Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.645
Πόντοι
5.506
μόνο ένας μπορει να ρίξει τον Κο Κυριακο .. μόνο ένας που ζει σε αυτη την χωρα :coffee:
Ggq71qDXkAA1WUy.jpeg

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.932
Πόντοι
3.656
Κοιτα να δεις ομως κατι συμπτωσεις....Στις 2 πολυνεκρες τραγωδιες των τελευταιων χρονων στη χωρα,ουτε ο αλεξης "ενημερωθηκε" σωστα απο την πυροσβεστικη ουτε ο κουλης "ενημερωθηκε" σωστα απο την hellenic...
Πασχουμε κυριοι στην ενημερωση.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.432
Πόντοι
2.606
Εν τω μεταξύ, για να καταλάβουμε ποσό ηλίθιοι είναι τελικά οι ταξιτζήδες, άκουσαν κάποιον Πλακιά να μιλάει για 80 ψωροχιλιάρικα και το έχουν κάνει σημαία.

".......Ένα κουβάρι που κλήθηκε να διαχειριστεί η πρόσφατη διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ, υπό τον παραιτηθέντα πια κ. Χρήστο Βίνη, για να φτάσει να υπογράψει τη συμπληρωματική σύμβαση τον Μάρτιο του 2021 για επιπλέον εργασίες που κρίθηκαν απαραίτητες για την άρτια ολοκλήρωση του έργου. Σήμερα, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της σιδηροδρομικής εταιρείας, η πρόοδος του έργου βρίσκεται στο 78,7 %. Έχει ήδη παραδοθεί στον ΟΣΕ προς χρήση το τμήμα Πλατύ – Προμαχώνας και αναμένεται η ολοκλήρωσή της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το αρχικό συμβατικό τίμημα ήταν 41,3 εκατ. ευρώ, ενώ η συμπληρωματική σύμβαση ανήλθε σε 13,3 εκατ. ευρώ......."

μαλακισμενο,παλι εδω εισαι βλεπω...σε τρωει η σουφρα σου για γαμωσταυριδι ρε συ ...ΑΝ δεν σε βρισουν τουλαχιστον δεκα ακαουντ ,για υπνο δεν πας!
να ξερεις εδω στο σαη μαζευουμε λεφτα παντως να βαλουμε δυο τρενα να τρακαρουν (χωρις οδηγους βεβαια) για να δουμε με τα ματια μας αν συμβαινει εκρηξη....
για παρτη σου ρε τριμαλακα δουλευει ολο το σαη να ξες!

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

άλλη μία τελευταια προσπαθεια εχεις :coffee:
Ειναι ο μόνο που χεζεται επανω του ο Κος Κυριακος
κοντολαγνος...που δεν θελει να το ψηφιζει αλλα τον ψηφιζει αναγκαστικα

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.645
Πόντοι
5.506
α μπραβο

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ :coffee::coffee::coffee:
ΤΡΟΛΑΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ...οτν μου εδωσες τελευταια ευκαιρια ειπα....ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.473
Πόντοι
506
2 μερες τα συριζοπασοκοπροσκυλα με μπαφο, ποτα και πουτανες κ με σβηστα φωτα στο control room. Και φταιει ο Μητσοτακης. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Να σας φερω οσο οξυγονο θελετε να το βαλετε στον κωλο σας. ΤΑ ΛΕΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ

• Like
Αντιδράσεις: barock

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
26
δεν πείθεις.
θα βαρέσεις υπερωρίες μαζί μου, ίσως ξεπεράσεις το ετήσιο όριο συμμετοχής σου. Eμφανίστηκες από την σπηλιά του Νταβέλη; κι είπες...κάτσε να γράψω κι εγώ την παπάρα μου. Υπεράνω ε;
Δε σε μετράω με τον όγκο, αλλά με το ότι αυτό που έγραψες δείχνει ανικανοποίητο κωλόγερα. Δε βγαίνει ο κόσμος, σκατά, βγαίνει ο κόσμος πάλι παραπονιέσαι γιατί δεν κάνει μποϋκοτάζ ή δεν παίρνει τα σκεπάρνια ακόμα. Λέγεται ανικανοποίητο. Και μάλλον ζηλεύεις κιόλας.

Εγώ λέω...κρύψου πάλι. Θα είναι πιο υγιές από το να παθαίνεις ντελίριο.
Βάρα την κεφάλα σου την κλούβια στον τοίχο καλύτερα.Τι έγινε σε πάτησα σε κάλο και τσίνησες; Τράβα στην τρύπα σου και μην ξεχάσεις να πληρώνεις τη δόση σου.Τενεκέ ξεγάνωτε που όλη σου η ζωή είναι ένα προφίλ στο μπουρδέλα.com

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
97
Πόντοι
0
απο ότι φαίνεται οι μισοί πέθαναν λόγω των παράνομων φορτίων. το τεράστιο μανιτάρι φωτιάς υποδεικνύει την ύπαρξη διαλυτών. Το υγρό υλικό διασκορπίστηκε στο αέρα και μετα απο κάποια δευτερόλεπτα ή αμέσως αναφλέχθηκε.
Εξ ου και το δεν έχω οξυγόνο, ύστερα απο την σύγκρουση.
Έτσι ακριβώς κατασκευάζονται οι θερμοβαρικές βόμβες η βόμβα πέφτει για 2-3 δευτερόλεπτα ψεκάζει γύρω υγρό σαν βενζίνη και νέφτι στον αέρα και μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα αναφλέγεται το υλικό. οι άνθρωποι πεθαίνουν λόγω ασφυξίας και υποπίεσης, και όχι λόγω του ωστικού κύματος και θραυσμάτων απο τις τυπικές βόμβες.
Αν δεν υπήρχε αυτό το φορτίο θα υπήρχαν οι μισοί νεκροί.
θεωρείς ότι το ζήτημα της ανύπαρκτης τηλεδιοίκησης είναι δευτερεύον σε σχέση με το παράνομο φορτίο; μα αν υπήρχε σύστημα τηλεδιοίκησης δεν θα βρίσκονταν οι συρμοί των δύο αμαξοστοιχιών στην ίδια γραμμή. η ευθύνη της σύγκρουσης πέφτει ακέραιη στην κυβέρνηση.
λόγω της σύγκρουσης ανεφλέγη το σύμπαν. αν δεν συνέβαινε η σύγκρουση δεν θα καιγόταν κανείς -αλλά και χωρίς το παράνομο φορτίο θα είχαμε πάλι νεκρούς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
μαλακισμενο,παλι εδω εισαι βλεπω...σε τρωει η σουφρα σου για γαμωσταυριδι ρε συ ...ΑΝ δεν σε βρισουν τουλαχιστον δεκα ακαουντ ,για υπνο δεν πας!
να ξερεις εδω στο σαη μαζευουμε λεφτα παντως να βαλουμε δυο τρενα να τρακαρουν (χωρις οδηγους βεβαια) για να δουμε με τα ματια μας αν συμβαινει εκρηξη....
για παρτη σου ρε τριμαλακα δουλευει ολο το σαη να ξες!

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κοντολαγνος...που δεν θελει να το ψηφιζει αλλα τον ψηφιζει αναγκαστικα
Εσύ να θυμάσαι να παίρνεις τα χάπια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom