Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (10 μέλη και 13 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.373
Πόντοι
12.756
Επιτυχημένη ως προς τι;
Ως προς την απάτη του κορωνοιου, λίστα Πέτσα, λίστα απάτης, πρωτόκολλο θανάτου, ξαφνικιτιδες;
Ως προς τις παρακολουθήσεις;
Novartis;
Funds;

Ούτε μια επιτυχημένη συγκάλυψη δεν έχετε κάνει.
Ούτε το Χίο δεν καταφέρατε να δολοφονησετε

Ολα θα τα λυσει η ακεραιη δικαιοσυνη :rockon::rockon::rockon:
Ολα στο φως , θα καταπεσουν οι θεωρίες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.373
Πόντοι
12.756
θα φατε και τον χιο?

Δεν ξερω μαν , πρωτη φορά το διαβάζω αυτο .. μαλλον εχω μεινει πισω στα σχέδια της Κυβερνησης , κατσε να ρωτησω

@barock ειναι να πάθει κανα ατυχημα ο Χιος μπραδερ μου ;; τι ακους στους διαδρόμους της Πειραιως ;; :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.800
Πόντοι
6.256
Ολα θα τα λυσει η ακεραιη δικαιοσυνη :rockon::rockon::rockon:
Ολα στο φως , θα καταπεσουν οι θεωρίες
Σοφια τωρα στο Σκουαϊ,μερχι και οι απλες ερωτησεις του κυβερνητικου καναλιου φερνουν σε δυσκολη θεση αυτην την υπεροχη υπαρξη:confused::confused::confused::coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.952
Πόντοι
2.606
Αυτό το παράσιτο πλέον είναι πρωθυπουργός χωρίς καμία νομιμοποίηση από το εκλογικό σώμα...επί έξι χρόνια βυθίζουν την χώρα σε μια κατάσταση καθεστώτος...μμε-ολιγαρχες-δικαστες-μπατσοι....όλα πιασμένα προς ώφελος τους ... επιστήμονες έφεραν το κόστος ζωής επί τρία και την αξία της στο μηδέν...δεν τους ενδιαφέρει ο λαός,στα αρχιδια τους οποίος μείνει όρθιος,μόνο οι τσέπες τους να γεμίζουν...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.350
Πόντοι
5.506
images

images

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.373
Πόντοι
12.756
Αυτό το παράσιτο πλέον είναι πρωθυπουργός χωρίς καμία νομιμοποίηση από το εκλογικό σώμα...επί έξι χρόνια βυθίζουν την χώρα σε μια κατάσταση καθεστώτος...μμε-ολιγαρχες-δικαστες-μπατσοι....όλα πιασμένα προς ώφελος τους ... επιστήμονες έφεραν το κόστος ζωής επί τρία και την αξία της στο μηδέν...δεν τους ενδιαφέρει ο λαός,στα αρχιδια τους οποίος μείνει όρθιος,μόνο οι τσέπες τους να γεμίζουν...

Τσακω νομιμοποιηση :2on1::2on1::2on1::2on1:

OLOI_MAI__SOSTO_ARTHRP.webp

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.949
Πόντοι
4.546
έχω ήδη κρατήσει λίστα με τα νικς που θα δώσω στις αρχές μόλις αλλάξει η κυβέρνηση και έρθουν στην εξουσία πάλι κατσαπλιάδες

όλα τα γαλάζια παιδιά θα γαμηθούν :alivedick:
Θα γίνεις ρουφιάνος? Θα γίνεις ότι κράζεις?

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.471
Πόντοι
3.446
Τι σου έχει κάνει η ζωή ρε κλόζερ...έλα πες μας...
Και μην ξεχνάς, what is said in bou, stays in bou

• Like
Αντιδράσεις: alex71

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.471
Πόντοι
3.446
έχω ήδη κρατήσει λίστα με τα νικς που θα δώσω στις αρχές μόλις αλλάξει η κυβέρνηση και έρθουν στην εξουσία πάλι κατσαπλιάδες

όλα τα γαλάζια παιδιά θα γαμηθούν :alivedick:
Όι ρε πούστη μου...
Εμείς σαουλάκο αγαπιούμαστε εεεεε???

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.949
Πόντοι
4.546

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.373
Πόντοι
12.756
Οι ρουφιάνοι δεν έχουν τιμή! Να το θυμάσαι όταν οι πολισμάνοι θα χτυπάνε τα κουδούνια του σπιτιού σου...

δεν χτυπαει το κουδουνι μου τυπε , το εχω απο τα κάλαντα ξηλωμένο , ειναι φο-μπιζου

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.952
Πόντοι
2.606
Θα γίνεις ρουφιάνος? Θα γίνεις ότι κράζεις?
Κράζεις θαυμάζεις λέει η ατάκα...κάπως έτσι και ο σαουλίδης...μαρξιστικά τσίτατα μπερδεμένα με μικροαστικές αυταπάτες...συνήθως αυτά τα συμπτώματα οδηγούν το υποκείμενο σε αυτό που ονομάζουν οι ειδικοί στον Π.Ο.Υ βερτιγκο της κάλπης...το έχει κολλήσει και ο κοντολαγνος...ο ασθενής πάει καβλωμενος στην κάλπη να τιμωρήσει με την ψήφο του και στην κρίσιμη στιγμή της επιλογής ρίχνει ξαναμανα ΝΔ που του χει γαμησει την ψυχούλα όλη την τετραετία πριν....

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.952
Πόντοι
2.606
Τι σου έχει κάνει η ζωή ρε κλόζερ...έλα πες μας...
Και μην ξεχνάς, what is said in bou, stays in bou
Τι να μου κάνει και η ζωή ρε τυπε, ζάχαρη είμαστε,το λέει και ο αντιπρόεδρας....μην κολλάς τώρα και που οχτώ στους δέκα έχουν πολύ μήνα στο τέλος του μισθού... λεπτομέρειες...μην δίνεις σημασία που γράφουν εδώ και δύο χρόνια 57 νεκρούς στα ριπαπα τους και προσπαθούν να στο σβήσουν απ' την μνήμη ως μπαγιάτικο, μικρό θέμα ή άνευ ενδιαφέροντος... λεπτομέρειες...μη κόλλας που το χρέος αυξάνεται χωρίς όμως να αυξάνεται η παραγωγικότητα και να μεγαλώνει ο πρωτογενής τομέας.... λεπτομέρειες....αρκεί να κονομανε δέκα είκοσι ολιγαρχες και όλα ζάχαρη...μη κόλλας που πληρώνεις απίστευτη φορολογία χωρίς αντίκρυσμα... λεπτομέρειες...όλα ζάχαρη ,αρκεί να μην είσαι στο ημερήσιο δελτίο νεκρών από εγκληματική ενέργεια, ή να μην χρειαστεί να πας δημόσιο νοσοκομείο.....κατά τα άλλα όλα ζάχαρη τυπε....

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.471
Πόντοι
3.446
Τι να μου κάνει και η ζωή ρε τυπε, ζάχαρη είμαστε,το λέει και ο αντιπρόεδρας....μην κολλάς τώρα και που οχτώ στους δέκα έχουν πολύ μήνα στο τέλος του μισθού... λεπτομέρειες...μην δίνεις σημασία που γράφουν εδώ και δύο χρόνια 57 νεκρούς στα ριπαπα τους και προσπαθούν να στο σβήσουν απ' την μνήμη ως μπαγιάτικο, μικρό θέμα ή άνευ ενδιαφέροντος... λεπτομέρειες...μη κόλλας που το χρέος αυξάνεται χωρίς όμως να αυξάνεται η παραγωγικότητα και να μεγαλώνει ο πρωτογενής τομέας.... λεπτομέρειες....αρκεί να κονομανε δέκα είκοσι ολιγαρχες και όλα ζάχαρη...μη κόλλας που πληρώνεις απίστευτη φορολογία χωρίς αντίκρυσμα... λεπτομέρειες...όλα ζάχαρη ,αρκεί να μην είσαι στο ημερήσιο δελτίο νεκρών από εγκληματική ενέργεια, ή να μην χρειαστεί να πας δημόσιο νοσοκομείο.....κατά τα άλλα όλα ζάχαρη τυπε....
Με τόσο ζάχαρη θα προστεθεί κι ο διαβήτης στη λίστα...
Ευτυχώς έχεις άδωνι στο υγείας

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
346
Πόντοι
21
παρ' όλα όσα έχουν λεχθεί και συνεχίζουν να λέγονται για τους κουκουλοφόρους στο σύνταγμα (κυρίως αυτούς που έσπαγαν τα μάρμαρα), εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την ταυτότητά τους (όσο για τον ρόλο τους, αυτός είναι συζητήσιμος).

αλλά για την ταυτότητά τους θα μου επιτρέψετε (τρόπος του λέγειν) να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, στηριζόμενος σε δύο τινά:

α) ό,τι και να λέμε, ό,τι και να εικάζουμε από την αδράνεια των μπάτσων απέναντί τους, τίποτα μέχρι τώρα δεν αναιρεί το ανεξακρίβωτο της ταυτότητάς τους,

β) η περιβόητη και διαβόητη αυτή αδράνεια / ανοχή / εξυπηρέτηση των μπάτσων από τη δράση τους, δεν αποδεικνύει τίποτα για τον προβοκατόρικο χαρακτήρα της δράσης τους. ναι μεν ενδέχεται να βολεύει τις αστυνομικές δυνάμεις μία τέτοια δράση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι βαλτοί.

ώσπου να προσκομιστούν αποδείξεις για την ταυτότητά τους, ό,τι κι αν λέγεται για τους συγκεκριμένους κουκουλοφόρους θα είναι έωλο και αστήρικτο, αφού κανείς και τίποτα δεν θα μπορεί να αντιλέξει στον ισχυρισμό -που έχει υποστηριχθεί ευρέως στα μκδ- ότι πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς ομάδων.

αυτά και καλή σαρακοστή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom