμα παιδεραστών κ ανώμαλων cuckold??Μην είσαι τσίπης, μη μένεις μόνο στο Τ9.
Πάρε και κάτι άλλο μα σου χρειάζεται.
(Παρεμπιπτόντως, δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια τις μαλακίες που γράφεις να τις χρεώνεις όλες στο Τ9???)
Για αυτό όπως λένε οι οπαδοί του κόμματος των παιδεραστών πρέπει να νοικιάσουμε αλλη φορά mercedes Vito ή efoodNεοδημοκρατης ψευτοεπιστημονας αναλύει με μαθηματικά στο FB οτι η φωτια προηλθε απο τη μεγάλη ταχύτητα και τη μεγαλη ποσότητα λαμαρίνας που οδήγησαν σε τριβή και υψηλές θερμοκρασιες
Δηλ αμα τρακαρουν δυο σινκασεν θα γινει πυρηνική εκρηξη
Μα δεν είμαι στο κόμμα, απλά τους ψήφισα.Δεν βαρέθηκες να είσαι σε κόμμα παιδεραστών κ ανώμαλων cuckold??
Κε ιδιοκτήτη διυλιστήριου παραγγείλατε efood για το ξελολιο ;;;;;;κάπως έτσι το φαντάζεσαι δλδ
Λευτεράκη άστο δεν το έχεις κ καλύτερα ξεκινά να μας γράφεις για το τι λέει το κόμμα για την παιδεραστία
Απλώς σταματήστε να είστε όχι μόνο ψηφοφόροι παιδεραστών αλλά κ υποστηρικτές κ γλειφτες ...Μα δεν είμαι στο κόμμα, απλά τους ψήφισα.
Ξέρεις σε αυτή τη χώρα πλέον δεν ταυτιζόμαστε τόσο με τα κόμματα για να τους έχουμε και εικόνισμα.
Αντιλαμβάνομαι πως σε άλλα έχεις συνηθίσει αλλά ωπα....
Κάνε κάτι με το Τ9, μαλακίες γράφει πάλι.
Ή μπορεί και να του υπαγορεύεις λάθος........
Νου σου μόνο μην πατήσεις κανένα ρουφιανοκούμπι στην αλλαγή.Απλώς σταματήστε να είστε όχι μόνο ψηφοφόροι παιδεραστών αλλά κ υποστηρικτές κ γλειφτες ...
Θα αλλάξω το τ9 σε τ9 ala card Μαξίμου ..εντάξει είμαστε τώρα ;;; Εντάξει