Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (19 μέλη και 52 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Εσυ παντως με μελιντζανες στο κωλο και Πακοχυσια δεν θα αναπαραχθεις δοξα τω Θεο....με τον ψοφο σου θα τελειωσει το πουστικο dna σου.:confused:
Και 'σύ σε ένα σάιτ "για πουτανες" που δεν έχεις δει ούτε με το κυαλι έχεις φτάσει τα 30k μηνυματα ανησυχωντας μη σε παρει χαμπαρι η γουτσουγουτσου και ο πεθερος και ξαναγυρισεις στη μαλακια που τοσο αγαπησες. Το να αναπαραχθεις θα ειναι απλα ενα ΕΓΚΛΗΜΑ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.859
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• FtMbLMKWAAIJdqs.jpg
    FtMbLMKWAAIJdqs.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 1

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.332
Πόντοι
3.656
Αυτο το να μιλας με τον Τρυπιο και να σε βριζει και εσυ να συνεχιζεις να του απαντας ειναι καποιο βιτσιο που εχετε στην Αλβανια;
στο κωργιό τους κάνουμε λίπασμα για το κορτάρι :coffee:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.859
Πόντοι
3.936
Εσυ παντως με μελιντζανες στο κωλο και Πακοχυσια δεν θα αναπαραχθεις δοξα τω Θεο....με τον ψοφο σου θα τελειωσει το πουστικο dna σου.:confused:
Τώρα που έχει τσμπηθει κατα ριπας με τα Ψακωτικόν του τακαΤάκη θα συναντήσει πιο γρήγορα τον Δημιουργό του. :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.526
Πόντοι
6.256
Και 'σύ σε ένα σάιτ "για πουτανες" που δεν έχεις δει ούτε με το κυαλι έχεις φτάσει τα 30k μηνυματα ανησυχωντας μη σε παρει χαμπαρι η γουτσουγουτσου και ο πεθερος και ξαναγυρισεις στη μαλακια που τοσο αγαπησες. Το να αναπαραχθεις θα ειναι απλα ενα ΕΓΚΛΗΜΑ.
Ολη μερα εδω μεσα ξεκωλιαρη στο ΜΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ σε εχω καταδικασει!!!Σου εκοψα τα ξεφτιλικια με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ παλιολουλου!!!:wanker:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@barock Πιστεύω αν βρεθεί ποτέ μέρα που να μην σε έχει βρίσει κανείς, θα κλείσει το forum.
Παιζει και να εχει ψοφησει...νεκρους δεν βριζουμε.:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Ολη μερα εδω μεσα ξεκωλιαρη στο ΜΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ σε εχω καταδικασει!!!Σου εκοψα τα ξεφτιλικια με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ παλιολουλου!!!:wanker:

Παίζει και να είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που θεωρείς πως πέτυχες στη ζωή σου. Έτσι μπράβο, θα έχεις μεγαλεπίβολα σχέδια.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
22
Like
10.345
Πόντοι
2.046
Συνεχίζεις να μην απαντάς αν τα "παιδιά του ΠΑΟΚ" είναι απλά 12 "μαλακες".
Το νήμα είναι για το έγκλημα στα Τέμπη, μπορώ να σου απαντήσω ότι θέλεις σχετικά με αυτό.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.526
Πόντοι
6.256
Παίζει και να είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που θεωρείς πως πέτυχες στη ζωή σου. Έτσι μπράβο, θα έχεις μεγαλεπίβολα σχέδια.
Αγαλμα πρεπει να μου στησουν οι κοπελες....γλιτωσαν απο τον πιο εμετικο καληνυχτακια-κωλογλυφτη ολων των εποχων!!!:rockon:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.792
Πόντοι
6.056
Ολη μερα εδω μεσα ξεκωλιαρη στο ΜΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ σε εχω καταδικασει!!!Σου εκοψα τα ξεφτιλικια με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ παλιολουλού !!:wanker:

αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλιολουλού :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.526
Πόντοι
6.256

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.916
Πόντοι
456
Aπο τη στιγμή που στο 21αιωνα όλες οι χώρες της Δύσης έχουν τηλεδιοικηση κ φάγανε τα λεφτά τους ο.μητσοτακης στο βωμό του χρήματος είναι εγκληματίας κ ο κάθε πολιτικός που κάνει αυτό

Ο σταθμάρχης είναι η αφορμή του δυστυχήματος
Η ΑΙΤΙΑ είναι η απουσία τηλεδιοικησης
μα φυσικα ετσι ειναι. το Δεκεμβριο νομιζω 24 ηταν περασε ο αλλος 3 κοκκινα φαναρια και πηγαινε για πλαγιομετωπικη ,αλλα εκει ειχαν κατι σαν τηλεδικοιηση και τον ειδαν και τον σταματησαν .Μαλιστα ηταν ο προσατιακος ποθυ ειχα παρει λιγες ημερες πριν να παω αεροδρομιο . Πρεπει να καταλαβουμε πως αυτα τα κτηνη αφηναν καθημερινα τα τρενα να πηγαινουν στα τυφλα, και δεν ειχαν το μυαλο να εβαζαν ενα GPS σαν αυτα που εχουν τγα κινητα με ενα προγραμμα κατω απο 1.000 ευρω οπως μου ειπε κορυφαιος προγραματιστης της microsoft θα εστελνε ηχητικο μηνυμα σε πανω απο ;1.000 επαφες viber whats up ,ακομα και sms που ολοι ατοι θα ηξεραν πως πανε για συγκρουση τοσο αχρηστοι που δεν παει αλλο.αΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙς ΣΤΟ ΤΓΡΕΝΟ ΕΥΤΥΧΩς ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΙΩς ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΜΕ ΝΑ ΜΑς ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Αγαλμα πρεπει να μου στησουν οι κοπελες....γλιτωσαν απο τον πιο εμετικο καληνυχτακια-κωλογλυφτη ολων των εποχων!!!:rockon:
Από μένα τουλάχιστον κάποιες έφαγαν/τρώνε και λίγο ψωμάκι και όσες αξίζουν συστήνονται κιόλας, ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ εκτός από κυρία-Κατινα, ντρέπεσαι να πεις.

Και τι έμαθες μετά από ένα 50ρικο που έχασες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom