Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
202
Like
26.285
Πόντοι
34.098
Ναι βρε τριμαλάκα καραγκιόζη κάθαρμα. Σοβαρό δημοσιογράφο διάλεξες να παραθέσεις. Το Βενιέρη τον αδερφό του Βελόπουλου που εκλέχτηκε με τη ΝΔ. Εγγύηση οι πηγές σου. ΟΥΣΤ μαλάκα, ασχολήσου με τις μελιτζάνες σου. Να πα να γαμηθείτε και οι υπόλοιποι που σκούζετε εδώ μέσα όλη μέρα, @Anemodoura @mallias20 @LION-974 Να πείτε στο βρωμό κόμμα σας ότι τελείωσε.
Τώρα ποιός σκούζει εδώ μέσα φάνηκε από αυτό που έγραψες. Στον Βενιέρη τί ακριβώς καταλογίζεις; Το ότι είναι ΝΔ; Το ότι είναι αδερφός του πυροβολημένου Τράγκα Νο2; Εγώ θεωρώ ότι έκανε πολύ καλά τη δουλειά του σαν δημοσιογράφος γιατί έδωσε λόγο σε ανθρώπους που καταρρίπτουν τις θεωρίες των απατεώνων στους οποίους απατεώνες, Κοκοτσάκηδες και σια επίσης έδωσε βήμα να πουν τις μαλακίες τους και όταν τους έκανε κάποιες απλές ερωτήσεις ήταν για κάποιο λόγο εριστικοί.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.400
Πόντοι
206
θα έχουμε επιστροφή νταουλιέρη να μας σώσει άλλη μια φορά, τι λες?
Καλώς και τον άλλο μαλάκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα ποιός σκούζει εδώ μέσα φάνηκε από αυτό που έγραψες. Στον Βενιέρη τί ακριβώς καταλογίζεις; Το ότι είναι ΝΔ; Το ότι είναι αδερφός του πυροβολημένου Τράγκα Νο2; Εγώ θεωρώ ότι έκανε πολύ καλά τη δουλειά του σαν δημοσιογράφος γιατί έδωσε λόγο σε ανθρώπους που καταρρίπτουν τις θεωρίες των απατεώνων στους οποίους απατεώνες, Κοκοτσάκηδες και σια επίσης έδωσε βήμα να πουν τις μαλακίες τους και όταν τους έκανε κάποιες απλές ερωτήσεις ήταν για κάποιο λόγο εριστικοί.
Αγοράκι μου τράβα παίξε με το πουλάκι, δε σε κόβει και πολύ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.485
Πόντοι
5.506
Ναι βρε τριμαλάκα καραγκιόζη κάθαρμα. Σοβαρό δημοσιογράφο διάλεξες να παραθέσεις. Το Βενιέρη τον αδερφό του Βελόπουλου που εκλέχτηκε με τη ΝΔ. Εγγύηση οι πηγές σου. ΟΥΣΤ μαλάκα, ασχολήσου με τις μελιτζάνες σου. Να πα να γαμηθείτε και οι υπόλοιποι που σκούζετε εδώ μέσα όλη μέρα, @Anemodoura @mallias20 @LION-974 Να πείτε στο βρωμό κόμμα σας ότι τελείωσε.
Κλάψε κύριε Πίπα.

Ούτε ξυλολια, ούτε μπαζώματα, ούτε αγώνας για δικαίωση, όλα για πολιτικά παιχνίδια και για μάσα. Κύριος Δημήτριος Γαλλής.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.485
Πόντοι
5.506
Αυτός είναι ο Κύριος Γαλλής

Και αυτό είναι το παρτάλι ο Κοκοτσακης.

Μόνο από το ύφος καταλαβαίνεις τα πάντα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
4.028
Πόντοι
4.895
Αυτός είναι ο Κύριος Γαλλής

Και αυτό είναι το παρτάλι ο Κοκοτσακης.

Μόνο από το ύφος καταλαβαίνεις τα πάντα.
Ο ένας είναι πουλημένος στο Μητσοτάκη, τα έχει αρπάξει και για αυτό τον έβγαλε ο δημοσιογράφος της κακιάς ώρας για να πει αυτά που είπε.

Εγώ εμπιστεύομαι μόνο τον κ. Κοκοτσάκη που είναι ειδικός σε θέματα πυρκαγιών και έχει τεράστια εμπειρία. Και μην ξεχνάμε, η χούντα του Μητσοτάκη τον εξεβίασε με παρολίγον απαγωγή της θυγατέρας του.

Καταγγελία Βασίλη Κοκοτσάκη: «Καταδίωξαν την κόρη μου με το αυτοκίνητο!»

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.973
Πόντοι
3.656
γεια σας σύντροφοι νεοδημοκράτες

την σώσαμε την παράταξη τελικά ή θα χάσουμε το τρένο της εξουσίας για ένα κωλοτρένο? :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.485
Πόντοι
5.506
Ο ένας είναι πουλημένος στο Μητσοτάκη, τα έχει αρπάξει και για αυτό τον έβγαλε ο δημοσιογράφος της κακιάς ώρας για να πει αυτά που είπε.

Εγώ εμπιστεύομαι μόνο τον κ. Κοκοτσάκη που είναι ειδικός σε θέματα πυρκαγιών και έχει τεράστια εμπειρία. Και μην ξεχνάμε, η χούντα του Μητσοτάκη τον εξεβίασε με παρολίγον απαγωγή της θυγατέρας του.

Καταγγελία Βασίλη Κοκοτσάκη: «Καταδίωξαν την κόρη μου με το αυτοκίνητο!»
Καλά, ειδικά αυτό με την καταγγελία που "καταδίωξαν την κόρη του με το αυτοκίνητο" ακόμα γελάνε και τα πεζοδρόμια έξω από την κρεπερί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Βολικό αλλά τυχαίο ταυτόχρονα το γεγονός πως ήδη είχαν δημιουργήσει σκιές για αλλά δυο τροχαία που τα συνέδεσαν με την υπόθεση. Βαριά βιομηχανία κατασκευής τροχαίων δυστυχημάτων.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
763
Πόντοι
86
Ναι τύπε, αυτός ακριβώς.

Α ναι, το παιδί για όλες τις δουλειές. :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.973
Πόντοι
3.656
αγαπητοί φίλοι σύντροφοι νεοδημοκράτες

στο 1:16 ανατρέξετε για να μην διαδίδετε fake news και κάνετε κακό στον δίκαιο αγώνα μας για επέκταση της κανονικότητας και των επιδοτήσεων :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.485
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ όλοι αυτοί οι ηλίθιοι ταξιτζήδες του σαη δεν έχουν αντιληφθεί πως το θέμα δεν είναι ο δημοσιογράφος, ο οποίος ακούω από Θεσσαλονίκη μεριά πως είναι αξιοπρεπέστατος και συμπαθέστατος στο κοινό της πόλης σε πλήρη αντίθεση με τον αδελφό του και ο οποίος είναι το μέσο που μας μετέδωσε τις απόψεις του κυρίου Γαλλή και αυτές οι δηλώσεις είναι το ζήτημα. ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΡΕ ΚΑΡΒΟΥΝΑ. :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
202
Like
26.285
Πόντοι
34.098
Καλώς και τον άλλο μαλάκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αγοράκι μου τράβα παίξε με το πουλάκι, δε σε κόβει και πολύ

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.591
Πόντοι
15.931

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
4.028
Πόντοι
4.895
Καλά, ειδικά αυτό με την καταγγελία που "καταδίωξαν την κόρη του με το αυτοκίνητο" ακόμα γελάνε και τα πεζοδρόμια έξω από την κρεπερί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Βολικό αλλά τυχαίο ταυτόχρονα το γεγονός πως ήδη είχαν δημιουργήσει σκιές για αλλά δυο τροχαία που τα συνέδεσαν με την υπόθεση. Βαριά βιομηχανία κατασκευής τροχαίων δυστυχημάτων.
Ο κ. Κοκοτσάκης έχει καταλυτικά στοιχεία που θα συντρίψει τη Χούντα Μητσοτάκη και ήθελαν να τον εκβιάσουν με απαγωγή της θυγατέρας του.
Αυτό προστίθεται στα εξής:
-Δολοφονία του υιού της Εισαγγελέως από τη Χούντα Μητσοτάκη
-Κάλυψη του μεγαλολαθρέμπορα που έβαλε πάνω στο τρένο μία δεξαμενή με 2.5 τόνους ξυλόλιο/τουλόλιο.
-Δολοφονία του συνταξιούχου σταθμάρχη που ήξερε μεγάλα μυστικά και θα έκαιγε τη Χούντα του Κούλη.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
4.294
Πόντοι
456
Η χούντα του Μητσοτάκη καλύπτει κάποιους λαθρομεταφορεις που δεν ξέρουμε ούτε το όνομα τους ούτε τι σκατα μεταφέρουν.
Και το κάνει, μάλλον για τις μίζες, γιατί δεν μπορούσε να πάρει μίζα πχ από τα εξοπλιστικά, περίμενε να τα τσεπώσει από τις λαθρομεταφορεις του ΟΣΕ.
Τρεις όμως γενναίοι ευπατριδεις υπάλληλοι του ΟΣΕ, ανέλαβαν να δώσουν ενα τέλος στα δεσμά της χούντας.
Έτσι, μετά το τέλος του πάρτι με τσιπουρα που είχε στηθεί στο καφενείο του σταθμού, ντιρλα όντας, ο ένας πήγε για σουβλάκια, ο άλλος τράβηξε για σπίτι και ο τρίτος έπαιζε με τα τρενακια, παμε και οπου βγει....
Από κοντά τους στο θεάρεστο έργο της πτώσης της χούντας, η χαρμολυπημενη ολιστική παιδίατρος με την χαμένη επιμέλεια της κόρης της, ο συνομιλητής του Χριστού δια των επιστολών, το χαζό που κάνει τον πρόεδρο του μπασοκ, και η μουρλή που όλως τυχαίως είναι ταυτόχρονα νομικός συμπαραστατης και αρχηγός κόμματος, τα δε ποσοστά της όλως τυχαίως, από τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις του αγανακτησμενου περιφανου λαού, από 5 πήγαν στο 15 τοις εκατό.
Μαγκες, Μητσοτάκη ούτε ψήφισα ποτέ, ούτε και πρόκειται, αλλά στον πλανήτη Ελλάδα δεν ήρθα προχθές, οι παθογένειες της ράτσας κρατάνε δεκαετίες, δεν ανακαλύψαμε ξαφνικά τον τροχό επί Μητσοτάκη...

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.973
Πόντοι
3.656
Μαγκες, Μητσοτάκη ούτε ψήφισα ποτέ, ούτε και πρόκειται, αλλά στον πλανήτη Ελλάδα δεν ήρθα προχθές, οι παθογένειες της ράτσας κρατάνε δεκαετίες, δεν ανακαλύψαμε ξαφνικά τον τροχό επί Μητσοτάκη...
έχουν δίκιο ρε μπρο

30 χρόνια κυβερνούσαν άλλοι αλλά τώρα στα επόμενα 2.5 μέχρι το 2027 λίγο πριν τις εκλογές θα τα φτιάξουν τα γαμημένα τα τρένα

απλά στις προηγούμενες κυβερνήσεις που ήταν οι ίδιοι βουλευτές και μέλη των κυβερνήσεων δεν μπορούσε να γίνει κάτι....:confused:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
4.028
Πόντοι
4.895
ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε τον Τριαντόπουλο να παραιτηθεί της υπουργικής ασυλίας - ΤΑ ΝΕΑ

Εν τω μεταξύ, ψάχνω από το πρωί το Σύνταγμα να βρω σε ποιο άρθρο προβλέπει για την ''υπουργική ασυλία'' και δεν το βρίσκω... θα κάνω ένα τηλ αύριο στην Κουμουνδούρου να με βοηθήσουν μήπως και το βρω...

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.187
Πόντοι
12.756
Ακόμα τα κομμουνια προσπαθούν να βλάψουν τον Κο Κυριάκος μας .. κρίμα που όλες οι προσπάθειες τους πέφτουν στο
κενό :coffee:

Αφού δεν έχει χρειαστεί να παρέμβει ο Κος Αλεξ71 είμαστε ακόμα σε καλό δρόμο :rockon::rockon::rockon:

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
4.294
Πόντοι
456
έχουν δίκιο ρε μπρο

30 χρόνια κυβερνούσαν άλλοι αλλά τώρα στα επόμενα 2.5 μέχρι το 2027 λίγο πριν τις εκλογές θα τα φτιάξουν τα γαμημένα τα τρένα

απλά στις προηγούμενες κυβερνήσεις που ήταν οι ίδιοι βουλευτές και μέλη των κυβερνήσεων δεν μπορούσε να γίνει κάτι....:confused:
Εγώ αδερφέ ξέρω ότι τα τρένα αφέθηκαν να μαραζώνουν υπέρ της συντεχνίας των ΚΤΕΛατζηδων.
Ξέρω ότι οι 3χιλιαροι υπάλληλοι του ΟΣΕ κάνουν πάρτι με χαμένα ανταλλακτικά, με αδηλωτα εμπορεύματα που τα κόμιστρα πάνε στις τσέπες τους, με καύσιμα που γεμίζουν τα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους.
Ξέρω ότι έχουν χαθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την διαχείριση του όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ξέρω ότι οι ευάλωτοι κωλογυφτοι ξηλωνουν συνεχώς και ατιμωρητα χαλκό και μέταλλα από το δίκτυο και τις αποθήκες.
Ξέρω ότι ζήτησαν την γραμμή οι Κινέζοι για να μεταφέρουν τα σκατολοϊδια τους στην κεντρική Ευρώπη και δεν την πήραν.
Επαναλαμβάνω, στον πλανήτη Ελλαδισταν δεν ήρθα εχθές.
Όσο δε για τους πολιτικούς που αναφέρεις, ο Πατακος με 2 λέξεις κατέδειξε το πρόβλημα: σας κυβερνάνε αυτοί που σας αξίζουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.485
Πόντοι
5.506
ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε τον Τριαντόπουλο να παραιτηθεί της υπουργικής ασυλίας - ΤΑ ΝΕΑ

Εν τω μεταξύ, ψάχνω από το πρωί το Σύνταγμα να βρω σε ποιο άρθρο προβλέπει για την ''υπουργική ασυλία'' και δεν το βρίσκω... θα κάνω ένα τηλ αύριο στην Κουμουνδούρου να με βοηθήσουν μήπως και το βρω...
Τόσα χρόνια μέλος του σαη έχεις πετύχει πολλούς γραμματιζουμενους κομμουνιστές;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.187
Πόντοι
12.756
  • Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom