Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.462
- Πόντοι
- 3.656
Δεν υπάρχει ραντεβού νομίζω ότι ώρα μπουν οι πορτοσάλτιδες ξεκινά το γλέντιποιος κλείνει τα ραντεβού?
Δεν υπάρχει ραντεβού νομίζω ότι ώρα μπουν οι πορτοσάλτιδες ξεκινά το γλέντιποιος κλείνει τα ραντεβού?
δεν έχουν πάει να πετάξουν χαρταετό?Δεν υπάρχει ραντεβού νομίζω ότι ώρα μπουν οι πορτοσάλτιδες ξεκινά το γλέντι![]()
E ας παρει ενα τηλεφωνο την Νικη να το ακυρωσειγια την ψηφιακή κάρτα εργασίας λεει μαν![]()
Εγώ τουλάχιστον πιστεύω σε κάτι, ελπίζω σε κατι, περιμένω κάτι.Τύπε θα πεθάνεις με τα θέλω σου...δεν....μπααα
Κι όσο δεν υπάρχει αντιπολίτευση με μητσοτάκη θα πορεύεσαι.
2030 κάτι το κόβω...
Κάποιο αρχιδάκι έχασε την ψυχραιμία του.Εγώ τουλάχιστον πιστεύω σε κάτι, ελπίζω σε κατι, περιμένω κάτι.
Εσυ γαμημενε κατσε όπως εχεις βολευτει και ας γαμιουνται όλοι γύρω σου. Οταν θα έρθουν όμως να σε ξεκωλιασουν κ σενα μην περιμένεις κανέναν να βγει να διαμαρτυρηθεί για σενα.
Γκεγκε καριολη?
Αυτη η νικη ποια ειναι παλι?E ας παρει ενα τηλεφωνο την Νικη να το ακυρωσει![]()
Μονο κκε μλ με συντροφους και συντροφισσεςΑυτοί είναι προσιτές του Μ λ ΚΚΕ
Πιστευει και στην επιπεδη γη και στους εξωγήινους, μη δινεις σημασια.Κάποιο αρχιδάκι έχασε την ψυχραιμία του.
Ξυδάκι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρακ, κρουκ...
Γλου γλου γλου γλου γλου μωρη δεξια καποταΚάποιο αρχιδάκι έχασε την ψυχραιμία του.
Ξυδάκι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρακ, κρουκ...
....Πανουλη τα σημερινα δακρυγονα ειναι οξινα κατα βαση(εχουν οξινες ουσιες-συστατικα), οποτε για να καταπραϋνεις τα καψιμο (να εξουδετερωσεις την δραστικη ουσια) χρειαζεσαι ενα διαλυμα αντιοξινο! Το Malox ειναι οντιξινο οποτε το διαλυεις σε νερο κ ξεπλενεις ματια. Για το υπολοιπο σωμα (δερμα), δουλιτσα κανει κ η απλη μαγειρικη σοδα διαλυμενη σε νεροΤα maalox δεν είναι για το στομάχι ;
Γιατί τα βάζουνε στα μάτια ;
Να προσέξεις το thanksgiving μικρή λουλού...Γλου γλου γλου γλου γλου μωρη δεξια καποτα
το είχε χθες το βράδυΟ τύπος στο 2:05 βγαίνει από το τρένο με στυλ: ¨"Τι με χτύπησε;" , σαν να κάπνιζε κάτι πριν...
Αυτό ποτέ δεν τους σταμάτησεδεν έχουν πάει να πετάξουν χαρταετό?
όχι τύπε σε παρακαλούμε δείξτε έλεοςτο ΕΔΔΑ είναι ο μονόδρομος που θα καταστήσει την ελ@ς διάσημη.