Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
4.272
Πόντοι
456
ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε τον Τριαντόπουλο να παραιτηθεί της υπουργικής ασυλίας - ΤΑ ΝΕΑ

Εν τω μεταξύ, ψάχνω από το πρωί το Σύνταγμα να βρω σε ποιο άρθρο προβλέπει για την ''υπουργική ασυλία'' και δεν το βρίσκω... θα κάνω ένα τηλ αύριο στην Κουμουνδούρου να με βοηθήσουν μήπως και το βρω...
Πάρε τον 13-0, τα έχει ψάξει καλά αυτός κατά το πρόσφατο παρελθόν.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.336
Πόντοι
3.446

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.943
Πόντοι
3.656
Εγώ αδερφέ ξέρω ότι τα τρένα αφέθηκαν να μαραζώνουν υπέρ της συντεχνίας των ΚΤΕΛατζηδων.
Ξέρω ότι οι 3χιλιαροι υπάλληλοι του ΟΣΕ κάνουν πάρτι με χαμένα ανταλλακτικά, με αδηλωτα εμπορεύματα που τα κόμιστρα πάνε στις τσέπες τους, με καύσιμα που γεμίζουν τα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους.
Ξέρω ότι έχουν χαθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την διαχείριση του όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ξέρω ότι οι ευάλωτοι κωλογυφτοι ξηλωνουν συνεχώς και ατιμωρητα χαλκό και μέταλλα από το δίκτυο και τις αποθήκες.
Ξέρω ότι ζήτησαν την γραμμή οι Κινέζοι για να μεταφέρουν τα σκατολοϊδια τους στην κεντρική Ευρώπη και δεν την πήραν.
Επαναλαμβάνω, στον πλανήτη Ελλαδισταν δεν ήρθα εχθές.
Όσο δε για τους πολιτικούς που αναφέρεις, ο Πατακος με 2 λέξεις κατέδειξε το πρόβλημα: σας κυβερνάνε αυτοί που σας αξίζουν.
Ξέρω ότι 40 χρόνια τώρα....συντεχνίες και βολεμένοι ψηφίζουν πολιτικάντηδες για να συντηρούν ένα κύκλο βολέματος και διαφθοράς.

Όλα αυτά που λες ισχύουν...και τι έγινε??? Άλλαξαν από το 23 και μετά??? ή μήπως νομίζεις ότι η διαφθορά φτάνει μόνο μέχρι τα κοτσάνια και όχι μέχρι την πολιτική ηγεσία????

Αφού δεν γεννήθηκες χτες φαντάζομαι ότι ξέρεις πως οι περισσότεροι βουλευτές εκλέγονται από τις τοπικές κοινωνίες...και τα βολέματα ξεκινάνε από αυτούς. Δεν θα μπω καν στην συζήτηση για τα ευρωπαικά λεφτά και τις συμβάσεις κτλπ.

Αφού τα ξέρεις όλα αυτά....καταλαβαίνεις ότι....τα ίδια πολιτικά τζάκια μαζί με τις συντεχνίες έφαγαν τον ΟΣΕ. Τα ίδια πολιτικά τζάκια κυβερνούν σήμερα.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
4.272
Πόντοι
456
Ξέρω ότι 40 χρόνια τώρα....συντεχνίες και βολεμένοι ψηφίζουν πολιτικάντηδες για να συντηρούν ένα κύκλο βολέματος και διαφθοράς.

Όλα αυτά που λες ισχύουν...και τι έγινε??? Άλλαξαν από το 23 και μετά??? ή μήπως νομίζεις ότι η διαφθορά φτάνει μόνο μέχρι τα κοτσάνια και όχι μέχρι την πολιτική ηγεσία????

Αφού δεν γεννήθηκες χτες φαντάζομαι ότι ξέρεις πως οι περισσότεροι βουλευτές εκλέγονται από τις τοπικές κοινωνίες...και τα βολέματα ξεκινάνε από αυτούς. Δεν θα μπω καν στην συζήτηση για τα ευρωπαικά λεφτά και τις συμβάσεις κτλπ.

Αφού τα ξέρεις όλα αυτά....καταλαβαίνεις ότι....τα ίδια πολιτικά τζάκια μαζί με τις συντεχνίες έφαγαν τον ΟΣΕ. Τα ίδια πολιτικά τζάκια κυβερνούν σήμερα.
Αδερφε μάλλον δεν το έχεις καταλάβει, αλλά δεν διαφωνώ μαζί σου.
Τονίζω απλά ότι τα προβλήματα υφίστανται δεκαετίες, δεν ανέκυψαν επί Μητσοτάκη.
Αυτό που εγώ καταλογίζω στον Μητσοτάκη είναι ότι ενώ πήρε δυνατή εντολή να διορθώσει τον άναρχο λαό, αναλώθηκε στους γάμους των μπουστηδων και στις πολιτικές της πράσινης παπατζας εκ των Βρυξελλών.
Όλα τα υπόλοιπα τα αντιμετωπίζει ως διαχειριστής, όχι ως μεταρρυθμιστης και αυτό υπό τον φόβο μην και του βγει η στάμπα του δεξιού.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.016
Πόντοι
3.556
καλησπερίζω μπραδερινι :grouphug::grouphug::grouphug:
τι λέει τυπε; προχωράει παρασκήνιο το νέο μιστερ; γυρνάω σα ζητιάνος από νημα σε νήμα για να βρω λίγο εξαητμεντ. βλέπω αράζεις νήμα οξυγόνο και βοηθάς κλαουντια να κερδίζει πόντους :bigdick::bigdick::bigdick:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.336
Πόντοι
3.446
Αυτό που εγώ καταλογίζω στον Μητσοτάκη είναι ότι ενώ πήρε δυνατή εντολή να διορθώσει τον άναρχο λαό, αναλώθηκε στους γάμους των μπουστηδων και στις πολιτικές της πράσινης παπατζας εκ των Βρυξελλών.
Όλα τα υπόλοιπα τα αντιμετωπίζει ως διαχειριστής, όχι ως μεταρρυθμιστης και αυτό υπό τον φόβο μην και του βγει η στάμπα του δεξιού.
κυριως τη δευτερη τετραετία. την πρώτη κάτι έγινε

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.409
Πόντοι
6.955

Αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ , αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ.

Όλα ήταν ένα μελετημένο σχέδιο και τώρα είμαστε θεατές στη γενοκτονία του έθνους μας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.991
Πόντοι
12.756
τι λέει τυπε; προχωράει παρασκήνιο το νέο μιστερ; γυρνάω σα ζητιάνος από νημα σε νήμα για να βρω λίγο εξαητμεντ. βλέπω αράζεις νήμα οξυγόνο και βοηθάς κλαουντια να κερδίζει πόντους :bigdick::bigdick::bigdick:

όλα πάνε βάση προγράμματος :coffee:
θα σπάσουμε κοντέρ συμμετοχών και ψήφων
Πάμε για τον διαγωνισμό των διαγωνισμών :rockon::rockon::rockon::rockon:

Bourdela 2.0

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.016
Πόντοι
3.556
όλα πάνε βάση προγράμματος :coffee:
θα σπάσουμε κοντέρ συμμετοχών και ψήφων
Πάμε για τον διαγωνισμό των διαγωνισμών :rockon::rockon::rockon::rockon:

Bourdela 2.0
θα ψηφίσουν και τα δέντρα μαν . μιλαμε για δικτατορικά ποσοστά με ΑΝΩ του εκατό τα εκατό συμμετοχή για χάρη του παρανυφάκι :bigdick::bigdick::bigdick:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.991
Πόντοι
12.756
θα ψηφίσουν και τα δέντρα μαν . μιλαμε για δικτατορικά ποσοστά με ΑΝΩ του εκατό τα εκατό συμμετοχή για χάρη του παρανυφάκι :bigdick::bigdick::bigdick:

Ναι τύπε , προσπαθούμε να ανακτήσουμε κωδικούς από νικς που θα χρειαστούν για να ψηφίσουν
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις :coffee: :coffee:

η συμμετοχή από τώρα σου λέω σίγουρα ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ :rockon::rockon::rockon:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.943
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε....οι ίδιοι είναι...τα προβλήματα που υφίστανται 10ετίες τα διαχειρίζονται τα ίδια άτομα που ανακυκλώνονται σε θέσεις....πασοκ και νδ και σύριζα είναι το ίδιο πράγμα.

Γίνονται και μεταγραφές για να μην βαριέται το μαντρί.....από το ένα κόμμα στο άλλο....

Και εγώ τι σου είπα? Τα ίδια πολιτικά τζάκια είναι και σήμερα....και οι ίδιοι τρύπιοι που τα ψηφίζουν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.943
Πόντοι
3.656
Αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ , αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ.

Όλα ήταν ένα μελετημένο σχέδιο και τώρα είμαστε θεατές στη γενοκτονία του έθνους μας.
τύπε το ''Έθνος'' περισσότερες πιθανότητες έχει να αυτοκτονήσει από φραγμένες αρτηρίες από τα διπλά πιτόγυρα και τα μάλμπορο της οικοδομής που ντουμανιάζει μαζί με φρέντο εσπρέσσο σκέτο :confused::confused::confused::confused::confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.262
Πόντοι
9.931

...Την απουσία πειστικών στοιχείων, που να συνηγορούν στο ότι η φωτιά που ξέσπασε μετά την σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στην τραγωδία των Τεμπών προκλήθηκε από παράνομα εύφλεκτα υλικά, επισημαίνει η πραγματογνωμοσύνη του δρος Paul Jowett, της συμβουλευτικής εταιρείας Burgoynes.

Η εν λόγω ανεξάρτητη έκθεση εκπονήθηκε μετά από αίτημα των κ.κ. Νίκου και Δημήτρη Πλακιά, οι οποίοι έχασαν τα παιδιά τους στο τραγικό δυστύχημα...

Τι εγινε εδω ρε τυποι;;;

Μαλλον τα πηραν απο τον Κουλη οι Πλακιαδες και την γυρίσαν την μπιφτέκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom