Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (21 μέλη και 22 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.338
Πόντοι
5.506
Αυτή τη στιγμή, αυτό το πονόψυχο κομμουνοφασιστακι ο κλοκλο της καρδιάς μας ευρισκομενος σε κλειστή σάλα άθλησης της συμπρωτεύουσας φωνάζει εν χορό με την "παρέα" του από τη μια "δεν ήτανε ατύχημα, ήταν δολοφονία" και στα καπάκια "Ωωωω, πουσταράδες, ο μπαμπάς σας είναι νεκρός, τον σκότωσα τον πούστη γιατί ήταν Αρειανός".

Σουρεάλ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.338
Πόντοι
5.506
Να θυμίσω βέβαια ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια αυτός και η παρέα του φώναζαν εν χορό πάλι κάτι για θρύλο και νεκρούς, δε θυμάμαι πως πήγαινε.

Αλλά όταν σας τα τρίβω στη μούρη ΘΑ ΣΚΑΤΕ.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
28
Like
14.535
Πόντοι
3.466
Να θυμίσω βέβαια ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια αυτός και η παρέα του φώναζαν εν χορό πάλι κάτι για θρύλο και νεκρούς, δε θυμάμαι πως πήγαινε.

Αλλά όταν σας τα τρίβω στη μούρη ΘΑ ΣΚΑΤΕ.
Βλαροκ αντε να πανε να γυαλισεις κανα πομολο:rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
930
Πόντοι
81
i have a dream...
Gk-GrkhWYAA5H6g.jpeg
Ε τώρα ό ειρο είναι αυτό; Δε παει για φυλακη, εοναι πολυ χαδι. Θελει αλλα κολπα η φάση τους για να μη ξαναυπάρξει πρόβλημα εξουσίας στη χώρα.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
28
Like
14.535
Πόντοι
3.466
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.725
Πόντοι
456
kostoumi.jpg

Αυτό ομολογώ δεν το έχω ξαναδεί. Μοντέλο με χειροβομβίδα κρότους λάμψης; και τελειόφοιτος δημοτικού με γκάνι στη μέση να τον φυλάει. Αν είναι μπάτσοι, πρέπει να είναι οι μεγαλύτεροι μαλάκες με αμοιβή.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.788
Πόντοι
6.256
για σπάσιμο σε μενα το κανει ο γαμιολης ο αλλος .. αλλα που θα παει , θα ερθει μα κουρνιάσει κατω απο τις φτερουγες μου :coffee::coffee:
Εσυ και η συμμορια σου θα απομονωθειτε απο τις δημοκρατικες δυναμεις του μπου.Δεν θα σε αφησει σε χλωρο κλαρι :coffee::coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.311
Πόντοι
12.756
Εσυ και η συμμορια σου θα απομονωθειτε απο τις δημοκρατικες δυναμεις του μπου.Δεν θα σε αφησει σε χλωρο κλαρι :coffee::coffee::confused::confused::confused:

Εγω ειμαι με την ΝΔ αγαπητε μου μπετα τεστερ, απο την σωστη πλευρα της Ιστορίας , δεν σας χαλασε αναρχοαπλητοι που σας γαμαει ολη μερα την ψυχουλα το μπραδερινι μου ο Μπαροκ :rockon::rockon::rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.788
Πόντοι
6.256
Εγω ειμαι με την ΝΔ αγαπητε μου μπετα τεστερ, απο την σωστη πλευρα της Ιστορίας , δεν σας χαλασε αναρχοαπλητοι που σας γαμαει ολη μερα την ψυχουλα το μπραδερινι μου ο Μπαροκ :rockon::rockon::rockon:
Νου σου για ποσο ακομα θα εισαι στην σωστη πλευρα,να μεταπηδησεις για να βρεθεις ξανα στην σωστη πλευρα:confused::confused::confused::coffee:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.075
Πόντοι
5.506
kostoumi.jpg

Αυτό ομολογώ δεν το έχω ξαναδεί. Μοντέλο με χειροβομβίδα κρότους λάμψης; και τελειόφοιτος δημοτικού με γκάνι στη μέση να τον φυλάει. Αν είναι μπάτσοι, πρέπει να είναι οι μεγαλύτεροι μαλάκες με αμοιβή.
αν με ρωταγες θα ελεγα ειναι ο νιπλης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.311
Πόντοι
12.756
Νου σου για ποσο ακομα θα εισαι στην σωστη πλευρα,να μεταπηδησεις για να βρεθεις ξανα στην σωστη πλευρα:confused::confused::confused::coffee:

Ενα ειναι το ΚουΚουΕ
Δυο κάπα
και
ενα
Ε

:rockon::rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν με ρωταγες θα ελεγα ειναι ο νιπλης
:confused::confused::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories