Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (13 μέλη και 36 επισκέπτες)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
11.019
Πόντοι
3.446
μπορεί και να αρπάξουμε μερικούς μπαχαλάκηδες να τους εξηγήσουμε τί εστί βερύκοκο. Αν πέσουν στη λάθος πλευρά του κόσμου μαύρο φίδι που τους έφαγε.
κανα δυο φορες που ετυχε να πιασουν τετοιους αυτοι που ημουν εγω μαζι τους, ειχαν ταυτοτητα μπατσου. μετα απ της φαπες που εφαγαν, τους εδωσαν στους μπατσους με στολη αφου εβγαλαν φωτο της φατσες τους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
μα φυσικα ετσι ειναι. το Δεκεμβριο νομιζω 24 ηταν περασε ο αλλος 3 κοκκινα φαναρια και πηγαινε για πλαγιομετωπικη ,αλλα εκει ειχαν κατι σαν τηλεδικοιηση και τον ειδαν και τον σταματησαν .Μαλιστα ηταν ο προσατιακος ποθυ ειχα παρει λιγες ημερες πριν να παω αεροδρομιο . Πρεπει να καταλαβουμε πως αυτα τα κτηνη αφηναν καθημερινα τα τρενα να πηγαινουν στα τυφλα, και δεν ειχαν το μυαλο να εβαζαν ενα GPS σαν αυτα που εχουν τγα κινητα με ενα προγραμμα κατω απο 1.000 ευρω οπως μου ειπε κορυφαιος προγραματιστης της microsoft θα εστελνε ηχητικο μηνυμα σε πανω απο ;1.000 επαφες viber whats up ,ακομα και sms που ολοι ατοι θα ηξεραν πως πανε για συγκρουση τοσο αχρηστοι που δεν παει αλλο.αΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙς ΣΤΟ ΤΓΡΕΝΟ ΕΥΤΥΧΩς ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΙΩς ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΜΕ ΝΑ ΜΑς ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο εφτιακα λιγο....
Καλά, ρίχνε μια μάτια μη μπουκάρει η γουτσουγουτσου και δεν προλάβεις να ξελογκαρεις μόνο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.285
Πόντοι
6.056
Τυπε πεστου απλα οτι γαμιεται μονο απο αυτα παιρνει αυτος....
Πως μιλάς έτσι ρε ;
Εκτός από επί σειρά ετών Nr 2 Mr Malakas
ήταν και ντιτζέη στα 90s .
Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι μπορεί να έχει διατελέσει και ξαπλωστράς ή βοηθός πορτιέρη .
Μη σου πω ότι δεν είναι απίθανο να ήταν και σερβιτόρος σε μπητσόμπαρο .

Τι νομίζεις ότι είναι ο σώγαμπρος ;;;
Ιατρός ή Δικηγόρος ;
Λογικά πρέπει να έχει δουλέψει και τσεκαδόρος .
Αριστοκρατία.
Μόνο κάρτα πιστοποίησης του panerai δεν έχει βάλει το παιδί .

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.775
Πόντοι
5.506
ποσο μιζερο ειναι να υπακους και να γονατιζεις τοσο τυφλα και με καθολου αξιοπρεπ[εια μπροστα σε μια κωλοτρυπιδα πολιτικου?
ποσο τιποτας εισαι?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.534
Πόντοι
6.256
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Καλά, ρίχνε μια μάτια μη μπουκάρει η γουτσουγουτσου και δεν προλάβεις να ξελογκαρεις μόνο.
Τελικα η κιουρια Χατζη με τον γαμια ηρθαν στο κωλονησο σου να κανουν δωρεαν διακοπες;Σε αποζημιωσε τουλαχιστον με κανενα στραπονιασμα;:confused:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.688
Πόντοι
506
και ποιός θα βρεθεί να με βάλει στη γωνιά μου; εσύ;

η τρολογική των ξεπεσμένων υβριδίων προσπαθεί αλλά φευ, δεν μπορεί, δε φτάνει.
Κριτικη του κανα-πεος ολοι μπορουμε να κανουμε οπως κ επαναστατικες αναλυσεις του κωλου. Εχεις εναλλακτικη εφαρμοσιμη? Αυτη ειναι η μαγκια. Τα αλλα ειναι κλανιά

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.827
Πόντοι
2.606

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.285
Πόντοι
6.056
Τελικα η κιουρια Χατζη με τον γαμια ηρθαν στο κωλονησο σου να κανουν δωρεαν διακοπες;Σε αποζημιωσε τουλαχιστον με κανενα στραπονιασμα;:confused:
Αυτή τη χρυσή σαμπάνια ... όλο την ξεχνάτε .
Τι θα γίνει επιτέλους ;
Πρέπει να τη θυμίζω εγώ συνεχώς ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.335
Πόντοι
3.656
ποσο μιζερο ειναι να υπακους και να γονατιζεις τοσο τυφλα και με καθολου αξιοπρεπ[εια μπροστα σε μια κωλοτρυπιδα πολιτικου?
ποσο τιποτας εισαι?
η πραγματικότητα είναι χειρότερη....δεν έχει να κάνει μόνο με τα πολιτικά πιστεύω ούτε μόνο με το υποτιθέμενο συμφέρον

η περίπτωση είναι κλινική

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.793
Πόντοι
6.056
Πως μιλάς έτσι ρε ;
ήταν και ντιτζέη στα 90s.

Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι μπορεί να έχει διατελέσει και ξαπλωστράς ή βοηθός πορτιέρη .
Τι νομίζεις ότι είναι ;
Ιατρός ή Δικηγόρος ;

Λογικά πρέπει να έχει δουλέψει και τσεκαδόρος.
Αριστοκρατία.
στη πορεία βολεύτηκε σε κανά Δήμο και νιώθει πως χρωστά τεράστια ευγνωμοσύνη
Κριτικη του κανα-πεος ολοι μπορουμε να κανουμε οπως κ επαναστατικες αναλυσεις του κωλου. Εχεις εναλλακτικη εφαρμοσιμη? Αυτη ειναι η μαγκια. Τα αλλα ειναι κλανιά
άλλο φυσέκι ο ανατολ δε γκαμί :2funny:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.775
Πόντοι
5.506
η πραγματικότητα είναι χειρότερη....δεν έχει να κάνει μόνο με τα πολιτικά πιστεύω ούτε μόνο με το υποτιθέμενο συμφέρον

η περίπτωση είναι κλινική
ναι δεν εβαλα μεσα κανενα πολιτικο συμφερον οτι εχει.....γιαυτο τον ειπα μιζερο και δυστυχισμενο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.534
Πόντοι
6.256
στη πορεία βολεύτηκε σε κανά Δήμο και νιώθει πως χρωστά τεράστια ευγνωμοσύνη

άλλο φυσέκι ο ανατολ δε γκαμί :2funny:
Ελπιζω να κρατας σημειωσεις...σε εχω ορισει γραμματεα της επιτροπης του διαγωνισμου.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.534
Πόντοι
6.256
ναι δεν εβαλα μεσα κανενα πολιτικο συμφερον οτι εχει.....γιαυτο τον ειπα μιζερο και δυστυχισμενο
Θα μιλησω σοβαρα για πρωτη και τελευταια φορα εδω μεσα.............

Εγω δεν πιστευω οτι τα πιστευει αυτα που λεει η συμπαθης Κλαουντια.....εγω πιστευω οτι αυτη η Ορκα Δολοφονος η γυναικα του τον εκβιαζει και βιαζει να γραφει οσα γραφει.:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.335
Πόντοι
3.656
αν διαβάσεις τι γράφουν στο ίντερνετ...για τους γονείς κτλπ...

θα απελπιστείς για το ανθρώπινο είδος

η ανωνυμία είναι μεγάλο πράγμα...

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.775
Πόντοι
5.506

Εγω δεν πιστευω οτι τα πιστευει αυτα που λεει η συμπαθης Κλαουντια.....εγω πιστευω οτι αυτη η Ορκα Δολοφονος η γυναικα του τον εκβιαζει και βιαζει να γραφει οσα γραφει.:confused:
αν διαβάσεις τι γράφουν στο ίντερνετ...για τους γονείς κτλπ...

θα απελπιστείς για το ανθρώπινο είδος

η ανωνυμία είναι μεγάλο πράγμα...
δυστυχια ειναι ρε σεις.....
φανταστητε οτι οτι καλυτερο του συμβαινει στην μιζερη του ειναι να μπαινει να προκαλει να τον σκουπιδιαζουν ολοι για να νοιωθει οτι εστω και σαν σκουπιδι εχει μια μικρη αξια....
αρκετα ασχοληθηκα με τον δυστυχη ....σκατοψυχος ειναι δεν θα μου λειψει απο το σαι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.335
Πόντοι
3.656
δυστυχια ειναι ρε σεις.....
φανταστητε οτι οτι καλυτερο του συμβαινει στην μιζερη του ειναι να μπαινει να προκαλει να τον σκουπιδιαζουν ολοι για να νοιωθει οτι εστω και σαν σκουπιδι εχει μια μικρη αξια....
αρκετα ασχοληθηκα με τον δυστυχη ....σκατοψυχος ειναι δεν θα μου λειψει απο το σαι
Δεν έχεις καθόλου άδικο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Πως μιλάς έτσι ρε ;
ήταν και ντιτζέη στα 90s .
Μη σου πω ότι δεν είναι απίθανο να ήταν και σερβιτόρος σε μπητσόμπαρο .

Τι νομίζεις ότι είναι ο σώγαμπρος ;;;
Ιατρός ή Δικηγόρος ;
Λογικά πρέπει να έχει δουλέψει και τσεκαδόρος .
Αριστοκρατία.
Πάντως, τέτοιο ΜΑΛΑΚΑΡΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ να κάνει μανούρα από ιδιοκτήτη μέχρι υπουργό τουρισμού για το φίλο μου το μπαρμανι στο Πούντα της Πάρου που ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ, δόξα Τω Θεω, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Δεν ξέρω, ρωτά το φίλο σου τον ΨΕΥΤΟνταβατζακο της συμφοράς να μας πει. :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.827
Πόντοι
2.606

δε σε ειδα να γραφεις τετοια ομως για τον φιλο μας τον χασοδικη ,ολο στο μαρσαρισμα τον ειχες τον καημενο...που αποδεδειγμενα ειχε βαλει το σαπιο χοντρο κορμακι του αναμεσα σε ψυγειο και αφιονισμενο μαμουθ γυναικα του τρεις τα ξημερωματα απειρες φορες...και εμπαινε τα πρωινα ο καψερος και δεν ηξερε τι εγραφε,απο την ταραχη τον τρομο και τα σουτια!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.805
Πόντοι
12.056