You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 240K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.687
- Πόντοι
- 1.406
Exουμε και αλβανους στο κομμα?θα σε βάλει η Νέα Δημοκρατία ΜΑΣ να κάθεσαι πάνω σε αγγούρια και να γράψεις 1500 την λέξη ψΟφα για να μάθεις πως γράφεται συριζόπανο
θα σε έβαζε να κάτσεις πάνω σε μελιτζάνες αλλά τις έχει προλάβει άλλο παρτάλι

Καρκίνο ρε να πάθουν κοίτα φάτσες ρε μετά μου λες να μη τους βρίζω.Κοιτα φάτσα ο Μίχος ρε να του σκάσεις ένα μπουκέτο να μελανιασει ο γαμημενος.στην πλειονότητα στραπονάρονται οι κουλικοί , βγάζουν οπισθογεμή γούστα και αυτό είναι δικαίωμα τους
Το κακό είναι πως κάποιοι από δαύτους ρέπουν στην παιδοφιλία και τους συγκαλύπτουν
![]()
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.749
- Πόντοι
- 3.656
σε έχει σταμπάρει το υπουργείο προπαγάνδας να ξέρεις ότι στην έχουν φυλαγμένη θα σε στείλουν για αναμόρφωσηΣου εύχομαι καρκίνο ολόψυχα σκουπίδια και εσένα και του εγκληματία Κούλη σου
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.749
- Πόντοι
- 3.656
και εγώ με Γερουλάνο θα πάω είναι το νέο τρεντ και στηρίζει και το θρεντ μαςExουμε και αλβανους στο κομμα?θα παω και εγω με τον Γερουλανο μου φαινεται
και όλο και κάπου θα μας βολέψει ο Νίπλης
Σκάσε ρε πουτανας γιε γαμω τη Πουτανα σου που δε σε πέταγε καλύτερα και εσένα και όσους ψηφίζετε τον ρημαδιασμενο τη παλιοβδελα που δε λέει να παραιτηθεί ενώ δε τον θέλουν το 95 τοις εκατό.σε έχει σταμπάρει το υπουργείο προπαγάνδας να ξέρεις ότι στην έχουν φυλαγμένη θα σε στείλουν για αναμόρφωση
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.749
- Πόντοι
- 3.656
να ξέρεις ότι έχεις εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα καταναγκαστικά έργα που θα σε στείλει ο Κύριος ΚυριάκοςΣκάσε ρε πουτανας γιε γαμω τη Πουτανα σου που δε σε πέταγε καλύτερα και εσένα και όσους ψηφίζετε τον ρημαδιασμενο τη παλιοβδελα που δε λέει να παραιτηθεί ενώ δε τον θέλουν το 95 τοις εκατό.
με τα ίδια σου τα χέρια θα δουλέψεις σα σκλάβος για να ξανά χτίσεις τον σιδηρόδρομο θα δουλέψεις σα το σκύλο από το πρωί μέχρι το βράδυ
Ζήτω η Νέα Δημοκρατία

Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.749
- Πόντοι
- 3.656
θα στηρίξω Γερουλάνο έχω και καμιά 300αριά ψήφους από πίσω μου αλλά θέλω seat on the tableΠαιδιά παρακαλω πολυ ,μην βριζεστε και μην τσακωνεστε , για το Θεο δηλαδη γαμω την πουτανας σας , λιγο ευπρέπεια![]()

Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.298
- Πόντοι
- 6.955
Νόθος λέγεται. Το κύριος δεν μας πειράζει.να ξέρεις ότι έχεις εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα καταναγκαστικά έργα που θα σε στείλει ο Κύριος Κυριάκος
με τα ίδια σου τα χέρια θα δουλέψεις σα σκλάβος για να ξανά χτίσεις τον σιδηρόδρομο θα δουλέψεις σα το σκύλο από το πρωί μέχρι το βράδυ
Ζήτω η Νέα Δημοκρατία![]()
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.749
- Πόντοι
- 3.656
Ο κύριος Νόθος δηλαδή?Νόθος λέγεται. Το κύριος δεν μας πειράζει.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.202
- Πόντοι
- 456
πες τα αρχηγέ, εσένα θέλουμε γαμώ το κέρατό μουΣκάσε ρε πουτανας γιε γαμω τη Πουτανα σου που δε σε πέταγε καλύτερα και εσένα και όσους ψηφίζετε τον ρημαδιασμενο τη παλιοβδελα που δε λέει να παραιτηθεί ενώ δε τον θέλουν το 95 τοις εκατό.
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.489
- Πόντοι
- 216
μη βριζεις μαν...Παιδιά παρακαλω πολυ ,μην βριζεστε και μην τσακωνεστε , για το Θεο δηλαδη γαμω την πουτανας σας , λιγο ευπρέπεια![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.594
- Πόντοι
- 12.756
και εγώ με Γερουλάνο θα πάω είναι το νέο τρεντ και στηρίζει και το θρεντ μας
και όλο και κάπου θα μας βολέψει ο Νίπλης
Αρχοντας ο Γερουλανος , αυτος ειναι για πρωθυπουργος , με τα πανεπιστημια του , με γυναικα που εχει τελειωσει Χαρβαρντ
Απο οικογένεια ευεργετών , οχι σαν το αλλο το λαμογιο που κλεβει μεχρι και τα συραπτικα απο το Μαξιμου
Χορτατος ανθρωπος

Με το στυλ του κυριλε

Πρίγκιπας ειναι ο γαμημένος , ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.749
- Πόντοι
- 3.656
Ναι αλλά είναι πραγματικός αριστερός?Αρχοντας ο Γερουλανος , αυτος ειναι για πρωθυπουργος , με τα πανεπιστημια του , με γυναικα που εχει τελειωσει Χαρβαρντ
Απο οικογένεια ευεργετών , οχι σαν το αλλο το λαμογιο που κλεβει μεχρι και τα συραπτικα απο το Μαξιμου
Χορτατος ανθρωπος
![]()
Με το στυλ του κυριλε
![]()
![]()
Πρίγκιπας ειναι ο γαμημένος , ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ![]()
Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.687
- Πόντοι
- 1.406
λεφτα εχει ,οποτε μαλλον ναιΝαι αλλά είναι πραγματικός αριστερός?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.594
- Πόντοι
- 12.756
Ναι αλλά είναι πραγματικός αριστερός?
Ειναι ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ