Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 209K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (11 μέλη και 22 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.961
Πόντοι
2.606
Έχω γνωστό νεοδημοκράτη σε θέση δημόσιας υπηρεσίας όπου δουλεύουν δεκαδες άτομα, ενώ θα μπορούσε να τρέχει με τους μίσους ή και λιγότερους υπαλλήλους . Και φυσικά ξύνει τα αρχιδια του, είναι παντελώς άχρηστος, δεν ξέρει τις βασικές λειτουργίες του excel (ενώ αυτή είναι η δουλειά του) και παίρνει διπλάσιο από τον βασικό μισθό. Μου έχει πει ότι πολλές φορές βλέπει ταινία στο κινητό του για να περάσει η ώρα

Κατά τ’άλλα το να φοροδιαφεύγουμε είναι κακό γιατί δεν θα μπορει να πληρώσει το κράτος τους μισθούς αυτών των αχρήστων
για οσους θελουν να μαθουν τι ζειπαι στο δημοσιο σημερα....κυρια με γλωσσα σπατουλα ,εχει σπατουλαρει τις μισες τοπικες νδ ,πηγαινε τον γιοκα απο μικρο στο γραφειο δημοσιας υπηρεσιας που δουλευει....ο μικρος μεγαλωσε και περασε σε καποιο πανεπιστημιο και μολις ξεμπερδεψε -μαντεψτε -ηρθε για πρακτικη στο ιδιο γραφειο....συνεσταλμενος και σχεδον αορατος....μολις διοριστηκε ομως το λαμογιο αρχισε να σκαει στο γραφειο που τον ηξεραν ολοι απο μικρο σαν αφεντικο...απιστευτο γελιο....εχει μαλωσει και με τα πομολα πλεον ,ενω για καποιο λογο θεωρει οτι πρεπει να γινει αμεσα προισταμενος...ολα αυτα μεσα σε ενα χρονο...ο φιλος που με ενημερωσε για την περιπτωση ,εχει πιπωσει την κυρια και με λεει οτι δεν εχεις νεφραμια για δυο τρεις μερες μετα την πιπα....οποτε επειδη της δινει που και που καμια ακομα ,δεν τον εχει πλακωσει στις γρηγορες να τον συνεφερει για να μη μαλωσει με την καλλιτεχνη...δημοσιο φορεβα ρε κουφαλες παπατζηδες δεξιοι...το μονο που σας ενδιαφερει να τρωτε δημοσιο χρημα ιδιωτικα...κοπριτες κρατικοδιαιτοι και να βολευετε τα τεκνα σας!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.961
Πόντοι
2.606
Δε σου κρύβω ότι αυτό θαύμασα. Τις γνώσεις του.
Το πως στην ευχή ήξερε ο μπαγασας ότι η εταιρεία που πληρώνει θα συσταθεί μετά την πληρωμή.
Γάτος πραγματικός. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
τυπε αν τον ξερεις δεν τον ρωτας και τιποτα νουμερα να τα καρφωσουμε στο τζοκερ να γινουμε κυριλε!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.772
Πόντοι
2.356
τυπε αν τον ξερεις δεν τον ρωτας και τιποτα νουμερα να τα καρφωσουμε στο τζοκερ να γινουμε κυριλε!
Όχι εγώ. Ο Νίπλης τον ξέρει καλά. Αλλά μην περιμένεις.
Σε ότι αφορά μάσα οι γαλάζιοι είναι μοναχοφαηδες.
Σου βάζω και στοίχημα ότι έχει ήδη στοίβα με κερδισμένα δελτια τζόκερ και λοτοπροτο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.961
Πόντοι
2.606
Όχι εγώ. Ο Νίπλης τον ξέρει καλά. Αλλά μην περιμένεις.
Σε ότι αφορά μάσα οι γαλάζιοι είναι μοναχοφαηδες.
Σου βάζω και στοίχημα ότι έχει ήδη στοίβα με κερδισμένα δελτια τζόκερ και λοτοπροτο.
τοσο κωλοφαρδος ειναι ο παιχταρας ,πως δεν τον εχει τουμπαρει ο νιπλαρος τον φιλαρακο του να του δωσει δυο τρια σιγουρα,δεν ειναι οτι θα του ζητησει να του καλυψει καμια επιταγη...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.772
Πόντοι
2.356
τοσο κωλοφαρδος ειναι ο παιχταρας ,πως δεν τον εχει τουμπαρει ο νιπλαρος τον φιλαρακο του να του δωσει δυο τρια σιγουρα,δεν ειναι οτι θα του ζητησει να του καλυψει καμια επιταγη...
Για το Νιπλη ηταν τα περί στοίβας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει κερδίσει το κάτι τις του από το φιλαράκι του υφυπουργό.
Σε αντίθεση με όλα τα γαλάζια νούμερα εδώ μέσα αυτός είναι νταλαβεριτζης.
Τα υπόλοιπα ναυάγια γλείφουν σουφρα Μητσοτάκη.
Αυτος ψειριζει κρατικό κορβανα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.696
Πόντοι
8.346
για οσους θελουν να μαθουν τι ζειπαι στο δημοσιο σημερα....κυρια με γλωσσα σπατουλα ,εχει σπατουλαρει τις μισες τοπικες νδ ,πηγαινε τον γιοκα απο μικρο στο γραφειο δημοσιας υπηρεσιας που δουλευει....ο μικρος μεγαλωσε και περασε σε καποιο πανεπιστημιο και μολις ξεμπερδεψε -μαντεψτε -ηρθε για πρακτικη στο ιδιο γραφειο....συνεσταλμενος και σχεδον αορατος....μολις διοριστηκε ομως το λαμογιο αρχισε να σκαει στο γραφειο που τον ηξεραν ολοι απο μικρο σαν αφεντικο...απιστευτο γελιο....εχει μαλωσει και με τα πομολα πλεον ,ενω για καποιο λογο θεωρει οτι πρεπει να γινει αμεσα προισταμενος...ολα αυτα μεσα σε ενα χρονο...ο φιλος που με ενημερωσε για την περιπτωση ,εχει πιπωσει την κυρια και με λεει οτι δεν εχεις νεφραμια για δυο τρεις μερες μετα την πιπα....οποτε επειδη της δινει που και που καμια ακομα ,δεν τον εχει πλακωσει στις γρηγορες να τον συνεφερει για να μη μαλωσει με την καλλιτεχνη...δημοσιο φορεβα ρε κουφαλες παπατζηδες δεξιοι...το μονο που σας ενδιαφερει να τρωτε δημοσιο χρημα ιδιωτικα...κοπριτες κρατικοδιαιτοι και να βολευετε τα τεκνα σας!
Ξέρουμε δημόσια υπηρεσία να περάσουμε για μια δουλειά που έχουμε με το δημόσιο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για το Νιπλη ηταν τα περί στοίβας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει κερδίσει το κάτι τις του από το φιλαράκι του υφυπουργό.
Τώρα δεν μπορεί να απαντήσει. Ειναι στη κηδεία

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.961
Πόντοι
2.606
Ξέρουμε δημόσια υπηρεσία να περάσουμε για μια δουλειά που έχουμε με το δημόσιο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα δεν μπορεί να απαντήσει. Ειναι στη κηδεία
το ιδιο τον ρωτησα,δεν ειναι κακο ο πολιτης να εχει επαφες με το δημοσιο για καλο σκοπο!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.961
Πόντοι
2.606
Σε αντίθεση με όλα τα γαλάζια νούμερα εδώ μέσα αυτός είναι νταλαβεριτζης.
Τα υπόλοιπα ναυάγια γλείφουν σουφρα Μητσοτάκη.
Αυτος ψειριζει κρατικό κορβανα.
παιχτης νιπλης χτυπαει το συστημα απο μεσα και το πληρωνει με το ιδιο νομισμα...ειναι τρυπα στα πλευρα του συστηματος!:rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.213
Πόντοι
6.955
Ναι αλλά ο Τσίπρας έφυγε από τα πολιτικά και στη τελική ο Τσίπρας μόνο 4 χρόνια κυβέρνησε.Η ΝΔ κυβερνά 24 και ο Κούλης δε παραιτείται είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.Με τον Κούλη πρέπει να τα βάλουμε όλοι όχι με το Τσίπρα.Ο Τσίπρας πάει.Και στη τελική άλλη επίδραση είχε ο Τσίπρας στη χώρα με 4 μόνο χρόνια και άλλη ο Κούλης με 24.
Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο; Χέστηκα αν λέγεται Τσίπρας, ή Μητσοτάκης ή Παπανδρέου ή Σημίτης. Κανείς τους δεν είναι προδότης, γιατί κανείς τους δεν είναι Έλληνας. Μαριονέτες ξένων συμφερόντων είναι, που αυτό που θέλουν είναι ο εξαφανισμος του ελληνικού έθνους. Σε ένα 90% το έχουν επιτύχει.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
148
Πόντοι
1
Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο; Χέστηκα αν λέγεται Τσίπρας, ή Μητσοτάκης ή Παπανδρέου ή Σημίτης. Κανείς τους δεν είναι προδότης, γιατί κανείς τους δεν είναι Έλληνας. Μαριονέτες ξένων συμφερόντων είναι, που αυτό που θέλουν είναι ο εξαφανισμος του ελληνικού έθνους. Σε ένα 90% το έχουν επιτύχει.
Ναι,σταματά όμως να ασχολησαι με τους άλλους.Ασχολησου μόνο με τον Κούλη.Το πρόβλημα αυτός είναι τώρα κανείς άλλος.Παρτο χαμπάρι.Στοχος των Ελλήνων για τη δικαίωση τους είναι να παραιτηθεί ο Κούλης και να μπει φυλακή για το έγκλημα στα Τέμπη.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.932
Πόντοι
1.056
Για όσα ναυάγια επιχειρηματολογούν γιατί δεν κάναμε έτσι για το Μάτι και κάνουμε για τα Τεμπη και μάλλον θέλουν οι γονείς να πολιτευθουν με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Πάρτε τον Πλακια κατά πόσο θέλει όντως να αντιπαρατιθεται στην ΝΔ και μόνο!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.398
Πόντοι
12.756
ελα παιδιά τι έχουμε ;; :coffee:

Δεν μπηκε κανας δικός μου γαλάζιος ακόμα ;;;
Μπορει να εχουν δουλιτσα
Αλλά εγω ειμαι εδω για να λυσω το κάθε σας προβλημε :coffee:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.819
Πόντοι
2.456
IMG-f9fa6e05a01bd602943c8315181288b1-V.jpg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.081
Πόντοι
15.931
ελα παιδιά τι έχουμε ;; :coffee:

Δεν μπηκε κανας δικός μου γαλάζιος ακόμα ;;;
Μπορει να εχουν δουλιτσα
Αλλά εγω ειμαι εδω για να λυσω το κάθε σας προβλημε :coffee:
το μπραδερινι σου χθες εκανε νηστεια και σιγουρα εφαγε πολυ μελιτζανα σε ολες τις εκδοσεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.398
Πόντοι
12.756

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.081
Πόντοι
15.931
Αλλη μια μέρα που δεν εχετε επιχειρηματα και πατε σε προσωπικες επιθέσεις :coffee:
εδω δεν εχουμε να φαμε περιμενουμε τον γιαλατζη ντολμα να βγαλει το καινουργιο φυλαδιο του λιντλ να παρουμε τιποτα προσφορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom