Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.803
- Πόντοι
- 8.346
Ιωαννίδη εσυ? Εχει σημα στο παράδεισο?Παιδιά παρακαλω πολυ ,μην βριζεστε και μην τσακωνεστε , για το Θεο δηλαδη γαμω την πουτανας σας , λιγο ευπρέπεια![]()
Ιωαννίδη εσυ? Εχει σημα στο παράδεισο?Παιδιά παρακαλω πολυ ,μην βριζεστε και μην τσακωνεστε , για το Θεο δηλαδη γαμω την πουτανας σας , λιγο ευπρέπεια![]()
Αυτό ήθελα να ακούσωλεφτα εχει ,οποτε μαλλον ναι![]()
Εσυ θα δουλεύεις κάθε μέρα και τα λεφτά αυτά θα στα κρατάμε να τα δώσουμε για αποζημίωση στους γονείς των θυμάτων καριολη.να ξέρεις ότι έχεις εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα καταναγκαστικά έργα που θα σε στείλει ο Κύριος Κυριάκος
με τα ίδια σου τα χέρια θα δουλέψεις σα σκλάβος για να ξανά χτίσεις τον σιδηρόδρομο θα δουλέψεις σα το σκύλο από το πρωί μέχρι το βράδυ
Ζήτω η Νέα Δημοκρατία![]()
Γερουλάνο ΑΕΡΑ θα σε κάνουμε ΑΝΤΡΕΑΕιναι ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ
κάτι πλειμομπιλ σαν εσένα τα έχω και δουλεύουνε 12ωρα το νού σουΕσυ θα δουλεύεις κάθε μέρα και τα λεφτά αυτά θα στα κρατάμε να τα δώσουμε για αποζημίωση στους γονείς των θυμάτων καριολη.
Τουλάχιστον εγώ δουλεύω δε είμαι απεδευτος Μπουλης σα εσένα και το αφεντιΚΟΥΛΗ σου.κάτι πλειμομπιλ σαν εσένα τα έχω και δουλεύουνε 12ωρα το νού σου![]()
Τουλάχιστον εγώ δουλεύω δε είμαι απεδευτος Μπουλης σα εσένα και το αφεντιΚΟΥΛΗ σου.
θα σου γίνεται ο κώλος τοστιέρα στη δουλειά για να κερδίζω εγώ και να τα τρώω με τις γκόμενεςΤουλάχιστον εγώ δουλεύω δε είμαι απεδευτος Μπουλης σα εσένα και το αφεντιΚΟΥΛΗ σου.
στο εφτιαξα λιγακιθα σου γίνεται ο κώλος τοστιέρα στη δουλειά για να κερδίζω εγώ και να τα τρώωμε τις γκόμενεςστο efood
αυτή είναι η μοίρα σου να δουλεύεις για την Νέα Δημοκρατία την ΕΛΙΤ την Άρχουσα Τάξη.
Ποτε θα πεθάνεις από καρκίνο ; Δε μας είπες να χαρούμε λιγο.θα σου γίνεται ο κώλος τοστιέρα στη δουλειά για να κερδίζω εγώ και να τα τρώω με τις γκόμενες
αυτή είναι η μοίρα σου να δουλεύεις για την Νέα Δημοκρατία την ΕΛΙΤ την Άρχουσα Τάξη.
κερνάω τις γκόμενες από εφουδ δεν με σταματάει αυτόστο εφτιαξα λιγακι![]()
το chaturbate δεν θεωρειται σχεση...κερνάω τις γκόμενες από εφουδ δεν με σταματάει αυτό
Αλβανός και κουλικος δε πάνε μαζί.Φανταζομαι ξερεις οτι ειναι Αλβανος ο τυπος ε ;
Η Νέα Δημοκρατία είναι ιδέα και οι ιδέες δεν μπορούν να πεθάνουν.Ποτε θα πεθάνεις από καρκίνο ; Δε μας είπες να χαρούμε λιγο.
Ρε σίχαμα βιταμιτσα, μη βάζεις φωτογραφίες σου από την εποχή που ήσουν στα γκέτο της Φιλαδέλφεια αγκαλιά με τους αραπαδες.Εσύ και ο Αλί σύντροφός σου που γνώρισες σε μια οικοδομή όπως πέρναγες τον είδες με τα στιβαρα του μπράτσα να δουλεύει με τον τίμιο υδρωτα του και του έπιασες κουβέντα και καταλήξατε κάπως έτσι στο πατρικό σπίτι που σου άφησε ο Μπουλης νεοδημοκρατης πατέρας σου.Τον εκτονώνεις καλά τον Αλί μετά τη δουλειά της οικοδομής.
Αλβανός και κουλικος δε πάνε μαζί.
ποιος τους βγάζει αυτούς τους κανόνες?το chaturbate δεν θεωρειται σχεση...![]()