Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (10 μέλη και 19 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.803
Πόντοι
8.346

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
77
Πόντοι
0
να ξέρεις ότι έχεις εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα καταναγκαστικά έργα που θα σε στείλει ο Κύριος Κυριάκος

με τα ίδια σου τα χέρια θα δουλέψεις σα σκλάβος για να ξανά χτίσεις τον σιδηρόδρομο θα δουλέψεις σα το σκύλο από το πρωί μέχρι το βράδυ

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία :rockon::rockon::rockon:
Εσυ θα δουλεύεις κάθε μέρα και τα λεφτά αυτά θα στα κρατάμε να τα δώσουμε για αποζημίωση στους γονείς των θυμάτων καριολη.

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.747
Πόντοι
3.656
Εσυ θα δουλεύεις κάθε μέρα και τα λεφτά αυτά θα στα κρατάμε να τα δώσουμε για αποζημίωση στους γονείς των θυμάτων καριολη.
κάτι πλειμομπιλ σαν εσένα τα έχω και δουλεύουνε 12ωρα το νού σου :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.747
Πόντοι
3.656
Τουλάχιστον εγώ δουλεύω δε είμαι απεδευτος Μπουλης σα εσένα και το αφεντιΚΟΥΛΗ σου.
θα σου γίνεται ο κώλος τοστιέρα στη δουλειά για να κερδίζω εγώ και να τα τρώω με τις γκόμενες

αυτή είναι η μοίρα σου να δουλεύεις για την Νέα Δημοκρατία την ΕΛΙΤ την Άρχουσα Τάξη.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.486
Πόντοι
216
θα σου γίνεται ο κώλος τοστιέρα στη δουλειά για να κερδίζω εγώ και να τα τρώω με τις γκόμενες στο efood

αυτή είναι η μοίρα σου να δουλεύεις για την Νέα Δημοκρατία την ΕΛΙΤ την Άρχουσα Τάξη.
στο εφτιαξα λιγακι:coffee::coffee::coffee:

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
77
Πόντοι
0
θα σου γίνεται ο κώλος τοστιέρα στη δουλειά για να κερδίζω εγώ και να τα τρώω με τις γκόμενες

Ποτε θα πεθάνεις από καρκίνο ; Δε μας είπες να χαρούμε λιγο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Εσύ και ο Αλί σύντροφός σου που γνώρισες σε μια οικοδομή όπως πέρναγες τον είδες με τα στιβαρα του μπράτσα να δουλεύει με τον τίμιο υδρωτα του και του έπιασες κουβέντα και καταλήξατε κάπως έτσι στο πατρικό σπίτι που σου άφησε ο Μπουλης νεοδημοκρατης πατέρας σου.Τον εκτονώνεις καλά τον Αλί μετά τη δουλειά της οικοδομής.
Ρε σίχαμα βιταμιτσα, μη βάζεις φωτογραφίες σου από την εποχή που ήσουν στα γκέτο της Φιλαδέλφεια αγκαλιά με τους αραπαδες.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.687
Πόντοι
1.406
Αλβανός και κουλικος δε πάνε μαζί.
Χμμμ

OIP.6inyYeF3l5TMVU7LjfkQFgAAAA

Stories