Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.587
- Πόντοι
- 5.565
από τρολάκια στο payrollΚυκλοφόρησε τέτοια αφίσα?
υπάκουα κανισάκια του πρωκτοσάλτε
από τρολάκια στο payrollΚυκλοφόρησε τέτοια αφίσα?
θα την άνοιξε καλά ο καλλιτέχνης , στυλάκι Μπουγά έχει στο πιό ανεπτυγμένοΣκιαχτηκα
Κάτσε να βάλουμε λίγο το γαμιά της γυναίκας του μπας κ πάρουν κουράγιο οι μπραβοκουληδες![]()
κωλομπαραδες ολοιΤυποι ... ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ !!
Να ειστε ευγενικοι και να μην βρίζετε
Μάς τρώει το δίκιοΤυποι ... ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ !!
Ρε αρκιντι θα σου γαμησω το ταμτιριρι ξεκινα το νημα!Αντε μαλακα κοιμασαι ορθιος!!!Τυποι ... ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ !!
χαχααχ κριμα και μου ηταν συμπαθης.''Όποιος δεν είναι ΝΔ είναι Ψεκ.''
Εντωμεταξύ η ΝΔ :
![]()
Θα πάρουν τα παπάρια μας. Θυμάστε τι έγινε με τους μένουμε Ευρώπη που βαρουσαν μύγες? Το ίδιο και χειρότερο θα γίνει και τώρα. Τα μουνια διχασμός ξανά. Δεν είχα σκοπό να κατέβω αλλά θα πάρω άδεια. Θα πάω μόνο κ μόνο για την αφίσααπό τρολάκια στο payroll
υπάκουα κανισάκια του πρωκτοσάλτε
Πες τα μπραδερ γιατί έχουν οξυνθεί τα πνεύματα και κάποιοι έχουν και την πίεση τους ανεβασμένη.Τυποι ... ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ !!
Αγρίεψε και ο δαντεμσιΘα πάρουν τα παπάρια μας. Θυμάστε τι έγινε με τους μένουμε Ευρώπη που βαρουσαν μύγες? Το ίδιο και χειρότερο θα γίνει και τώρα. Τα μουνια διχασμός ξανά. Δεν είχα σκοπό να κατέβω αλλά θα πάρω άδεια. Θα πάω μόνο κ μόνο για την αφίσα
Εδώ η μούρη της που έλεγες ότι είναι η αρμόδια να φωνάξει την Αποστολάκη τώρα κ όχι μια εβδομάδα μόλις έγινε η εξαφάνιση ...δες μούρη κ πες μου αν δε σου κάνει για βρωμουσαΑγρίεψε και ο δαντεμσι![]()
Δε μπορώ να κρίνω από μια μούρη, δεν είμαι φυσιογνωμιστής, το λακη τον κατάλαβα τι μαλακας είναι από τη φωτογραφία με το σώβρακο Μινέρβα.Εδώ η μούρη της που έλεγες ότι είναι η αρμόδια να φωνάξει την Αποστολάκη τώρα κ όχι μια εβδομάδα μόλις έγινε η εξαφάνιση ...δες μούρη κ πες μου αν δε σου κάνει για βρωμουσα![]()
Ρε αρκιντι θα σου γαμησω το ταμτιριρι ξεκινα το νημα!Αντε μαλακα κοιμασαι ορθιος!!!
Eσενα τολμησαν καποιοι να σε πουν απατεωνα και φοροφυγα?Εδω μαθαινουμε οτι οι κυβερνησεις κουκουλωνουν πραγματα για να μην τα μαθαινει ο κοσμος.Δηλαδη η παραποιηση ή η αποκρυψη στοιχειων αποτελουν βασικα χαρακτηριστικα του σημερινου κρατους.Εσυ βεβαια δεν δικαιουσαι να παραποιεις ή να αποκρυπτεις(εκτος αν μιλαμε για πολλα μυρια και καταλληλα δωρακια).Τι να γινει τωρα να παμε κοντρα στους θεσμους?Τυποι ... ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ !!
Μητσοτακη...δε γαμιεσαιΔε μπορώ να κρίνω από μια μούρη, δεν είμαι φυσιογνωμιστής, το λακη τον κατάλαβα τι μαλακας είναι από τη φωτογραφία με το σώβρακο Μινέρβα.
Εν τω μεταξύ σε αλλά νεα
![]()
Αίσχη του Αστυνομικού της Βουλής: Κατέγραφε την πεθερά του που έκανε μπάνιο ενώ διατηρούσε και πορνογραφικό υλικό με ανήλικα(vid)
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον Αστυνομικό της Βουλής ο οποίος κατέγραφε την πεθερά του ενώ εκείνη έκανε μπάνιο.www.gazzetta.gr
Πάμε παιδιά, όλοι μαζί με ρυθμό...
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ.
Eσενα τολμησαν καποιοι να σε πουν απατεωνα και φοροφυγα?Εδω μαθαινουμε οτι οι κυβερνησεις κουκουλωνουν πραγματα για να μην τα μαθαινει ο κοσμος.Δηλαδη η παραποιηση ή η αποκρυψη στοιχειων αποτελουν βασικα χαρακτηριστικα του σημερινου κρατους.Εσυ βεβαια δεν δικαιουσαι να παραποιεις ή να αποκρυπτεις(εκτος αν μιλαμε για πολλα μυρια και καταλληλα δωρακια).Τι να γινει τωρα να παμε κοντρα στους θεσμους?
![]()
Κλεμμενο,αλλα εχεις πειρα εσυ απ' αυταο σκοπος αγιάζει τα μέσα τυπε μου![]()