Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (15 μέλη και 31 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.562
Πόντοι
6.056

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.538
Πόντοι
12.056

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.692
Πόντοι
1.056

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.538
Πόντοι
12.056
Έτσι!

Δεν είναι ότι ακρίβυνε το πετρέλαιο θέρμανσης ...

Νιώθω ότι ακρίβυνε γαμω το σπίτι τους
θελεις και πετρελαιο τρομαρα σου που νομιζεις οτι ζεις εεε

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.142
Πόντοι
456
καταρχην χεστηκα για τον μισσισιπη να σε ρωτησω την γνωμη σου για τα τεμπη τι πιστευεις
τα έγραψα, δεν τα ξαναγράφω. βάζω τις αναρτησεις αυτές για να έχουμε μια ιδέα ποιοi είναι αυτοί που διακινούν τις διάφορες θεωρίες για λαθρεμπόρια,δολοφονίες κλπ., καλούν για συγκεντρώσεις κλπ με τα εξαπτέρυγα θα κατέβουν στις συγκεντρώσεις

«Επληθύνθη επ’ εμέ αδικία ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ, εγώ δε εν όλη καρδία μου εξερευνήσω τας εντολάς Σου». Με αυτόν τον συγκλονιστικό στίχο από τον 118ο Ψαλμό του Δαυίδ, η μάνα του αδικοχαμένου Βασίλη Καλογήρου ξεπροβόδισε νοητά το σπλάχνο της, λίγες ώρες πριν το υποδεχθεί η αγκαλιά της γης και του ουρανού.
Επλήθυνε σε εμένα η αδικία των υπερήφανων, κι εγώ όμως με όλη μου την καρδιά θέλω Θεέ μου να γυρεύσω τις εντολές Σου. Πόσο βάρος οδύνης, αλλά και πόση εναπόθεση στη δικαιοσύνη του Θεού χωρά αυτός ο στίχος; Πένθιμη η χορδή της λύρας του Ψαλμωδού, δονεί τα τρίσβαθα κάθε ευαίσθητου ανθρώπου. Κλαίει το πανελλήνιο για το ευλογημένο χαμόγελο του Βασίλη που σκοτείνιασε τόσο αδόκητα. Τόσο άδικα.

Ακολουθώντας με δέος το πνευματικό μονοπάτι αυτής της τραγωδίας, στο κλείσιμο του ίδιου ψαλμού που αναζήτησε ως βάλσαμο η ηρωίδα μάνα, ο Ψαλμωδός αναφέρει: «Αγαθός μοι ο νόμος του στόματός Σου, υπέρ χιλιάδας χρυσίου και αργυρίου». Προτιμότερος είναι ο νόμος του στόματός Σου, παρά χιλιάδες χρυσάφια και ασήμια.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: jjleto

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.046
Πόντοι
456
Εντωμεταξύ οι οριτζιναλ ψέκες είναι ΝΔ :rockon::rockon:

GkOhp3jWAAA6--C.jpg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.538
Πόντοι
12.056
τα έγραψα, δεν τα ξαναγράφω. βάζω τις αναρτησεις αυτές για να έχουμε μια ιδέα ποιο είναι αυτοί που διακινούν τις διάφορες θεωρίες για λαθρεμπόρια,δολοφονίες κλπ., καλούν για συγκεντρώσεις κλπ με τα εξαπτέρυγα θα κατέβουν στις συγκεντρώσεις

«Επληθύνθη επ’ εμέ αδικία ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ, εγώ δε εν όλη καρδία μου εξερευνήσω τας εντολάς Σου». Με αυτόν τον συγκλονιστικό στίχο από τον 118ο Ψαλμό του Δαυίδ, η μάνα του αδικοχαμένου Βασίλη Καλογήρου ξεπροβόδισε νοητά το σπλάχνο της, λίγες ώρες πριν το υποδεχθεί η αγκαλιά της γης και του ουρανού.
Επλήθυνε σε εμένα η αδικία των υπερήφανων, κι εγώ όμως με όλη μου την καρδιά θέλω Θεέ μου να γυρεύσω τις εντολές Σου. Πόσο βάρος οδύνης, αλλά και πόση εναπόθεση στη δικαιοσύνη του Θεού χωρά αυτός ο στίχος; Πένθιμη η χορδή της λύρας του Ψαλμωδού, δονεί τα τρίσβαθα κάθε ευαίσθητου ανθρώπου. Κλαίει το πανελλήνιο για το ευλογημένο χαμόγελο του Βασίλη που σκοτείνιασε τόσο αδόκητα. Τόσο άδικα.

Ακολουθώντας με δέος το πνευματικό μονοπάτι αυτής της τραγωδίας, στο κλείσιμο του ίδιου ψαλμού που αναζήτησε ως βάλσαμο η ηρωίδα μάνα, ο Ψαλμωδός αναφέρει: «Αγαθός μοι ο νόμος του στόματός Σου, υπέρ χιλιάδας χρυσίου και αργυρίου». Προτιμότερος είναι ο νόμος του στόματός Σου, παρά χιλιάδες χρυσάφια και ασήμια.
ενταξει μαλακιες γραφεις οχι βεβαια πως περιμενα κατι σοβαρο μαλλον οι φακες ηταν χαλασμενες

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.562
Πόντοι
6.056
θελεις και πετρελαιο τρομαρα σου που νομιζεις οτι ζεις εεε
πως κάνει έτσι ? λες και δεν έχει πουλόβερ παλτά να ντυθεί για να κοιμηθεί
και τα κιλίμια αν τυλιχθείς μέσα τους λουκάνικο, κάνουνε ζεστούλα :coffee:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.414
Πόντοι
6.256
Να τες και οι κρεμαλες απο την υγιη κοινωνια του τοπου. Την κοινωνια που παρακολουθουμε καθημερινα στο δρομο που μετα απο 15 χρονια ζει ακομα το ονειρο «μνημονια-αντιμνημονια», δερνονται στους δρομους, γυαλιζει το ματι τους, οικογενεια δεν υπαρχει πια, ολοι ψαχνονται για μανουρα και τσαμπουκα, καθε μερα και ενα διαφορετικο εγκλημα για ψυλλου πηδημα, αλλα ολα πανε καλα. Ο Κουλης που αυτη η κοινωνια τον τοποθετησε, αυτη ντε που του εχει γυρισει την πλατη, αυτη την κοινωνια παρελαβε και αυτη θα παραλαβει και ο επομενος. Αν δε θελει η κοινωνια να σωθει δε θα τη σωσει κανενας.
Ναι πως.
Οι έλβετοι που ειναι πολιτισμένοι εκπολιτίστικαν μονοι τους...
Εφαγαν το γαμησι τους απο τους κυβερνώντες και εστρωσαν.

Στο κουλισταν που για δεκαετιες ηταν άφαντη η αστυνομία ανακαλυψαμε οτι οδηγαμε μεθυσμενοι και ξεκινησαν ελεγχους το 2025..

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.538
Πόντοι
12.056
πως κάνει έτσι ? λες και δεν έχει πουλόβερ παλτά να ντυθεί για να κοιμηθεί
και τα κιλίμια αν τυλιχθείς μέαα τους λουκάνικο, κάνουνε ζεστούλα :coffee:
για αυτο φιλε ο πιο περιζητιτη νυφη θα ειναι αυτη που θα εχει προικα κουρελουδες

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.588
Πόντοι
5.565
ο αγώνας των ανθρώπων που συγκεντρώνονται για να ενώσουν τις φωνές τους με το σύλλογο συγγενών θυμάτων των Τεμπών το κάνουν γιατί η διεκδίκιση αφορά την αξία της ζωής των ανθρώπων που δε σέβεται η μαφιόζικη συμμορία μέσα, γύρω κι έξω από τη βουλή αλλά προκρίνει την αποκόμιση κερδών από όπου κι όπως κι αν προέλθουν.
Οπότε στη βάση του αφορά το ζωές έναντι κερδών. Κι αυτό είναι οικουμενική έννοια, πολύ δυνατή, ακαταμάχητη. Δε συμβαίνει μόνο στο Γελλάντα...παντού η ίδια ιστορία.

Αυτή η σύγκρουση ξεκινα από τη σιδηροδρομική και απλώνεται στα θύματα της Πύλου, στους στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν στη Λιβύη, στα θύματα της φωτιάς στο Μάτι, στη δικαιοσύνη, στα μνημόνια, στα νοσοκομεία, στα σχολεία κ.ο.κ.

κι έτσι διατηρείται, για αυτό το λόγο πονάει περισσότερο το καρφί της στο σώμα του μαφιόζικου κτήνους. Κι όσο αποκτά κρίσιμη μάζα κι ορμή (συμμετοχή άνω του 10% των πολιτών), τόσο πιο πολύ τρομοκρατεί και τόσο περισσότερο το κτήνος θα προσπαθήσει να γίνει πιο αδίστακτο και να ψάχνει με οποιονδήποτε δόλιο τρόπο να το χτυπήσει μπας και μειώσει τη χασούρα του.

κάνει ένα κλασικό λάθος που κάνουν όλα αυτά τα κτήνη. Συντάσσεται με την ύβριν. Θα πληρώσει.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.159
Πόντοι
8.346
Να τες και οι κρεμαλες απο την υγιη κοινωνια του τοπου. Την κοινωνια που παρακολουθουμε καθημερινα στο δρομο που μετα απο 15 χρονια ζει ακομα το ονειρο «μνημονια-αντιμνημονια», δερνονται στους δρομους, γυαλιζει το ματι τους, οικογενεια δεν υπαρχει πια, ολοι ψαχνονται για μανουρα και τσαμπουκα, καθε μερα και ενα διαφορετικο εγκλημα για ψυλλου πηδημα, αλλα ολα πανε καλα. Ο Κουλης που αυτη η κοινωνια τον τοποθετησε, αυτη ντε που του εχει γυρισει την πλατη, αυτη την κοινωνια παρελαβε και αυτη θα παραλαβει και ο επομενος. Αν δε θελει η κοινωνια να σωθει δε θα τη σωσει κανενας.
And the Oscar goes to...

Σιγά μωρη Αγγελικούλα μου, σιγά..
Τι παράσταση εδωσες ρε μαλακα μου, τι παράσταση..

Τύφλα να έχουν Βορίδης και Άδωνις

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.538
Πόντοι
12.056
And the Oscar goes to...

Σιγά μωρη Αγγελικούλα μου, σιγά..
Τι παράσταση εδωσες ρε μαλακα μου, τι παράσταση..

Τύφλα να έχουν Βορίδης και Άδωνις
γιατι εσυ νομιζες οτι ειναι λιγοτερο μαλακας απο τους αλλους δυο

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.142
Πόντοι
456
συγκλονιστικό! διαδώστε, κάντε λικε και share πριν το κατεβάσουν....

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.046
Πόντοι
456

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.538
Πόντοι
12.056

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.159
Πόντοι
8.346
γιατι εσυ νομιζες οτι ειναι λιγοτερο μαλακας απο τους αλλους δυο
Λιγότερο δν ειναι, και είναι κριμα που τν χαιρόμαστε μόνο εμείς. Κανονικά θα έπρεπε να βγαίνει στα κανάλια ντυμένος νυφουλα να λέει τις πολιτικές/κομματικές απόψεις του.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.142
Πόντοι
456
ο χιος ειναι ψευτης και παπατζας εσυ ησουν μπροστα στην δολοφονια?
γιατί ψευτης, αφού αναλύει με κάθε λεπτομέρεια πως έγινε η δολοφονία από τον κούλη, ένα μάυρο αυτοκίνητο λέει είχει κολλήσει από πίσω του και τον ανάγκασε να σκοτωθεί..

ποια απ όλες? γιατί έχει καθαρίσει και τη μισή ελλάδα ο κούλης για να καλύψει έναν λαθρέμπορα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.159
Πόντοι
8.346
γιατί ψευτης, αφού αναλύει με κάθε λεπτομέρεια πως έγινε η δολοφονία από τον κούλη, ένα μάυρο αυτοκίνητο λέει είχει κολλήσει από πίσω του και τον ανάγκασε να σκοτωθεί..

ποια απ όλες? γιατί έχει καθαρίσει και τη μισή ελλάδα ο κούλης για να καλύψει έναν λαθρέμπορα.
Ασε μας ρε μποκολη να πούμε...
Κυρ Παντελή της κακιάς ώρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom