Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 485
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (13 μέλη και 24 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Δηλαδή και να είναι μούφα το ηχητικό παίζει αυτό κάποιο ρόλο; Έχει σημασία; Δεν πέθαναν 57 άτομα; Δεν ήταν απάτη ο ΕΡΓΟΣΕ; Δε γινόταν λαθρεμπόριο στις γραμμές τρένου που πληρώνετε εσείς; Δεν έγινε συγκάλυψη που θα τη ζήλευε και η Μαφία της Σικελίας;

Ο λόγος που βρίσκεις συνέχεια δικαιολογίες (ο όχλος, τα κομματόσκυλα, το ψεύτικο ηχητικό) είναι επειδή φοβάσαι. Φοβάσαι μη σε δουν οι συνάδελφοί σου στη δουλειά σε καμιά φωτογραφία και σε πουν αριστερό και μπαχαλάκια. Φοβάσαι μην το μάθει ο θείος σου ο δεξιός και δε σου ξαναμιλήσει. Φοβάσαι γιατί θέλεις να ζητήσεις ρουσφέτι και νομίζεις ότι θα σε έχει φακελωμένο η Ασφάλεια.

Κάτσε σπίτι με τους φόβους σου. Και μετά παίξει και κανένα video game με πόλεμο να δείξεις εκεί πόσο ατρόμητος είσαι.
Μπα, έχω πάει και σε πορείες και δεν έχω πρόβλημα κιόλας - ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ. Άντε καλή μέρα και καλό αγώνα. Και οι πιο πολλοί γνωστοί μου δήλωσαν ότι θα πάνε κιολας.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.828
Πόντοι
2.606
ποια θεωρεις οτι θα πρεπει να ειναι η αντιδραση του κοσμου σε μια υποθεση συγκαληψης ενος εγκληματος?

Θείο, πρώτα πρέπει να εξαφανιστούν κάποια μέσα όπως Πρώτο Θέμα - Σκάι - αντίστοιχες ιστοσελίδες - εφημερίδες κλπ που πληρώνονται από τον Κούλη, και τον κάθε Κούλη, για να τους λιβανίζουν καθημερινά, μήπως και κάνουν την δουλειά τους σωστά επιτέλους και μετά στρεφόμαστε στους δήθεν δικαστές...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.229
Πόντοι
3.715
Πάντα υπάρχουν αυτοί που στηρίζουν τη συγκάλυψη και το έγκλημα αν έχουν διαπραχθεί απ' τους ισχυρούς, σπιλώνοντας την τιμή και την υπόληψη όσων έχουν μια στάλα συνείδηση. Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο.
Αυτό που με απασχολεί είναι άλλο : όλοι αυτοί οι πρωκτοσάλτηδες που ξερνούν όλη μέρα κι όλη νύχτα σκατά, νομίζουν πως έτσι θα αποτρέψουν τον κόσμο απ' το να κατέβει σήμερα στις πλατείες;
Ή μήπως η τακτική τους θα φέρει αντίθετο αποτέλεσμα;
αυτό λέγεται rage bait στα μονδέρνα ελληνικά. Δρουν ως σάκος του μποξ, πετάνε τις ανοησίες τους προκλητικά για να εισπράξουν αυτοί αντί εκείνων που πρέπει τα πυρά κι αποπροσανατολίζουν. Όποιος παρακολουθεί, ακούει, εισάγει την προπαγάνδα τους μέσα του και στο λόγο του είναι συνένοχος, ιδιαίτερα αυτός που θέλει μασημένη τροφή γιατί ...πού να κουράζει τώρα το νιονιό του;! έχει πολλούς κυρ Παντελήδες ο κόσμος.
Αυτό που ξέρω είναι πως σήμερα θα μαζευτεί στο Σύνταγμα κι αλλού κόσμος που δεν έχει ξαναπατήσει σε δημόσια διαδήλωση. Αυτό σημαίνει πολλά.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
738
Πόντοι
81
Τι περιμένουμε από την σημερινή συγκέντρωση;
Να πέσουν αυτοί;
Να πέσουν αυτοί και να έρθουν οι δικοί μας;
Να δουν ότι ο κόσμος είναι θυμωμένος;
Πάμε απλά γτ έχει ωραία μέρα;
Πάμε γτ θα έχει γκομενάκια;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.298
Πόντοι
10.336
Θα κάνουν και οι Σερραίοι. Που εβγαλαν πρώτο τν Καραμανλή
αυτη ειναι η μιση αληθεια.

1737882638327.png

η ΝΔ πηρε το 45.6% οσων ψηφισαν απο το 45.6% οσων επρεπε να ψηφισουν.
με αλλα λογια 4 στους 5 σερραιους δεν ψηφισαν τον Καραμανλη.

Με την ιδια λογικη ολη η ελλαδα "εβγαλε πρωτο τον μητσοτακη με αυτοδυναμια" αρα το ιδιο συνενοχη ειναι, και δεν θα επρεπε να κανει διαδηλωσεις, αντιθετα θα επρεπε να αγκαλιασει οποιαδηποτε μελλοντικα Τεμπη διχως διαμαρτυριες.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.035
Πόντοι
2.306
Ναι ήταν τραγωδία - ατύχημα. Τα περί "βυσματούχος σταθμάρχης", κακός ΟΣΕ ή ΡΑΕ και άλλα τέτοια είναι παθογένεια δεκάδων ετών. Πηγαίντε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. Πάντα ήταν έτσι. Όλα τα κόμματα βόλευαν και βολεύουν δικούς τους. Τα περί μπαζώματος δεν είναι θέμα πορειών αλλά δικαιοσύνης. Εκείνη θα τιμωρήσει. Και όποιος ψέκος στηρίζει ότι είναι διαπλεκόμενη η δικαιοσύνη ας το αποδείξει - όχι εδώ αλλά στα δικαστήρια. Αλλιώς να μην μιλάει καν. Έχουμε πήξει στους ψευτοεπαναστάτες.

Τέμπη έχουμε και μάλιστα 2- 3 κάθε χρόνο στους άθλιους ελληνικούς δρόμους με την ανύπαρκτη τροχαία. Τι πρέπει να κάνουμε; Να βγούμε στο Σύνταγμα και να στήσουμε κρεμάλες και να "καεί το μπουρδέλο η Βουλή;" Αυτά είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα και όσοι τα στηρίζουν είναι βαθιά φασίστες ξεκάθαρα.
τυπε εισαι εμπειρογνωμονας? και βγαζεις πορισμα?
μιλας για τους γραφικους στις πλατειες αλλα ο πλεον γραφικος εισαι εσυ, που βγαζεις συμπερασμα απο το σαλονι σου.
Υπαρχουν ανθρωποι που αυτο που κανεις εσυ, τον ειδημονα, γι’ αυτους ειναι η δουλεια τους.
Και οι ανθρωποι αυτοι , ΟΛΟΙ, λενε οτι καταστραφηκαν πολυτιμα στοιιχεια που θα μας εδειχναν τι εγινε πραγματικα.
Τωρα εσυ απαξιωνεις τους αλλους που θελουν να πανε να διαμαρτυρηθουν γι ‘ αυτο αλλα δεν κοιτας τον εαυτο σου, που διεκδικεις τον ρολο του ειδικου, του «εξυπνου».
Ντροπη ρε! Καποιοι ανθρωποι αφησαν ολοι τη ζωη τους εκει, μαζι και οι οικογενειες τους.
Ντροπη.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.035
Πόντοι
2.306
Μπα, έχω πάει και σε πορείες και δεν έχω πρόβλημα κιόλας - ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ. Άντε καλή μέρα και καλό αγώνα. Και οι πιο πολλοί γνωστοί μου δήλωσαν ότι θα πάνε κιολας.
Κατσε σπιτι τυπε, θα πουμε στον ντελιβερα να σου φερει το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μαζι με τη πιτσα, πες μας μονο τι ωρα δεν θα κοιμασαι, μην χτυπησει και σε ξυπνησει…

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
τυπε εισαι εμπειρογνωμονας? και βγαζεις πορισμα?
μιλας για τους γραφικους στις πλατειες αλλα ο πλεον γραφικος εισαι εσυ, που βγαζεις συμπερασμα απο το σαλονι σου.
Υπαρχουν ανθρωποι που αυτο που κανεις εσυ, τον ειδημονα, γι’ αυτους ειναι η δουλεια τους.
Και οι ανθρωποι αυτοι , ΟΛΟΙ, λενε οτι καταστραφηκαν πολυτιμα στοιιχεια που θα μας εδειχναν τι εγινε πραγματικα.
Τωρα εσυ απαξιωνεις τους αλλους που θελουν να πανε να διαμαρτυρηθουν γι ‘ αυτο αλλα δεν κοιτας τον εαυτο σου, που διεκδικεις τον ρολο του ειδικου, του «εξυπνου».
Ντροπη ρε! Καποιοι ανθρωποι αφησαν ολοι τη ζωη τους εκει, μαζι και οι οικογενειες τους.
Ντροπη.
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου και έχεις αδυναμία κατανόησης κειμένου αδερφέ μου. Το αν έγινε συγκάλυωη η όχι θα το πει η δικαιοσύνη. Να πάνε να διαμαρτυρηθουν φυσικά δεν λέω όχι απλά εγω θεωρώ ότι όλο αυτό απλά θα ενισχύσει τον Κούλη γιατί θα καπελωθεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατσε σπιτι τυπε, θα πουμε στον ντελιβερα να σου φερει το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μαζι με τη πιτσα, πες μας μονο τι ωρα δεν θα κοιμασαι, μην χτυπησει και σε ξυπνησει…
Τη πίτσα θα την φάμε όλοι μαζί οταν ξαναεκλεγεί πανηγυρικά ο Κούλης.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.709
Πόντοι
1.206
Τι περιμένουμε από την σημερινή συγκέντρωση;
Να πέσουν αυτοί;
Να πέσουν αυτοί και να έρθουν οι δικοί μας;
Να δουν ότι ο κόσμος είναι θυμωμένος;
Πάμε απλά γτ έχει ωραία μέρα;
Πάμε γτ θα έχει γκομενάκια;
Περιμένουμε τα γνωστά:
"Φωνή λαού επεσαν οι πλατειες"(ανεξαρτήτως κοσμου)οι μεν
"Η υπόθεση ειναι στα χέρια της δικαιοσυνης" οι δεν
"Ο Μητσοτάκης γαμιεται"(και λύθηκαν τα προβληματα)
"Αφυπνιστείτε ολοι" (και κάνω την επανάσταση αφήνοντας χτυπημένο εισιτήριο στο μηχάνημα γιατί ο Κουλης γαμιεται)
Εννοειται πως ο Τζημερος ειναι καραγκιοζης και η Ζωη γαμιστερη
"

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.379
Πόντοι
3.846

1737882638327.png

Με την ιδια λογικη ολη η ελλαδα "εβγαλε πρωτο τον μητσοτακη με αυτοδυναμια" αρα το ιδιο συνενοχη ειναι, και δεν θα επρεπε να κανει διαδηλωσεις, αντιθετα θα επρεπε να αγκαλιασει οποιαδηποτε μελλοντικα Τεμπη διχως διαμαρτυριες.
Ως πότε θα λέμε αυτό το μαγικό επιχείρημα που πάει σε όλα;
Δηλαδή αυτοί που ψήφισαν ΝΔ την ψήφισαν για να σκοτώνει κόσμο με τα τρένα; Για να κάνει λαθρεμπόριο με τις γραμμές του τρένου;

Σε πάρα πολλές χώρες ο κόσμος ψηφίζει μια κυβέρνηση και όταν κάνει μαλακίες βγαίνει και διαμαρτύρεται. Ο ίδιος κόσμος, πού είναι το περίεργο δηλαδή;

Δηλαδή αν έβγαινε ο Κούλης προεκλογικά και έλεγε "λοιπόν να ξέρετε, τα λεφτά του ΕΡΓΟΣΕ τα φάγαμε και έργα δε θα κάνουμε, λαθρεμπόριο ξυλουολίου θα γίνεται με τα τρένα επειδή το κάνουν οι δικοί μας , σταθμάρχες θα βάζουμε τα βύσματα που μας φέρνουν ψήφους και αν τρακάρει κανένα τρένο, τράκαρε" θα τον ψήφιζε κανείς;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.035
Πόντοι
2.306
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου και έχεις αδυναμία κατανόησης κειμένου αδερφέ μου. Το αν έγινε συγκάλυωη η όχι θα το πει η δικαιοσύνη. Να πάνε να διαμαρτυρηθουν φυσικά δεν λέω όχι απλά εγω θεωρώ ότι όλο αυτό απλά θα ενισχύσει τον Κούλη γιατί θα καπελωθεί.
Ευχαριστω τυπε για το νεο πορισμα σου.
Τυπε το προβλημα δεν ειναι αν εγινε συγκαλυψη, το προβλημα ειναι τι πραγματικα εγινε.
Αυτο δεν μπορει πλεον να το βρει κανενας , η τουλαχιστον το εργο αυτο ειναι πολυ δυσκολο, γιατι καταστραφηκαν στοιχεια.
Τωρα εσυ λες οτι η διαμαρτυρια ενισχυει αυτους που συγκαλυπτουν, αυτο το εχουμε ξανακουσει…
χαιρετισμους στον βουλευτη σου.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.828
Πόντοι
2.606
Περιμένουμε τα γνωστά:
"Φωνή λαού επεσαν οι πλατειες"(ανεξαρτήτως κοσμου)οι μεν
"Η υπόθεση ειναι στα χέρια της δικαιοσυνης" οι δεν
"Ο Μητσοτάκης γαμιεται"(και λύθηκαν τα προβληματα)
"Αφυπνιστείτε ολοι" (και κάνω την επανάσταση αφήνοντας χτυπημένο εισιτήριο στο μηχάνημα γιατί ο Κουλης γαμιεται)
Εννοειται πως ο Τζημερος ειναι καραγκιοζης και η Ζωη γαμιστερη
"
Βάλε και λίγη νεο-ακροδεξιά, λίγο Τραμπ (σιγουράκι σήμερα), ίσως και Έλον (που είναι της μόδας).
Οι προθέσεις καλές, θα καταλήξει ένα πανηγυράκι, όπως τόσα άλλα, δυστυχώς...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.298
Πόντοι
10.336
Ως πότε θα λέμε αυτό το μαγικό επιχείρημα που πάει σε όλα;
Δηλαδή αυτοί που ψήφισαν ΝΔ την ψήφισαν για να σκοτώνει κόσμο με τα τρένα; Για να κάνει λαθρεμπόριο με τις γραμμές του τρένου;

Σε πάρα πολλές χώρες ο κόσμος ψηφίζει μια κυβέρνηση και όταν κάνει μαλακίες βγαίνει και διαμαρτύρεται. Ο ίδιος κόσμος, πού είναι το περίεργο δηλαδή;

Δηλαδή αν έβγαινε ο Κούλης προεκλογικά και έλεγε "λοιπόν να ξέρετε, τα λεφτά του ΕΡΓΟΣΕ τα φάγαμε και έργα δε θα κάνουμε, λαθρεμπόριο ξυλουολίου θα γίνεται με τα τρένα επειδή το κάνουν οι δικοί μας , σταθμάρχες θα βάζουμε τα βύσματα που μας φέρνουν ψήφους και αν τρακάρει κανένα τρένο, τράκαρε" θα τον ψήφιζε κανείς;
Well.... αυτο εγραψα και εγω.

Οι Σερραιοι εχουν το ιδιο "δικαιωμα" να κανουν διαδηλωση οσο ενας αθηναιος ή ενας θεσσαλονικιος. Τα ιδια σκατα ψηφισε η "πλειοψηφια" τους, το αν εβγαλαν συγκεκριμενα καραμανλη, μητσοτακη ή αδωνη, καμια σημασια δεν εχει στο τελος της ημερας.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.709
Πόντοι
1.206
Βάλε και λίγη νεο-ακροδεξιά, λίγο Τραμπ (σιγουράκι σήμερα), ίσως και Έλον (που είναι της μόδας).
Οι προθέσεις καλές, θα καταλήξει ένα πανηγυράκι, όπως τόσα άλλα, δυστυχώς...
Όταν σταματήσουμε να βλέπουμε τα πράγματα με κομματικές παρωπίδες και υϊοθετουμε μια στάση ζωής σύμφωνη με αυτά που δήθεν πρεβευουμε όλα θα αλλάξουν.
Χάθηκαν 57 ψυχές από έναν βλακα ανεπαρκή.Προφανως και στους δρόμους όλοι εμείς που γράφουμε και εδώ μέσα δεν περνάμε με κόκκινο δεν πίνουμε όταν οδήγαμε κτλ.
Είμαστε η Αρια φυλή όλοι οι χρήστες του bou και όλοι εκεί έξω γίνονται βουλευτές ή οτι αλλο και κυκλοφορούν με το δρεπάνι και παίρνουν ψυχες.

@Eraser.. στην Αμερική υπάρχουν υπόνοιες οως τα έσπασαν οι 2 τους

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
730
Πόντοι
81

1737882638327.png

Φίλε μου είναι εντελώς λάθος η νέα μόδα με τις αναγωγές στο σύνολο του πληθυσμού.
Την ιστορία ,καλή ή κακή, την γράφουν οι παρόντες.
Μιλάμε πάντα βάσει επίσημων αποτελεσμάτων.
Οι απόντες είναι νούμερα για greek statistics, που ο καθένας τα ερμηνεύει όπως τον βολεύουν.
Κάποιος πχ μπορεί να πει ότι το 2023 βαρέθηκαν τις σερί εκλογές, η πρωτιά είχε κριθεί, προτίμησαν το μπανάκι.
Τα επίσημα στοιχεία των παρόντων μετράνε.
Ας πηγαίναν να ψηφίσουν όσοι δεν θέλουν Καραμανλή.
Και μεταξύ μας, ειδικά στις Σέρρες, και 100% να ήταν η συμμετοχή δεν θα αλλάζαν τα αποτελέσματα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.828
Πόντοι
2.606
Όταν σταματήσουμε να βλέπουμε τα πράγματα με κομματικές παρωπίδες και υϊοθετουμε μια στάση ζωής σύμφωνη με αυτά που δήθεν πρεβευουμε όλα θα αλλάξουν.
Χάθηκαν 57 ψυχές από έναν βλακα ανεπαρκή.Προφανως και στους δρόμους όλοι εμείς που γράφουμε και εδώ μέσα δεν περνάμε με κόκκινο δεν πίνουμε όταν οδήγαμε κτλ.
Είμαστε η Αρια φυλή όλοι οι χρήστες του bou και όλοι εκεί έξω γίνονται βουλευτές ή οτι αλλο και κυκλοφορούν με το δρεπάνι και παίρνουν ψυχες.

Δεν θα πάψει ποτέ να γίνεται αυτό, έτσι έχουμε μεγαλώσει και έτσι έχουμε μάθει. Παίρνοντας παράδειγμα από την ίδια την καθημερινότητα, από τα πιο απλά πράγματα, από τον τρόπο που έχουμε μάθει να λειτουργούμε.
Ευνοείται πάντα ο κολλητός, ο γνωστός, ο συγγενής... Το παράδειγμα με το ατύχημα της Κρήτης πολύ πρόσφατο, πόσα άλλα έχουμε δει?
Συγκαλύψεις, μικρές ή μεγάλες, γίνονται καθημερινά, παντού.

Σε ότι αφορά τα Τέμπη, το μετά, τίποτα από όλα αυτά που έγιναν δε μου προκαλεί έκπληξη. Η μόνη έκπληξη είναι ότι το χαμηλά δεν έχει κανέναν πάτο...

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.494
Πόντοι
5.506
Δεν θα πάψει ποτέ να γίνεται αυτό, έτσι έχουμε μεγαλώσει και έτσι έχουμε μάθει. Παίρνοντας παράδειγμα από την ίδια την καθημερινότητα, από τα πιο απλά πράγματα, από τον τρόπο που έχουμε μάθει να λειτουργούμε.
Ευνοείται πάντα ο κολλητός, ο γνωστός, ο συγγενής... Το παράδειγμα με το ατύχημα της Κρήτης πολύ πρόσφατο, πόσα άλλα έχουμε δει?
Συγκαλύψεις, μικρές ή μεγάλες. γίνονται καθημερινά, παντού.

Σε ότι αφορά τα Τέμπη, το μετά, τίποτα από όλα αυτά που έγιναν δε μου προκαλεί έκπληξη. Η μόνη έκπληξη είναι ότι το χαμηλά δεν έχει κανέναν πάτο...
θειο μου? η ερωτηση που βασανιζει πολλους και πιθανον θα εχεις αναρωτηθει και εσυ ειναι....
παντα ετσι γινοτανε η τελευταια γινονται παραααα πολλα ρε πουστη μου?

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.828
Πόντοι
2.606
θειο μου? η ερωτηση που βασανιζει πολλους και πιθανον θα εχεις αναρωτηθει και εσυ ειναι....
παντα ετσι γινοτανε η τελευταια γινονται παραααα πολλα ρε πουστη μου?
νομίζω ναι θείο, έχει παραγίνει το κακό

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.494
Πόντοι
5.506

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.709
Πόντοι
1.206
Συγκαλύψεις, μικρές ή μεγάλες, γίνονται καθημερινά, παντού.

Έτσι είναι δυστυχώς..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom