Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ganian47

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
21
Πόντοι
0
μονο ετσι υπαρχει μια πιθανοτητα , να τραγουδησουν ποιον γαμημενο καλυπτουν....
Oικογένεια Βαρδινογιάννη. Motor Oil.
Λάτσης. HelleniQ Energy
Μελισσανίδης. Αegean Oil.
Σπύρος Καρνέσης. ΕΛΙΝΟΙΛ.
Διύλιση, διάθεση και εμπόριο πετρελαιοειδών στην Ελλάδα.
Ας βρει η "πολύπαθη" δικαιοσύνη ποιος εισήγαγε ξυλολιο. (Σιγα που θα τον βρουν)
Και θα καταλάβουμε γιατί καλύπτεται από τη πρώτη στιγμή.
Αλλά και γιατί πουλήθηκε ξαφνικά η ΑΕΚ (λέω εγώ τώρα).
Και γιατί το MEGA CHANNEL συμφερόντων του εφοπλιστή Μαρινακη που έχει διαρκή κόντρα με τον ένα από τους παραπάνω , αποκαλύπτει συνεχώς στοιχεία που δεν έχουν αναφερθεί ξανά (μαρτυρίες αστυνομικών,κατάσχεση 25.000 λίτρων ξυλολιου στα σύνορα...)

Τελευταία τροποποίηση:

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.332
Πόντοι
206
Θα κατέβει στην πολιτική η Καρυστιανού πιστεύεις;
Κι αν κατέβαινε ποιο το πρόβλημά σου; Είσαι παπάρας ραγιάς και προτιμάς να σε κυβερνούν άχρηστοι γόνοι όπως ο Κούλης; Έχεις πρόβλημα να σε κυβερνήσει κάποιος συμπολίτης σου με γνώσεις και ικανότητες και όχι ψεύτικα πληρωμένα βιογραφικά όπως ο Κούλης; Η Καρυστιανού αποδεικνύεται ότι έχει και αρχίδια και ικανότητες, κάτι που δεν έχει κανένας της κυβέρνησης.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.080
Πόντοι
5.506
Ω ρε μαλακες, σας γαμαει η καρυστιανου και εχετε φαει τοσο σκαλωμα;

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
72
Πόντοι
0
Δεν είναι η ποιότητα της Σχολής αλλά η ποιότητα των εισακτέων που κάνει τη διαφορά.Το input προδικάζει και το output,άμα μπαίνουν οι ευφυέστεροι βγαίνουν οι ίδιοι,συνεπώς είναι υψηλό το επίπεδο των αποφοίτων ασχέτως της ποιότητας της σχολής.
Αυτό το έχουν καταλάβει πολλοί όταν μετά μεταναστεύουν στο εξωτερικό γιατί οι ντόπιοι απόφοιτοι είναι του ιδίου ή χαμηλότερου επιπέδου και φαίνεται,δε συζητάμε για τους μη ντόπιους από άλλες χώρες οπότε ο Ελληναράς γαμεί και δέρνει ανέτως.
Απλά και μόνο λόγω δυσκολίας στην εισαγωγή και ποιοτικών εισακτέων βγαίνει και καλό όνομα για τους αποφοίτους.
Εκεί και ο γονέας σου λέει ο γιος μου που τον φάγατε είναι δέκα φορές καλύτερος από εσάς τους ρεμπεσκέδες δε συζητάμε για βύσματα,ρουσφέτια,σταθμάρχες κτλ.Οπότε τον πιάνει λύσσα το συγγενή σου λέει ή ταν ή επί τας.
έχεις μείνει στα παλιά, χάθηκε η ποιότητα , επειδή μειώθηκαν τα διαθέσημα χρήματα για την παραπαιδεία.
Αυτό που γράφεις για την ποιότητα της σχόλης δεν ισχύει, άλλο ο καθηγητής να εχει Dr Engineering και να εχει εργαστεί 10 χρόνια, όπως σιμβαίνει σε σχολές στο εξωτερικό και άλλο να έχει ΔΡ και να μην έχει αποδείξει ή εξασκήσει τις γνώσεις του στη πράξη. Στα ελληνικά πολυτεχνεία και πανεπιστήμια αυτό συμβαίνει, στην πράξη κολάνε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.925
Πόντοι
26.141

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.597
Πόντοι
12.056

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.925
Πόντοι
26.141
εχεις πληροφορια οτι δουλευει στραπον :coffee:
Την θεωρώ και πολύ light την Κάρυστιανου ..
Εγώ αν έχανα παιδί με αυτόν τον τρόπο κ με τους υπαινιγμούς του πολιτικού συστήματος πραγματικά επειδή δεν θα είχα να χάσω κάτι άλλο ,θα έπαιρνα ένα όπλα ο όποιον πάρει ο χάρος από τους μουνηδες πολιτικούς

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.597
Πόντοι
12.056
Εγώ αν έχανα παιδί με αυτόν τον τρόπο κ με τους υπαινιγμούς του πολιτικού συστήματος πραγματικά επειδή δεν θα είχα να χάσω κάτι άλλο ,θα έπαιρνα ένα όπλα ο όποιον πάρει ο χάρος από τους μουνηδες πολιτικούς
αυτοι εκμεταλευονται οτι εχουν να κανουν με μορφωμενους και εντιμους ανθρωπους ενω οι ιδιοι ειναι μαφιοζοι και σκουπιδια

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.935
Πόντοι
456
Τι να κανουν και αυτοι, εχουν τα ζωα που τους ψηφιζουν

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.597
Πόντοι
12.056

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.327
Πόντοι
216
Κι αν κατέβαινε ποιο το πρόβλημά σου; Είσαι παπάρας ραγιάς και προτιμάς να σε κυβερνούν άχρηστοι γόνοι όπως ο Κούλης; Έχεις πρόβλημα να σε κυβερνήσει κάποιος συμπολίτης σου με γνώσεις και ικανότητες και όχι ψεύτικα πληρωμένα βιογραφικά όπως ο Κούλης; Η Καρυστιανού αποδεικνύεται ότι έχει και αρχίδια και ικανότητες, κάτι που δεν έχει κανένας της κυβέρνησης.

Είδες πουθενά να είμαι αντίθετος; Απεναντίας συμφωνώ πως η Καρυστιανού είναι αξιότερη από το σύνολο των 300 βουλευτών και όλων των ευρωβουλευτών μας και θα χαρώ να τη δω σε κάποιο έδρανο. Έχει όλα τα φόντα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.925
Πόντοι
26.141
Τι να κανουν και αυτοι, εχουν τα ζωα που τους ψηφιζουν
Σφαίρες κ μόνο σφαίρες

Άντε οι αδιαφορία κ το κέρδος των πολιτικών για τις ελλείψεις του ΟΣΕ λίγο πολύ γίνεται σε αρκετές χώρες
Αλλά η συγκάλυψη μόνο σε υποσαχάριες
Δεν καταπίνετε ρε πουστη μου πως προσπαθούν να συγκαλύψουν δύο τρεις οικογένειες που σιιγονταρουν τις προεκλογικές καμπάνιες των συστημικών κομμάτων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom